Dodatak:Popis biljnih rodova, Hibridi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

Dodatak: Popis biljnih rodova

× (hibridni rodovi)[uredi VE | uredi]

  1. × Achicodonia (Gesneriaceae)
  2. × Aegilotriticum (Poaceae)
  3. × Agrocalamagrostis (Poaceae)
  4. × Agroelymus (Poaceae)
  5. × Agrohordeum (Poaceae)
  6. × Agropogon (Poaceae)
  7. × Agrositanion (Poaceae)
  8. × Agrotrigia (Poaceae)
  9. × Ammocalamagrostis (Poaceae)
  10. × Anacamptiplatanthera (Orchidaceae)
  11. × Anacamptorchis (Orchidaceae)
  12. × Anthematricaria (Compositae)
  13. × Anthemimatricaria (Compositae)
  14. × Anthrichaerophyllum (Apiaceae)
  15. × Arctodupontia (Poaceae)
  16. × Astroworthia (Xanthorrhoeaceae)
  17. × Bensteinia (Orchidaceae)
  18. × Bolboschoenoplectus (Cyperaceae)
  19. × Brassocattleya (Orchidaceae)
  20. × Bromofestuca (Poaceae)
  21. × Calammophila (Poaceae)
  22. × Calassodia (Orchidaceae)
  23. × Calicharis (Amaryllidaceae)
  24. × Carapelia (Apocynaceae)
  25. × Carduocirsium (Compositae)
  26. × Carduogalactites (Compositae)
  27. × Carruanthophyllum (Aizoaceae)
  28. × Catyclia (Orchidaceae)
  29. × Celmearia (Compositae)
  30. × Centauserratula (Compositae)
  31. × Cephalopactis (Orchidaceae)
  32. × Cephalorchis (Orchidaceae)
  33. × Cirsiocarduus (Compositae)
  34. × Clinomicromeria (Lamiaceae)
  35. × Conyzigeron (Compositae)
  36. × Crepidiastrixeris (Compositae)
  37. × Crepi-Hieracium (Compositae)
  38. × Cyanthera (Orchidaceae)
  39. × Cynochloris (Poaceae)
  40. × Dactylanthera (Orchidaceae)
  41. × Dactylocamptis (Orchidaceae)
  42. × Dactylodenia (Orchidaceae)
  43. × Danthosieglingia (Poaceae)
  44. × Dupoa (Poaceae)
  45. × Dupontopoa (Poaceae)
  46. × Duvaliaranthus (Apocynaceae)
  47. × Elyhordeum (Poaceae)
  48. × Elyleymus (Poaceae)
  49. × Elymordeum (Poaceae)
  50. × Elymostachys (Poaceae)
  51. × Elymotrigia (Poaceae)
  52. × Elysitanion (Poaceae)
  53. × Epilaeliopsis (Orchidaceae)
  54. × Festulolium (Poaceae)
  55. × Festulpia (Poaceae)
  56. × Filfia (Compositae)
  57. × Fockeanthus (Campanulaceae)
  58. × Gonostelma (Apocynaceae)
  59. × Gymnanacamptis (Orchidaceae)
  60. × Gymnotraunsteinera (Orchidaceae)
  61. × Gymplatanthera (Orchidaceae)
  62. × Hainardiopholis (Poaceae)
  63. × Haynaldoticum (Poaceae)
  64. × Hemionanthes (Adiantaceae)
  65. × Hohenmea (Bromeliaceae)
  66. × Hulthemosa (Rosaceae)
  67. × Leydeum (Poaceae)
  68. × Leymostachys (Poaceae)
  69. × Leymotrigia (Poaceae)
  70. × Lycida (Orchidaceae)
  71. × Miltonidium (Orchidaceae)
  72. × Myrmecolaelia (Orchidaceae)
  73. × Niduregelia (Bromeliaceae)
  74. × Orchidactylorhiza (Orchidaceae)
  75. × Orchigymnadenia (Orchidaceae)
  76. × Orchimantoglossum (Orchidaceae)
  77. × Orchiplatanthera (Orchidaceae)
  78. × Orchiserapias (Orchidaceae)
  79. × Ornithocidium (Orchidaceae)
  80. × Oryticum (Poaceae)
  81. × Phyllosasa (Poaceae)
  82. × Pityromeria (Adiantaceae)
  83. × Pleopodium (Polypodiaceae)
  84. × Pleuroderris (Dryopteridaceae)
  85. × Polypogonagrostis (Poaceae)
  86. × Pseudadenia (Orchidaceae)
  87. × Pseudanthera (Orchidaceae)
  88. × Pseudinium (Orchidaceae)
  89. × Pseudorhiza (Orchidaceae)
  90. × Pucciphippsia (Poaceae)
  91. × Rhodoxis (Hypoxidaceae)
  92. × Schombocattleya (Orchidaceae)
  93. × Sedirisia (Orchidaceae)
  94. × Serapicamptis (Orchidaceae)
  95. × Serapirhiza (Orchidaceae)
  96. × Solidaster (Compositae)
  97. × Stiporyzopsis (Poaceae)
  98. × Trisetokoeleria (Poaceae)
  99. × Trisetokoeleria (Poaceae)
  100. × Triticale (Poaceae)
  101. × Triticosecale (Poaceae)
  102. × Trititrigia (Poaceae)
  103. × Urceocharis (Amaryllidaceae)