Dodatak:Popis biljnih rodova, Re

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rea[uredi VE | uredi]

  1. Readea (Rubiaceae)
  2. Reaumuria (Tamaricaceae)

Reb[uredi VE | uredi]

  1. Reboulia (Aytoniaceae)
  2. Rebutia (Cactaceae)

Rec[uredi VE | uredi]

  1. Recchia (Surianaceae)
  2. Rechsteineria (Gesneriaceae)
  3. Recordia (Verbenaceae)
  4. Recordoxylon (Leguminosae)
  5. Rectolejeunea (Lejeuneaceae)

Red[uredi VE | uredi]

  1. Redfieldia (Poaceae)

Ree[uredi VE | uredi]

  1. Reederochloa (Poaceae)
  2. Reedia (Cyperaceae)
  3. Reediella (Hymenophyllaceae)
  4. Reevesia (Malvaceae)

Reg[uredi VE | uredi]

  1. Regelia (Myrtaceae)
  2. Regmatodon (Regmatodontaceae)
  3. Regnellidium (Marsileaceae)

Reh[uredi VE | uredi]

  1. Rehdera (Verbenaceae)
  2. Rehderodendron (Styracaceae)
  3. Rehia (Poaceae)
  4. Rehmannia (Plantaginaceae)
  5. Rehsonia (Leguminosae)

Rei[uredi VE | uredi]

  1. Reichardia (Compositae)
  2. Reicheella (Caryophyllaceae)
  3. Reichenbachia (Nyctaginaceae)
  4. Reimarochloa (Poaceae)
  5. Reimersia (Pottiaceae)
  6. Reineckea (Asparagaceae)
  7. Reingardia (Rhodophyta incertae sedis)
  8. Reinhardtia (Arecaceae)
  9. Reinschiella (Oocystaceae)
  10. Reinwardtia (Linaceae)
  11. Reinwardtiodendron (Meliaceae)
  12. Reissantia (Celastraceae)
  13. Reissekia (Rhamnaceae)
  14. Reitzia (Poaceae)

Rel[uredi VE | uredi]

  1. Relbunium (Rubiaceae)
  2. Relchela (Poaceae)
  3. Reldia (Gesneriaceae)
  4. Relhania (Compositae)

Rem[uredi VE | uredi]

  1. Remijia (Rubiaceae)
  2. Remirea (Cyperaceae)
  3. Remusatia (Araceae)
  4. Remya (Compositae)
  5. Remyella (Brachytheciaceae)

Ren[uredi VE | uredi]

  1. Renanthera (Orchidaceae)
  2. Renauldia (Pterobryaceae)
  3. Renealmia (Zingiberaceae)
  4. Renistipula (Rubiaceae)
  5. Rennellia (Rubiaceae)
  6. Rennera (Compositae)
  7. Renschia (Lamiaceae)
  8. Rensonia (Compositae)

Req[uredi VE | uredi]

  1. Requienia (Leguminosae)

Res[uredi VE | uredi]

  1. Reseda (Resedaceae)
  2. Resia (Gesneriaceae)
  3. Resnova (Asparagaceae)
  4. Restio (Restionaceae)
  5. Restrepia (Orchidaceae)
  6. Restrepiella (Orchidaceae)
  7. Resultomonas (Resultomonadaceae)

Ret[uredi VE | uredi]

  1. Retama (Leguminosae)
  2. Retanilla (Rhamnaceae)
  3. Reticulocaulis (Naccariaceae)
  4. Retiniphyllum (Rubiaceae)
  5. Retispatha (Arecaceae)
  6. Retrophyllum (Podocarpaceae)
  7. Retzia (Stilbaceae)

Reu[uredi VE | uredi]

  1. Reutealis (Euphorbiaceae)

Rev[uredi VE | uredi]

  1. Revwattsia (Dryopteridaceae)

Rey[uredi VE | uredi]

  1. Reyemia (Scrophulariaceae)
  2. Reyesia (Solanaceae)
  3. Reynaudia (Poaceae)
  4. Reynoldsia (Araliaceae)
  5. Reynoutria (Polygonaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]