Dodatak:Popis godina

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search

Ovdje ćete naći popis svih godina od 500. pr. Kr. do 2050. Ako želite pretraživati po dužim razdobljima, pogledajte još Dodatak:popis desetljeća, Dodatak:popis stoljeća ili pak pregled prapovijesti.


1. tisućljeće pr. Kr.

10. stoljeće pr. Kr.

9. stoljeće pr. Kr.

8. stoljeće pr. Kr.

7. stoljeće pr. Kr.

6. stoljeće pr. Kr.

5. stoljeće pr. Kr.

4. stoljeće pr. Kr.

390-ih 380-ih 370-ih 360-ih 350-ih
340-ih 330-ih 320-ih 310-ih 300-ih
pr. Kr.
400 399 398 397 396 395 394 393 392 391
390 389 388 387 386 385 384 383 382 381
380 379 378 377 376 375 374 373 372 371
370 369 368 367 366 365 364 363 362 361
360 359 358 357 356 355 354 353 352 351
350 349 348 347 346 345 344 343 342 341
340 339 338 337 336 335 334 333 332 331
330 329 328 327 326 325 324 323 322 321
320 319 318 317 316 315 314 313 312 311
310 309 308 307 306 305 304 303 302 301
pr. Kr.

3. stoljeće pr. Kr.

290-ih 280-ih 270-ih 260-ih 250-ih
240-ih 230-ih 220-ih 210-ih 200-ih
pr. Kr.
300 299 298 297 296 295 294 293 292 291
290 289 288 287 286 285 284 283 282 281
280 279 278 277 276 275 274 273 272 271
270 269 268 267 266 265 264 263 262 261
260 259 258 257 256 255 254 253 252 251
250 249 248 247 246 245 244 243 242 241
240 239 238 237 236 235 234 233 232 231
230 229 228 227 226 225 224 223 222 221
220 219 218 217 216 215 214 213 212 211
210 209 208 207 206 205 204 203 202 201
pr. Kr.

2. stoljeće pr. Kr.

190-ih 180-ih 170-ih 160-ih 150-ih
140-ih 130-ih 120-ih 110-ih 100-ih
pr. Kr.
200 199 198 197 196 195 194 193 192 191
190 189 188 187 186 185 184 183 182 181
180 179 178 177 176 175 174 173 172 171
170 169 168 167 166 165 164 163 162 161
160 159 158 157 156 155 154 153 152 151
150 149 148 147 146 145 144 143 142 141
140 139 138 137 136 135 134 133 132 131
130 129 128 127 126 125 124 123 122 121
120 119 118 117 116 115 114 113 112 111
110 109 108 107 106 105 104 103 102 101
pr. Kr.

1. stoljeće pr. Kr.

90-ih 80-ih 70-ih 60-ih 50-ih
40-ih 30-ih 20-ih 10-ih 0-ih
pr. Kr.
100 99 98 97 96 95 94 93 92 91
90 89 88 87 86 85 84 83 82 81
80 79 78 77 76 75 74 73 72 71
70 69 68 67 66 65 64 63 62 61
60 59 58 57 56 55 54 53 52 51
50 49 48 47 46 45 44 43 42 41
40 39 38 37 36 35 34 33 32 31
30 29 28 27 26 25 24 23 22 21
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
pr. Kr.

1. tisućljeće

1. stoljeće

0-ih 10-ih 20-ih 30-ih 40-ih
50-ih 60-ih 70-ih 80-ih 90-ih
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40.
41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50.
51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60.
61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70.
71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80.
81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90.
91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100.

2. stoljeće

100-ih 110-ih 120-ih 130-ih 140-ih
150-ih 160-ih 170-ih 180-ih 190-ih
101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110.
111. 112. 113. 114. 115. 116. 117. 118. 119. 120.
121. 122. 123. 124. 125. 126. 127. 128. 129. 130.
131. 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140.
141. 142. 143. 144. 145. 146. 147. 148. 149. 150.
151. 152. 153. 154. 155. 156. 157. 158. 159. 160.
161. 162. 163. 164. 165. 166. 167. 168. 169. 170.
171. 172. 173. 174. 175. 176. 177. 178. 179. 180.
181. 182. 183. 184. 185. 186. 187. 188. 189. 190.
191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. 198. 199. 200.

3. stoljeće

200-ih 210-ih 220-ih 230-ih 240-ih
250-ih 260-ih 270-ih 280-ih 290-ih
201. 202. 203. 204. 205. 206. 207. 208. 209. 210.
211. 212. 213. 214. 215. 216. 217. 218. 219. 220.
221. 222. 223. 224. 225. 226. 227. 228. 229. 230.
231. 232. 233. 234. 235. 236. 237. 238. 239. 240.
241. 242. 243. 244. 245. 246. 247. 248. 249. 250.
251. 252. 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. 260.
261. 262. 263. 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270.
271. 272. 273. 274. 275. 276. 277. 278. 279. 280.
281. 282. 283. 284. 285. 286. 287. 288. 289. 290.
291. 292. 293. 294. 295. 296. 297. 298. 299. 300.

4. stoljeće

300-ih 310-ih 320-ih 330-ih 340-ih
350-ih 360-ih 370-ih 380-ih 390-ih
301. 302. 303. 304. 305. 306. 307. 308. 309. 310.
311. 312. 313. 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320.
321. 322. 323. 324. 325. 326. 327. 328. 329. 330.
331. 332. 333. 334. 335. 336. 337. 338. 339. 340.
341. 342. 343. 344. 345. 346. 347. 348. 349. 350.
351. 352. 353. 354. 355. 356. 357. 358. 359. 360.
361. 362. 363. 364. 365. 366. 367. 368. 369. 370.
371. 372. 373. 374. 375. 376. 377. 378. 379. 380.
381. 382. 383. 384. 385. 386. 387. 388. 389. 390.
391. 392. 393. 394. 395. 396. 397. 398. 399. 400.

5. stoljeće

400-ih 410-ih 420-ih 430-ih 440-ih
450-ih 460-ih 470-ih 480-ih 490-ih
401. 402. 403. 404. 405. 406. 407. 408. 409. 410.
411. 412. 413. 414. 415. 416. 417. 418. 419. 420.
421. 422. 423. 424. 425. 426. 427. 428. 429. 430.
431. 432. 433. 434. 435. 436. 437. 438. 439. 440.
441. 442. 443. 444. 445. 446. 447. 448. 449. 450.
451. 452. 453. 454. 455. 456. 457. 458. 459. 460.
461. 462. 463. 464. 465. 466. 467. 468. 469. 470.
471. 472. 473. 474. 475. 476. 477. 478. 479. 480.
481. 482. 483. 484. 485. 486. 487. 488. 489. 490.
491. 492. 493. 494. 495. 496. 497. 498. 499. 500.

6. stoljeće

500-ih 510-ih 520-ih 530-ih 540-ih
550-ih 560-ih 570-ih 580-ih 590-ih
501. 502. 503. 504. 505. 506. 507. 508. 509. 510.
511. 512. 513. 514. 515. 516. 517. 518. 519. 520.
521. 522. 523. 524. 525. 526. 527. 528. 529. 530.
531. 532. 533. 534. 535. 536. 537. 538. 539. 540.
541. 542. 543. 544. 545. 546. 547. 548. 549. 550.
551. 552. 553. 554. 555. 556. 557. 558. 559. 560.
561. 562. 563. 564. 565. 566. 567. 568. 569. 570.
571. 572. 573. 574. 575. 576. 577. 578. 579. 580.
581. 582. 583. 584. 585. 586. 587. 588. 589. 590.
591. 592. 593. 594. 595. 596. 597. 598. 599. 600.

7. stoljeće

600-ih 610-ih 620-ih 630-ih 640-ih
650-ih 660-ih 670-ih 680-ih 690-ih
601. 602. 603. 604. 605. 606. 607. 608. 609. 610.
611. 612. 613. 614. 615. 616. 617. 618. 619. 620.
621. 622. 623. 624. 625. 626. 627. 628. 629. 630.
631. 632. 633. 634. 635. 636. 637. 638. 639. 640.
641. 642. 643. 644. 645. 646. 647. 648. 649. 650.
651. 652. 653. 654. 655. 656. 657. 658. 659. 660.
661. 662. 663. 664. 665. 666. 667. 668. 669. 670.
671. 672. 673. 674. 675. 676. 677. 678. 679. 680.
681. 682. 683. 684. 685. 686. 687. 688. 689. 690.
691. 692. 693. 694. 695. 696. 697. 698. 699. 700.

8. stoljeće

700-ih 710-ih 720-ih 730-ih 740-ih
750-ih 760-ih 770-ih 780-ih 790-ih
701. 702. 703. 704. 705. 706. 707. 708. 709. 710.
711. 712. 713. 714. 715. 716. 717. 718. 719. 720.
721. 722. 723. 724. 725. 726. 727. 728. 729. 730.
731. 732. 733. 734. 735. 736. 737. 738. 739. 740.
741. 742. 743. 744. 745. 746. 747. 748. 749. 750.
751. 752. 753. 754. 755. 756. 757. 758. 759. 760.
761. 762. 763. 764. 765. 766. 767. 768. 769. 770.
771. 772. 773. 774. 775. 776. 777. 778. 779. 780.
781. 782. 783. 784. 785. 786. 787. 788. 789. 790.
791. 792. 793. 794. 795. 796. 797. 798. 799. 800.

9. stoljeće

800-ih 810-ih 820-ih 830-ih 840-ih
850-ih 860-ih 870-ih 880-ih 890-ih
801. 802. 803. 804. 805. 806. 807. 808. 809. 810.
811. 812. 813. 814. 815. 816. 817. 818. 819. 820.
821. 822. 823. 824. 825. 826. 827. 828. 829. 830.
831. 832. 833. 834. 835. 836. 837. 838. 839. 840.
841. 842. 843. 844. 845. 846. 847. 848. 849. 850.
851. 852. 853. 854. 855. 856. 857. 858. 859. 860.
861. 862. 863. 864. 865. 866. 867. 868. 869. 870.
871. 872. 873. 874. 875. 876. 877. 878. 879. 880.
881. 882. 883. 884. 885. 886. 887. 888. 889. 890.
891. 892. 893. 894. 895. 896. 897. 898. 899. 900.

10. stoljeće

900-ih 910-ih 920-ih 930-ih 940-ih
950-ih 960-ih 970-ih 980-ih 990-ih
901. 902. 903. 904. 905. 906. 907. 908. 909. 910.
911. 912. 913. 914. 915. 916. 917. 918. 919. 920.
921. 922. 923. 924. 925. 926. 927. 928. 929. 930.
931. 932. 933. 934. 935. 936. 937. 938. 939. 940.
941. 942. 943. 944. 945. 946. 947. 948. 949. 950.
951. 952. 953. 954. 955. 956. 957. 958. 959. 960.
961. 962. 963. 964. 965. 966. 967. 968. 969. 970.
971. 972. 973. 974. 975. 976. 977. 978. 979. 980.
981. 982. 983. 984. 985. 986. 987. 988. 989. 990.
991. 992. 993. 994. 995. 996. 997. 998. 999. 1000.

2. tisućljeće

11. stoljeće

1000-ih 1010-ih 1020-ih 1030-ih 1040-ih
1050-ih 1060-ih 1070-ih 1080-ih 1090-ih
1001. 1002. 1003. 1004. 1005. 1006. 1007. 1008. 1009. 1010.
1011. 1012. 1013. 1014. 1015. 1016. 1017. 1018. 1019. 1020.
1021. 1022. 1023. 1024. 1025. 1026. 1027. 1028. 1029. 1030.
1031. 1032. 1033. 1034. 1035. 1036. 1037. 1038. 1039. 1040.
1041. 1042. 1043. 1044. 1045. 1046. 1047. 1048. 1049. 1050.
1051. 1052. 1053. 1054. 1055. 1056. 1057. 1058. 1059. 1060.
1061. 1062. 1063. 1064. 1065. 1066. 1067. 1068. 1069. 1070.
1071. 1072. 1073. 1074. 1075. 1076. 1077. 1078. 1079. 1080.
1081. 1082. 1083. 1084. 1085. 1086. 1087. 1088. 1089. 1090.
1091. 1092. 1093. 1094. 1095. 1096. 1097. 1098. 1099. 1100.

12. stoljeće

1100-ih 1110-ih 1120-ih 1130-ih 1140-ih
1150-ih 1160-ih 1170-ih 1180-ih 1190-ih
1101. 1102. 1103. 1104. 1105. 1106. 1107. 1108. 1109. 1110.
1111. 1112. 1113. 1114. 1115. 1116. 1117. 1118. 1119. 1120.
1121. 1122. 1123. 1124. 1125. 1126. 1127. 1128. 1129. 1130.
1131. 1132. 1133. 1134. 1135. 1136. 1137. 1138. 1139. 1140.
1141. 1142. 1143. 1144. 1145. 1146. 1147. 1148. 1149. 1150.
1151. 1152. 1153. 1154. 1155. 1156. 1157. 1158. 1159. 1160.
1161. 1162. 1163. 1164. 1165. 1166. 1167. 1168. 1169. 1170.
1171. 1172. 1173. 1174. 1175. 1176. 1177. 1178. 1179. 1180.
1181. 1182. 1183. 1184. 1185. 1186. 1187. 1188. 1189. 1190.
1191. 1192. 1193. 1194. 1195. 1196. 1197. 1198. 1199. 1200.

13. stoljeće

1200-ih 1210-ih 1220-ih 1230-ih 1240-ih
1250-ih 1260-ih 1270-ih 1280-ih 1290-ih
1201. 1202. 1203. 1204. 1205. 1206. 1207. 1208. 1209. 1210.
1211. 1212. 1213. 1214. 1215. 1216. 1217. 1218. 1219. 1220.
1221. 1222. 1223. 1224. 1225. 1226. 1227. 1228. 1229. 1230.
1231. 1232. 1233. 1234. 1235. 1236. 1237. 1238. 1239. 1240.
1241. 1242. 1243. 1244. 1245. 1246. 1247. 1248. 1249. 1250.
1251. 1252. 1253. 1254. 1255. 1256. 1257. 1258. 1259. 1260.
1261. 1262. 1263. 1264. 1265. 1266. 1267. 1268. 1269. 1270.
1271. 1272. 1273. 1274. 1275. 1276. 1277. 1278. 1279. 1280.
1281. 1282. 1283. 1284. 1285. 1286. 1287. 1288. 1289. 1290.
1291. 1292. 1293. 1294. 1295. 1296. 1297. 1298. 1299. 1300.

14. stoljeće

1300-ih 1310-ih 1320-ih 1330-ih 1340-ih
1350-ih 1360-ih 1370-ih 1380-ih 1390-ih
1301. 1302. 1303. 1304. 1305. 1306. 1307. 1308. 1309. 1310.
1311. 1312. 1313. 1314. 1315. 1316. 1317. 1318. 1319. 1320.
1321. 1322. 1323. 1324. 1325. 1326. 1327. 1328. 1329. 1330.
1331. 1332. 1333. 1334. 1335. 1336. 1337. 1338. 1339. 1340.
1341. 1342. 1343. 1344. 1345. 1346. 1347. 1348. 1349. 1350.
1351. 1352. 1353. 1354. 1355. 1356. 1357. 1358. 1359. 1360.
1361. 1362. 1363. 1364. 1365. 1366. 1367. 1368. 1369. 1370.
1371. 1372. 1373. 1374. 1375. 1376. 1377. 1378. 1379. 1380.
1381. 1382. 1383. 1384. 1385. 1386. 1387. 1388. 1389. 1390.
1391. 1392. 1393. 1394. 1395. 1396. 1397. 1398. 1399. 1400.

15. stoljeće

1400-ih 1410-ih 1420-ih 1430-ih 1440-ih
1450-ih 1460-ih 1470-ih 1480-ih 1490-ih
1401. 1402. 1403. 1404. 1405. 1406. 1407. 1408. 1409. 1410.
1411. 1412. 1413. 1414. 1415. 1416. 1417. 1418. 1419. 1420.
1421. 1422. 1423. 1424. 1425. 1426. 1427. 1428. 1429. 1430.
1431. 1432. 1433. 1434. 1435. 1436. 1437. 1438. 1439. 1440.
1441. 1442. 1443. 1444. 1445. 1446. 1447. 1448. 1449. 1450.
1451. 1452. 1453. 1454. 1455. 1456. 1457. 1458. 1459. 1460.
1461. 1462. 1463. 1464. 1465. 1466. 1467. 1468. 1469. 1470.
1471. 1472. 1473. 1474. 1475. 1476. 1477. 1478. 1479. 1480.
1481. 1482. 1483. 1484. 1485. 1486. 1487. 1488. 1489. 1490.
1491. 1492. 1493. 1494. 1495. 1496. 1497. 1498. 1499. 1500.

16. stoljeće

1500-ih 1510-ih 1520-ih 1530-ih 1540-ih
1550-ih 1560-ih 1570-ih 1580-ih 1590-ih
1501. 1502. 1503. 1504. 1505. 1506. 1507. 1508. 1509. 1510.
1511. 1512. 1513. 1514. 1515. 1516. 1517. 1518. 1519. 1520.
1521. 1522. 1523. 1524. 1525. 1526. 1527. 1528. 1529. 1530.
1531. 1532. 1533. 1534. 1535. 1536. 1537. 1538. 1539. 1540.
1541. 1542. 1543. 1544. 1545. 1546. 1547. 1548. 1549. 1550.
1551. 1552. 1553. 1554. 1555. 1556. 1557. 1558. 1559. 1560.
1561. 1562. 1563. 1564. 1565. 1566. 1567. 1568. 1569. 1570.
1571. 1572. 1573. 1574. 1575. 1576. 1577. 1578. 1579. 1580.
1581. 1582. 1583. 1584. 1585. 1586. 1587. 1588. 1589. 1590.
1591. 1592. 1593. 1594. 1595. 1596. 1597. 1598. 1599. 1600.

17. stoljeće

1600-ih 1610-ih 1620-ih 1630-ih 1640-ih
1650-ih 1660-ih 1670-ih 1680-ih 1690-ih
1601. 1602. 1603. 1604. 1605. 1606. 1607. 1608. 1609. 1610.
1611. 1612. 1613. 1614. 1615. 1616. 1617. 1618. 1619. 1620.
1621. 1622. 1623. 1624. 1625. 1626. 1627. 1628. 1629. 1630.
1631. 1632. 1633. 1634. 1635. 1636. 1637. 1638. 1639. 1640.
1641. 1642. 1643. 1644. 1645. 1646. 1647. 1648. 1649. 1650.
1651. 1652. 1653. 1654. 1655. 1656. 1657. 1658. 1659. 1660.
1661. 1662. 1663. 1664. 1665. 1666. 1667. 1668. 1669. 1670.
1671. 1672. 1673. 1674. 1675. 1676. 1677. 1678. 1679. 1680.
1681. 1682. 1683. 1684. 1685. 1686. 1687. 1688. 1689. 1690.
1691. 1692. 1693. 1694. 1695. 1696. 1697. 1698. 1699. 1700.

18. stoljeće

1700-ih 1710-ih 1720-ih 1730-ih 1740-ih
1750-ih 1760-ih 1770-ih 1780-ih 1790-ih
1701. 1702. 1703. 1704. 1705. 1706. 1707. 1708. 1709. 1710.
1711. 1712. 1713. 1714. 1715. 1716. 1717. 1718. 1719. 1720.
1721. 1722. 1723. 1724. 1725. 1726. 1727. 1728. 1729. 1730.
1731. 1732. 1733. 1734. 1735. 1736. 1737. 1738. 1739. 1740.
1741. 1742. 1743. 1744. 1745. 1746. 1747. 1748. 1749. 1750.
1751. 1752. 1753. 1754. 1755. 1756. 1757. 1758. 1759. 1760.
1761. 1762. 1763. 1764. 1765. 1766. 1767. 1768. 1769. 1770.
1771. 1772. 1773. 1774. 1775. 1776. 1777. 1778. 1779. 1780.
1781. 1782. 1783. 1784. 1785. 1786. 1787. 1788. 1789. 1790.
1791. 1792. 1793. 1794. 1795. 1796. 1797. 1798. 1799. 1800.

19. stoljeće

1800-ih 1810-ih 1820-ih 1830-ih 1840-ih
1850-ih 1860-ih 1870-ih 1880-ih 1890-ih
1801. 1802. 1803. 1804. 1805. 1806. 1807. 1808. 1809. 1810.
1811. 1812. 1813. 1814. 1815. 1816. 1817. 1818. 1819. 1820.
1821. 1822. 1823. 1824. 1825. 1826. 1827. 1828. 1829. 1830.
1831. 1832. 1833. 1834. 1835. 1836. 1837. 1838. 1839. 1840.
1841. 1842. 1843. 1844. 1845. 1846. 1847. 1848. 1849. 1850.
1851. 1852. 1853. 1854. 1855. 1856. 1857. 1858. 1859. 1860.
1861. 1862. 1863. 1864. 1865. 1866. 1867. 1868. 1869. 1870.
1871. 1872. 1873. 1874. 1875. 1876. 1877. 1878. 1879. 1880.
1881. 1882. 1883. 1884. 1885. 1886. 1887. 1888. 1889. 1890.
1891. 1892. 1893. 1894. 1895. 1896. 1897. 1898. 1899. 1900.

20. stoljeće

1900-ih 1910-ih 1920-ih 1930-ih 1940-ih
1950-ih 1960-ih 1970-ih 1980-ih 1990-ih
1901. 1902. 1903. 1904. 1905. 1906. 1907. 1908. 1909. 1910.
1911. 1912. 1913. 1914. 1915. 1916. 1917. 1918. 1919. 1920.
1921. 1922. 1923. 1924. 1925. 1926. 1927. 1928. 1929. 1930.
1931. 1932. 1933. 1934. 1935. 1936. 1937. 1938. 1939. 1940.
1941. 1942. 1943. 1944. 1945. 1946. 1947. 1948. 1949. 1950.
1951. 1952. 1953. 1954. 1955. 1956. 1957. 1958. 1959. 1960.
1961. 1962. 1963. 1964. 1965. 1966. 1967. 1968. 1969. 1970.
1971. 1972. 1973. 1974. 1975. 1976. 1977. 1978. 1979. 1980.
1981. 1982. 1983. 1984. 1985. 1986. 1987. 1988. 1989. 1990.
1991. 1992. 1993. 1994. 1995. 1996. 1997. 1998. 1999. 2000.

3. tisućljeće

21. stoljeće

2000-ih 2010-ih 2020-ih 2030-ih 2040-ih
2050-ih 2060-ih 2070-ih 2080-ih 2090-ih
2001. 2002. 2003. 2004. 2005. 2006. 2007. 2008. 2009. 2010.
2011. 2012. 2013. 2014. 2015. 2016. 2017. 2018. 2019. 2020.
2021. 2022. 2023. 2024. 2025. 2026. 2027. 2028. 2029. 2030.
2031. 2032. 2033. 2034. 2035. 2036. 2037. 2038. 2039. 2040.
2041. 2042. 2043. 2044. 2045. 2046. 2047. 2048. 2049. 2050.
2051. 2052. 2053. 2054. 2055. 2056. 2057. 2058. 2059. 2060.
2061. 2062. 2063. 2064. 2065. 2066. 2067. 2068. 2069. 2070.
2071. 2072. 2073. 2074. 2075. 2076. 2077. 2078. 2079. 2080.
2081. 2082. 2083. 2084. 2085. 2086. 2087. 2088. 2089. 2090.
2091. 2092. 2093. 2094. 2095. 2096. 2097. 2098. 2099. 2100.