Dodatak:Popis biljnih rodova, Tr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

T[uredi VE | uredi]

Tr[uredi VE | uredi]

  1. Trachelium (Campanulaceae)
  2. Trachelospermum (Apocynaceae)
  3. Trachyandra (Xanthorrhoeaceae)
  4. Trachybryum (Brachytheciaceae)
  5. Trachycalymma (Apocynaceae)
  6. Trachycarpidium (Pottiaceae)
  7. Trachycarpus (Arecaceae)
  8. Trachycladiella (Meteoriaceae)
  9. Trachycystis (Mniaceae)
  10. Trachydium (Apiaceae)
  11. Trachylejeunea (Lejeuneaceae)
  12. Trachyloma (Pterobryaceae)
  13. Trachymitrium (Calymperaceae)
  14. Trachyphrynium (Marantaceae)
  15. Trachyphyllum (Pterigynandraceae)
  16. Trachypodopsis (Trachypodaceae)
  17. Trachypogon (Poaceae)
  18. Trachypteris (Adiantaceae)
  19. Trachypus (Trachypodaceae)
  20. Trachyspermum (Apiaceae)
  21. Trachystoma (Brassicaceae)
  22. Trachystylis (Cyperaceae)
  23. Trachythecium (Hypnaceae)
  24. Trachyxiphium (Pilotrichaceae)
  25. Tracyina (Compositae)
  26. Tradescantia (Commelinaceae)
  27. Tragacantha (Leguminosae)
  28. Traganum (Amaranthaceae)
  29. Tragia (Euphorbiaceae)
  30. Tragiella (Euphorbiaceae)
  31. Tragopogon (Compositae)
  32. Tragus (Poaceae)
  33. Trailliaedoxa (Rubiaceae)
  34. Transeauina (Zygnemataceae)
  35. Trapa (Lythraceae)
  36. Trapella (Pedaliaceae)
  37. Trapezodesmus (Desmidiaceae)
  38. Trattinnickia (Burseraceae)
  39. Traubia (Amaryllidaceae)
  40. Traunsteinera (Orchidaceae)
  41. Trautvetteria (Ranunculaceae)
  42. Traversia (Compositae)
  43. Traxilisa (Dilleniaceae)
  44. Trebouxia (Trebouxiaceae)
  45. Treculia (Moraceae)
  46. Treichelia (Campanulaceae)
  47. Trema (Cannabaceae)
  48. Tremacron (Gesneriaceae)
  49. Trematocarpus (Sarcodiaceae)
  50. Trematodon (Bruchiaceae)
  51. Trematolobelia (Campanulaceae)
  52. Trembleya (Melastomataceae)
  53. Tremulina (Restionaceae)
  54. Trentepohlia (Trentepohliaceae)
  55. Trepadonia (Compositae)
  56. Tresanthera (Rubiaceae)
  57. Treubaria (Treubariaceae)
  58. Treubella (Loranthaceae)
  59. Treubia (Treubiaceae)
  60. Trevesia (Araliaceae)
  61. Trevia (Euphorbiaceae)
  62. Trevirana (Gesneriaceae)
  63. Trevoa (Rhamnaceae)
  64. Trevoria (Orchidaceae)
  65. Triadenum (Hypericaceae)
  66. Triadica (Euphorbiaceae)
  67. Triaenophora (Plantaginaceae)
  68. Triainolepis (Rubiaceae)
  69. Trianaea (Solanaceae)
  70. Trianaeopiper (Piperaceae)
  71. Triandrophyllum (Herbertaceae)
  72. Trianoptiles (Cyperaceae)
  73. Trianosperma (Cucurbitaceae)
  74. Triantha (Tofieldiaceae)
  75. Trianthema (Aizoaceae)
  76. Trias (Orchidaceae)
  77. Triaspis (Malpighiaceae)
  78. Tribeles (Escalloniaceae)
  79. Tribolium (Poaceae)
  80. Tribonanthes (Haemodoraceae)
  81. Tribulocarpus (Aizoaceae)
  82. Tribulus (Zygophyllaceae)
  83. Tricalysia (Rubiaceae)
  84. Tricarpelema (Commelinaceae)
  85. Triceratella (Commelinaceae)
  86. Triceratorhynchus (Orchidaceae)
  87. Tricerma (Celastraceae)
  88. Trichantha (Gesneriaceae)
  89. Trichanthemis (Compositae)
  90. Trichanthera (Acanthaceae)
  91. Trichanthodium (Compositae)
  92. Trichaurus (Tamaricaceae)
  93. Trichilia (Meliaceae)
  94. Trichiogramme (Adiantaceae)
  95. Trichipteris (Cyatheaceae)
  96. Trichlora (Amaryllidaceae)
  97. Trichloridella (Pyramimonadaceae)
  98. Trichloris (Poaceae)
  99. Trichocaulon (Apocynaceae)
  100. Trichocentrum (Orchidaceae)
  101. Trichocephalus (Rhamnaceae)
  102. Trichocereus (Cactaceae)
  103. Trichoceros (Orchidaceae)
  104. Trichocladus (Hamamelidaceae)
  105. Trichocline (Compositae)
  106. Trichocolea (Trichocoleaceae)
  107. Trichocoleopsis (Lepidolaenaceae)
  108. Trichocoronis (Compositae)
  109. Trichocoryne (Compositae)
  110. Trichocyclus (Woodsiaceae)
  111. Trichodesma (Boraginaceae)
  112. Trichodiscus (Chaetophoraceae)
  113. Trichodiscus (Chaetophoraceae)
  114. Trichodon (Ditrichaceae)
  115. Trichodontium (Dicranaceae)
  116. Trichogloea (Liagoraceae)
  117. Trichogloeopsis (Liagoraceae)
  118. Trichoglottis (Orchidaceae)
  119. Trichogonia (Compositae)
  120. Trichogoniopsis (Compositae)
  121. Trichogyne (Compositae)
  122. Tricholaena (Poaceae)
  123. Tricholepidium (Polypodiaceae)
  124. Tricholepis (Compositae)
  125. Trichomanes (Hymenophyllaceae)
  126. Trichoneura (Poaceae)
  127. Trichopetalum (Asparagaceae)
  128. Trichophilus (Ulvophyceae familia incertae sedis)
  129. Trichophorum (Cyperaceae)
  130. Trichopilia (Orchidaceae)
  131. Trichopteryx (Poaceae)
  132. Trichoptilium (Compositae)
  133. Trichopus (Dioscoreaceae)
  134. Trichosacme (Apocynaceae)
  135. Trichosalpinx (Orchidaceae)
  136. Trichosanchezia (Acanthaceae)
  137. Trichosanthes (Cucurbitaceae)
  138. Trichosarcina (Chaetophoraceae)
  139. Trichosarcina (Chaetophoraceae)
  140. Trichoschoenus (Cyperaceae)
  141. Trichoscypha (Anacardiaceae)
  142. Trichosolen (Bryopsidaceae)
  143. Trichospermum (Malvaceae)
  144. Trichospira (Compositae)
  145. Trichostachys (Rubiaceae)
  146. Trichosteleum (Sematophyllaceae)
  147. Trichostema (Lamiaceae)
  148. Trichostigma (Phytolaccaceae)
  149. Trichostomopsis (Pottiaceae)
  150. Trichostomum (Pottiaceae)
  151. Trichothyra (Ulvellaceae)
  152. Trichotolinum (Brassicaceae)
  153. Trichotosia (Orchidaceae)
  154. Trichouratea (Ochnaceae)
  155. Trichuriella (Amaranthaceae)
  156. Tricleocarpa (Galaxauraceae)
  157. Tricliceras (Passifloraceae)
  158. Triclisia (Menispermaceae)
  159. Triclisperma (Polygalaceae)
  160. Triclypella (Characeae)
  161. Tricomaria (Malpighiaceae)
  162. Tricoryne (Xanthorrhoeaceae)
  163. Tricostularia (Cyperaceae)
  164. Tricyrtis (Asparagaceae)
  165. Tridactyle (Orchidaceae)
  166. Tridactylina (Compositae)
  167. Tridax (Compositae)
  168. Tridens (Poaceae)
  169. Tridentea (Apocynaceae)
  170. Tridesmostemon (Sapotaceae)
  171. Tridimeris (Annonaceae)
  172. Tridontium (Grimmiaceae)
  173. Tridophyllum (Rosaceae)
  174. Tridynamia (Convolvulaceae)
  175. Trieenea (Scrophulariaceae)
  176. Trientalis (Primulaceae)
  177. Trifidacanthus (Leguminosae)
  178. Triflorensia (Rubiaceae)
  179. Trifolium (Leguminosae)
  180. Triglochin (Juncaginaceae)
  181. Trigonanthus (Cephaloziaceae)
  182. Trigonella (Leguminosae)
  183. Trigonia (Trigoniaceae)
  184. Trigonidiella (Oocystaceae)
  185. Trigonidium (Orchidaceae)
  186. Trigonobalanus (Fagaceae)
  187. Trigonocapnos (Papaveraceae)
  188. Trigonophyllum (Hymenophyllaceae)
  189. Trigonopleura (Peraceae)
  190. Trigonopterum (Compositae)
  191. Trigonopyren (Rubiaceae)
  192. Trigonospermum (Compositae)
  193. Trigonospora (Thelypteridaceae)
  194. Trigonostemon (Euphorbiaceae)
  195. Trigonotis (Boraginaceae)
  196. Trigonum (Zygnemataceae)
  197. Trigynaea (Annonaceae)
  198. Trihesperus (Asparagaceae)
  199. Trikeraia (Poaceae)
  200. Trilepidea (Loranthaceae)
  201. Trilepis (Cyperaceae)
  202. Trilepisium (Moraceae)
  203. Trillium (Melanthiaceae)
  204. Trilobachne (Poaceae)
  205. Trilophozia (Lophoziaceae)
  206. Trimeria (Salicaceae)
  207. Trimezia (Iridaceae)
  208. Trinia (Apiaceae)
  209. Triniochloa (Poaceae)
  210. Triniteurybia (Compositae)
  211. Triodanis (Campanulaceae)
  212. Triodia (Poaceae)
  213. Triodoglossum (Apocynaceae)
  214. Triolena (Melastomataceae)
  215. Trioncinia (Compositae)
  216. Triopterys (Malpighiaceae)
  217. Triosteum (Caprifoliaceae)
  218. Triphasia (Rutaceae)
  219. Triphlebia (Aspleniaceae)
  220. Triphora (Orchidaceae)
  221. Triphyophyllum (Dioncophyllaceae)
  222. Triphysaria (Orobanchaceae)
  223. Triplachne (Poaceae)
  224. Tripladenia (Colchicaceae)
  225. Triplarina (Myrtaceae)
  226. Triplaris (Polygonaceae)
  227. Triplasis (Poaceae)
  228. Triplastrum (Desmidiaceae)
  229. Tripleurospermum (Compositae)
  230. Triplisomeris (Leguminosae)
  231. Triplocephalum (Compositae)
  232. Triploceras (Desmidiaceae)
  233. Triplochiton (Malvaceae)
  234. Triplophyllum (Dryopteridaceae)
  235. Triplopogon (Poaceae)
  236. Triplosperma (Apocynaceae)
  237. Triplostegia (Caprifoliaceae)
  238. Tripodanthus (Loranthaceae)
  239. Tripodion (Leguminosae)
  240. Tripogandra (Commelinaceae)
  241. Tripogon (Poaceae)
  242. Tripolium (Compositae)
  243. Tripora (Lamiaceae)
  244. Tripsacum (Poaceae)
  245. Triptera (Asteromonadaceae)
  246. Tripteris (Compositae)
  247. Tripterocalyx (Nyctaginaceae)
  248. Tripterocladium (Lembophyllaceae)
  249. Tripterospermum (Gentianaceae)
  250. Tripterygium (Celastraceae)
  251. Triptilion (Compositae)
  252. Triptilodiscus (Compositae)
  253. Triquetrella (Pottiaceae)
  254. Triraphis (Poaceae)
  255. Triscenia (Poaceae)
  256. Trischidium (Leguminosae)
  257. Trisepalum (Gesneriaceae)
  258. Trisetaria (Poaceae)
  259. Trisetella (Orchidaceae)
  260. Trisetum (Poaceae)
  261. Trismegistia (Sematophyllaceae)
  262. Tristachya (Poaceae)
  263. Tristagma (Amaryllidaceae)
  264. Tristania (Myrtaceae)
  265. Tristaniopsis (Myrtaceae)
  266. Tristellateia (Malpighiaceae)
  267. Tristemma (Melastomataceae)
  268. Tristemonanthus (Celastraceae)
  269. Tristerix (Loranthaceae)
  270. Tristicha (Podostemaceae)
  271. Tristichium (Ditrichaceae)
  272. Triteleia (Asparagaceae)
  273. Triteleiopsis (Asparagaceae)
  274. Trithrinax (Arecaceae)
  275. Trithuria (Hydatellaceae)
  276. Triticum (Poaceae)
  277. Tritomaria (Jungermanniaceae)
  278. Tritonia (Iridaceae)
  279. Tritoniopsis (Iridaceae)
  280. Triumfetta (Malvaceae)
  281. Triuridopsis (Triuridaceae)
  282. Triuris (Triuridaceae)
  283. Trivalvaria (Annonaceae)
  284. Trixis (Compositae)
  285. Trizeuxis (Orchidaceae)
  286. Trochetiopsis (Malvaceae)
  287. Trochiscia (Oocystaceae)
  288. Trochisciopsis (Trebouxiaceae)
  289. Trochocarpa (Ericaceae)
  290. Trochodendron (Trochodendraceae)
  291. Trocholejeunea (Lejeuneaceae)
  292. Trochomeria (Cucurbitaceae)
  293. Troglophyton (Compositae)
  294. Trogostolon (Davalliaceae)
  295. Trollius (Ranunculaceae)
  296. Trommsdorffia (Compositae)
  297. Tromotriche (Apocynaceae)
  298. Tropaeolum (Tropaeolaceae)
  299. Trophaeastrum (Tropaeolaceae)
  300. Trophaeum (Tropaeolaceae)
  301. Trophis (Moraceae)
  302. Tropidia (Orchidaceae)
  303. Tropidocarpum (Brassicaceae)
  304. Tropidococcus (Malvaceae)
  305. Troximon (Compositae)
  306. Truncatulus (Scenedesmaceae)
  307. Trymalium (Rhamnaceae)
  308. Trymatococcus (Moraceae)

Izvori[uredi VE | uredi]