Dodatak:Popis biljnih rodova, Mi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Mib[uredi VE | uredi]

  1. Mibora (Poaceae)

Mic[uredi VE | uredi]

  1. Michauxia (Campanulaceae)
  2. Michelia (Magnoliaceae)
  3. Michelsonia (Leguminosae)
  4. Micholitzia (Apocynaceae)
  5. Miconia (Melastomataceae)
  6. Micracantha (Oocystaceae)
  7. Micractinium (Chlorellaceae)
  8. Micractis (Compositae)
  9. Micraira (Poaceae)
  10. Micralsopsis (Pterobryaceae)
  11. Micrampelis (Cucurbitaceae)
  12. Micrandra (Euphorbiaceae)
  13. Micrandropsis (Euphorbiaceae)
  14. Micranthemum (Plantaginaceae)
  15. Micranthes (Saxifragaceae)
  16. Micrantheum (Picrodendraceae)
  17. Micranthocereus (Cactaceae)
  18. Micranthus (Iridaceae)
  19. Micrargeria (Orobanchaceae)
  20. Micrasepalum (Rubiaceae)
  21. Micrasterias (Desmidiaceae)
  22. Micrechites (Apocynaceae)
  23. Micrisophylla (Lepidoziaceae)
  24. Microbahia (Compositae)
  25. Microberlinia (Leguminosae)
  26. Microbiota (Cupressaceae)
  27. Microbriza (Poaceae)
  28. Microbrochis (Dryopteridaceae)
  29. Microbryum (Pottiaceae)
  30. Microcachrys (Podocarpaceae)
  31. Microcalamus (Poaceae)
  32. Microcampylopus (Dicranaceae)
  33. Microcarpaea (Plantaginaceae)
  34. Microcaryum (Boraginaceae)
  35. Microcephala (Compositae)
  36. Microchara (Characeae)
  37. Microcharis (Leguminosae)
  38. Microchilus (Orchidaceae)
  39. Microchlaena (Woodsiaceae)
  40. Microchloa (Poaceae)
  41. Microcnemum (Amaranthaceae)
  42. Micrococca (Euphorbiaceae)
  43. Microcodon (Campanulaceae)
  44. Microcoelia (Orchidaceae)
  45. Microcorys (Lamiaceae)
  46. Microcos (Malvaceae)
  47. Microcrossidium (Pottiaceae)
  48. Microctenidium (Hypnaceae)
  49. Microcycas (Zamiaceae)
  50. Microdactylon (Apocynaceae)
  51. Microdendron (Polytrichaceae)
  52. Microdesmis (Pandaceae)
  53. Microdictyon (Anadyomenaceae)
  54. Microdon (Scrophulariaceae)
  55. Microdracoides (Cyperaceae)
  56. Microdus (Dicranaceae)
  57. Microepidendrum (Orchidaceae)
  58. Microeurhynchium (Brachytheciaceae)
  59. Microgilia (Polemoniaceae)
  60. Microglossa (Compositae)
  61. Microgonium (Hymenophyllaceae)
  62. Microgramma (Polypodiaceae)
  63. Microgyne (Compositae)
  64. Microgynoecium (Amaranthaceae)
  65. Microlagenaria (Cucurbitaceae)
  66. Microlecane (Compositae)
  67. Microlejeunea (Lejeuneaceae)
  68. Microlepia (Dennstaedtiaceae)
  69. Microlepidium (Brassicaceae)
  70. Microlepidozia (Lepidoziaceae)
  71. Microlepis (Melastomataceae)
  72. Microliabum (Compositae)
  73. Microlicia (Melastomataceae)
  74. Microlobius (Leguminosae)
  75. Microloma (Apocynaceae)
  76. Microlonchus (Compositae)
  77. Micromelum (Rutaceae)
  78. Micromeria (Lamiaceae)
  79. Micromitrium (Ephemeraceae)
  80. Micromitrium (Orthotrichaceae)
  81. Micromonas (Mamiellaceae)
  82. Micromonolepis (Amaranthaceae)
  83. Micromyrtus (Myrtaceae)
  84. Micronychia (Anacardiaceae)
  85. Microparacaryum (Boraginaceae)
  86. Micropera (Orchidaceae)
  87. Micropholis (Sapotaceae)
  88. Microphyes (Caryophyllaceae)
  89. Microphysa (Rubiaceae)
  90. Micropleura (Apiaceae)
  91. Microplumeria (Apocynaceae)
  92. Micropoa (Aphanochaetaceae)
  93. Micropodium (Aspleniaceae)
  94. Micropolypodium (Grammitidaceae)
  95. Micropoma (Funariaceae)
  96. Micropsis (Compositae)
  97. Micropterum (Aizoaceae)
  98. Micropterygium (Lepidoziaceae)
  99. Micropus (Compositae)
  100. Micropyropsis (Poaceae)
  101. Micropyrum (Poaceae)
  102. Microsaccus (Orchidaceae)
  103. Microsechium (Cucurbitaceae)
  104. Microseris (Compositae)
  105. Microsorum (Polypodiaceae)
  106. Microspermum (Compositae)
  107. Microspora (Microsporaceae)
  108. Microsporopsis (Ulotrichaceae)
  109. Microstachys (Euphorbiaceae)
  110. Microstaphyla (Lomariopsidaceae)
  111. Microstegium (Poaceae)
  112. Microsteira (Malpighiaceae)
  113. Microsteris (Polemoniaceae)
  114. Microstigma (Brassicaceae)
  115. Microstrobilus (Acanthaceae)
  116. Microstrobos (Podocarpaceae)
  117. Microtatorchis (Orchidaceae)
  118. Microtea (Phytolaccaceae)
  119. Microterangis (Orchidaceae)
  120. Microterus (Polypodiaceae)
  121. Microthamnion (Microthamniaceae)
  122. Microthamnium (Hypnaceae)
  123. Microthelys (Orchidaceae)
  124. Microthlaspi (Brassicaceae)
  125. Microtis (Orchidaceae)
  126. Microtoena (Lamiaceae)
  127. Microtropis (Celastraceae)
  128. Microula (Boraginaceae)

Mid[uredi VE | uredi]

  1. Middendorfia (Lythraceae)

Mie[uredi VE | uredi]

  1. Miehea (Hylocomiaceae)
  2. Mielichhoferia (Bryaceae)
  3. Miersia (Amaryllidaceae)
  4. Miersiella (Burmanniaceae)

Mik[uredi VE | uredi]

  1. Mikania (Compositae)
  2. Mikaniopsis (Compositae)

Mil[uredi VE | uredi]

  1. Mila (Cactaceae)
  2. Mildbraediodendron (Leguminosae)
  3. Mildella (Adiantaceae)
  4. Milicia (Moraceae)
  5. Milium (Poaceae)
  6. Miliusa (Annonaceae)
  7. Milla (Asparagaceae)
  8. Milleria (Compositae)
  9. Millettia (Leguminosae)
  10. Milligania (Asteliaceae)
  11. Millingtonia (Bignoniaceae)
  12. Millotia (Compositae)
  13. Miltitzia (Boraginaceae)
  14. Miltonia (Orchidaceae)
  15. Miltoniopsis (Orchidaceae)

Mim[uredi VE | uredi]

  1. Mimetanthe (Scrophulariaceae)
  2. Mimetes (Proteaceae)
  3. Mimophytum (Boraginaceae)
  4. Mimosa (Leguminosae)
  5. Mimosopsis (Leguminosae)
  6. Mimozyganthus (Leguminosae)
  7. Mimulicalyx (Scrophulariaceae)
  8. Mimulopsis (Acanthaceae)
  9. Mimulus (Phrymaceae)
  10. Mimusops (Sapotaceae)

Min[uredi VE | uredi]

  1. Minaria (Apocynaceae)
  2. Minasia (Compositae)
  3. Minerva (Bangiaceae)
  4. Minhechara (Porocharaceae)
  5. Minquartia (Olacaceae)
  6. Minthostachys (Lamiaceae)
  7. Minuartia (Caryophyllaceae)
  8. Minuria (Compositae)

Mio[uredi VE | uredi]

  1. Mionandra (Malpighiaceae)

Miq[uredi VE | uredi]

  1. Miquelia (Icacinaceae)
  2. Miqueliopuntia (Cactaceae)

Mir[uredi VE | uredi]

  1. Mirabilis (Nyctaginaceae)
  2. Miraglossum (Apocynaceae)
  3. Mirandea (Acanthaceae)
  4. Mirbelia (Leguminosae)
  5. Miricacalia (Compositae)
  6. Mironia (Pottiaceae)

Mis[uredi VE | uredi]

  1. Misanteca (Lauraceae)
  2. Misbrookea (Compositae)
  3. Miscanthus (Poaceae)
  4. Mischarytera (Sapindaceae)
  5. Mischocarpus (Sapindaceae)
  6. Mischodon (Picrodendraceae)
  7. Mischogyne (Annonaceae)
  8. Misodendrum (Misodendraceae)
  9. Misopates (Plantaginaceae)

Mit[uredi VE | uredi]

  1. Mitchella (Rubiaceae)
  2. Mitella (Saxifragaceae)
  3. Mitostemma (Passifloraceae)
  4. Mitostigma (Apocynaceae)
  5. Mitracarpus (Rubiaceae)
  6. Mitragyna (Rubiaceae)
  7. Mitranthes (Myrtaceae)
  8. Mitrantia (Myrtaceae)
  9. Mitraria (Gesneriaceae)
  10. Mitrasacme (Loganiaceae)
  11. Mitrasacmopsis (Rubiaceae)
  12. Mitrastemon (Mitrastemonaceae)
  13. Mitrella (Annonaceae)
  14. Mitreola (Loganiaceae)
  15. Mitrephora (Annonaceae)
  16. Mitriostigma (Rubiaceae)
  17. Mitrophyllum (Aizoaceae)
  18. Mittenia (Mitteniaceae)
  19. Mittenothamnium (Hypnaceae)
  20. Mitthyridium (Calymperaceae)

Miu[uredi VE | uredi]

  1. Miuraea (Bangiaceae)

Miy[uredi VE | uredi]

  1. Miyabea (Thuidiaceae)
  2. Miyakea (Ranunculaceae)
  3. Miyamayomena (Compositae)

Izvori[uredi VE | uredi]