Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/Š

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - Š
Naselje Grad ili općina Županija
Šag Valpovo Osječko-baranjska županija
Šagovina Cernička Cernik Brodsko-posavska županija
Šagovina Mašićka Okučani Brodsko-posavska županija
Šagudovec Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Šajini Barban Istarska županija
Šakanlije Dvor Sisačko-moslavačka županija
Šalamunić Udbina Ličko-senjska županija
Šalamunovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Šalovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Šandorovec Čakovec Međimurska županija
Šandrovac Šandrovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Šapjane Matulji Primorsko-goranska županija
Šaptinovci Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Šarengrad Ilok Vukovarsko-srijemska županija
Šarić Struga Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Šarići Marčana Istarska županija
Šartovac Kutina Sisačko-moslavačka županija
Šaš Sunja Sisačko-moslavačka županija
Šaša Bednja Varaždinska županija
Šaševa Glina Sisačko-moslavačka županija
Šaševo Čađavica Virovitičko-podravska županija
Šašinovec Zagreb Grad Zagreb
Šatornja Glina Sisačko-moslavačka županija
Šćapovec Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Šćepanje Breznički Hum Varaždinska županija
Šćitarjevo Velika Gorica Zagrebačka županija
Šćrbinec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Šćulac Barilović Karlovačka županija
Šćulci Buzet Istarska županija
Šebreki Karlovac Karlovačka županija
Šećerana Beli Manastir Osječko-baranjska županija
Šeganovac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Šegestin Dvor Sisačko-moslavačka županija
Šegotići Marčana Istarska županija
Šeketino Brdo Duga Resa Karlovačka županija
Šelovec Preseka Zagrebačka županija
Šemovci Virje Koprivničko-križevačka županija
Šemovec Trnovec Bartolovečki Varaždinska županija
Šemovec Breški Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Šenkovec Brdovec Zagrebačka županija
Šenkovec Šenkovec Međimurska županija
Šeovci Požega Požeško-slavonska županija
Šeovica Lipik Požeško-slavonska županija
Šepci Podstenski Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Šeraje Poreč Istarska županija
Šestak Brdo Pokupsko Zagrebačka županija
Šestanovac Šestanovac Splitsko-dalmatinska županija
Ševalj Delnice Primorsko-goranska županija
Šibenik Šibenik Šibensko-kninska županija
Šibice Zaprešić Zagrebačka županija
Šibine Glina Sisačko-moslavačka županija
Šibovac Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Šijanec Vidovec Varaždinska županija
Šije Ravna Gora Primorsko-goranska županija
Šilo Dobrinj Primorsko-goranska županija
Šiljakovina Velika Gorica Zagrebačka županija
Šilješki Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Šiljki Ozalj Karlovačka županija
Šiljkovača Cetingrad Karlovačka županija
Šimatovo Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Šimljana Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Šimljanica Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Šimljanik Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Šimraki Samobor Zagrebačka županija
Šimunci Desinić Krapinsko-zagorska županija
Šimunčevec Zagreb Grad Zagreb
Šimuni Pag Zadarska županija
Šinkovica Bednjanska Bednja Varaždinska županija
Šinkovica Šaška Bednja Varaždinska županija
Šipački Breg Samobor Zagrebačka županija
Šipanska Luka Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Šipki Lobor Krapinsko-zagorska županija
Šiptari Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Širinci Okučani Brodsko-posavska županija
Širine Petlovac Osječko-baranjska županija
Širinec Križ Zagrebačka županija
Širitovci Drniš Šibensko-kninska županija
Široka Kula Gospić Ličko-senjska županija
Široka Rijeka Vojnić Karlovačka županija
Široke Primošten Šibensko-kninska županija
Široko Polje Đakovo Osječko-baranjska županija
Široko Selo Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Šišan Ližnjan Istarska županija
Šišinec Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Šiškovci Cerna Vukovarsko-srijemska županija
Šišljavić Karlovac Karlovačka županija
Šivati Žminj Istarska županija
Škabrnja Škabrnja Zadarska županija
Škalić Zagorski Desinić Krapinsko-zagorska županija
Škalnica Klana Primorsko-goranska županija
Škaljevica Ozalj Karlovačka županija
Škare Otočac Ličko-senjska županija
Škarićevo Krapina Krapinsko-zagorska županija
Škarnik Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Škodinovac Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Škopljak Gračišće Istarska županija
Škrabutnik Požega Požeško-slavonska županija
Škrile Buje Istarska županija
Škriljevec Ivanec Varaždinska županija
Škrinjari Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Škrip Supetar Splitsko-dalmatinska županija
Škrljevo Bakar Primorsko-goranska županija
Škropeti Karojba Istarska županija
Škudelini Buje Istarska županija
Škuljari Buzet Istarska županija
Škvaranska Raša Istarska županija
Šlivnjak Slunj Karlovačka županija
Šljivoševci Magadenovac Osječko-baranjska županija
Šljivovac Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Šmrika Kraljevica Primorsko-goranska županija
Šnjegavić Brestovac Požeško-slavonska županija
Šodolovci Šodolovci Osječko-baranjska županija
Šopot Benkovac Zadarska županija
Šopron Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Šorgi Oprtalj Istarska županija
Šorići Kanfanar Istarska županija
Špadići Poreč Istarska županija
Španat Sopje Virovitičko-podravska županija
Španovica Pakrac Požeško-slavonska županija
Špehari Bosiljevo Karlovačka županija
Špičkovina Zabok Krapinsko-zagorska županija
Špigelski Breg Jastrebarsko Zagrebačka županija
Špiranec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Špišić Bukovica Špišić Bukovica Virovitičko-podravska županija
Štaglinec Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Štakorovec Brckovljani Zagrebačka županija
Štakorovica Vojnić Karlovačka županija
Štedrica Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Štefanci Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Štefanec Trnovec Bartolovečki Varaždinska županija
Štefanec Čakovec Međimurska županija
Štefanje Štefanje Bjelovarsko-bilogorska županija
Šterna Grožnjan Istarska županija
Štifanići Poreč Istarska županija
Štikada Lovinac Ličko-senjska županija
Štikovo Drniš Šibensko-kninska županija
Štinjan Pula Istarska županija
Štirkovac Barilović Karlovačka županija
Štitar Štitar Vukovarsko-srijemska županija
Štitnjak Požega Požeško-slavonska županija
Štivica Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Štokovci Svetvinčenat Istarska županija
Štrigova Štrigova Međimurska županija
Štrigovec Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Štrmac Sveta Nedelja Istarska županija
Štrped Buzet Istarska županija
Štrucljevo Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Štrukovec Mursko Središće Međimurska županija
Štuparje Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Štuti Višnjan Istarska županija
Šulinec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Šumanovci Kutjevo Požeško-slavonska županija
Šumarina Beli Manastir Osječko-baranjska županija
Šumber Sveta Nedelja Istarska županija
Šumećani Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Šumeće Bebrina Brodsko-posavska županija
Šumeđe Orahovica Virovitičko-podravska županija
Šumet Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Šumet Proložac Splitsko-dalmatinska županija
Šumetlica Cernik Brodsko-posavska županija
Šuplja Lipa Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Šurdovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Šušelj Brijeg Krapina Krapinsko-zagorska županija
Šušnjari Križ Zagrebačka županija
Šušnjari Brestovac Požeško-slavonska županija
Šušnjevci Bukovlje Brodsko-posavska županija
Šušnjevica Kršan Istarska županija
Šušnjići Poreč Istarska županija
Švajcarnica Darda Osječko-baranjska županija
Švaljkovec Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Švica Otočac Ličko-senjska županija
Švrakarica Dvor Sisačko-moslavačka županija