Dodatak:Abecedni popis naselja u FBiH/V

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Federaciji BiH

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Abecedni popis naselja u Federaciji BiH - V
Naselje Grad ili općina Županija
Vagan Glamoč Hercegbosanska županija
Vašarovići Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Vedašić Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Vedro Polje Bugojno Županija Središnja Bosna
Vela Ilidža Sarajevska županija
Velešići Novo Sarajevo Sarajevska županija
Velika Kladuša Velika Kladuša Unsko-sanska županija
Velika Njiva Ilijaš Sarajevska županija
Veliki Cvjetnić Drvar Hercegbosanska županija
Veliki Guber Livno Hercegbosanska županija
Veliki Kablići Livno Hercegbosanska županija
Veliko Očijevo Drvar Hercegbosanska županija
Veliki Ograđenik Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Veliko Tičevo Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Veluša Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Velja Međa Ravno Hercegovačko-neretvanska županija
Veljaci
Vesela Bugojno Županija Središnja Bosna
Vidimlije Glamoč Hercegbosanska županija
Vidoši Livno Hercegbosanska županija
Vidotina Ilijaš Sarajevska županija
Vidovići Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Vidovo Selo Drvar Hercegbosanska županija
Vihovići Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Vileši Bugojno Županija Središnja Bosna
Vilić Ilijaš Sarajevska županija
Vinica Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Vinište Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Vinjani Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Vionica Čitluk Hercegovačko-neretvanska županija
Vir Posušje zapadnohercegovačka županija
Visojevica Ilijaš Sarajevska županija
Visoko Visoko Zeničko-dobojska županija
Višnjica Ilijaš Sarajevska županija
Vitez Vitez Županija Središnja Bosna
Vitina Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Vitkovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Višići Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Vinine Neum Hercegovačko-neretvanska županija
Vladojevići Ilijaš Sarajevska županija
Vlahovići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vlajčići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vlaka Ravno Hercegovačko-neretvanska županija
Vlakovo Ilidža Sarajevska županija
Vlaškovo Ilijaš Sarajevska županija
Vogošća Vogošća Sarajevska županija
Vojkovići Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Vojnići
Vojno Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Vraca Novo Sarajevo Sarajevska županija
Vrančići Hadžići Sarajevska županija
Vraneši Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vranići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vranpotok Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vranjače Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Vranjevići Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Vrapče Vogošća Sarajevska županija
Vrapčići Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Vratnik I Stari Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Vratnik II Stari Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Vrba Glamoč Hercegbosanska županija
Vrbanja Bugojno Županija Središnja Bosna
Vrbanja Hadžići Sarajevska županija
Vrbica Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vrbica Livno Hercegbosanska županija
Vrbljani Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Vrbovnik (dio) Trnovo Sarajevska županija
Vrci Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Vrdi Mostar Hercegovačko-neretvanska županija
Vrdolje Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Vremci Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vrila Kupres Hercegbosanska županija
Vrilo Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Vrpeć Bugojno Županija Središnja Bosna
Vrpolje Posušje Zapadnohercegovačka županija
Vrtoče Drvar Hercegbosanska županija
Vrutci Ilijaš Sarajevska županija
Vržerala Livno Hercegbosanska županija
Vučetići Goražde Bosansko-podrinjska županija
Vučipolje Posušje Zapadnohercegovačka županija
Vučipolje Bugojno Županija Središnja Bosna
Vukasovići Ilijaš Sarajevska županija
Vukovići Hadžići Sarajevska županija
Vukovići Ravno Hercegovačko-neretvanska županija