Dodatak:Popis biljnih rodova, Lo

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Loa[uredi VE | uredi]

  1. Loasa (Loasaceae)

Lob[uredi VE | uredi]

  1. Lobanilia (Euphorbiaceae)
  2. Lobata (Ulvaceae)
  3. Lobatiriccardia (Aneuraceae)
  4. Lobelia (Campanulaceae)
  5. Lobivia (Cactaceae)
  6. Lobocharacium (Characiosiphonaceae)
  7. Lobochlamys (Chlamydomonadaceae)
  8. Lobocystis (Chlorophyceae familia incertae sedis)
  9. Lobomonas (Chlamydomonadaceae)
  10. Lobosphaera (Trebouxiaceae)
  11. Lobosphaeropsis (Scotiellocystoidaceae)
  12. Lobostemon (Boraginaceae)
  13. Lobularia (Brassicaceae)

Loc[uredi VE | uredi]

  1. Locheria (Gesneriaceae)
  2. Lochmiopsis (Chaetophoraceae)
  3. Lochmium (Trentepohliaceae)
  4. Lockhartia (Orchidaceae)

Lod[uredi VE | uredi]

  1. Lodoicea (Arecaceae)

Loe[uredi VE | uredi]

  1. Loefgrenianthus (Orchidaceae)
  2. Loeflingia (Caryophyllaceae)
  3. Loeselia (Polemoniaceae)
  4. Loeseliastrum (Polemoniaceae)
  5. Loesenera (Leguminosae)
  6. Loeseneriella (Celastraceae)
  7. Loeskeobryum (Hylocomiaceae)
  8. Loeskypnum (Amblystegiaceae)

Log[uredi VE | uredi]

  1. Logania (Loganiaceae)
  2. Logfia (Compositae)

Loh[uredi VE | uredi]

  1. Loheria (Primulaceae)

Loi[uredi VE | uredi]

  1. Loiseaubryum (Funariaceae)

Lol[uredi VE | uredi]

  1. Loliolum (Poaceae)
  2. Lolium (Poaceae)

Lom[uredi VE | uredi]

  1. Lomagramma (Lomariopsidaceae)
  2. Lomandra (Asparagaceae)
  3. Lomanthus (Compositae)
  4. Lomaphlebia (Grammitidaceae)
  5. Lomaria (Blechnaceae)
  6. Lomariopsis (Lomariopsidaceae)
  7. Lomatia (Proteaceae)
  8. Lomatium (Apiaceae)
  9. Lomatocarpa (Apiaceae)
  10. Lomatogoniopsis (Gentianaceae)
  11. Lomatogonium (Gentianaceae)
  12. Lomelosia (Caprifoliaceae)

Lon[uredi VE | uredi]

  1. Lonas (Compositae)
  2. Lonchitis (Dennstaedtiaceae)
  3. Lonchitis-aspera (Blechnaceae)
  4. Lonchocarpus (Leguminosae)
  5. Lonchostoma (Bruniaceae)
  6. Longetia (Picrodendraceae)
  7. Lonicera (Caprifoliaceae)

Loo[uredi VE | uredi]

  1. Looseria (Meteoriaceae)

Lop[uredi VE | uredi]

  1. Lopezia (Onagraceae)
  2. Lophacme (Poaceae)
  3. Lophanthera (Malpighiaceae)
  4. Lophanthus (Lamiaceae)
  5. Lophatherum (Poaceae)
  6. Lophidium (Schizaeaceae)
  7. Lophiocarpus (Lophiocarpaceae)
  8. Lophiodon (Ditrichaceae)
  9. Lophiola (Nartheciaceae)
  10. Lophion (Violaceae)
  11. Lophira (Ochnaceae)
  12. Lophocarpinia (Leguminosae)
  13. Lophocereus (Cactaceae)
  14. Lophochaete (Pseudolepicoleaceae)
  15. Lophocolea (Lophocoleaceae)
  16. Lophodium (Dryopteridaceae)
  17. Lopholaena (Compositae)
  18. Lopholejeunea (Lejeuneaceae)
  19. Lopholepis (Poaceae)
  20. Lophomyrtus (Myrtaceae)
  21. Lophopappus (Compositae)
  22. Lophophora (Cactaceae)
  23. Lophophytum (Balanophoraceae)
  24. Lophopogon (Poaceae)
  25. Lophopterys (Malpighiaceae)
  26. Lophosoria (Dicksoniaceae)
  27. Lophospermum (Plantaginaceae)
  28. Lophostachys (Acanthaceae)
  29. Lophostemon (Myrtaceae)
  30. Lophostigma (Sapindaceae)
  31. Lophostoma (Thymelaeaceae)
  32. Lophozia (Jungermanniaceae)
  33. Lophoziopsis (Jungermanniaceae)
  34. Lopidium (Hookeriaceae)

Lor[uredi VE | uredi]

  1. Lorandersonia (Compositae)
  2. Loranthus (Loranthaceae)
  3. Lordhowea (Compositae)
  4. Lorencea (Rubiaceae)
  5. Lorentzia (Thuidiaceae)
  6. Lorentziella (Gigaspermaceae)
  7. Lorenzanea (Sabiaceae)
  8. Loreya (Melastomataceae)
  9. Loricaria (Compositae)
  10. Lorinseria (Blechnaceae)
  11. Loroglossum (Orchidaceae)
  12. Loropetalum (Hamamelidaceae)
  13. Lorostemon (Clusiaceae)

Lot[uredi VE | uredi]

  1. Lotodes (Leguminosae)
  2. Lotononis (Leguminosae)
  3. Lotoxalis (Oxalidaceae)
  4. Lotus (Leguminosae)

Lou[uredi VE | uredi]

  1. Loudetia (Poaceae)
  2. Loudetiopsis (Poaceae)
  3. Louiseania (Rosaceae)
  4. Louisiella (Poaceae)
  5. Lourteigia (Compositae)
  6. Lourtella (Lythraceae)
  7. Louteridium (Acanthaceae)

Lov[uredi VE | uredi]

  1. Lovoa (Meliaceae)

Lox[uredi VE | uredi]

  1. Loxanthocereus (Cactaceae)
  2. Loxocalyx (Lamiaceae)
  3. Loxocarya (Restionaceae)
  4. Loxococcus (Arecaceae)
  5. Loxodera (Poaceae)
  6. Loxogramme (Polypodiaceae)
  7. Loxopterygium (Anacardiaceae)
  8. Loxospermum (Leguminosae)
  9. Loxostigma (Gesneriaceae)
  10. Loxothysanus (Compositae)
  11. Loxotrema (Cyperaceae)
  12. Loxsomopsis (Loxsomataceae)

Loz[uredi VE | uredi]

  1. Lozanella (Cannabaceae)
  2. Lozania (Lacistemataceae)

Izvori[uredi VE | uredi]