Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/H

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - H
Naselje Grad ili općina Županija
Habjanovac Dubrava Zagrebačka županija
Habjanovci Bizovac Osječko-baranjska županija
Hađer Glina Sisačko-moslavačka županija
Haganj Gradec Zagrebačka županija
Hajdine Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Hajtić Glina Sisačko-moslavačka županija
Hambarište Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Hampovica Virje Koprivničko-križevačka županija
Harina Zlaka Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Harkanovci Valpovo Osječko-baranjska županija
Harmica Brdovec Zagrebačka županija
Hartje Žumberak Zagrebačka županija
Havidić Selo Zagreb Grad Zagreb
Heki Pazin Istarska županija
Hemuševec Prelog Međimurska županija
Heraki Sveti Lovreč Istarska županija
Hercegovac Hercegovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Herešin Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Hižakovec Donja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Hižanovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Hlapa Dobrinj Primorsko-goranska županija
Hlapičina Mursko Središće Međimurska županija
Hlebine Hlebine Koprivničko-križevačka županija
Hlevci Skrad Primorsko-goranska županija
Hlevnica Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Hodilje Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Hodinci Ozalj Karlovačka županija
Hodošan Donji Kraljevec Međimurska županija
Homer Lokve Primorsko-goranska županija
Homoljac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Horvati Zagreb Grad Zagreb
Horvatsko Ivanec Varaždinska županija
Hosnik Skrad Primorsko-goranska županija
Hotnja Pokupsko Zagrebačka županija
Hrastelnica Sisak Sisačko-moslavačka županija
Hrastin Vladislavci Osječko-baranjska županija
Hrastina Marija Gorica Zagrebačka županija
Hrastina Samoborska Samobor Zagrebačka županija
Hrastje Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Hrastje Plešivičko Jastrebarsko Zagrebačka županija
Hrastovac Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Hrastovac Vuka Osječko-baranjska županija
Hrastovec Toplički Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Hrastovica Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Hrastovica Vivodinska Ozalj Karlovačka županija
Hrastovljan Martijanec Varaždinska županija
Hrastovsko Ludbreg Varaždinska županija
Hrašća Jastrebarsko Zagrebačka županija
Hrašće Turopoljsko Zagreb Grad Zagreb
Hrašćica Varaždin Varaždinska županija
Hrašćina Hrašćina Krapinsko-zagorska županija
Hrboki Barban Istarska županija
Hrebine Pušća Zagrebačka županija
Hrebinec Brckovljani Zagrebačka županija
Hreljići Marčana Istarska županija
Hreljin Bakar Primorsko-goranska županija
Hreljin Ogulinski Ogulin Karlovačka županija
Hrgovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Hrib Čabar Primorsko-goranska županija
Hribac Skrad Primorsko-goranska županija
Hrkanovci Đakovački Trnava Osječko-baranjska županija
Hrnjanec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Hrnjevac Kutjevo Požeško-slavonska županija
Hromec Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Hrsina Bosiljevo Karlovačka županija
Hrsovo Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Hršak Breg Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Hršćevani Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Hrtić Dvor Sisačko-moslavačka županija
Hrušćica Rugvica Zagrebačka županija
Hruševec Donja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Hruševec Kupljenski Zaprešić Zagrebačka županija
Hruševec Pušćanski Pušća Zagrebačka županija
Hruškovec Rakovec Zagrebačka županija
Hruškovica Vrbovec Zagrebačka županija
Hrvace Hrvace Splitsko-dalmatinska županija
Hrvatska Dubica Hrvatska Dubica Sisačko-moslavačka županija
Hrvatska Kostajnica Hrvatska Kostajnica Sisačko-moslavačka županija
Hrvatski Čuntić Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Hrvatski Leskovac Zagreb Grad Zagreb
Hrvatsko Delnice Primorsko-goranska županija
Hrvatsko Polje Otočac Ličko-senjska županija
Hrvatsko Selo Topusko Sisačko-moslavačka županija
Hrvatsko Žarište Krnjak Karlovačka županija
Hrženica Sveti Đurđ Varaždinska županija
Hrženik Krašić Zagrebačka županija
Hudi Bitek Zagreb Grad Zagreb
Hudovljani Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Hudovo Rakovec Zagrebačka županija
Hum Buzet Istarska županija
Hum Voćin Virovitičko-podravska županija
Hum Bistrički Marija Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Hum Košnički Desinić Krapinsko-zagorska županija
Hum na Sutli Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Hum Stubički Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Hum Varoš Voćin Virovitičko-podravska županija
Hum Zabočki Zabok Krapinsko-zagorska županija
Humac Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Humljani Čačinci Virovitičko-podravska županija
Husain Kutina Sisačko-moslavačka županija
Husinec Hrašćina Krapinsko-zagorska županija
Husje Karlovac Karlovačka županija
Hutin Krašić Zagrebačka županija
Hvar Hvar Splitsko-dalmatinska županija