Dodatak:Popis hrvatskih nogometaša

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Abdurahimi Beshart, Zagreb Ademi Arijan, Šibenik Agić Jasmin, Croatia Sesvete Alispahić Mehmed, Šibenik André Luiz Cardoso Ferreira, Osijek Andričević Mario, Cibalia Andrić Srđan, Hajduk Antolović Marijan, Cibalia Aračić Ante, Hajduk
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
31. srpnja 1990. Abdurahimi, BeshartBeshart Abdurahimi Zagreb, Hrvatska vezni igrač Flag of Croatia.svg NK Zagreb 7 1
29. svibnja 1991. Ademi, ArijanArijan Ademi Šibenik, Hrvatska branič Flag of Croatia.svg NK Šibenik 18 0
26. prosinca 1974 Jasmin Agić Pula, Hrvatska vezni Flag of Croatia.svg NK Croatia Sesvete 26 2
24. studenog 1988 Mehmed Alispahić Bugojno, BIH vezni Flag of Croatia.svg NK Šibenik 20 2
2. srpnja 1985 André Luiz Cardoso Ferreira Manaus, Brazil branič Flag of Croatia.svg NK Osijek 10 1
5. siječnja 1982 Srđan Andrić Dubrovnik, Hrvatska vezni Flag of Croatia.svg NK Hajduk
Mario Andričević
Marijan Antolović
Ante Aračić
Babić Ivan, Cibalia Babić Valentin, Osijek Bačak Ivan, Zadar Badelj Milan, Dinamo Bagarić Davor, Cibalia Balajić Andrija, Varteks Baraban Ivan, Cibalia Barbarić Tomislav, Dinamo Barišić Josip, Osijek Bartolović Mladen, Hajduk Bašić Goran, Zagreb Bašić Petar, Šibenik Batarelo Ante, Inter Batkoski Naum, Zadar Batur Marin, Zadar Beciri Erdžan, Zadar Bilaver Mate, Zadar Bilen Mario, Slaven Belupo Bišćan Igor, Dinamo Blažević Goran, Šibenik Bloudek Sandro, Varteks Bonacin Josip, Šibenik Bosec Tomislav, Inter Bošnjak Miljenko, Croatia Sesvete Božić Ivan, Šibenik Brašnić Goran, Inter Brezovec Josip, Varteks Brkljača Mario, Hajduk Bubalo Ivan, Inter Buden Vinko, Inter Budicin Fausto, Rijeka Budimir Marijan, Inter Bulat Ante, Šibenik Bulat Ivan, Šibenik Buljat Jurica, Hajduk Buljat Marijan, Hajduk Burcsa Davor, Cibalia Butina Tomislav, Dinamo Butorac Ivan, Rijeka
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ivan Babić
Valentin Babić
Ivan Bačak
Milan Badelj
Davor Bagarić
Andrija Balajić
Ivan Baraban
Tomislav Barbarić
Josip Barišić
Mladen Bartolović
Goran Bašić
Petar Bašić
Ante Batarelo
Naum Batkoski
Marin Batur
Erdžan Beciri
Mate Bilaver
Mario Bilen
Igor Bišćan
Goran Blažević
Sandro Bloudek
Josip Bonacin
Tomislav Bosec
Miljenko Bošnjak
Ivan Božić
Goran Brašnić
Josip Brezovec
Mario Brkljača
Ivan Bubalo
Vinko Buden
Fausto Budicin
Marijan Budimir
Ante Bulat
Ivan Bulat
Jurica Buljat
Marijan Buljat
Davor Burcsa
Tomislav Butina
Ivan Butorac
Calello, Adrian Daniel, Dinamo Carlos Santos de Jesus, Varteks Cavrić Silvio, Inter Celišćak Vedran, Šibenik Celjak Vedran, Zagreb Ceraj Tomislav, Inter Cerić Tarik, Rijeka Chago Mathias, Dinamo Conjar Ivan, Varteks
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Carlos Santos de Jesus
Silvio Cavrić
Vedran Celišćak
Vedran Celjak
Tomislav Ceraj
Tarik Cerić
Mathias Chago
Ivan Conjar
Čagalj Igor, Rijeka Čaval Kristijan, Slaven Belupo Čejvanović Kenan, Rijeka Čičak Krunoslav, Croatia Sesvete Čizmek Mario, Croatia Sesvete Čović Ivan, Inter Čuljak Tomislav, Cibalia Čutura Mario, Croatia Sesvete
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Igor Čagalj
Kristijan Čaval
Kenan Čejvanović
Krunoslav Čičak
Mario Čizmek
Ivan Čović
Tomislav Čuljak
Mario Čutura
Ćurjurić Ivan, Zadar
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ivan Ćurjurić
Dabac Dario, Rijeka Delač Matej, Inter Delić Mateas, Slaven Belupo Dimitrovski Vladimir, Croatia Sesvete Dodik Marijo, Inter Dodo, Luiz Paulo Hilario, Inter Dreven Saša, Varteks Dubois Jankep, Armand, Inter Duvnjak Josip, Cibalia
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Dario Dabac
Matej Delač
Mateas Delić
Vladimir Dimitrovski
Marijo Dodik
Saša Dreven
Josip Duvnjak
Džafić Adin, Cibalia Džolan Ivica, Zagreb
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Adin Džafić
Ivica Džolan
Elez Ivan, Šibenik Erceg Deni, Rijeka Etto, Oleilton Araujo dos Santos, Dinamo
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ivan Elez
Deni Erceg
Etto
Fernandez Ramon, Rijeka Frljužec Nikola, Varteks
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ramon Fernandez
Nikola Frljužec
Gabrić Drago, Hajduk Gavrić Dino, Osijek Gerc Vedran, Rijeka Glasović Stipe, Croatia Sesvete Golem Toni, Inter Golubar Josip, Varteks Gović Dražen, Šibenik Gregov Šime, Zadar Gregurina Mario, Slaven Belupo Grgić Ivan, Cibalia Grgić Marko, Zagreb Grgurović Mario, Inter Gulić Bernard, Inter
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Drago Gabrić
Dino Gavrić
Vedran Gerc
Stipe Glasović
Toni Golem
Josip Golubar
Dražen Gović
Šime Gregov
Mario Gregurina
Ivan Grgić
Marko Grgić
Mario Grgurović
Bernard Gulić
Hodžić Adnan, Rijeka Hojski Saša, Varteks Hrgović Mirko, Dinamo Hrnčević Antonio, Osijek Husić Edin, Cibalia
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ibanez Luis, Dinamo Ibričić Senijad, Hajduk Ibriks Ivan, Osijek Iftić Mahir, Inter Ivančić Zoran, Varteks Ivanković Vedran, Zagreb
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Jagačić Luka, Varteks Jajalo Mate, Slaven Belupo Jančetić Hrvoje, Inter Jerbić Jure, Zadar Jertec Dario, Hajduk Ježina Antonio, Zadar Jonjić Tomislav, Inter Jozinović Goran, Zadar Jugović Igor, Zagreb Jugović Vedran, Osijek Jukić Stjepan, Croatia Sesvete Jurakić Goran, Croatia Sesvete Jurakić Ivica, Croatia Sesvete Jurendić Josip, Zagreb Jurić Mario, Slaven Belupo Jurić Tomislav, Cibalia Jurin Mario, Croatia Sesvete Juroš Goran, Croatia Sesvete
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Kalinić Nikola, Hajduk Karadža Aldin, Šibenik Kartelo Marko, Zagreb Katanec Matija, Croatia Sesvete Kelava Ivan, Dinamo Knežević Josip, Osijek Kokalović Elvis, Slaven Belupo Kovač Joško, Šibenik Kovač Robert, Dinamo Kramarić Andrej, Dinamo Kreilach Damir, Rijeka Kresinger Dino, Slaven Belupo Krišto Dario, Inter Križman Sandi, Rijeka Krstanović Ivan, Zagreb Krznar Damir, Inter Kujundžija Luka, Cibalia Kurtović Hrvoje, Osijek Kwedi Patrice, Šibenik
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Labudović Tomislav, Šibenik Landeka Davor, Rijeka Landeka Ivan, Croatia Sesvete Lapić Stipe, Slaven Belupo Lesjak Zoran, Varteks Leutar Boris, Cibalia Linić Siniša, Hajduk Lončar Marko, Inter Lončarević Ivica, Osijek Lončarić Filip, Dinamo Lovren Dejan, Dinamo Lučić Mario, Varteks Lukačević Josip, Cibalia
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Ljubičić Marin, Zadar Ljubović Denis, Rijeka
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Mađarić Danijel, Varteks Makarin Krešimir, Cibalia Malčić Željko, Cibalia Maloča Mario, Hajduk Mamić Antonio, Croatia Sesvete Mance Ivan, Rijeka Mandžukić Mario, Dinamo Maras Alen, Slaven Belupo Maruna Šime, Zadar Matić Marijan, Cibalia Matko Matija, Rijeka Mazalović Tomislav, Cibalia Medvid Ivan, Cibalia Mehmedagić Haris, Zagreb Melnjak Nikola, Varteks Mešić Elvis, Cibalia Mikulić Josip, Zagreb Miladin Darko, Rijeka Milanović Damir, Šibenik Milardović Josip, Cibalia Miletić Ante, Zadar Miličević Ivan, Osijek Milin Ferdo, Zadar Mitrović Ante, Zadar Modrić Josip, Zadar Morales Pedro, Dinamo Mujanović Goran, Varteks Mujdža Mensur, Zagreb Mumlek Miljenko, Varteks Mus Saša, Croatia Sesvete
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Nicolas Niverge Nynkeu, Slaven Belupo Nikšić Vedran, Osijek Novaković Igor, Rijeka Novinić Enes, Varteks
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Oremuš Mirko, Hajduk Oršulić Marin, Zagreb
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Pajić Davor, Osijek Palić Antun, Croatia Sesvete Pamić Alen, Rijeka Pandža Boris, Hajduk Papa Dargo, Varteks Parlov Ivan, Zagreb Parmaković Ninoslav, Zadar Pavličić Tomislav, Cibalia Pavlović Mateo, Zagreb Pecelj Srđan, Inter Pejić Miroslav, Zagreb Pelaić Mladen, Hajduk Pelin Tomislav, Slaven Belupo Pilipović Renato, Croatia Sesvete Piškor Davor, Zagreb Pletikosić Jozo, Zadar Poldrugač Dalibor, Slaven Belupo Položani Artim, Croatia Sesvete Posavec Srebrenko, Slaven Belupo Prahić Igor, Varteks Pranjić Jurica, Osijek Prijić Igor, Osijek Primorac Karlo, Osijek Puljić Ante, Zadar Punčec Roberto, Varteks Purić Vedran, Slaven Belupo
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Radman Velimir, Rijeka Radoš Ivan, Croatia Sesvete Radotić Tomislav, Cibalia Raič Boris, Šibenik Rašić Mario, Inter Rašo Marko, Zadar Rodić Ivan, Šibenik Rodić Silvio, Slaven Belupo Roglić Zoran, Šibenik Rogulj Kaja, Slaven Belupo Rosso Giovanni, Hajduk Rubil Goran, Hajduk
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Sammir Cruz Campos, Jorge, Dinamo Sesar Ivan, Zagreb Sharbini Ahmad, Rijeka Sharbini Anas, Rijeka Sikirić Dominik, Zadar Sivonjić Ilija, Dinamo Skender Marin, Osijek Skoko Josip, Hajduk Slavica Hrvoje, Šibenik Slepicka Miroslav, Dinamo Slomić Semir, Croatia Sesvete Smoje Ivo, Osijek Smrekar Matija, Varteks Spahija Hrvoje, Šibenik Srzentić Anđelo, Zadar Stepčić Valentino, Rijeka Stipković Mladen, Inter Stranatić Slobodan, Osijek Strinić Ivan, Hajduk Subašić Danijel, Hajduk Surać Jakov, Zadar
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Šaban Martin, Croatia Sesvete Šafarić Nikola, Slaven Belupo Šaranović Edin, Zadar Šarić Miroslav, Inter Šarić Tomislav, Inter Šerić Anthony, Hajduk Šiklić Bruno, Zadar Šimek Karlo, Varteks Šimić Marko, Croatia Sesvete Šimunac Vlatko, Cibalia Škorić Josip, Zagreb Škorić Mile, Osijek Škvorc Dino, Varteks Šolić Aleksandar, Osijek Šovšić Damir, Zagreb Špičić Matija, Zagreb Štiglec Dino, Zagreb Štrok Hrvoje, Rijeka Šubić Alen, Šibenik Šušak Dario, Croatia Sesvete Šušnjara Filip, Osijek
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Tabi William, Croatia Sesvete Tadejević Mario, Rijeka Tadić Josip, Dinamo Tepurić Franjo, Slaven Belupo Terkeš Želimir, Zadar Tičinović Mario, Hajduk Todorčev Goran, Osijek Tomasov Marin, Hajduk Tomečak Ivan, Dinamo Tomić Ante, Dinamo Tomić Vjekoslav, Hajduk Turkalj Vedran, Rijeka
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Vejić Hrvoje, Hajduk Vida Domagoj, Osijek Vidaković Srđan, Osijek Vidović Damir, Cibalia Višević Tomislav, Osijek Vlaović Matej, Osijek Vojnović Aljoša, Croatia Sesvete Vrdoljak Ivica, Dinamo Vrsaljko Šime, Dinamo Vručina Bojan, Slaven Belupo Vugrinec Davor, Zagreb Vuk Gordan, Varteks Vukman Neven, Varteks Vuković Andrija, Zadar
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Zec Ermin, Šibenik Zoričić Alen, Šibenik Zubak Matias, Croatia Sesvete
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi
Živković Boris, Hajduk Župan Dragan, Zadar
Datum rođenja Ime i prezime Mjesto rođenja Pozicija Klub Nastupi Golovi