Dodatak:Popis epizoda serije CSI: Miami

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Ovo je popis epizoda serije CSI: Miami koja se prikazuje na američkom programu CBS.

Serija CSI: Miami ima 232 epizode i 10 sezona.

Pregled serije[uredi VE | uredi]

Sezona Epizode Premijera sezone Finale sezone
1 24 23. rujna 2002 19. svibnja 2003
2 24 22. rujna 2003 24. svibnja 2004
3 24 20. rujna 2004 23. svibnja 2005
4 25 19. rujna 2005 22. svibnja 2006
5 24 18. rujna 2006 14. svibnja 2007
6 21 24. rujna 2007 19. svibnja 2008
7 25 22. rujna 2008 18. svibnja 2009
8 24 21. rujna 2009 24. svibnja 2010
9 22 3. listopada 2010 8. svibnja 2011
10 19 25. rujna 2011 8. travnja 2012

Popis epizoda[uredi VE | uredi]

Sezona 1 (2002. – 2003.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (1. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
1 1 "Golden Parachute" 23.9.2002.
2 2 "Losing Face" 30.9.2002.
3 3 "Wet Foot/Dry Foot" 7.10.2002.
4 4 "Just One Kiss" 14.10.2002.
5 5 "Ashes to Ashes" 21.10.2002.
6 6 "Broken" 28.10.2002.
7 7 "Breathless" 4.11.2002.
8 8 "Slaughterhouse" 11.11.2002.
9 9 "Kill Zone" 18.11.2002.
10 10 "A Horrible Mind" 25.11.2002.
11 11 "Camp Fear" 16.12.2002.
12 12 "Entrance Wound" 6.1.2003.
13 13 "Bunk" 27.1.2003.
14 14 "Forced Entry" 3.2.2003.
15 15 "Dead Woman Walking" 10.2.2003.
16 16 "Evidence of Things Unseen" 17.2.2003.
17 17 "Simple Man" 24.2.2003.
18 18 "Dispo Day" 10.3.2003.
19 19 "Double Cap" 31.3.2003.
20 20 "Grave Young Men" 14.4.2003.
21 21 "Spring Break" 28.4.2003.
22 22 "Tinder Box" 5.5.2003.
23 23 "Freaks and Tweaks" 12.5.2003.
24 24 "Body Count" 19.5.2003.

Sezona 2 (2003. – 2004.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (2. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
25 1 "Blood Brothers" 22.9.2003.
26 2 "Dead Zone" 29.9.2003.
27 3 "Hard Time" 6.10.2003.
28 4 "Death Grip" 13.10.2003.
29 5 "The Best Defense" 20.10.2003.
30 6 "Hurricane Anthony" 3.11.2003.
31 7 "Grand Prix" 10.11.2003.
32 8 "Big Brother" 17.11.2003.
33 9 "Bait" 24.11.2003.
34 10 "Extreme" 15.12.2003.
35 11 "Complications" 5.1.2004.
36 12 "Witness to Murder" 12.1.2004.
37 13 "Blood Moon" 2.2.2004.
38 14 "Slow Burn" 9.2.2004.
39 15 "Stalkerazzi" 16.2.2004.
40 16 "Invasion" 23.2.2004.
41 17 "Money for Nothing" 1.3.2004.
42 18 "Wannabe" 22.3.2004.
43 19 "Deadline" 29.3.2004.
44 20 "The Oath" 19.4.2004.
45 21 "Not Landing" 3.5.2004.
46 22 "Rap Sheet" 10.5.2004.
47 23 "MIA/NYC NonStop" 17.5.2004.
48 24 "Innocent" 24.5.2004.

Sezona 3 (2004. – 2005.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (3. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
49 1 "Lost Son" 20.9.2004.
50 2 "Pro Per" 27.9.2004.
51 3 "Under the Influence" 4.10.2004.
52 4 "Murder in a Flash" 11.10.2004.
53 5 "Legal" 18.10.2004.
54 6 "Hell Night" 25.10.2004.
55 7 "Crime Wave" 8.11.2004.
56 8 "Speed Kills" 15.11.2004.
57 9 "Pirated" 22.11.2004.
58 10 "After the Fall" 29.11.2004.
59 11 "Addiction" 13.12.2004.
60 12 "Shootout" 3.1.2005.
61 13 "Cop Killer" 17.1.2005.
62 14 "One Night Stand" 7.2.2005.
63 15 "Identity" 14.2.2005.
64 16 "Nothing to Lose" 21.2.2005.
65 17 "Money Plane" 7.3.2005.
66 18 "Game Over" 21.3.2005.
67 19 "Sex & Taxes" 11.4.2005.
68 20 "Killer Date" 18.4.2005.
69 21 "Recoil" 2.5.2005.
70 22 "Vengeance" 9.5.2005.
71 23 "Whacked" 16.5.2005.
72 24 "10-7" 23.5.2005.

Sezona 4 (2005. – 2006.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (4. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
73 1 "From the Grave" 19.9.2005.
74 2 "Blood in the Water" 26.9.2005.
75 3 "Prey" 3.10.2005.
76 4 "48 Hours to Life" 10.10.2005.
77 5 "Three-Way" 17.10.2005.
78 6 "Under Suspicion" 24.10.2005.
79 7 "Felony Flight" 7.11.2005.
80 8 "Nailed" 14.11.2005.
81 9 "Urban Hellraisers" 21.11.2005.
82 10 "Shattered" 28.11.2005.
83 11 "Payback" 19.12.2005.
84 12 "The Score" 9.1.2006.
85 13 "Silencer" 23.1.2006.
86 14 "Fade Out" 30.1.2006.
87 15 "Skeletons" 6.2.2006.
88 16 "Deviant" 27.2.2006.
89 17 "Collision" 6.3.2006.
90 18 "Double Jeopardy" 13.3.2006.
91 19 "Driven" 20.3.2006.
92 20 "Free Fall" 10.4.2006.
93 21 "Dead Air" 24.4.2006.
94 22 "Open Water" 1.5.2006.
95 23 "Shock" 8.5.2006.
96 24 "Rampage" 15.5.2006.
97 25 "One of Our Own" 22.5.2006.

Sezona 5 (2006. – 2007.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (5. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
98 1 "Rio" 18.9.2006.
99 2 "Going Under" 25.9.2006.
100 3 "Death Pool 100" 2.10.2006.
101 4 "If Looks Could Kill" 9.10.2006.
102 5 "Death Eminent" 16.10.2006.
103 6 "Curse of the Coffin" 23.10.2006.
104 7 "High Octane" 6.11.2006.
105 8 "Darkroom" 13.11.2006.
106 9 "Going Going Gone" 20.11.2006.
107 10 "Come As You Are" 27.11.2006.
108 11 "Backstabbers" 11.12.2006.
109 12 "Internal Affairs" 8.1.2007.
110 13 "Throwing Heat" 22.1.2007.
111 14 "No Man's Land" 5.2.2007.
112 15 "Man Down" 12.2.2007.
113 16 "Broken Home" 19.2.2007.
114 17 "A Grizzly Murder" 26.2.2007.
115 18 "Triple Threat" 19.3.2007.
116 19 "Bloodline" 9.4.2007.
117 20 "Rush" 16.4.2007.
118 21 "Just Murdered" 23.4.2007.
119 22 "Burned" 30.4.2007.
120 23 "Kill Switch" 7.5.2007.
121 24 "Born to Kill" 14.5.2007.

Sezona 6 (2007. – 2008.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (6. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
122 1 "Dangerous Son" 24.9.2007.
123 2 "Cyber-lebrity" 1.10.2007.
124 3 "Inside Out" 8.10.2007.
125 4 "Bang, Bang, Your Debt" 15.10.2007.
126 5 "Deep Freeze" 22.10.2007.
127 6 "Sunblock" 29.10.2007.
128 7 "Chain Reaction" 5.11.2007.
129 8 "Permanent Vacation" 12.11.2007.
130 9 "Stand Your Ground" 19.11.2007.
131 10 "CSI: My Nanny" 26.11.2007.
132 11 "Guerillas in the Mist" 10.12.2007.
133 12 "Miami Confidential" 17.12.2007.
134 13 "Raising Caine" 14.1.2008.
135 14 "You May Now Kill the Bride" 24.3.2008.
136 15 "Ambush" 31.3.2008.
137 16 "All In" 1.4.2008.
138 17 "To Kill a Predator" 21.4.2008.
139 18 "Tunnel Vision" 28.4.2008.
140 19 "Rock and a Hard Place" 5.5.2008.
141 20 "Down to the Wire" 12.5.2008.
142 21 "Going Ballistic" 19.5.2008.

Sezona 7 (2008. – 2009.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (7. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
143 1 "Resurrection" 22.9.2008.
144 2 "Won't Get Fueled Again" 29.9.2008.
145 3 "And How Does That Make You Kill?" 6.10.2008.
146 4 "Raging Cannibal" 13.10.2008.
147 5 "Bombshell" 20.10.2008.
148 6 "Wrecking Crew" 3.11.2008.
149 7 "Cheating Death" 10.11.2008.
150 8 "Gone Baby Gone" 17.11.2008.
151 9 "Power Trip" 24.11.2008.
152 10 "The DeLuca Motel" 8.12.2008.
153 11 "Tipping Point" 15.12.2008.
154 12 "Head Case" 12.1.2009.
155 13 "And They're Offed" 19.1.2009.
156 14 "Smoke Gets in Your CSI's" 2.2.2009.
157 15 "Presumed Guilty" 9.2.2009.
158 16 "Sink or Swim" 2.3.2009.
159 17 "Divorce Party" 9.3.2009.
160 18 "Flight Risk" 16.3.2009.
161 19 "Target Specific" 23.3.2009.
162 20 "Wolfe In Sheep's Clothing" 30.3.2009.
163 21 "Chip/Tuck" 13.4.2009.
164 22 "Dead on Arrival" 27.4.2009.
165 23 "Collateral Damage" 4.5.2009.
166 24 "Dissolved" 11.5.2009.
167 25 "Seeing Red" 18.5.2009.

Sezona 8 (2009. – 2010.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (8. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
168 1 "Out of Time" 21.9.2009.
169 2 "Hostile Takeover" 28.9.2009.
170 3 "Bolt Action" 5.10.2009.
171 4 "In Plane Sight" 12.10.2009.
172 5 "Bad Seed" 19.10.2009.
173 6 "Dude, Where's My Groom?" 2.11.2009.
174 7 "Bone Voyage" 9.11.2009.
175 8 "Point of Impact" 16.11.2009.
176 9 "Kill Clause" 23.11.2009.
177 10 "Count Me Out" 7.12.2009.
178 11 "Delko for the Defense" 14.12.2009.
179 12 "Show Stopper" 11.1.2010.
180 13 "Die By the Sword" 18.1.2010.
181 14 "In The Wind" 1.2.2010.
182 15 "Miami, We Have a Problem" 8.2.2010.
183 16 "L.A" 1.3.2010.
184 17 "Getting Axed" 8.3.2010.
185 18 "Dishonor" 22.3.2010.
186 19 "Spring Breakdown" 12.4.2010.
187 20 "Backfire" 19.4.2010.
188 21 "Meltdown" 3.5.2010.
189 22 "Mommie Deadest" 10.5.2010.
190 23 "Time Bomb" 17.5.2010.
191 24 "All Fall Down" 24.5.2010.

Sezona 9 (2010. – 2011.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (9. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
192 1 "Fallen" 3.10.2010.
193 2 "Sudden Death" 10.10.2010.
194 3 "See No Evil" 17.10.2010.
195 4 "Manhunt" 24.10.2010.
196 5 "Sleepless in Miami" 31.10.2010.
197 6 "Reality Kills" 14.11.2010.
198 7 "On the Hook" 21.11.2010.
199 8 "Happy Birthday" 5.12.2010.
200 9 "Blood Sugar" 12.12.2010.
201 10 "Match Made in Hell" 2.1.2011.
202 11 "F-T-F" 9.1.2011.
203 12 "Wheels Up" 16.1.2011.
204 13 "Last Stand" 20.2.2011.
205 14 "Stoned Cold" 27.2.2011.
206 15 "Blood Lust" 6.3.2011.
207 16 "Hunting Ground" 13.3.2011.
208 17 "Special Delivery" 20.3.2011.
209 18 "About Face" 27.3.2011.
210 19 "Caged" 10.4.2011.
211 20 "Paint It Black" 17.4.2011.
212 21 "G.O." 1.5.2011.
213 22 "Mayday" 8.5.2011.

Sezona 10 (2011. – 2012.)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: CSI: Miami (10. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode Datum emitiranja
214 1 "Countermeasures" 25.9.2011.
215 2 "Stiff" 2.10.2011.
216 3 "Blown Away" 9.10.2011.
217 4 "Look Who’s Taunting" 16.10.2011.
218 5 "Killer Regrets" 23.10.2011.
219 6 "By the Book" 30.10.2011.
220 7 "Sinner Takes All" 6.11.2011.
221 8 "Dead Ringer" 13.11.2011.
222 9 "A Few Dead Men" 20.11.2011.
223 10 "Long Gone" 4.12.2011.
224 11 "Crowned" 11.12.2011.
225 12 "Friendly Fire" 8.1.2012.
226 13 "Terminal Velocity" 29.1.2012.
227 14 "Last Straw" 19.2.2012.
228 15 "No Good Deed" 4.3.2012.
229 16 "Rest in Pieces" 11.3.2012.
230 17 "At Risk" 18.3.2012.
231 18 "Law and Disorder" 25.3.2012.
232 19 "Habeas Corpse" 8.4.2012.