Dodatak:Popis biljnih rodova, No

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Noa[uredi VE | uredi]

  1. Noaea (Amaranthaceae)

Noc[uredi VE | uredi]

  1. Nocca (Compositae)
  2. Noccaea (Brassicaceae)
  3. Noccidium (Brassicaceae)
  4. Nocturama (Batrachospermaceae)

Nod[uredi VE | uredi]

  1. Nodocarpaea (Rubiaceae)
  2. Nodosochara (Characeae)

Nog[uredi VE | uredi]

  1. Nogalia (Boraginaceae)
  2. Nogra (Leguminosae)
  3. Noguchia (Plagiochilaceae)
  4. Noguchiodendron (Neckeraceae)

Noi[uredi VE | uredi]

  1. Noisettia (Violaceae)

Nol[uredi VE | uredi]

  1. Nolana (Solanaceae)
  2. Nolina (Asparagaceae)
  3. Nolletia (Compositae)
  4. Noltea (Rhamnaceae)

Nom[uredi VE | uredi]

  1. Nomismia (Leguminosae)
  2. Nomocharis (Liliaceae)
  3. Nomopyle (Gesneriaceae)
  4. Nomosa (Boraginaceae)

Non[uredi VE | uredi]

  1. Nonea (Boraginaceae)

Nop[uredi VE | uredi]

  1. Nopalea (Cactaceae)

Nor[uredi VE | uredi]

  1. Norantea (Marcgraviaceae)
  2. Nordenstamia (Compositae)
  3. Noremia (Chlorophyceae familia incertae sedis)
  4. Norlindhia (Compositae)
  5. Normanbya (Arecaceae)
  6. Normandia (Rubiaceae)
  7. Normandiodendron (Leguminosae)
  8. Normania (Solanaceae)
  9. Noronhia (Oleaceae)
  10. Northia (Sapotaceae)
  11. Norysca (Clusiaceae)

Nos[uredi VE | uredi]

  1. Nosema (Lamiaceae)
  2. Nostolachma (Rubiaceae)

Not[uredi VE | uredi]

  1. Notanthera (Loranthaceae)
  2. Notaphoebe (Lauraceae)
  3. Notechidnopsis (Apocynaceae)
  4. Notelaea (Oleaceae)
  5. Nothaphoebe (Lauraceae)
  6. Nothapodytes (Icacinaceae)
  7. Notheria (Orchidaceae)
  8. Nothobaccaurea (Phyllanthaceae)
  9. Nothobaccharis (Compositae)
  10. Nothobartsia (Scrophulariaceae)
  11. Nothocalais (Compositae)
  12. Nothoceros (Dendrocerotaceae)
  13. Nothochelone (Plantaginaceae)
  14. Nothochilus (Orobanchaceae)
  15. Nothochlaena (Pteridaceae)
  16. Nothocladus (Batrachospermaceae)
  17. Nothocnide (Urticaceae)
  18. Nothodoritis (Orchidaceae)
  19. Nothofagus (Nothofagaceae)
  20. Nothogenia (Scinaiaceae)
  21. Nothogymnomitrion (Gymnomitriaceae)
  22. Notholaena (Adiantaceae)
  23. Notholirion (Liliaceae)
  24. Nothopegia (Anacardiaceae)
  25. Nothoperanema (Dryopteridaceae)
  26. Nothoruellia (Acanthaceae)
  27. Nothosaerva (Amaranthaceae)
  28. Nothoscordum (Amaryllidaceae)
  29. Nothosmyrnium (Apiaceae)
  30. Nothostele (Orchidaceae)
  31. Nothostrepta (Adelanthaceae)
  32. Nothotsuga (Pinaceae)
  33. Noticastrum (Compositae)
  34. Notiosciadium (Apiaceae)
  35. Notobasis (Compositae)
  36. Notobubon (Apiaceae)
  37. Notocactus (Cactaceae)
  38. Notoceras (Brassicaceae)
  39. Notochaete (Lamiaceae)
  40. Notochloe (Poaceae)
  41. Notodon (Leguminosae)
  42. Notoleptopus (Phyllanthaceae)
  43. Notoligotrichum (Polytrichaceae)
  44. Notonia (Compositae)
  45. Notopleura (Rubiaceae)
  46. Notopora (Ericaceae)
  47. Notoptera (Compositae)
  48. Notopterygium (Apiaceae)
  49. Notoscyphus (Jungermanniaceae)
  50. Notoseris (Compositae)
  51. Notospartium (Leguminosae)
  52. Notothlaspi (Brassicaceae)
  53. Notothylas (Notothyladaceae)
  54. Nototriche (Malvaceae)
  55. Notylia (Orchidaceae)
  56. Notyliopsis (Orchidaceae)

Nou[uredi VE | uredi]

  1. Nouelia (Compositae)

Nov[uredi VE | uredi]

  1. Novaguinea (Compositae)
  2. Novenia (Compositae)
  3. Novopokrovskia (Compositae)

Now[uredi VE | uredi]

  1. Nowellia (Cephaloziaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]