Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/N

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - N
Naselje Grad ili općina Županija
Nadin Benkovac Zadarska županija
Nadvoda Obrovac Zadarska županija
Nadvrelo Gračac Zadarska županija
Nadvučnik Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Naglići Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Najevi Marina Splitsko-dalmatinska županija
Naklice Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Nakovanj Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Nard Valpovo Osječko-baranjska županija
Nardući Vižinada Istarska županija
Nart Savski Rugvica Zagrebačka županija
Narta Štefanje Bjelovarsko-bilogorska županija
Naselje Stjepana Radića Vrbovec Zagrebačka županija
Našice Našice Osječko-baranjska županija
Našičko Novo Selo Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Natkrižovljan Cestica Varaždinska županija
Naudovac Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Nebljusi Donji Lapac Ličko-senjska županija
Nebojan Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Nebojse Desinić Krapinsko-zagorska županija
Nečujam Šolta Splitsko-dalmatinska županija
Nedelišće Nedelišće Međimurska županija
Nedeljanec Vidovec Varaždinska županija
Nedešćina Sveta Nedelja Istarska županija
Negnar Buzet Istarska županija
Negoslavci Negoslavci Vukovarsko-srijemska županija
Negovec Vrbovec Zagrebačka županija
Nemčevec Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Nemetin Osijek Osječko-baranjska županija
Nenadići Krk Primorsko-goranska županija
Neorić Muć Splitsko-dalmatinska županija
Nerezine Mali Lošinj Primorsko-goranska županija
Nerežišća Nerežišća Splitsko-dalmatinska županija
Nespeš Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Neteka Gračac Zadarska županija
Netretić Netretić Karlovačka županija
Nevest Unešić Šibensko-kninska županija
Neviđane Pašman Zadarska županija
Nevinac Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Nijemci Nijemci Vukovarsko-srijemska županija
Nikšići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Nin Nin Zadarska županija
Ninski Stanovi Nin Zadarska županija
Nisko Klis Splitsko-dalmatinska županija
Niza Koška Osječko-baranjska županija
Normanci Koška Osječko-baranjska županija
Noršić Selo Samobor Zagrebačka županija
Nos Kalik Drniš Šibensko-kninska županija
Noskovačka Dubrava Čađavica Virovitičko-podravska županija
Noskovci Čađavica Virovitičko-podravska županija
Nova Bukovica Nova Bukovica Virovitičko-podravska županija
Nova Diklenica Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Nova Drenčina Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Nova Gradiška Nova Gradiška Brodsko-posavska županija
Nova Jošava Orahovica Virovitičko-podravska županija
Nova Kapela Dubrava Zagrebačka županija
Nova Kapela Nova Kapela Brodsko-posavska županija
Nova Krivaja Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Nova Kršlja Rakovica Karlovačka županija
Nova Lipa Požega Požeško-slavonska županija
Nova Lipovica Čaglin Požeško-slavonska županija
Nova Ljeskovica Čaglin Požeško-slavonska županija
Nova Mokošica Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Nova Pisanica Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Nova Ploščica Velika Trnovitica Bjelovarsko-bilogorska županija
Nova Rača Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Nova Sela Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Nova Sela Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Nova Sela Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Nova Subocka Novska Sisačko-moslavačka županija
Nova Šarovka Sopje Virovitičko-podravska županija
Nova Vas Poreč Istarska županija
Nova Vas Kršan Istarska županija
Nova Vas Brtonigla Istarska županija
Nova Ves Petrijanečka Petrijanec Varaždinska županija
Novačka Gola Koprivničko-križevačka županija
Novaki Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Novaki Dubrava Zagrebačka županija
Novaki Maruševec Varaždinska županija
Novaki Sopje Virovitičko-podravska županija
Novaki Bistranski Bistra Zagrebačka županija
Novaki Bizovački Bizovac Osječko-baranjska županija
Novaki Lipnički Ribnik Karlovačka županija
Novaki Nartski Rugvica Zagrebačka županija
Novaki Oborovski Rugvica Zagrebačka županija
Novaki Ozaljski Ozalj Karlovačka županija
Novaki Pazinski Cerovlje Istarska županija
Novaki Petrovinski Jastrebarsko Zagrebačka županija
Novaki Ravenski Križevci Koprivničko-križevačka županija
Novaki Šćitarjevski Velika Gorica Zagrebačka županija
Novakovec Jalžabet Varaždinska županija
Novakovec Podturen Međimurska županija
Novakovec Bisaški Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Novalja Novalja Ličko-senjska županija
Nove Hiže Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Novi Antunovac Špišić Bukovica Virovitičko-podravska županija
Novi Bešinci Kaptol Požeško-slavonska županija
Novi Bezdan Petlovac Osječko-baranjska županija
Novi Bolman Jagodnjak Osječko-baranjska županija
Novi Bošnjani Križevci Koprivničko-križevačka županija
Novi Čeminac Čeminac Osječko-baranjska županija
Novi Dol Barilović Karlovačka županija
Novi Dvori Klanječki Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Novi Đurđic Križevci Koprivničko-križevačka županija
Novi Farkašić Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Novi Glog Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Novi Golubovec Novi Golubovec Krapinsko-zagorska županija
Novi Grabovac Novska Sisačko-moslavačka županija
Novi Grad Oprisavci Brodsko-posavska županija
Novi Gradac Gradina Virovitičko-podravska županija
Novi Jankovci Stari Jankovci Vukovarsko-srijemska županija
Novi Lazi Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Novi Majur Pakrac Požeško-slavonska županija
Novi Marof Novi Marof Varaždinska županija
Novi Mihaljevci Požega Požeško-slavonska županija
Novi Mikanovci Stari Mikanovci Vukovarsko-srijemska županija
Novi Pavljani Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Novi Perkovci Đakovo Osječko-baranjska županija
Novi Senkovac Slatina Virovitičko-podravska županija
Novi Skucani Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Novi Štitnjak Požega Požeško-slavonska županija
Novi Varoš Stara Gradiška Brodsko-posavska županija
Novi Vinodolski Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Novi Zdenkovac Čaglin Požeško-slavonska županija
Novigrad Novigrad Zadarska županija
Novigrad Novigrad Istarska županija
Novigrad na Dobri Netretić Karlovačka županija
Novigrad Podravski Novigrad Podravski Koprivničko-križevačka županija
Novo Brdo Kravarsko Zagrebačka županija
Novo Brdo Mrežničko Duga Resa Karlovačka županija
Novo Čiče Velika Gorica Zagrebačka županija
Novo Kusonje Voćin Virovitičko-podravska županija
Novo Mjesto Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Novo Nevesinje Petlovac Osječko-baranjska županija
Novo Petrovo Polje Crnac Virovitičko-podravska županija
Novo Pračno Sisak Sisačko-moslavačka županija
Novo Selište Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Novo Selo Vrbovec Zagrebačka županija
Novo Selo Selca Splitsko-dalmatinska županija
Novo Selo Sisak Sisačko-moslavačka županija
Novo Selo Slunj Karlovačka županija
Novo Selo Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Novo Selo Požega Požeško-slavonska županija
Novo Selo Bosiljevsko Bosiljevo Karlovačka županija
Novo Selo Garešničko Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Novo Selo Glinsko Glina Sisačko-moslavačka županija
Novo Selo Koreničko Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Novo Selo Lasinjsko Lasinja Karlovačka županija
Novo Selo Lekeničko Velika Gorica Zagrebačka županija
Novo Selo na Dravi Čakovec Međimurska županija
Novo Selo Okićko Klinča Sela Zagrebačka županija
Novo Selo Palanječko Sisak Sisačko-moslavačka županija
Novo Selo Perjasičko Barilović Karlovačka županija
Novo Selo Podravsko Mali Bukovec Varaždinska županija
Novo Selo Rok Čakovec Međimurska županija
Novo Selo Žumberačko Samobor Zagrebačka županija
Novo Topolje Donji Andrijevci Brodsko-posavska županija
Novo Virje Novo Virje Koprivničko-križevačka županija
Novo Zvečevo Brestovac Požeško-slavonska županija
Novoselci Sunja Sisačko-moslavačka županija
Novoselci Pleternica Požeško-slavonska županija
Novoselec Križ Zagrebačka županija
Novoselo Bilajsko Gospić Ličko-senjska županija
Novoselo Trnovačko Gospić Ličko-senjska županija
Novoseljani Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Novska Novska Sisačko-moslavačka županija
Nunić Kistanje Šibensko-kninska županija
Nurkovac Brestovac Požeško-slavonska županija
Nuštar Nuštar Vukovarsko-srijemska županija