Dodatak:Popis biljnih rodova, Ne

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Nea[uredi VE | uredi]

  1. Nealchornea (Euphorbiaceae)
  2. Neamyza (Loranthaceae)
  3. Neanotis (Rubiaceae)
  4. Neatostema (Boraginaceae)

Neb[uredi VE | uredi]

  1. Nebelia (Bruniaceae)
  2. Neblinaea (Compositae)
  3. Neblinantha (Gentianaceae)
  4. Neblinanthera (Melastomataceae)
  5. Neblinathamnus (Rubiaceae)

Nec[uredi VE | uredi]

  1. Necepsia (Euphorbiaceae)
  2. Nechamandra (Hydrocharitaceae)
  3. Neckera (Neckeraceae)
  4. Neckeradelphus (Neckeraceae)
  5. Neckeropsis (Neckeraceae)
  6. Necramium (Melastomataceae)
  7. Nectandra (Lauraceae)
  8. Nectaropetalum (Erythroxylaceae)
  9. Nectaroscordum (Liliaceae)
  10. Nectouxia (Solanaceae)

Nee[uredi VE | uredi]

  1. Neea (Nyctaginaceae)
  2. Needhamiella (Ericaceae)
  3. Neeopsis (Nyctaginaceae)
  4. Neesenbeckia (Cyperaceae)
  5. Neesia (Malvaceae)
  6. Neesiella (Acanthaceae)
  7. Neesiochloa (Poaceae)
  8. Neesioscyphus (Balantiopsaceae)
  9. Neevea (Stylonemataceae)

Neg[uredi VE | uredi]

  1. Neglectella (Eremosphaeraceae)
  2. Negretia (Leguminosae)
  3. Negundo (Sapindaceae)

Nei[uredi VE | uredi]

  1. Neillia (Rosaceae)

Nel[uredi VE | uredi]

  1. Nelmesia (Cyperaceae)
  2. Nelsia (Amaranthaceae)
  3. Nelsonia (Acanthaceae)
  4. Nelumbo (Nelumbonaceae)

Nem[uredi VE | uredi]

  1. Nemacaulis (Polygonaceae)
  2. Nemacladus (Campanulaceae)
  3. Nemalionopsis (Thoreaceae)
  4. Nemastylis (Iridaceae)
  5. Nematanthus (Gesneriaceae)
  6. Nematolepis (Rutaceae)
  7. Nematopoa (Poaceae)
  8. Nematopteris (Grammitidaceae)
  9. Nematostylis (Rubiaceae)
  10. Nemcia (Leguminosae)
  11. Nemegtichara (Characeae)
  12. Nemesia (Scrophulariaceae)
  13. Nemopanthus (Aquifoliaceae)
  14. Nemophila (Boraginaceae)
  15. Nemosenecio (Compositae)
  16. Nemuaron (Atherospermataceae)
  17. Nemum (Cyperaceae)

Nen[uredi VE | uredi]

  1. Nenax (Rubiaceae)
  2. Nenga (Arecaceae)

Neo[uredi VE | uredi]

  1. Neoabbottiella Perestenko, (Halymeniaceae)
  2. Neoalsomitra (Cucurbitaceae)
  3. Neoanchicodium (Codiaceae)
  4. Neoapaloxylon (Leguminosae)
  5. Neoastelia (Asteliaceae)
  6. Neobaclea (Malvaceae)
  7. Neobakeria (Asparagaceae)
  8. Neobalanocarpus (Dipterocarpaceae)
  9. Neobarbella (Lembophyllaceae)
  10. Neobassia (Amaranthaceae)
  11. Neobathiea (Orchidaceae)
  12. Neobennettia (Orchidaceae)
  13. Neobenthamia (Orchidaceae)
  14. Neobertiera (Rubiaceae)
  15. Neobesseya (Cactaceae)
  16. Neoblakea (Rubiaceae)
  17. Neobolusia (Orchidaceae)
  18. Neobouteloua (Poaceae)
  19. Neoboutonia (Euphorbiaceae)
  20. Neoboykinia (Saxifragaceae)
  21. Neobracea (Apocynaceae)
  22. Neobrittonia (Malvaceae)
  23. Neobuxbaumia (Cactaceae)
  24. Neocabreria (Compositae)
  25. Neocallitropsis (Cupressaceae)
  26. Neocalyptrocalyx (Capparaceae)
  27. Neocarya (Chrysobalanaceae)
  28. Neochamaelea (Rutaceae)
  29. Neochara (Characeae)
  30. Neocheiropteris (Polypodiaceae)
  31. Neochevalierodendron (Leguminosae)
  32. Neochilenia (Cactaceae)
  33. Neochloris (Neochloridaceae)
  34. Neochlorosarcina (Chlorosarcinaceae)
  35. Neocinnamomum (Lauraceae)
  36. Neoclemensia (Orchidaceae)
  37. Neocogniauxia (Orchidaceae)
  38. Neocollettia (Leguminosae)
  39. Neocouma (Apocynaceae)
  40. Neocuatrecasia (Compositae)
  41. Neocystis (Radiococcaceae)
  42. Neodangemannia (Oltmannsiellopsidaceae)
  43. Neodesmus (Scenedesmaceae)
  44. Neodeutzia (Hydrangeaceae)
  45. Neodicladiella (Meteoriaceae)
  46. Neodillenia (Dilleniaceae)
  47. Neodistemon (Urticaceae)
  48. Neodolichomitra (Hylocomiaceae)
  49. Neoeplingia (Lamiaceae)
  50. Neofabricia (Myrtaceae)
  51. Neofinetia (Orchidaceae)
  52. Neofolia S.-M.Lin et al., (Halymeniaceae)
  53. Neogaerrhinum (Plantaginaceae)
  54. Neogaillonia (Rubiaceae)
  55. Neogardneria (Orchidaceae)
  56. Neoglaziovia (Bromeliaceae)
  57. Neogoezia (Apiaceae)
  58. Neogontscharovia (Plumbaginaceae)
  59. Neoguillauminia (Euphorbiaceae)
  60. Neogyna (Orchidaceae)
  61. Neohalosacciocolax (Palmariaceae)
  62. Neoharmsia (Leguminosae)
  63. Neohattoria (Jubulaceae)
  64. Neohemsleya (Sapotaceae)
  65. Neohenricia (Aizoaceae)
  66. Neohodgsonia (Marchantiaceae)
  67. Neoholmgrenia (Onagraceae)
  68. Neohouzeaua (Poaceae)
  69. Neohymenopogon (Rubiaceae)
  70. Neoizziella (Liagoraceae)
  71. Neojeffreya (Compositae)
  72. Neojobertia (Bignoniaceae)
  73. Neolacis (Podostemaceae)
  74. Neolamarckia (Rubiaceae)
  75. Neolemonniera (Sapotaceae)
  76. Neolepisorus (Polypodiaceae)
  77. Neolindbergia (Pterobryaceae)
  78. Neolindleya (Orchidaceae)
  79. Neolitsea (Lauraceae)
  80. Neolloydia (Cactaceae)
  81. Neolobivia (Cactaceae)
  82. Neololeba (Poaceae)
  83. Neomacounia (Neckeraceae)
  84. Neomammillaria (Cactaceae)
  85. Neomarica (Iridaceae)
  86. Neomeesia (Meesiaceae)
  87. Neomeris (Dasycladaceae)
  88. Neomezia (Primulaceae)
  89. Neomicrocalamus (Poaceae)
  90. Neomillspaughia (Polygonaceae)
  91. Neomirandea (Compositae)
  92. Neomitranthes (Myrtaceae)
  93. Neomoorea (Orchidaceae)
  94. Neomortonia (Gesneriaceae)
  95. Neomussaenda (Rubiaceae)
  96. Neomyrtus (Myrtaceae)
  97. Neonauclea (Rubiaceae)
  98. Neonelsonia (Apiaceae)
  99. Neonesomia (Compositae)
  100. Neonicholsonia (Arecaceae)
  101. Neonoguchia (Meteoriaceae)
  102. Neonotonia (Leguminosae)
  103. Neoorthocaulis (Anastrophyllaceae)
  104. Neopallasia (Compositae)
  105. Neopanax (Araliaceae)
  106. Neoparrya (Apiaceae)
  107. Neopaulia (Apiaceae)
  108. Neopaxia (Portulacaceae)
  109. Neopicrorhiza (Plantaginaceae)
  110. Neopieris (Ericaceae)
  111. Neopolyporolithon (Hapalidiaceae)
  112. Neoporteria (Cactaceae)
  113. Neopotamolejeunea (Lejeuneaceae)
  114. Neopringlea (Salicaceae)
  115. Neoptychocarpus (Salicaceae)
  116. Neoraimondia (Cactaceae)
  117. Neoraputia (Rutaceae)
  118. Neorautanenia (Leguminosae)
  119. Neoregelia (Bromeliaceae)
  120. Neorhine (Aizoaceae)
  121. Neorhodella (Glaucosphaeraceae)
  122. Neoroepera (Picrodendraceae)
  123. Neorubra M.S.Calderon, G.H.Boo & S.M.Boo, (Halymeniaceae)
  124. Neorudolphia (Leguminosae)
  125. Neorutenbergia (Rutenbergiaceae)
  126. Neoschroetera (Zygophyllaceae)
  127. Neoschumannia (Apocynaceae)
  128. Neosciadium (Araliaceae)
  129. Neoscortechinia (Euphorbiaceae)
  130. Neosepicaea (Bignoniaceae)
  131. Neosharpiella (Gigaspermaceae)
  132. Neoshirakia (Euphorbiaceae)
  133. Neosparton (Verbenaceae)
  134. Neosprucea (Salicaceae)
  135. Neostapfia (Poaceae)
  136. Neostapfiella (Poaceae)
  137. Neostenanthera (Annonaceae)
  138. Neostromatella (Kornmanniaceae)
  139. Neotatea (Calophyllaceae)
  140. Neotessmannia (Muntingiaceae)
  141. Neothemis (Bangiaceae)
  142. Neotina (Sapindaceae)
  143. Neotinea (Orchidaceae)
  144. Neotorularia (Brassicaceae)
  145. Neotrichocolea (Neotrichocoleaceae)
  146. Neottia (Orchidaceae)
  147. Neottianthe (Orchidaceae)
  148. Neottopteris (Aspleniaceae)
  149. Neotysonia (Compositae)
  150. Neo-uvaria (Annonaceae)
  151. Neoveitchia (Arecaceae)
  152. Neowerdermannia (Cactaceae)
  153. Neozygnema (Zygnemataceae)

Nep[uredi VE | uredi]

  1. Nepenthes (Nepenthaceae)
  2. Nepeta (Lamiaceae)
  3. Nephelaphyllum (Orchidaceae)
  4. Nephelea (Cyatheaceae)
  5. Nephelium (Sapindaceae)
  6. Nephelochloa (Poaceae)
  7. Nephradenia (Apocynaceae)
  8. Nephrangis (Orchidaceae)
  9. Nephrochlamys (Oocystaceae)
  10. Nephrocytium (Oocystaceae)
  11. Nephrodesmus (Leguminosae)
  12. Nephrodium (Dryopteridaceae)
  13. Nephrolepis (Davalliaceae)
  14. Nephromeria (Leguminosae)
  15. Nephrophyllidium (Menyanthaceae)
  16. Nephroselmis (Nephroselmidaceae)
  17. Nephrosperma (Arecaceae)
  18. Nephrotheca (Compositae)
  19. Nephthytis (Araceae)
  20. Nepsera (Melastomataceae)
  21. Neptunia (Leguminosae)

Ner[uredi VE | uredi]

  1. Nereodictyon (Boodleaceae)
  2. Neriacanthus (Acanthaceae)
  3. Nerine (Amaryllidaceae)
  4. Nerisyrenia (Brassicaceae)
  5. Nerium (Apocynaceae)
  6. Nernstia (Rubiaceae)
  7. Nertera (Rubiaceae)
  8. Nervilia (Orchidaceae)

Nes[uredi VE | uredi]

  1. Nesaea (Lythraceae)
  2. Nesampelos (Compositae)
  3. Nesiota (Rhamnaceae)
  4. Neslia (Brassicaceae)
  5. Nesocaryum (Boraginaceae)
  6. Nesocodon (Campanulaceae)
  7. Nesogenes (Orobanchaceae)
  8. Nesogordonia (Malvaceae)
  9. Nesohedyotis (Rubiaceae)
  10. Nesoia H.W.Lee & M.S.Kim, (Halymeniaceae)
  11. Nesomia (Compositae)
  12. Nesphostylis (Leguminosae)
  13. Nestegis (Oleaceae)
  14. Nestlera (Compositae)
  15. Nestotus (Compositae)

Neu[uredi VE | uredi]

  1. Neuburgia (Loganiaceae)
  2. Neuontobotrys (Brassicaceae)
  3. Neuracanthus (Acanthaceae)
  4. Neurachne (Poaceae)
  5. Neuradopsis (Neuradaceae)
  6. Neurocallis (Pteridaceae)
  7. Neurocalyx (Rubiaceae)
  8. Neurodium (Polypodiaceae)
  9. Neurogramme (Pteridaceae)
  10. Neurolaena (Compositae)
  11. Neurolakis (Compositae)
  12. Neurolejeunea (Lejeuneaceae)
  13. Neurolepis (Poaceae)
  14. Neuropeltis (Convolvulaceae)
  15. Neuropoa (Poaceae)
  16. Neurosoria (Adiantaceae)
  17. Neurotheca (Gentianaceae)
  18. Neurotropis (Brassicaceae)
  19. Neuwiedia (Orchidaceae)
  20. Nevada (Brassicaceae)

Nev[uredi VE | uredi]

  1. Nevillea (Restionaceae)

New[uredi VE | uredi]

  1. Newberrya (Ericaceae)
  2. Newbouldia (Bignoniaceae)
  3. Newcastelia (Lamiaceae)
  4. Newtonia (Leguminosae)

Ney[uredi VE | uredi]

  1. Neyraudia (Poaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]