Dodatak:Popis biljnih rodova, El

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Ela[uredi VE | uredi]

  1. Elachanthemum (Compositae)
  2. Elachanthus (Compositae)
  3. Elacholoma (Phrymaceae)
  4. Elachyptera (Celastraceae)
  5. Elaeagia (Rubiaceae)
  6. Elaeagnus (Elaeagnaceae)
  7. Elaeis (Arecaceae)
  8. Elaeocarpus (Elaeocarpaceae)
  9. Elaeodendron (Celastraceae)
  10. Elaeoluma (Sapotaceae)
  11. Elaeoselinum (Apiaceae)
  12. Elaeosticta (Apiaceae)
  13. Elakatothrix (Elakatotrichaceae)
  14. Elaphandra (Compositae)
  15. Elaphanthera (Santalaceae)
  16. Elaphoglossum (Lomariopsidaceae)
  17. Elaphrium (Burseraceae)
  18. Elasis (Commelinaceae)
  19. Elateriopsis (Cucurbitaceae)
  20. Elateriospermum (Euphorbiaceae)
  21. Elaterodiscus (Chaetophoraceae)
  22. Elatine (Elatinaceae)
  23. Elatostema (Urticaceae)
  24. Elattostachys (Sapindaceae)

Elb[uredi VE | uredi]

  1. Elburzia (Brassicaceae)

Ele[uredi VE | uredi]

  1. Elegia (Restionaceae)
  2. Eleiodoxa (Arecaceae)
  3. Eleiotis (Leguminosae)
  4. Elekmania (Compositae)
  5. Eleocharis (Cyperaceae)
  6. Eleorchis (Orchidaceae)
  7. Elephantomene (Menispermaceae)
  8. Elephantopus (Compositae)
  9. Elephantorrhiza (Leguminosae)
  10. Elettaria (Zingiberaceae)
  11. Elettariopsis (Zingiberaceae)
  12. Eleusine (Poaceae)
  13. Eleutharrhena (Menispermaceae)
  14. Eleutheranthera (Compositae)
  15. Eleutherine (Iridaceae)
  16. Eleutherococcus (Araliaceae)
  17. Eleutherospermum (Apiaceae)
  18. Eleutherostylis (Malvaceae)
  19. Eleuthranthes (Rubiaceae)

Elh[uredi VE | uredi]

  1. Elharveya (Hookeriaceae)

Eli[uredi VE | uredi]

  1. Eliea (Hypericaceae)
  2. Eligmocarpus (Leguminosae)
  3. Elingamita (Primulaceae)
  4. Elionurus (Poaceae)
  5. Elizabetha (Leguminosae)

Ell[uredi VE | uredi]

  1. Elleanthus (Orchidaceae)
  2. Ellenbergia (Compositae)
  3. Elliottia (Ericaceae)
  4. Ellipanthus (Connaraceae)
  5. Ellipeia (Annonaceae)
  6. Ellipeiopsis (Annonaceae)
  7. Elliptochloris (Prasiolales incertae sedis)
  8. Ellisia (Boraginaceae)
  9. Ellisiophyllum (Plantaginaceae)

Elm[uredi VE | uredi]

  1. Elmera (Saxifragaceae)
  2. Elmeriobryum (Hypnaceae)

Elo[uredi VE | uredi]

  1. Elodea (Hydrocharitaceae)
  2. Elodium (Thuidiaceae)
  3. Elongatocystis (Oocystaceae)
  4. Eloyella (Orchidaceae)

Els[uredi VE | uredi]

  1. Elsholtzia (Lamiaceae)

Elt[uredi VE | uredi]

  1. Eltroplectris (Orchidaceae)

Elv[uredi VE | uredi]

  1. Elvasia (Ochnaceae)

Ely[uredi VE | uredi]

  1. Elymandra (Poaceae)
  2. Elymus (Poaceae)
  3. Elythranthera (Orchidaceae)
  4. Elytranthe (Loranthaceae)
  5. Elytraria (Acanthaceae)
  6. Elytrigia (Poaceae)
  7. Elytropappus (Compositae)
  8. Elytrophorus (Poaceae)
  9. Elytropus (Apocynaceae)
  10. Elytrostachys (Poaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]