Dodatak:Popis biljnih rodova, Pt

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Pta[uredi VE | uredi]

  1. Ptaeroxylon (Rutaceae)
  2. Ptarmica (Compositae)

Pte[uredi VE | uredi]

  1. Ptelea (Rutaceae)
  2. Pteleocarpa (Gelsemiaceae)
  3. Pteleopsis (Combretaceae)
  4. Ptelidium (Celastraceae)
  5. Pteracanthus (Acanthaceae)
  6. Pteralyxia (Apocynaceae)
  7. Pterandra (Malpighiaceae)
  8. Pteranthus (Caryophyllaceae)
  9. Pterichis (Orchidaceae)
  10. Pteridium (Dennstaedtiaceae)
  11. Pteridocalyx (Rubiaceae)
  12. Pteridrys (Dryopteridaceae)
  13. Pterigeron (Compositae)
  14. Pterigynandrum (Pterigynandraceae)
  15. Pteris (Pteridaceae)
  16. Pternandra (Melastomataceae)
  17. Pternopetalum (Apiaceae)
  18. Pterobryella (Pterobryaceae)
  19. Pterobryon (Pterobryaceae)
  20. Pterobryopsis (Pterobryaceae)
  21. Pterocactus (Cactaceae)
  22. Pterocarpus (Leguminosae)
  23. Pterocarya (Juglandaceae)
  24. Pterocaulon (Compositae)
  25. Pterocelastrus (Celastraceae)
  26. Pteroceltis (Cannabaceae)
  27. Pterocephalidium (Caprifoliaceae)
  28. Pterocephalodes (Caprifoliaceae)
  29. Pterocephalus (Caprifoliaceae)
  30. Pteroceras (Orchidaceae)
  31. Pterocereus (Cactaceae)
  32. Pterochaeta (Compositae)
  33. Pterocypsela (Compositae)
  34. Pterodiscus (Pedaliaceae)
  35. Pterodon (Leguminosae)
  36. Pterogastra (Melastomataceae)
  37. Pteroglossa (Orchidaceae)
  38. Pterogoniadelphus (Leucodontaceae)
  39. Pterogonidium (Sematophyllaceae)
  40. Pterogoniella (Sematophyllaceae)
  41. Pterogonium (Leucodontaceae)
  42. Pterogyne (Leguminosae)
  43. Pterolepis (Melastomataceae)
  44. Pterolobium (Leguminosae)
  45. Pteromanes (Hymenophyllaceae)
  46. Pteromonas (Phacotaceae)
  47. Pteromonnina (Polygalaceae)
  48. Pteronia (Compositae)
  49. Pteropavonia (Malvaceae)
  50. Pteropepon (Cucurbitaceae)
  51. Pteropsis (Pteridaceae)
  52. Pteroptychia (Acanthaceae)
  53. Pteropyrum (Polygonaceae)
  54. Pterosperma (Pterospermataceae)
  55. Pterospermum (Malvaceae)
  56. Pterospora (Ericaceae)
  57. Pterostemma (Orchidaceae)
  58. Pterostemon (Iteaceae)
  59. Pterostylis (Orchidaceae)
  60. Pterostyrax (Styracaceae)
  61. Pterotheca (Compositae)
  62. Pteroxygonum (Polygonaceae)
  63. Pterozonium (Adiantaceae)
  64. Pterygiella (Orobanchaceae)
  65. Pterygiosperma (Brassicaceae)
  66. Pterygocalyx (Gentianaceae)
  67. Pterygodium (Orchidaceae)
  68. Pterygoneurum (Pottiaceae)
  69. Pterygopappus (Compositae)
  70. Pterygophyllum (Hookeriaceae)
  71. Pterygopleurum (Apiaceae)
  72. Pterygostemon (Brassicaceae)
  73. Pterygota (Malvaceae)
  74. Pteryxia (Apiaceae)

Pti[uredi VE | uredi]

  1. Ptilidium (Ptilidiaceae)
  2. Ptilimnium (Apiaceae)
  3. Ptilium (Hypnaceae)
  4. Ptilochaeta (Malpighiaceae)
  5. Ptilocladus (Lembophyllaceae)
  6. Ptilonia (Bonnemaisoniaceae)
  7. Ptilophyllum (Hymenophyllaceae)
  8. Ptilostemon (Compositae)
  9. Ptilothrix (Cyperaceae)
  10. Ptilotrichum (Brassicaceae)
  11. Ptilotus (Amaranthaceae)
  12. Ptisana (Marattiaceae)

Pty[uredi VE | uredi]

  1. Ptychanthus (Lejeuneaceae)
  2. Ptychococcus (Arecaceae)
  3. Ptychocoleus (Lejeuneaceae)
  4. Ptychodium (Thuidiaceae)
  5. Ptycholejeunea (Lejeuneaceae)
  6. Ptycholobium (Leguminosae)
  7. Ptychomitriopsis (Ptychomitriaceae)
  8. Ptychomitrium (Ptychomitriaceae)
  9. Ptychomniella (Ptychomniaceae)
  10. Ptychomnion (Ptychomniaceae)
  11. Ptychophyllum (Hymenophyllaceae)
  12. Ptychopyxis (Euphorbiaceae)
  13. Ptychosema (Leguminosae)
  14. Ptychosperma (Arecaceae)
  15. Ptychostomum (Bryaceae)
  16. Ptyssiglottis (Acanthaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]