Dodatak:Popis biljnih rodova, Ps

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Psa[uredi VE | uredi]

  1. Psacadopaepale (Acanthaceae)
  2. Psacaliopsis (Compositae)
  3. Psacalium (Compositae)
  4. Psammagrostis (Poaceae)
  5. Psammetes (Plantaginaceae)
  6. Psammiosorus (Oleandraceae)
  7. Psammisia (Ericaceae)
  8. Psammochloa (Poaceae)
  9. Psammomoya (Celastraceae)
  10. Psammophiliella (Caryophyllaceae)
  11. Psammophora (Aizoaceae)
  12. Psammosilene (Caryophyllaceae)
  13. Psammotropha (Molluginaceae)
  14. Psathura (Rubiaceae)
  15. Psathyrostachys (Poaceae)
  16. Psathyrotes (Compositae)
  17. Psathyrotopsis (Compositae)

Pse[uredi VE | uredi]

  1. Psedera (Vitaceae)
  2. Psednotrichia (Compositae)
  3. Psephellus (Compositae)
  4. Psephonema (Ulotrichaceae)
  5. Psephotaxus (Ulotrichaceae)
  6. Pseudabutilon (Malvaceae)
  7. Pseudagloë (Carteriaceae)
  8. Pseudagrostistachys (Euphorbiaceae)
  9. Pseudaidia (Rubiaceae)
  10. Pseudanamomis (Myrtaceae)
  11. Pseudanastatica (Brassicaceae)
  12. Pseudannona (Annonaceae)
  13. Pseudanthistiria (Poaceae)
  14. Pseudanthus (Picrodendraceae)
  15. Pseudarthria (Leguminosae)
  16. Pseudathyrium (Woodsiaceae)
  17. Pseudatrichum (Polytrichaceae)
  18. Pseudechinolaena (Poaceae)
  19. Pseudelephantopus (Compositae)
  20. Pseudeminia (Leguminosae)
  21. Pseudendocloniopsis (Ulotrichaceae)
  22. Pseudendoclonium (Kornmanniaceae)
  23. Pseudephedranthus (Annonaceae)
  24. Pseudephemerum (Dicranaceae)
  25. Pseuderanthemum (Acanthaceae)
  26. Pseuderemostachys (Lamiaceae)
  27. Pseuderia (Orchidaceae)
  28. Pseuderucaria (Brassicaceae)
  29. Pseudibatia (Apocynaceae)
  30. Pseudima (Sapindaceae)
  31. Pseudiosma (Rutaceae)
  32. Pseudisothecium (Lembophyllaceae)
  33. Pseuditella (Orchidaceae)
  34. Pseudoacanthocereus (Cactaceae)
  35. Pseudoamblystegium (Amblystegiaceae)
  36. Pseudoarabidopsis (Brassicaceae)
  37. Pseudobaccharis (Compositae)
  38. Pseudobaeckea (Bruniaceae)
  39. Pseudobahia (Compositae)
  40. Pseudobangia (Bangiaceae)
  41. Pseudobarbella (Meteoriaceae)
  42. Pseudobartsia (Orobanchaceae)
  43. Pseudoberlinia (Leguminosae)
  44. Pseudobersama (Meliaceae)
  45. Pseudobetckea (Caprifoliaceae)
  46. Pseudoblepharispermum (Compositae)
  47. Pseudobohlina (Oocystaceae)
  48. Pseudobombax (Malvaceae)
  49. Pseudobotrys (Cardiopteridaceae)
  50. Pseudobraunia (Hedwigiaceae)
  51. Pseudobrickellia (Compositae)
  52. Pseudobryopsis (Bryopsidaceae)
  53. Pseudobryum (Mniaceae)
  54. Pseudocalliergon (Amblystegiaceae)
  55. Pseudocalyx (Acanthaceae)
  56. Pseudocamelina (Brassicaceae)
  57. Pseudocampylium (Amblystegiaceae)
  58. Pseudocannaboides (Apiaceae)
  59. Pseudocarpidium (Lamiaceae)
  60. Pseudocarteria (Chlamydomonadaceae)
  61. Pseudocarum (Apiaceae)
  62. Pseudocaryopteris (Lamiaceae)
  63. Pseudocedrela (Meliaceae)
  64. Pseudocentrum (Orchidaceae)
  65. Pseudocephalozia (Lepidoziaceae)
  66. Pseudocerastium (Caryophyllaceae)
  67. Pseudochaete (Chaetophoraceae)
  68. Pseudochamaesphacos (Lamiaceae)
  69. Pseudocharacium (Ulvophyceae familia incertae sedis)
  70. Pseudochlorangium (Chlorangiellaceae)
  71. Pseudochlorella (Koliellaceae)
  72. Pseudochloris (Chlorellaceae)
  73. Pseudochlorococcum (Oocystaceae)
  74. Pseudochlorodesmis (Udoteaceae)
  75. Pseudochlorothecium (Rhopalosolenaceae)
  76. Pseudochorisodontium (Dicranaceae)
  77. Pseudocladophora (Pseudocladophoraceae)
  78. Pseudoclappia (Compositae)
  79. Pseudoclausena (Meliaceae)
  80. Pseudoclausia (Brassicaceae)
  81. Pseudococcomyxa (Oocystaceae)
  82. Pseudocodium (Pseudocodiaceae)
  83. Pseudoconnarus (Connaraceae)
  84. Pseudocorchorus (Malvaceae)
  85. Pseudocrossidium (Pottiaceae)
  86. Pseudocryphaea (Leptodontaceae)
  87. Pseudocyclanthera (Cucurbitaceae)
  88. Pseudocyclosorus (Thelypteridaceae)
  89. Pseudocymopterus (Apiaceae)
  90. Pseudocystopteris (Woodsiaceae)
  91. Pseudodanthonia (Poaceae)
  92. Pseudoderbesia (Bryopsidaceae)
  93. Pseudodichanthium (Poaceae)
  94. Pseudodicliptera (Acanthaceae)
  95. Pseudodictyochloris (Actinochloridaceae)
  96. Pseudodictyosphaerium (Scotiellocystoidaceae)
  97. Pseudodidymocystis (Scenedesmaceae)
  98. Pseudodimerodontium (Leskeaceae)
  99. Pseudodiphasium (Lycopodiaceae)
  100. Pseudodiplospora (Rubiaceae)
  101. Pseudodistichium (Ditrichaceae)
  102. Pseudodracontium (Araceae)
  103. Pseudoentada (Leguminosae)
  104. Pseudoeriosema (Leguminosae)
  105. Pseudoerythrocladia (Erythropeltales incertae sedis)
  106. Pseudofumaria (Papaveraceae)
  107. Pseudofurcilla (Chlamydomonadaceae)
  108. Pseudogaltonia (Asparagaceae)
  109. Pseudoglossanthis (Compositae)
  110. Pseudognaphalium (Compositae)
  111. Pseudogoodyera (Orchidaceae)
  112. Pseudogynoxys (Compositae)
  113. Pseudohamelia (Rubiaceae)
  114. Pseudohandelia (Compositae)
  115. Pseudohydrosme (Araceae)
  116. Pseudohygrohypnum (Amblystegiaceae)
  117. Pseudohyophila (Dicranaceae)
  118. Pseudohypnella (Sematophyllaceae)
  119. Pseudokirchneriella (Selenastraceae)
  120. Pseudolachnostylis (Phyllanthaceae)
  121. Pseudolaelia (Orchidaceae)
  122. Pseudolarix (Pinaceae)
  123. Pseudolatochara (Porocharaceae)
  124. Pseudolepicolea (Pseudolepicoleaceae)
  125. Pseudoleskea (Leskeaceae)
  126. Pseudoleskeella (Leskeaceae)
  127. Pseudoleskeopsis (Leskeaceae)
  128. Pseudoligandra (Compositae)
  129. Pseudolinosyris (Compositae)
  130. Pseudolithos (Apocynaceae)
  131. Pseudolmedia (Moraceae)
  132. Pseudolopezia (Onagraceae)
  133. Pseudolophocolea (Plagiochilaceae)
  134. Pseudolophozia (Lophoziaceae)
  135. Pseudolotus (Leguminosae)
  136. Pseudolycopodiella (Lycopodiaceae)
  137. Pseudolycopodium (Lycopodiaceae)
  138. Pseudolysimachion (Plantaginaceae)
  139. Pseudomacrolobium (Leguminosae)
  140. Pseudomalmea (Annonaceae)
  141. Pseudomantalania (Rubiaceae)
  142. Pseudomarrubium (Lamiaceae)
  143. Pseudomarsupidium (Adelanthaceae)
  144. Pseudomarvania (Trebouxiophyceae incertae sedis)
  145. Pseudomertensia (Boraginaceae)
  146. Pseudomiltemia (Rubiaceae)
  147. Pseudomitrocereus (Cactaceae)
  148. Pseudomorus (Moraceae)
  149. Pseudomuriella (Pseudomuriellaceae)
  150. Pseudomuscari (Asparagaceae)
  151. Pseudomussaenda (Rubiaceae)
  152. Pseudonemacladus (Campanulaceae)
  153. Pseudoneochloris (Ulvophyceae familia incertae sedis)
  154. Pseudonesohedyotis (Rubiaceae)
  155. Pseudoneura (Aneuraceae)
  156. Pseudonoseris (Compositae)
  157. Pseudopanax (Araliaceae)
  158. Pseudoparis (Commelinaceae)
  159. Pseudopediastrum (Hydrodictyaceae)
  160. Pseudopedinomonas (Nephroselmidaceae)
  161. Pseudopenicillus (Udoteaceae)
  162. Pseudopentameris (Poaceae)
  163. Pseudophegopteris (Thelypteridaceae)
  164. Pseudophoenix (Arecaceae)
  165. Pseudophyllanthus (Phyllanthaceae)
  166. Pseudopilocereus (Cactaceae)
  167. Pseudopiloecium (Sematophyllaceae)
  168. Pseudopiptadenia (Leguminosae)
  169. Pseudopiptocarpha (Compositae)
  170. Pseudoplantago (Amaranthaceae)
  171. Pseudopleurococcus (Leptosiraceae)
  172. Pseudopleuropus (Brachytheciaceae)
  173. Pseudopohlia (Bryaceae)
  174. Pseudopringsheimia (Ulvellaceae)
  175. Pseudoprosopis (Leguminosae)
  176. Pseudoprospero (Asparagaceae)
  177. Pseudopterobryum (Pterobryaceae)
  178. Pseudopteryxia (Apiaceae)
  179. Pseudopyxis (Rubiaceae)
  180. Pseudoquadrigula (Selenastraceae)
  181. Pseudoracelopus (Polytrichaceae)
  182. Pseudoraphis (Poaceae)
  183. Pseudorchis (Orchidaceae)
  184. Pseudoreoxis (Apiaceae)
  185. Pseudorhipsalis (Cactaceae)
  186. Pseudorhizoclonium (Cladophoraceae)
  187. Pseudorhododiscus (Rhodophysemataceae)
  188. Pseudorhynchostegiella (Brachytheciaceae)
  189. Pseudorlaya (Apiaceae)
  190. Pseudoroegneria (Poaceae)
  191. Pseudoruellia (Acanthaceae)
  192. Pseudosamanea (Leguminosae)
  193. Pseudosaponaria (Caryophyllaceae)
  194. Pseudosarcopera (Marcgraviaceae)
  195. Pseudosasa (Poaceae)
  196. Pseudoscabiosa (Caprifoliaceae)
  197. Pseudoschizomeris (Ulotrichaceae)
  198. Pseudoschoenus (Cyperaceae)
  199. Pseudoschroederia (Characiaceae)
  200. Pseudosclerochloa (Poaceae)
  201. Pseudoscleropodium (Brachytheciaceae)
  202. Pseudoscolopia (Salicaceae)
  203. Pseudoscourfieldia (Pycnococcaceae)
  204. Pseudosedum (Crassulaceae)
  205. Pseudoselago (Scrophulariaceae)
  206. Pseudoselinum (Apiaceae)
  207. Pseudosempervivum (Brassicaceae)
  208. Pseudosenefeldera (Euphorbiaceae)
  209. Pseudosericocoma (Amaranthaceae)
  210. Pseudosicydium (Cucurbitaceae)
  211. Pseudosiderocelopsis (Chlorellaceae)
  212. Pseudosindora (Leguminosae)
  213. Pseudosmodingium (Anacardiaceae)
  214. Pseudosolisia (Cactaceae)
  215. Pseudosorghum (Poaceae)
  216. Pseudosphaerocystis (Palmellopsidaceae)
  217. Pseudospiridentopsis (Trachypodaceae)
  218. Pseudospondias (Anacardiaceae)
  219. Pseudostachyum (Poaceae)
  220. Pseudostellaria (Caryophyllaceae)
  221. Pseudostenosiphonium (Acanthaceae)
  222. Pseudostephanoptera (Asteromonadaceae)
  223. Pseudostichococcus (Chlorophyta incertae sedis)
  224. Pseudosymblepharis (Pottiaceae)
  225. Pseudotaxiphyllum (Plagiotheciaceae)
  226. Pseudotaxus (Taxaceae)
  227. Pseudotectaria (Dryopteridaceae)
  228. Pseudotetracystis (Chlorosarcinaceae)
  229. Pseudotetraspora (Palmellopsidaceae)
  230. Pseudotetrastrum (Scenedesmaceae)
  231. Pseudothrix (Ulotrichaceae)
  232. Pseudotrachypus (Trachypodaceae)
  233. Pseudotrillium (Melanthiaceae)
  234. Pseudotrimezia (Iridaceae)
  235. Pseudotrismegistia (Sematophyllaceae)
  236. Pseudotritomaria (Jungermanniaceae)
  237. Pseudotsuga (Pinaceae)
  238. Pseudoudotea (Pseudoudoteaceae)
  239. Pseudovanilla (Orchidaceae)
  240. Pseudovesicaria (Brassicaceae)
  241. Pseudovigna (Leguminosae)
  242. Pseudoweinmannia (Cunoniaceae)
  243. Pseudowintera (Winteraceae)
  244. Pseudoxandra (Annonaceae)
  245. Pseudoxytenanthera (Poaceae)
  246. Pseudoyoungia (Compositae)
  247. Pseudozoysia (Poaceae)
  248. Pseudulvella (Chaetopeltidaceae)
  249. Pseuduvaria (Annonaceae)

Psi[uredi VE | uredi]

  1. Psiadia (Compositae)
  2. Psidium (Myrtaceae)
  3. Psiguria (Cucurbitaceae)
  4. Psila (Compositae)
  5. Psilactis (Compositae)
  6. Psilanthele (Acanthaceae)
  7. Psilanthus (Rubiaceae)
  8. Psilocarphus (Compositae)
  9. Psilocaulon (Aizoaceae)
  10. Psilochilus (Orchidaceae)
  11. Psiloclada (Lepidoziaceae)
  12. Psilogramme (Adiantaceae)
  13. Psilolaemus (Boraginaceae)
  14. Psilolemma (Poaceae)
  15. Psilopeganum (Rutaceae)
  16. Psilopilum (Polytrichaceae)
  17. Psilosiphon (Batrachospermaceae)
  18. Psilostrophe (Compositae)
  19. Psilothallia (Callithamniaceae)
  20. Psilotrichopsis (Amaranthaceae)
  21. Psilotrichum (Amaranthaceae)
  22. Psilotum (Psilotaceae)
  23. Psiloxylon (Myrtaceae)
  24. Psilurus (Poaceae)
  25. Psittacanthus (Loranthaceae)

Pso[uredi VE | uredi]

  1. Psomiocarpa (Dryopteridaceae)
  2. Psophocarpus (Leguminosae)
  3. Psoralea (Leguminosae)
  4. Psoralidium (Leguminosae)
  5. Psorospermum (Hypericaceae)
  6. Psorothamnus (Leguminosae)

Psy[uredi VE | uredi]

  1. Psychilis (Orchidaceae)
  2. Psychine (Brassicaceae)
  3. Psychopsiella (Orchidaceae)
  4. Psychopsis (Orchidaceae)
  5. Psychopterys (Malpighiaceae)
  6. Psychotria (Rubiaceae)
  7. Psychrobatia (Rosaceae)
  8. Psychrogeton (Compositae)
  9. Psychrophila (Ranunculaceae)
  10. Psydrax (Rubiaceae)
  11. Psylliostachys (Plumbaginaceae)
  12. Psyllocarpus (Rubiaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]