Dodatak:Popis biljnih rodova, Rh

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rha[uredi VE | uredi]

  1. Rhabdadenia (Apocynaceae)
  2. Rhabdocaulon (Lamiaceae)
  3. Rhabdodendron (Rhabdodendraceae)
  4. Rhabdodontium (Pterobryaceae)
  5. Rhabdophyllum (Ochnaceae)
  6. Rhabdothamnopsis (Gesneriaceae)
  7. Rhabdotheca (Compositae)
  8. Rhabdotosperma (Scrophulariaceae)
  9. Rhabdoweisia (Rhabdoweisiaceae)
  10. Rhachicallis (Rubiaceae)
  11. Rhachidosorus (Woodsiaceae)
  12. Rhachitheciopsis (Rhachitheciaceae)
  13. Rhachithecium (Rhachitheciaceae)
  14. Rhacocarpus (Rhacocarpaceae)
  15. Rhacoma (Celastraceae)
  16. Rhacopilopsis (Hypnaceae)
  17. Rhadinopus (Rubiaceae)
  18. Rhadinothamnus (Rutaceae)
  19. Rhaesteria (Orchidaceae)
  20. Rhagadiolus (Compositae)
  21. Rhagodia (Amaranthaceae)
  22. Rhammatophyllum (Brassicaceae)
  23. Rhamnella (Rhamnaceae)
  24. Rhamnidium (Rhamnaceae)
  25. Rhamnoneuron (Thymelaeaceae)
  26. Rhamnus (Rhamnaceae)
  27. Rhamphicarpa (Orobanchaceae)
  28. Rhamphidium (Ditrichaceae)
  29. Rhamphogyne (Compositae)
  30. Rhanteriopsis (Compositae)
  31. Rhanterium (Compositae)
  32. Rhaphidium (Ankistrodesmaceae)
  33. Rhaphidophora (Araceae)
  34. Rhaphidorrhynchium (Sematophyllaceae)
  35. Rhaphidospora (Acanthaceae)
  36. Rhaphidostegium (Sematophyllaceae)
  37. Rhaphidostichum (Sematophyllaceae)
  38. Rhaphidura (Rubiaceae)
  39. Rhaphiodon (Lamiaceae)
  40. Rhaphiolepis (Rosaceae)
  41. Rhaphiostylis (Icacinaceae)
  42. Rhaphithamnus (Verbenaceae)
  43. Rhapidophyllum (Arecaceae)
  44. Rhapis (Arecaceae)
  45. Rhaponticum (Compositae)
  46. Rhaptonema (Menispermaceae)
  47. Rhaptopetalum (Lecythidaceae)
  48. Rhazya (Apocynaceae)

Rhe[uredi VE | uredi]

  1. Rheedia (Clusiaceae)
  2. Rheochloa (Poaceae)
  3. Rhetinantha (Orchidaceae)
  4. Rhetinocarpha (Compositae)
  5. Rhetinodendron (Compositae)
  6. Rhetinolepis (Compositae)
  7. Rheum (Polygonaceae)
  8. Rhexophyllum (Pottiaceae)

Rhi[uredi VE | uredi]

  1. Rhigiocarya (Menispermaceae)
  2. Rhigiophyllum (Campanulaceae)
  3. Rhigospira (Apocynaceae)
  4. Rhigozum (Bignoniaceae)
  5. Rhinacanthus (Acanthaceae)
  6. Rhinactina (Compositae)
  7. Rhinactinidia (Compositae)
  8. Rhinanthus (Orobanchaceae)
  9. Rhinephyllum (Aizoaceae)
  10. Rhinerrhiza (Orchidaceae)
  11. Rhinerrhizopsis (Orchidaceae)
  12. Rhipidantha (Rubiaceae)
  13. Rhipidocladum (Poaceae)
  14. Rhipidoglossum (Orchidaceae)
  15. Rhipidosiphon (Udoteaceae)
  16. Rhipilia (Rhipiliaceae)
  17. Rhipiliella (Udoteaceae)
  18. Rhipiliopsis (Rhipiliaceae)
  19. Rhipocephalus (Udoteaceae)
  20. Rhipogonum (Rhipogonaceae)
  21. Rhipsalis (Cactaceae)
  22. Rhizanthella (Orchidaceae)
  23. Rhizanthera (Orchidaceae)
  24. Rhizanthes (Rafflesiaceae)
  25. Rhizobotrya (Brassicaceae)
  26. Rhizocephalus (Poaceae)
  27. Rhizoclonium (Cladophoraceae)
  28. Rhizofabronia (Fabroniaceae)
  29. Rhizoglossum (Ophioglossaceae)
  30. Rhizogonium (Rhizogoniaceae)
  31. Rhizohypnum (Hypnaceae)
  32. Rhizomnium (Mniaceae)
  33. Rhizomonanthes (Loranthaceae)
  34. Rhizophora (Rhizophoraceae)
  35. Rhizothallus (Trentepohliaceae)

Rho[uredi VE | uredi]

  1. Rhodamnia (Myrtaceae)
  2. Rhodanthe (Compositae)
  3. Rhodanthemum (Compositae)
  4. Rhodaphanes (Stylonemataceae)
  5. Rhodella (Glaucosphaeraceae)
  6. Rhodiola (Crassulaceae)
  7. Rhodobryum (Bryaceae)
  8. Rhodocactus (Cactaceae)
  9. Rhodocallis (Callithamniaceae)
  10. Rhodochaete (Rhodochaetaceae)
  11. Rhodochiton (Plantaginaceae)
  12. Rhodochorton (Acrochaetiaceae)
  13. Rhodochytrium (Endosphaeraceae)
  14. Rhodocolea (Bignoniaceae)
  15. Rhodocoma (Restionaceae)
  16. Rhododendron (Ericaceae)
  17. Rhododiplobia (Rhodophyta incertae sedis)
  18. Rhododon (Lamiaceae)
  19. Rhododraparnaldia (Balbianiaceae)
  20. Rhododrewia (Acrochaetiaceae)
  21. Rhodogeron (Compositae)
  22. Rhodognaphalon (Malvaceae)
  23. Rhodohypoxis (Hypoxidaceae)
  24. Rhodolaena (Sarcolaenaceae)
  25. Rhodoleia (Hamamelidaceae)
  26. Rhodomyrtus (Myrtaceae)
  27. Rhodonematella (Rhodophysemataceae)
  28. Rhodopentas (Rubiaceae)
  29. Rhodophiala (Amaryllidaceae)
  30. Rhodophysema (Rhodophysemataceae)
  31. Rhodophysemopsis (Rhodophysemataceae)
  32. Rhodopis (Leguminosae)
  33. Rhodoplax (Porphyridiaceae)
  34. Rhodosciadium (Apiaceae)
  35. Rhodosorus (Stylonemataceae)
  36. Rhodospatha (Araceae)
  37. Rhodosphaera (Anacardiaceae)
  38. Rhodospora (Stylonemataceae)
  39. Rhodostemonodaphne (Lauraceae)
  40. Rhodothamniella (Rhodothamniellaceae)
  41. Rhodothamnus (Ericaceae)
  42. Rhodothyrsus (Euphorbiaceae)
  43. Rhodotypos (Rosaceae)
  44. Rhoeidium (Anacardiaceae)
  45. Rhoiacarpos (Santalaceae)
  46. Rhoicissus (Vitaceae)
  47. Rhoiptelea (Juglandaceae)
  48. Rhombocystis (Oocystaceae)
  49. Rhomboda (Orchidaceae)
  50. Rhombolytrum (Poaceae)
  51. Rhombophyllum (Aizoaceae)
  52. Rhoogeton (Gesneriaceae)
  53. Rhopalephora (Commelinaceae)
  54. Rhopaloblaste (Arecaceae)
  55. Rhopalocarpus (Sphaerosepalaceae)
  56. Rhopalocnemis (Balanophoraceae)
  57. Rhopalopilia (Opiliaceae)
  58. Rhopalosolen (Rhopalosolenaceae)
  59. Rhopalostylis (Arecaceae)

Rhu[uredi VE | uredi]

  1. Rhus (Anacardiaceae)

Rhy[uredi VE | uredi]

  1. Rhynchanthera (Melastomataceae)
  2. Rhynchanthus (Zingiberaceae)
  3. Rhyncharrhena (Apocynaceae)
  4. Rhynchocladium (Cyperaceae)
  5. Rhynchocorys (Orobanchaceae)
  6. Rhynchoglossum (Gesneriaceae)
  7. Rhynchogyna (Orchidaceae)
  8. Rhyncho-hypnum (Brachytheciaceae)
  9. Rhyncholacis (Podostemaceae)
  10. Rhyncholaelia (Orchidaceae)
  11. Rhynchophora (Malpighiaceae)
  12. Rhynchopsidium (Compositae)
  13. Rhynchoryza (Poaceae)
  14. Rhynchosia (Leguminosae)
  15. Rhynchosida (Malvaceae)
  16. Rhynchospermum (Compositae)
  17. Rhynchospora (Cyperaceae)
  18. Rhynchostegiella (Brachytheciaceae)
  19. Rhynchostegiopsis (Leucomiaceae)
  20. Rhynchostegium (Brachytheciaceae)
  21. Rhynchostele (Orchidaceae)
  22. Rhynchostylis (Orchidaceae)
  23. Rhynchotechum (Gesneriaceae)
  24. Rhynchotheca (Vivianiaceae)
  25. Rhynchotropis (Leguminosae)
  26. Rhysamphichloris (Chlamydomonadaceae)
  27. Rhysolepis (Compositae)
  28. Rhyssostelma (Apocynaceae)
  29. Rhystophyllum (Neckeraceae)
  30. Rhytachne (Poaceae)
  31. Rhyticarpus (Apiaceae)
  32. Rhytidanthera (Ochnaceae)
  33. Rhytidiadelphus (Hylocomiaceae)
  34. Rhytidiastrum (Hylocomiaceae)
  35. Rhytidiopsis (Hylocomiaceae)
  36. Rhytidium (Hylocomiaceae)
  37. Rhytidocaulon (Apocynaceae)
  38. Rhytidophyllum (Gesneriaceae)
  39. Rhytidosporum (Pittosporaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]