Dodatak:Popis biljnih rodova, Ce

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Cea[uredi VE | uredi]

  1. Ceanothus (Rhamnaceae)
  2. Cearanthes (Amaryllidaceae)

Ceb[uredi VE | uredi]

  1. Cebatha (Menispermaceae)
  2. Cebipira (Leguminosae)

Cec[uredi VE | uredi]

  1. Cecalyphum (Dicranaceae)
  2. Cecarria (Loranthaceae)
  3. Cecidochloris (Chlorangiellaceae)
  4. Cecropia (Urticaceae)

Ced[uredi VE | uredi]

  1. Cedercreutziella (Chaetophoraceae)
  2. Cedrela (Meliaceae)
  3. Cedrelinga (Leguminosae)
  4. Cedrelopsis (Meliaceae)
  5. Cedronella (Lamiaceae)
  6. Cedrus (Pinaceae)

Cei[uredi VE | uredi]

  1. Ceiba (Malvaceae)

Cel[uredi VE | uredi]

  1. Celastrus (Celastraceae)
  2. Celerina (Acanthaceae)
  3. Celianella (Phyllanthaceae)
  4. Celiantha (Gentianaceae)
  5. Celmisia (Compositae)
  6. Celosia (Amaranthaceae)
  7. Celsia (Scrophulariaceae)
  8. Celtis (Cannabaceae)

Cen[uredi VE | uredi]

  1. Cenarrhenes (Proteaceae)
  2. Cenchrus (Poaceae)
  3. Cenocentrum (Malvaceae)
  4. Cenolophium (Apiaceae)
  5. Cenostigma (Leguminosae)
  6. Centaurea (Compositae)
  7. Centaurium (Gentianaceae)
  8. Centaurodendron (Compositae)
  9. Centauropsis (Compositae)
  10. Centaurothamnus (Compositae)
  11. Centella (Apiaceae)
  12. Centema (Amaranthaceae)
  13. Centemopsis (Amaranthaceae)
  14. Centipeda (Compositae)
  15. Centotheca (Poaceae)
  16. Centradenia (Melastomataceae)
  17. Centradeniastrum (Melastomataceae)
  18. Centranthera (Orobanchaceae)
  19. Centranthus (Caprifoliaceae)
  20. Centratherum (Compositae)
  21. Centrilla (Acanthaceae)
  22. Centrochloa (Poaceae)
  23. Centroglossa (Orchidaceae)
  24. Centrolepis (Centrolepidaceae)
  25. Centrolobium (Leguminosae)
  26. Centromadia (Compositae)
  27. Centronia (Melastomataceae)
  28. Centroplacus (Centroplacaceae)
  29. Centropodia (Poaceae)
  30. Centropogon (Campanulaceae)
  31. Centrosema (Leguminosae)
  32. Centrostachys (Amaranthaceae)
  33. Centrostegia (Polygonaceae)
  34. Centrostigma (Orchidaceae)

Cep[uredi VE | uredi]

  1. Cephaelis (Rubiaceae)
  2. Cephalacanthus (Acanthaceae)
  3. Cephalanthera (Orchidaceae)
  4. Cephalantheropsis (Orchidaceae)
  5. Cephalanthus (Rubiaceae)
  6. Cephalaralia (Araliaceae)
  7. Cephalaria (Caprifoliaceae)
  8. Cephaleuros (Trentepohliaceae)
  9. Cephalipterum (Compositae)
  10. Cephalocarpus (Cyperaceae)
  11. Cephaloceraton (Isoetaceae)
  12. Cephalocereus (Cactaceae)
  13. Cephalocroton (Euphorbiaceae)
  14. Cephalocrotonopsis (Euphorbiaceae)
  15. Cephalohibiscus (Malvaceae)
  16. Cephalomamillaria (Cactaceae)
  17. Cephalomanes (Hymenophyllaceae)
  18. Cephalomappa (Euphorbiaceae)
  19. Cephalomitrion (Cephaloziellaceae)
  20. Cephalomonas (Phacotaceae)
  21. Cephalonoplos (Compositae)
  22. Cephalopappus (Compositae)
  23. Cephalopentandra (Cucurbitaceae)
  24. Cephalophora (Compositae)
  25. Cephalophyllum (Aizoaceae)
  26. Cephalopodum (Apiaceae)
  27. Cephalorhizum (Plumbaginaceae)
  28. Cephalorrhynchus (Compositae)
  29. Cephalosorus (Compositae)
  30. Cephalosphaera (Myristicaceae)
  31. Cephalostachyum (Poaceae)
  32. Cephalostemon (Rapateaceae)
  33. Cephalotaxus (Cephalotaxaceae)
  34. Cephalotomandra (Nyctaginaceae)
  35. Cephalotus (Cephalotaceae)
  36. Cephalozia (Cephaloziaceae)
  37. Cephaloziella (Cephaloziellaceae)
  38. Cephaloziopsis (Cephaloziellaceae)

Cer[uredi VE | uredi]

  1. Ceradenia (Grammitidaceae)
  2. Ceraria (Portulacaceae)
  3. Cerasiocarpum (Cucurbitaceae)
  4. Cerasterias (Oocystaceae)
  5. Cerastium (Caryophyllaceae)
  6. Cerasus (Rosaceae)
  7. Ceratandra (Orchidaceae)
  8. Ceratiola (Ericaceae)
  9. Ceratocapnos (Papaveraceae)
  10. Ceratocarpus (Amaranthaceae)
  11. Ceratocaryum (Restionaceae)
  12. Ceratocentron (Orchidaceae)
  13. Ceratocephala (Ranunculaceae)
  14. Ceratocephalus (Compositae)
  15. Ceratocephalus (Ranunculaceae)
  16. Ceratochilus (Orchidaceae)
  17. Ceratochloa (Poaceae)
  18. Ceratocnemum (Brassicaceae)
  19. Ceratodon (Ditrichaceae)
  20. Ceratogyne (Compositae)
  21. Ceratoides (Amaranthaceae)
  22. Ceratolacis (Podostemaceae)
  23. Ceratolejeunea (Lejeuneaceae)
  24. Ceratolimon (Plumbaginaceae)
  25. Ceratolobus (Arecaceae)
  26. Ceratonia (Leguminosae)
  27. Ceratopetalum (Cunoniaceae)
  28. Ceratophyllum (Ceratophyllaceae)
  29. Ceratopteris (Pteridaceae)
  30. Ceratopyxis (Rubiaceae)
  31. Ceratosanthes (Cucurbitaceae)
  32. Ceratostema (Ericaceae)
  33. Ceratostigma (Plumbaginaceae)
  34. Ceratostylis (Orchidaceae)
  35. Ceratotheca (Pedaliaceae)
  36. Ceratozamia (Zamiaceae)
  37. Cerbera (Apocynaceae)
  38. Cerberiopsis (Apocynaceae)
  39. Cercestis (Araceae)
  40. Cercidiphyllum (Cercidiphyllaceae)
  41. Cercidium (Leguminosae)
  42. Cercis (Leguminosae)
  43. Cercocarpus (Rosaceae)
  44. Cerdia (Caryophyllaceae)
  45. Cereus (Cactaceae)
  46. Cerinthe (Boraginaceae)
  47. Cerinthodes (Boraginaceae)
  48. Ceriops (Rhizophoraceae)
  49. Ceriosperma (Brassicaceae)
  50. Ceriscoides (Rubiaceae)
  51. Cerochlamys (Aizoaceae)
  52. Ceropegia (Apocynaceae)
  53. Ceropteris (Adiantaceae)
  54. Cerosora (Adiantaceae)
  55. Ceroxylon (Arecaceae)
  56. Ceruana (Compositae)
  57. Cervantesia (Santalaceae)

Ces[uredi VE | uredi]

  1. Cesius (Gymnomitriaceae)
  2. Cespedesia (Ochnaceae)
  3. Cespedezia (Ochnaceae)
  4. Cestrum (Solanaceae)

Cet[uredi VE | uredi]

  1. Ceterach (Aspleniaceae)
  2. Ceterachopsis (Aspleniaceae)

Ceu[uredi VE | uredi]

  1. Ceuthocarpus (Rubiaceae)
  2. Ceuthostoma (Casuarinaceae)
  3. Ceuthotheca (Orthotrichaceae)

Cev[uredi VE | uredi]

  1. Cevallia (Loasaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]