Dodatak:Popis biljnih rodova, Ne

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Nea[uredi VE | uredi]

  1. Nealchornea (Euphorbiaceae)
  2. Neamyza (Loranthaceae)
  3. Neanotis (Rubiaceae)
  4. Neatostema (Boraginaceae)

Neb[uredi VE | uredi]

  1. Nebelia (Bruniaceae)
  2. Neblinaea (Compositae)
  3. Neblinantha (Gentianaceae)
  4. Neblinanthera (Melastomataceae)
  5. Neblinathamnus (Rubiaceae)

Nec[uredi VE | uredi]

  1. Necepsia (Euphorbiaceae)
  2. Nechamandra (Hydrocharitaceae)
  3. Neckera (Neckeraceae)
  4. Neckeradelphus (Neckeraceae)
  5. Neckeropsis (Neckeraceae)
  6. Necramium (Melastomataceae)
  7. Nectandra (Lauraceae)
  8. Nectaropetalum (Erythroxylaceae)
  9. Nectaroscordum (Liliaceae)
  10. Nectouxia (Solanaceae)

Nee[uredi VE | uredi]

  1. Neea (Nyctaginaceae)
  2. Needhamiella (Ericaceae)
  3. Neeopsis (Nyctaginaceae)
  4. Neesenbeckia (Cyperaceae)
  5. Neesia (Malvaceae)
  6. Neesiella (Acanthaceae)
  7. Neesiochloa (Poaceae)
  8. Neesioscyphus (Balantiopsaceae)
  9. Neevea (Stylonemataceae)

Neg[uredi VE | uredi]

  1. Neglectella (Eremosphaeraceae)
  2. Negretia (Leguminosae)
  3. Negundo (Sapindaceae)

Nei[uredi VE | uredi]

  1. Neillia (Rosaceae)

Nel[uredi VE | uredi]

  1. Nelmesia (Cyperaceae)
  2. Nelsia (Amaranthaceae)
  3. Nelsonia (Acanthaceae)
  4. Nelumbo (Nelumbonaceae)

Nem[uredi VE | uredi]

  1. Nemacaulis (Polygonaceae)
  2. Nemacladus (Campanulaceae)
  3. Nemalionopsis (Thoreaceae)
  4. Nemastylis (Iridaceae)
  5. Nematanthus (Gesneriaceae)
  6. Nematolepis (Rutaceae)
  7. Nematopoa (Poaceae)
  8. Nematopteris (Grammitidaceae)
  9. Nematostylis (Rubiaceae)
  10. Nemcia (Leguminosae)
  11. Nemegtichara (Characeae)
  12. Nemesia (Scrophulariaceae)
  13. Nemopanthus (Aquifoliaceae)
  14. Nemophila (Boraginaceae)
  15. Nemosenecio (Compositae)
  16. Nemuaron (Atherospermataceae)
  17. Nemum (Cyperaceae)

Nen[uredi VE | uredi]

  1. Nenax (Rubiaceae)
  2. Nenga (Arecaceae)

Neo[uredi VE | uredi]

  1. Neoalsomitra (Cucurbitaceae)
  2. Neoanchicodium (Codiaceae)
  3. Neoapaloxylon (Leguminosae)
  4. Neoastelia (Asteliaceae)
  5. Neobaclea (Malvaceae)
  6. Neobakeria (Asparagaceae)
  7. Neobalanocarpus (Dipterocarpaceae)
  8. Neobarbella (Lembophyllaceae)
  9. Neobassia (Amaranthaceae)
  10. Neobathiea (Orchidaceae)
  11. Neobennettia (Orchidaceae)
  12. Neobenthamia (Orchidaceae)
  13. Neobertiera (Rubiaceae)
  14. Neobesseya (Cactaceae)
  15. Neoblakea (Rubiaceae)
  16. Neobolusia (Orchidaceae)
  17. Neobouteloua (Poaceae)
  18. Neoboutonia (Euphorbiaceae)
  19. Neoboykinia (Saxifragaceae)
  20. Neobracea (Apocynaceae)
  21. Neobrittonia (Malvaceae)
  22. Neobuxbaumia (Cactaceae)
  23. Neocabreria (Compositae)
  24. Neocallitropsis (Cupressaceae)
  25. Neocalyptrocalyx (Capparaceae)
  26. Neocarya (Chrysobalanaceae)
  27. Neochamaelea (Rutaceae)
  28. Neochara (Characeae)
  29. Neocheiropteris (Polypodiaceae)
  30. Neochevalierodendron (Leguminosae)
  31. Neochilenia (Cactaceae)
  32. Neochloris (Neochloridaceae)
  33. Neochlorosarcina (Chlorosarcinaceae)
  34. Neocinnamomum (Lauraceae)
  35. Neoclemensia (Orchidaceae)
  36. Neocogniauxia (Orchidaceae)
  37. Neocollettia (Leguminosae)
  38. Neocouma (Apocynaceae)
  39. Neocuatrecasia (Compositae)
  40. Neocystis (Radiococcaceae)
  41. Neodangemannia (Oltmannsiellopsidaceae)
  42. Neodesmus (Scenedesmaceae)
  43. Neodeutzia (Hydrangeaceae)
  44. Neodicladiella (Meteoriaceae)
  45. Neodillenia (Dilleniaceae)
  46. Neodistemon (Urticaceae)
  47. Neodolichomitra (Hylocomiaceae)
  48. Neoeplingia (Lamiaceae)
  49. Neofabricia (Myrtaceae)
  50. Neofinetia (Orchidaceae)
  51. Neogaerrhinum (Plantaginaceae)
  52. Neogaillonia (Rubiaceae)
  53. Neogardneria (Orchidaceae)
  54. Neoglaziovia (Bromeliaceae)
  55. Neogoezia (Apiaceae)
  56. Neogontscharovia (Plumbaginaceae)
  57. Neoguillauminia (Euphorbiaceae)
  58. Neogyna (Orchidaceae)
  59. Neohalosacciocolax (Palmariaceae)
  60. Neoharmsia (Leguminosae)
  61. Neohattoria (Jubulaceae)
  62. Neohemsleya (Sapotaceae)
  63. Neohenricia (Aizoaceae)
  64. Neohodgsonia (Marchantiaceae)
  65. Neoholmgrenia (Onagraceae)
  66. Neohouzeaua (Poaceae)
  67. Neohymenopogon (Rubiaceae)
  68. Neoizziella (Liagoraceae)
  69. Neojeffreya (Compositae)
  70. Neojobertia (Bignoniaceae)
  71. Neolacis (Podostemaceae)
  72. Neolamarckia (Rubiaceae)
  73. Neolemonniera (Sapotaceae)
  74. Neolepisorus (Polypodiaceae)
  75. Neolindbergia (Pterobryaceae)
  76. Neolindleya (Orchidaceae)
  77. Neolitsea (Lauraceae)
  78. Neolloydia (Cactaceae)
  79. Neolobivia (Cactaceae)
  80. Neololeba (Poaceae)
  81. Neomacounia (Neckeraceae)
  82. Neomammillaria (Cactaceae)
  83. Neomarica (Iridaceae)
  84. Neomeesia (Meesiaceae)
  85. Neomeris (Dasycladaceae)
  86. Neomezia (Primulaceae)
  87. Neomicrocalamus (Poaceae)
  88. Neomillspaughia (Polygonaceae)
  89. Neomirandea (Compositae)
  90. Neomitranthes (Myrtaceae)
  91. Neomoorea (Orchidaceae)
  92. Neomortonia (Gesneriaceae)
  93. Neomussaenda (Rubiaceae)
  94. Neomyrtus (Myrtaceae)
  95. Neonauclea (Rubiaceae)
  96. Neonelsonia (Apiaceae)
  97. Neonesomia (Compositae)
  98. Neonicholsonia (Arecaceae)
  99. Neonoguchia (Meteoriaceae)
  100. Neonotonia (Leguminosae)
  101. Neoorthocaulis (Anastrophyllaceae)
  102. Neopallasia (Compositae)
  103. Neopanax (Araliaceae)
  104. Neoparrya (Apiaceae)
  105. Neopaulia (Apiaceae)
  106. Neopaxia (Portulacaceae)
  107. Neopicrorhiza (Plantaginaceae)
  108. Neopieris (Ericaceae)
  109. Neopolyporolithon (Hapalidiaceae)
  110. Neoporteria (Cactaceae)
  111. Neopotamolejeunea (Lejeuneaceae)
  112. Neopringlea (Salicaceae)
  113. Neoptychocarpus (Salicaceae)
  114. Neoraimondia (Cactaceae)
  115. Neoraputia (Rutaceae)
  116. Neorautanenia (Leguminosae)
  117. Neoregelia (Bromeliaceae)
  118. Neorhine (Aizoaceae)
  119. Neorhodella (Glaucosphaeraceae)
  120. Neoroepera (Picrodendraceae)
  121. Neorudolphia (Leguminosae)
  122. Neorutenbergia (Rutenbergiaceae)
  123. Neoschroetera (Zygophyllaceae)
  124. Neoschumannia (Apocynaceae)
  125. Neosciadium (Araliaceae)
  126. Neoscortechinia (Euphorbiaceae)
  127. Neosepicaea (Bignoniaceae)
  128. Neosharpiella (Gigaspermaceae)
  129. Neoshirakia (Euphorbiaceae)
  130. Neosparton (Verbenaceae)
  131. Neosprucea (Salicaceae)
  132. Neostapfia (Poaceae)
  133. Neostapfiella (Poaceae)
  134. Neostenanthera (Annonaceae)
  135. Neostromatella (Kornmanniaceae)
  136. Neotatea (Calophyllaceae)
  137. Neotessmannia (Muntingiaceae)
  138. Neothemis (Bangiaceae)
  139. Neotina (Sapindaceae)
  140. Neotinea (Orchidaceae)
  141. Neotorularia (Brassicaceae)
  142. Neotrichocolea (Neotrichocoleaceae)
  143. Neottia (Orchidaceae)
  144. Neottianthe (Orchidaceae)
  145. Neottopteris (Aspleniaceae)
  146. Neotysonia (Compositae)
  147. Neo-uvaria (Annonaceae)
  148. Neoveitchia (Arecaceae)
  149. Neowerdermannia (Cactaceae)
  150. Neozygnema (Zygnemataceae)

Nep[uredi VE | uredi]

  1. Nepenthes (Nepenthaceae)
  2. Nepeta (Lamiaceae)
  3. Nephelaphyllum (Orchidaceae)
  4. Nephelea (Cyatheaceae)
  5. Nephelium (Sapindaceae)
  6. Nephelochloa (Poaceae)
  7. Nephradenia (Apocynaceae)
  8. Nephrangis (Orchidaceae)
  9. Nephrochlamys (Oocystaceae)
  10. Nephrocytium (Oocystaceae)
  11. Nephrodesmus (Leguminosae)
  12. Nephrodium (Dryopteridaceae)
  13. Nephrolepis (Davalliaceae)
  14. Nephromeria (Leguminosae)
  15. Nephrophyllidium (Menyanthaceae)
  16. Nephroselmis (Nephroselmidaceae)
  17. Nephrosperma (Arecaceae)
  18. Nephrotheca (Compositae)
  19. Nephthytis (Araceae)
  20. Nepsera (Melastomataceae)
  21. Neptunia (Leguminosae)

Ner[uredi VE | uredi]

  1. Nereodictyon (Boodleaceae)
  2. Neriacanthus (Acanthaceae)
  3. Nerine (Amaryllidaceae)
  4. Nerisyrenia (Brassicaceae)
  5. Nerium (Apocynaceae)
  6. Nernstia (Rubiaceae)
  7. Nertera (Rubiaceae)
  8. Nervilia (Orchidaceae)

Nes[uredi VE | uredi]

  1. Nesaea (Lythraceae)
  2. Nesampelos (Compositae)
  3. Nesiota (Rhamnaceae)
  4. Neslia (Brassicaceae)
  5. Nesocaryum (Boraginaceae)
  6. Nesocodon (Campanulaceae)
  7. Nesogenes (Orobanchaceae)
  8. Nesogordonia (Malvaceae)
  9. Nesohedyotis (Rubiaceae)
  10. Nesomia (Compositae)
  11. Nesphostylis (Leguminosae)
  12. Nestegis (Oleaceae)
  13. Nestlera (Compositae)
  14. Nestotus (Compositae)

Neu[uredi VE | uredi]

  1. Neuburgia (Loganiaceae)
  2. Neuontobotrys (Brassicaceae)
  3. Neuracanthus (Acanthaceae)
  4. Neurachne (Poaceae)
  5. Neuradopsis (Neuradaceae)
  6. Neurocallis (Pteridaceae)
  7. Neurocalyx (Rubiaceae)
  8. Neurodium (Polypodiaceae)
  9. Neurogramme (Pteridaceae)
  10. Neurolaena (Compositae)
  11. Neurolakis (Compositae)
  12. Neurolejeunea (Lejeuneaceae)
  13. Neurolepis (Poaceae)
  14. Neuropeltis (Convolvulaceae)
  15. Neuropoa (Poaceae)
  16. Neurosoria (Adiantaceae)
  17. Neurotheca (Gentianaceae)
  18. Neurotropis (Brassicaceae)
  19. Neuwiedia (Orchidaceae)
  20. Nevada (Brassicaceae)

Nev[uredi VE | uredi]

  1. Nevillea (Restionaceae)

New[uredi VE | uredi]

  1. Newberrya (Ericaceae)
  2. Newbouldia (Bignoniaceae)
  3. Newcastelia (Lamiaceae)
  4. Newtonia (Leguminosae)

Ney[uredi VE | uredi]

  1. Neyraudia (Poaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]