Dodatak:Popis biljnih rodova, Tr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

Tra[uredi VE | uredi]

  1. Trachelium (Campanulaceae)
  2. Trachelospermum (Apocynaceae)
  3. Trachyandra (Xanthorrhoeaceae)
  4. Trachybryum (Brachytheciaceae)
  5. Trachycalymma (Apocynaceae)
  6. Trachycarpidium (Pottiaceae)
  7. Trachycarpus (Arecaceae)
  8. Trachycladiella (Meteoriaceae)
  9. Trachycystis (Mniaceae)
  10. Trachydium (Apiaceae)
  11. Trachylejeunea (Lejeuneaceae)
  12. Trachyloma (Pterobryaceae)
  13. Trachymitrium (Calymperaceae)
  14. Trachyphrynium (Marantaceae)
  15. Trachyphyllum (Pterigynandraceae)
  16. Trachypodopsis (Trachypodaceae)
  17. Trachypogon (Poaceae)
  18. Trachypteris (Adiantaceae)
  19. Trachypus (Trachypodaceae)
  20. Trachyspermum (Apiaceae)
  21. Trachystoma (Brassicaceae)
  22. Trachystylis (Cyperaceae)
  23. Trachythecium (Hypnaceae)
  24. Trachyxiphium (Pilotrichaceae)
  25. Tracyina (Compositae)
  26. Tradescantia (Commelinaceae)
  27. Tragacantha (Leguminosae)
  28. Traganum (Amaranthaceae)
  29. Tragia (Euphorbiaceae)
  30. Tragiella (Euphorbiaceae)
  31. Tragopogon (Compositae)
  32. Tragus (Poaceae)
  33. Trailliaedoxa (Rubiaceae)
  34. Transeauina (Zygnemataceae)
  35. Trapa (Lythraceae)
  36. Trapella (Pedaliaceae)
  37. Trapezodesmus (Desmidiaceae)
  38. Trattinnickia (Burseraceae)
  39. Traubia (Amaryllidaceae)
  40. Traunsteinera (Orchidaceae)
  41. Trautvetteria (Ranunculaceae)
  42. Traversia (Compositae)
  43. Traxilisa (Dilleniaceae)

Tre[uredi VE | uredi]

  1. Trebouxia (Trebouxiaceae)
  2. Treculia (Moraceae)
  3. Treichelia (Campanulaceae)
  4. Trema (Cannabaceae)
  5. Tremacron (Gesneriaceae)
  6. Trematocarpus (Sarcodiaceae)
  7. Trematodon (Bruchiaceae)
  8. Trematolobelia (Campanulaceae)
  9. Trembleya (Melastomataceae)
  10. Tremulina (Restionaceae)
  11. Trentepohlia (Trentepohliaceae)
  12. Trepadonia (Compositae)
  13. Tresanthera (Rubiaceae)
  14. Treubaria (Treubariaceae)
  15. Treubella (Loranthaceae)
  16. Treubia (Treubiaceae)
  17. Trevesia (Araliaceae)
  18. Trevia (Euphorbiaceae)
  19. Trevirana (Gesneriaceae)
  20. Trevoa (Rhamnaceae)
  21. Trevoria (Orchidaceae)

Tri[uredi VE | uredi]

  1. Triadenum (Hypericaceae)
  2. Triadica (Euphorbiaceae)
  3. Triaenophora (Plantaginaceae)
  4. Triainolepis (Rubiaceae)
  5. Trianaea (Solanaceae)
  6. Trianaeopiper (Piperaceae)
  7. Triandrophyllum (Herbertaceae)
  8. Trianoptiles (Cyperaceae)
  9. Trianosperma (Cucurbitaceae)
  10. Triantha (Tofieldiaceae)
  11. Trianthema (Aizoaceae)
  12. Trias (Orchidaceae)
  13. Triaspis (Malpighiaceae)
  14. Tribeles (Escalloniaceae)
  15. Tribolium (Poaceae)
  16. Tribonanthes (Haemodoraceae)
  17. Tribulocarpus (Aizoaceae)
  18. Tribulus (Zygophyllaceae)
  19. Tricalysia (Rubiaceae)
  20. Tricarpelema (Commelinaceae)
  21. Triceratella (Commelinaceae)
  22. Triceratorhynchus (Orchidaceae)
  23. Tricerma (Celastraceae)
  24. Trichantha (Gesneriaceae)
  25. Trichanthemis (Compositae)
  26. Trichanthera (Acanthaceae)
  27. Trichanthodium (Compositae)
  28. Trichaurus (Tamaricaceae)
  29. Trichilia (Meliaceae)
  30. Trichiogramme (Adiantaceae)
  31. Trichipteris (Cyatheaceae)
  32. Trichlora (Amaryllidaceae)
  33. Trichloridella (Pyramimonadaceae)
  34. Trichloris (Poaceae)
  35. Trichocaulon (Apocynaceae)
  36. Trichocentrum (Orchidaceae)
  37. Trichocephalus (Rhamnaceae)
  38. Trichocereus (Cactaceae)
  39. Trichoceros (Orchidaceae)
  40. Trichocladus (Hamamelidaceae)
  41. Trichocline (Compositae)
  42. Trichocolea (Trichocoleaceae)
  43. Trichocoleopsis (Lepidolaenaceae)
  44. Trichocoronis (Compositae)
  45. Trichocoryne (Compositae)
  46. Trichocyclus (Woodsiaceae)
  47. Trichodesma (Boraginaceae)
  48. Trichodiscus (Chaetophoraceae)
  49. Trichodiscus (Chaetophoraceae)
  50. Trichodon (Ditrichaceae)
  51. Trichodontium (Dicranaceae)
  52. Trichogloea (Liagoraceae)
  53. Trichogloeopsis (Liagoraceae)
  54. Trichoglottis (Orchidaceae)
  55. Trichogonia (Compositae)
  56. Trichogoniopsis (Compositae)
  57. Trichogyne (Compositae)
  58. Tricholaena (Poaceae)
  59. Tricholepidium (Polypodiaceae)
  60. Tricholepis (Compositae)
  61. Trichomanes (Hymenophyllaceae)
  62. Trichoneura (Poaceae)
  63. Trichopetalum (Asparagaceae)
  64. Trichophilus (Ulvophyceae familia incertae sedis)
  65. Trichophorum (Cyperaceae)
  66. Trichopilia (Orchidaceae)
  67. Trichopteryx (Poaceae)
  68. Trichoptilium (Compositae)
  69. Trichopus (Dioscoreaceae)
  70. Trichosacme (Apocynaceae)
  71. Trichosalpinx (Orchidaceae)
  72. Trichosanchezia (Acanthaceae)
  73. Trichosanthes (Cucurbitaceae)
  74. Trichosarcina (Chaetophoraceae)
  75. Trichosarcina (Chaetophoraceae)
  76. Trichoschoenus (Cyperaceae)
  77. Trichoscypha (Anacardiaceae)
  78. Trichosolen (Bryopsidaceae)
  79. Trichospermum (Malvaceae)
  80. Trichospira (Compositae)
  81. Trichostachys (Rubiaceae)
  82. Trichosteleum (Sematophyllaceae)
  83. Trichostema (Lamiaceae)
  84. Trichostigma (Phytolaccaceae)
  85. Trichostomopsis (Pottiaceae)
  86. Trichostomum (Pottiaceae)
  87. Trichothyra (Ulvellaceae)
  88. Trichotolinum (Brassicaceae)
  89. Trichotosia (Orchidaceae)
  90. Trichouratea (Ochnaceae)
  91. Trichuriella (Amaranthaceae)
  92. Tricleocarpa (Galaxauraceae)
  93. Tricliceras (Passifloraceae)
  94. Triclisia (Menispermaceae)
  95. Triclisperma (Polygalaceae)
  96. Triclypella (Characeae)
  97. Tricomaria (Malpighiaceae)
  98. Tricoryne (Xanthorrhoeaceae)
  99. Tricostularia (Cyperaceae)
  100. Tricyrtis (Asparagaceae)
  101. Tridactyle (Orchidaceae)
  102. Tridactylina (Compositae)
  103. Tridax (Compositae)
  104. Tridens (Poaceae)
  105. Tridentea (Apocynaceae)
  106. Tridesmostemon (Sapotaceae)
  107. Tridimeris (Annonaceae)
  108. Tridontium (Grimmiaceae)
  109. Tridophyllum (Rosaceae)
  110. Tridynamia (Convolvulaceae)
  111. Trieenea (Scrophulariaceae)
  112. Trientalis (Primulaceae)
  113. Trifidacanthus (Leguminosae)
  114. Triflorensia (Rubiaceae)
  115. Trifolium (Leguminosae)
  116. Triglochin (Juncaginaceae)
  117. Trigonanthus (Cephaloziaceae)
  118. Trigonella (Leguminosae)
  119. Trigonia (Trigoniaceae)
  120. Trigonidiella (Oocystaceae)
  121. Trigonidium (Orchidaceae)
  122. Trigonobalanus (Fagaceae)
  123. Trigonocapnos (Papaveraceae)
  124. Trigonophyllum (Hymenophyllaceae)
  125. Trigonopleura (Peraceae)
  126. Trigonopterum (Compositae)
  127. Trigonopyren (Rubiaceae)
  128. Trigonospermum (Compositae)
  129. Trigonospora (Thelypteridaceae)
  130. Trigonostemon (Euphorbiaceae)
  131. Trigonotis (Boraginaceae)
  132. Trigonum (Zygnemataceae)
  133. Trigynaea (Annonaceae)
  134. Trihesperus (Asparagaceae)
  135. Trikeraia (Poaceae)
  136. Trilepidea (Loranthaceae)
  137. Trilepis (Cyperaceae)
  138. Trilepisium (Moraceae)
  139. Trillium (Melanthiaceae)
  140. Trilobachne (Poaceae)
  141. Trilophozia (Lophoziaceae)
  142. Trimeria (Salicaceae)
  143. Trimezia (Iridaceae)
  144. Trinia (Apiaceae)
  145. Triniochloa (Poaceae)
  146. Triniteurybia (Compositae)
  147. Triodanis (Campanulaceae)
  148. Triodia (Poaceae)
  149. Triodoglossum (Apocynaceae)
  150. Triolena (Melastomataceae)
  151. Trioncinia (Compositae)
  152. Triopterys (Malpighiaceae)
  153. Triosteum (Caprifoliaceae)
  154. Triphasia (Rutaceae)
  155. Triphlebia (Aspleniaceae)
  156. Triphora (Orchidaceae)
  157. Triphyophyllum (Dioncophyllaceae)
  158. Triphysaria (Orobanchaceae)
  159. Triplachne (Poaceae)
  160. Tripladenia (Colchicaceae)
  161. Triplarina (Myrtaceae)
  162. Triplaris (Polygonaceae)
  163. Triplasis (Poaceae)
  164. Triplastrum (Desmidiaceae)
  165. Tripleurospermum (Compositae)
  166. Triplisomeris (Leguminosae)
  167. Triplocephalum (Compositae)
  168. Triploceras (Desmidiaceae)
  169. Triplochiton (Malvaceae)
  170. Triplophyllum (Dryopteridaceae)
  171. Triplopogon (Poaceae)
  172. Triplosperma (Apocynaceae)
  173. Triplostegia (Caprifoliaceae)
  174. Tripodanthus (Loranthaceae)
  175. Tripodion (Leguminosae)
  176. Tripogandra (Commelinaceae)
  177. Tripogon (Poaceae)
  178. Tripolium (Compositae)
  179. Tripora (Lamiaceae)
  180. Tripsacum (Poaceae)
  181. Triptera (Asteromonadaceae)
  182. Tripteris (Compositae)
  183. Tripterocalyx (Nyctaginaceae)
  184. Tripterocladium (Lembophyllaceae)
  185. Tripterospermum (Gentianaceae)
  186. Tripterygium (Celastraceae)
  187. Triptilion (Compositae)
  188. Triptilodiscus (Compositae)
  189. Triquetrella (Pottiaceae)
  190. Triraphis (Poaceae)
  191. Triscenia (Poaceae)
  192. Trischidium (Leguminosae)
  193. Trisepalum (Gesneriaceae)
  194. Trisetaria (Poaceae)
  195. Trisetella (Orchidaceae)
  196. Trisetum (Poaceae)
  197. Trismegistia (Sematophyllaceae)
  198. Tristachya (Poaceae)
  199. Tristagma (Amaryllidaceae)
  200. Tristania (Myrtaceae)
  201. Tristaniopsis (Myrtaceae)
  202. Tristellateia (Malpighiaceae)
  203. Tristemma (Melastomataceae)
  204. Tristemonanthus (Celastraceae)
  205. Tristerix (Loranthaceae)
  206. Tristicha (Podostemaceae)
  207. Tristichium (Ditrichaceae)
  208. Triteleia (Asparagaceae)
  209. Triteleiopsis (Asparagaceae)
  210. Trithrinax (Arecaceae)
  211. Trithuria (Hydatellaceae)
  212. Triticum (Poaceae)
  213. Tritomaria (Jungermanniaceae)
  214. Tritonia (Iridaceae)
  215. Tritoniopsis (Iridaceae)
  216. Triumfetta (Malvaceae)
  217. Triuridopsis (Triuridaceae)
  218. Triuris (Triuridaceae)
  219. Trivalvaria (Annonaceae)
  220. Trixis (Compositae)
  221. Trizeuxis (Orchidaceae)

Tro[uredi VE | uredi]

  1. Trochetiopsis (Malvaceae)
  2. Trochiscia (Oocystaceae)
  3. Trochisciopsis (Trebouxiaceae)
  4. Trochocarpa (Ericaceae)
  5. Trochodendron (Trochodendraceae)
  6. Trocholejeunea (Lejeuneaceae)
  7. Trochomeria (Cucurbitaceae)
  8. Troglophyton (Compositae)
  9. Trogostolon (Davalliaceae)
  10. Trollius (Ranunculaceae)
  11. Trommsdorffia (Compositae)
  12. Tromotriche (Apocynaceae)
  13. Tropaeolum (Tropaeolaceae)
  14. Trophaeastrum (Tropaeolaceae)
  15. Trophaeum (Tropaeolaceae)
  16. Trophis (Moraceae)
  17. Tropidia (Orchidaceae)
  18. Tropidocarpum (Brassicaceae)
  19. Tropidococcus (Malvaceae)
  20. Troximon (Compositae)

Tru[uredi VE | uredi]

  1. Truncatulus (Scenedesmaceae)

Try[uredi VE | uredi]

  1. Trymalium (Rhamnaceae)
  2. Trymatococcus (Moraceae)

Izvori[uredi VE | uredi]