Dodatak:Popis hrvatskih televizijskih serija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis hrvatskih televizijskih serija je kronološki popis svih hrvatskih televizijskih serija koje su snimila poduzeća i/ili ustanove sa sjedištem u Hrvatskoj.


1960-ih[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
1961. – 1962. Stoljetna eskadra humoristična RTV Zagreb Božidar Boban, Fahro Konjhodžić, Emil Kutijaro, Dunja Rajter, Ivan Šubić, Mato Grković, Zvonimir Rogoz, Mirko Vojković
1963. Na licu mjesta humoristična Fahro Konjhodžić, Mirko Kraljev, Jovan Ličina, Vera Misita, Antun Nalis, Nedim Omerbegović, Ivan Šubić, Kruno Valentić, Mirko Vojković
1965. Tu negdje pokraj nas dramska Boris Buzančić, Zvonimir Črnko, Zvonimir Ferenčić, Marija Aleksić, Đurđa Ivezić, Ana Karić, Iva Marjanović, Fabijan Šovagović, Branko Špoljar, Krešimir Zidarić
1965. Dileme dramska Zvonimir Ferenčić, Ana Hercigonja, Ljubo Kapor, Uglješa Kojadinović, Josip Maroti, Fabijan Šovagović, Zvonimir Torjanac, Stevo Grubić, Melanija Dugandžić
1966 Sedma sila humoristična Ivo Kadić, Krešimir Zidarić, Semka Sokolović Bertok, Mirko Vojković, Boris Buzančić, Ivo Fici, Đurđa Ivezić, Drago Bahun, Ivo Serdar, Mija Aleksić, Nela Erzinik
1967. Kad je mač krojio pravdu dramska Zvonimir Črnko, Vanja Drach, Emil Kutijaro, Inge Appelt, Krešimir Zidarić, Ivan Šubić, Uglješa Kojadinović
1968. Osa humoristična Zdenka Heršak, Josip Bobi Marotti, Emil Glad, Ivo Serdar, Boris Buzančić, Vlado Štefančić, J. Rogulja, Boris Festini
1968. Maratonci humoristična Boris Buzančić, Ivo Serdar, Relja Bašić, Boris Festini, Špiro Guberin, Inge Apelt, Tatjana Beljakova, Helena Buljan, Petar Dobrić, Dubravka Gal, Ana Hercigonja, Zdenka Heršak, Ljubica Jović, Ana Karić, Lela Margitić, Ivo Marjanović, Dragan Milivojević, Hermina Pipinić, Rade Šerbedžija, Semka Sokolović Bertok Fabijan Šovagović, Nevenka Stipanović, Kruno Valentić, Aleksandra Violić, Mirko Vojković, Vjera Žagar Nardeli
1969. Dnevnik Očenašeka dramska Špiro Guberina, Mia Oremović, Ana Hercigonja, Fabijan Šovagović, Krešimir Zidarić, Zvonimir Rogoz, Uglješa Kojadinović
1969. Sumorna jesen dramska Zvonimir Črnko, Sven Lasta, Magda Fodor, Helena Buljan, Iva Marjanović, Zvonimir Zoričić, Josip Marotti, Mia Oremović
1969. Pod novim krovovima dramska Ivo Serdar, Božidarka Frajt, Ljiljana Gazdić, Ana Hercigonja, Ana Karić, Stevo Krnjajić, Emil Kutijaro, Miodrag Lončar, Rade Marković, Antun Nalis, Mia Oremović, Anđeo Palašev, Edo Peročević, Stanislava Pešić, Joža Šeb
1969. – 1972. Udruženje radoznalih obiteljska Damir Mejovšek, Relja Bašić, Đurđa Ivezić

1970-ih[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
1970. Fiškal dramska RTV Zagreb Uglješa Kojadinović, Ratko Buljan, Špiro Guberina, Ljubica Jović, Ana Karić, Boris Miholjević, Mia Oremović, Ivo Pajić, Mustafa Nadarević
1970. Sam čovjek dramska Helena Buljan, Mato Grković, Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović
1970. Mejaši dramska Mladen Šerment, Martin Sagner, Smiljka Bencet, Eugen Franjković, Marija Aleksić Šerment, Sandra Fideršeg
1970. – 1971. Naše malo misto dramasko-humoristična Karlo Bulić, Asja Kisić, Boris Dvornik, Zdravka Krstulović, Vladimir Medar, Ivica Vidović, Miše Martinović, Antun Nalis, Mirko Vojković, Stjepan Štefi Pisek, Emil Kutijaro, Mate Ergović, Petar Jelaska, Ivo Marjanović
1970. Zlatni mladić dramaska Vanja Drach, Boris Buzančić, Ervina Dragman, Ivo Serdar, Josip Marotti, Miodrag Lončar, Fabijan Šovagović, Stjepan Bahert
1970. Ljubav na bračni način dramaska Ana Karić, Branko Pleša, Ervina Dragman, Đurđa Ivezić, Boris Miholjević, Ivo Serdar, Ivica Vidović
1970. – 1971. Veliki i mali humoristična Boris Buzančić, Ivan Buzančić, Sanda Langerholz, Ana Hercigonja, Zvonko Strmac
1971. Kuda idu divlje svinje dramska Ljubiša Samardžić, Fabijan Šovagović, Ivo Serdar, Mladen Crnobrnja, Gordan Pičuljan, Miodrag Lončar, Jovan Ličina, Svetlana Bojković, Ilija Džuvalekovski, Mirko Kraljev, Branislav Petrović, Zvonimir Torjanac, Vesna Malohodzić, Sabrija Biser
1971. Boltine zgode i nezgode dramasko-humoristična
1972. Klupa u Jurjevskoj dramska Sven Lasta, Irena Kolesar, Mato Ergović, Vlatko Vučić, Dubravko Sidor, Drago Krča, Krešimir Zidarić, Žuža Ergeny, Špiro Guberina
1973. Ča smo na ovon svitu dramska Boris Dvornik, Karlo Bulić, Špiro Guberina, Antun Nalis, Viktor Starčić, Zdravka Krstulović, Ante Vican, Fabijan Šovagović, Mia Sasso, Asja Kisić, Ljubo Kapor, Zorko Rajčić, Petar Jelaska, Vasja Kovačić, Ivo Erman, Tanja Knezić, Etta Bortolazzi, Nataša Maričić, Zrinka Kolak
1974. Kapetan Mikula Mali dramska Tonči Vidan, Petre Prličko, Joško Pažanin, Manojlo Cvijanović, Ratko Buljan
1974. Čovik i po humoristična Boris Dvornik, Zvonko Lepetić, Ante Vican, Đuro Utješanović, Petar Jelaska, Ilija Ivezić, Vida Jerman, Mate Ergović, Vlasta Knezović, Asja Kisić, Nada Subotić, Antun Nalis, Milan Srdoč, Lana Golob, Zrinka Kolak Fabijan, Lena Politeo, Zvonimir Jurič, Vasja Kovačić, Dino Dvornik, Ivo Marjanović, Mia Oremović, Špiro Guberina, Fahro Konjhodžić, Krešimir Zidarić, Ljubo Kapor
1974. U registraturi dramska Ljubica Jović, Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović, Mate Ergović, Stevo Krnjajić, Uglješa Kojadinović, Josip Bobi Marotti, Mirjana Majurec, Đuro Utješanović, Iva Marjanović, Vanja Drach, Edo Peročević, Rajko Bundalo, Vlasta Knezović, Vladimir Obleščuk, Jelisaveta Seka Sablić
1974. Vrijeme za bajku obiteljska Miljenko Brlečić, Helena Buljan, Zlatko Crnković, Vlatko Dulić, Boris Miholjević, Duško Valentić, Kruno Valentić
1975. Gruntovčani dramska Martin Sagner, Smiljka Bencet, Zvonko Ferenčić, Mladen Šerment, Eugen Franjković, Drago Meštrović, Marija Geml, Adela Horvat
1975. Muka svete Margarite dramska Dubravka Zubović, Miljenko Brlečić, Ratko Buljan, Vlatko Dulić, Lana Golob, Špiro Guberin, Željko Mavrović, Mustafa Nadarević, Anđeo Palašev, Zoran Pokupec
1975. Vrijeme ratno i poratno humoristična Amir Bukvić, Izet Hajdarhodžić, Uglješa Kojadinović, Semka Sokolović Bertok, Kruno Valentić, Vera Zima, Sabrija Biser, Mladen Budiščak, Vanja Drah, Emil Drago, Špiro Guberin, Zdenka Heršak, Đurđa Ivezić, Zvonimir Jurić, Antun Kujavec, Lela Margitić, Dragan Milivojević, Zoran Pokupec, Žarko Potočnjak, Mile Rupčić, Martin Sagner, Branka Strmac, Ivica Vidović
1975. – 1976. Kapelski kresovi dramska Boris Dvornik, Vanja Drach, Pavle Vujisić, Zvonko Lepetić, Karlo Bulić, Nada Gačešić, Božidar Smiljanić, Božidar Orešković, Žarko Radić, Inge Apelt
1976. Mali buntovnik dramska Slobodan Dimitrijević, Vanja Drah, Vlasta Knezović, Vedran Grgurić, Neva Rosić
1976. Ima nade za nomade humoristična Božena Kraljeva, Mia Oremović, Ivo Serdar, Mirjana Majurec, Semka Sokolović Bertok, Zlatko Vitez
1977. Nikola Tesla dramska JRT / RTV Zagreb neki od glumaca (ima ih puno) su: Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, Špiro Guberina, Izet Hajdarhodžić, Petar Božović, Ratko Buljan
1978. Mačak pod šljemom humoristična Miodrag Krivokapić, Uglješa Kojadinović, Božidar Orešković, Kruno Valentić, Zvonimir Torjanac, Drago Meštrović, Dragoljub Lazarov, Matko Raguz, Vinko Kraljević, Krešimir Zidarić, Ivo Gregurević, Mile Rupčić, Hrvoje Čulić, Mustafa Nadarević, Žarko Savić, Željko Mavrović, Edo Peročević, Gordan Piculjan, Ivo Serdar
1978. – 1980. Punom parom humoristična RTV Zagreb Zvonko Lepetić, Vlatko Dulić, Ivo Serdar, Mustafa Nadarević, Fabijan Šovagović, Vanja Drach, Željko Mavrović, Martin Sagner, Ana Karić, Lela Margitić, Božidar Orešković, Relja Bašić, Mirjana Kauzlarić, Vlasta Knezović, Zdenka Heršak, Mirko Vojković, Uglješa Kojadinović, Franjo Majetić, Dragan Sučić, Branka Cvitković, Zlatko Madunić, Rade Marković, Minja Nikolić, Jovan Ličina, Marija Kohn, Miodrag Krivokapić, Josip Marotti, Boris Buzančić, Dragan Zarić, Rajko Bundalo, Sanda Langerholz, Dragan Milivojević, Milan Srdoč, Lena Politeo, Boris Dvornik, Vera Zima, Mladen Crnobrnja, Oto Levaj, Perica Martinović, Mirela Brekalo, Zvonimir Ferenčić
1979. Anno domini 1573. dramska Srđan Mimica, Marina Nemet, Fabijan Šovagović, Velimir Živojinović, Pavle Vuisić, Franjo Majetić, Zdenka Heršak, Đuro Utješanović, Zvonimir Črnko, Boris Festini, Ivica Pajer, Ljerka Boroša, Adem Čejvan, Stojan Aranđelović
1979. Đavolje sjeme drama, horor, naučno-fantastični, ratni Ivo Gregurević, Sven Lasta, Miodrag Krivokapić, Edo Peročević, Ratko Buljan
1979. Svjetionik avanturistička Zvonko Lepetić, Boris Dvornik, Đuro Utješanović, Uglješa Kojadinović, Božidarka Frajt
1979. Prizori iz obiteljskog života humoristična Karlo Bulić, Dragan Milivojević, Mustafa Nadarević, Perica Martinović, Željko Mavrović, Lela Margitić, Zlata Petković, Lena Politeo, Nedim Prohić, Martin Sagner

1980.- 99.[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
1980. – 1981. Velo misto dramasko-humoristična RTV Zagreb Boris Dvornik, Zdravka Krstulović, Mustafa Nadarević, Špiro Guberina, Mate Ergović, Ines Fančović, Mira Furlan, Mladen Barbarić, Vlasta Knezović, Uglješa Kojadinović, Milan Štrljić, Aljoša Vučković, Danko Ljuština, Ivo Gregurević, Ljubo Kapor, Fabijan Šovagović, Boris Buzančić, Duško Valentić, Ratko Buljan, Mirjana Majurec, Zlatko Madunić, Ivica Vidović, Etta Bortolazzi, Antun Nalis, Josip Genda
1981. Jelenko dramska Milan Luketić, Ramiz Pašić, Zvonko Lepetić, Špiro Guberina, Fabijan Šovagović, Ivo Serdar, Rade Marković, Zlatko Madunić, Marija Sekelez, Miloš Kandić, Finka Budak, Miroslav Mrđa, Željko Kovačević, Zvonko Grdić, Izeta Sinanović
1981. Nepokoreni grad dramska neki od glumaca (ima ih mnogo) su: Mustafa Nadarević, Ivo Krištof, Mihailo Janketić, Jelisaveta Sablić, Gordan Piculjan, Nikola Gec, Petar Buntić, Pero Kvrgić
1982. Nevolje jednog Branimira dramska Mirko Baučić, Mustafa Nadarević, Mirjana Kauzlarić, Uglješa Kojadinović
1982. – 1997. Smogovci dramasko-humoristična RTV Zagreb / HRT Tomislav Štriga, Damir Šaban, Ivica Zadro, Mario Mirković, Željko Bilen, Edin Breški, Slavica Knežević, Đorđe Rapajić, Ilija Ivezić, Omer Alin, Boris Mirković, Anamarija Petričević, Višnja Babić, Slavko Brankov, Božidar Košćak, Mira Furlan, Gorana Stepanić, Maja Ružić, Emil Glad, Marko Majer, Edvin Dautović, Ksenija Pajić, Hermina Pipinić, Irena Tomasov, Sanda Langerholz, Barbara Rocco
1983. Kiklop dramska RTV Zagreb Frano Lasić, Marija Baksa, Ljuba Tadić, Rade Šerbedžija, Mira Furlan, Relja Bašić, Zvonimir Rogoz, Karlo Bulić, Zdenka Heršak, Mustafa Nadarević, Dragan Milivojević, Ivo Ban, Mira Bosanac, Vlatko Dulić, Zoran Gogić, Ivo Gregurević, Duško Gruborović, Hrvoje Kovačić, Đorđe Rapajić
1983. Zamke dramska Duško Gojić, Marko Nikolić, Ivo Gregurević, Vanja Drah, Tomislav Rališ, Miro Šegrt, Damir Šaban, Zvonimir Zoričić, Milan Štrljić, Vinko Kraljević, Enes Kišević, Antun Tudić, Božidar Orešković, Mladen Budiščak, Zdenko Jelčić, Krunoslav Šarić, Slobodan Dimitrijević, Tom Stojković
1984. Gabrijel humoristična Boris Buzančić, Cynthia Asperger, Darko Janeš, Dubravka Miletić, Predrag Petrović, Zvonimir Zoričić, Semka Sokolović, Koraljka Hrs, Vanja Drah, Mirjana Majurec, Zvonimir Torjanac, Zoran Pokupec, Lela Margitić
1984. Inspektor Vinko humoristična Ivica Vidović, Zoja Odak, Marija Kohn, Relja Bašić, Franjo Majetić, Božidar Orešković, Rade Špicmiler, Branka Strmac, Mustafa Nadarević, Perica Martinović, Lela Margitić, Jagoda Antunac, Smiljka Bencet
1984. Lažeš, Melita dramasko-humoristična Gorana Stepanić, Danko Ljuština, Ladislav Vrgoč, Branka Cvitković, Žarko Potočnjak, Mustafa Nadarević, Zvonko Lepetić, Toni Moškov, Snežana Trajković
1984. Prosjaci i sinovi dramska Fabijan Šovagović, Rade Šerbedžija, Stjepan Puljić, Vlasta Knezović, Milan Srdoč, Iva Marjanović, Antun Kujavec, Biserka Alibegović, Zlatko Madunić, Zdenka Trach, Špiro Guberina, Zvonko Lepetić, Ilija Ivezić, Uglješa Kojadinović, Tana Mascarelli, Miloš Kandić, Nikola Car, Mladen Crnobrnja, Mustafa Nadarević, Ivo Fici
1985. Ne daj se, Floki dramasko-humoristična Mladen Crnobrnja, Jagoda Kralj, Mario Vuk, Franjo Majetić, Zdenka Heršak, Zvonimir Torjanac, Zoran Pokupec, Otokar Levaj, Mirjana Pičuljan
1985. Hrvatski narodni preporod dramska Ena Begović, Mirela Brekalo, Miljenko Brlečić, Dragan Despot, Željan Klusterka, Vlasta Knezović, Edo Peročević, Boško Petrović, Alma Prica, Matko Raguž, Tomislav Rališ, Mladen Raukar, Rade Šerbedžija, Mladen Vasari, Borut Vidošević
1985. Hajdučki gaj dramska Pavle Vuisić, Zvonko Lepetić, Vlatko Dulić, Siniša Popović, Radko Polič, Perica Martinović, Gita Serman Kopljar, Ivo Gregurević, Milan Štrljić, Alen Gašparac, Gorana Stepanić, Pavle Balenović, Slavko Brankov, Rikard Brzeska, Emil Drago, Slavko Juraga, Ivo Krištof, Danko Ljuština, Jadranka Matković
1986. Dosije kriminalistička Krunoslav Šarić, Milan Plećaš, Predrag Petrović, Dejan Aćimović, Biserka Alibegović, Ljiljana Bogojević, Peter Karsten, Josip Genda, Ivo Gregurević, Špiro Guberin, Siniša Juričić, Franjo Majetić, Zoja Odak, Ksenija Pajić, Radko Polič, Richard Simonelli, Božidar Smiljanić, Zvonimir Torjanac, Duško Valentić, Kostadinka Velkovska
1986. – 1987. Putovanje u Vučjak dramska Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, Milena Dravić, Mira Furlan, Miljenko Brlečić, Zvonimir Ferenčić, Stevo Krnjajić, Edo Peročević, Danilo Popržen, Đuro Utješanović, Dragutin Lesnik, Drago Mitrović, Ivica Zadro, Duško Gruborović, Zvonko Lepetić, Perica Martinović, Dragan Milivojević, Slobodan Milovanović, Dražen Nikolić, Gordan Pičuljan, Mladen Šerment, Božidar Smiljanić, Miodrag Krivokapić
1988. Večernja zvona dramska Rade Šerbedžija, Petar Božović, Ljiljana Blagojević, Neda Arnerić, Mustafa Nadarević, Miodrag Krivokapić, Lidija Jenko, Stevo Žigon, Zijah Sokolović, Matko Raguž, Zdenko Jelić, Kruno Šarić
1988. Zagrljaj dramska Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, Zijah Sokolović, Zdenka Anušić, Boris Dvornik, Tonko Lonza, Ena Begović, Ivica Vidović, Zvonimir Zoričić, Boris Festini, Zlatko Madunić, Nada Abrus, Žarko Potočnjak, Bernarda Oman, Nenad Srdelić, Marija Kon, Milka Podrug Kokotović, Mladen Šerment, Zlatko Vitez
1989. Ptice nebeske dramska Zijad Gračić, Žarko Potočnjak
1990. Neuništivi (Hokejaši) dramasko-humoristična Martin Sagner, Smiljka Bencet, Eugen Franjković, Zvonimir Ferenčić, Nikola Novosel, Boris Dvornik, Zdravka Krstulović, Velimir Bata Živojinović, Jovan Janićijević Janaćko, Ružica Sokić, Nada Blam, Relja Bašić, Zvonko Strmac, Kostadinka Velkovska, Vida Jerman, Semka Sokolović-Bertok, Antun Nalis, Mia Begović, Ksenija Marinković
1990. Tuđinac dramska RTV Zagreb / HRT Dragan Despot, Sanja Vejnović, Miljenko Brlečić, Dejan Aćimović, Inge Apelt, Božidar Boban, Ljubo Ćelan, Darko Čurdo, Saša Dabetić, Mira Furlan, Špiro Guberina, Marija Kon, Miladin Krišković, Branka Lončar, Iva Marjanović, Maro Martinović, Miše Martinović, Branko Menićanin
1990. Operacija Barbarossa dramasko-humoristična HRT Kruno Martinović, Nikola Pokupčić, Dora Lipovčan, Mario Vuk
1990. Tražim srodnu dušu dramska Ivica Vidović, Ena Begović, Veronika Kovačić, Vjera Žagar Nardeli, Krešimir Zidarić, Otokar Levaj, Vera Zima, Mladen Crnobrnja, Ivka Dabetić, Koraljka Hrs, Ana Karić, Vlasta Knezović, Jadranka Matković, Vanja Matujec, Rene Medvešek, Žarko Savić, Inge Apelt, Antonia Čutić, Branka Cvitković
1991. Dirigenti i mužikaši dramska Sven Medvešek, Nataša Dorčić, Smiljka Bencet, Vanja Drach, Polde Bibič, Zvonimir Ferenčić, Inge Appelt, Vili Matula, Cintija Ašperger, Željko Königsknecht, Nina Erak-Svrtan, Jadranka Matković, Zvonimir Torjanac, Radoslav Spitzmuller, Nikola Novosel, Rajko Minković, Drago Bahun, Antonia Ćutić, Goran Grgić
1998. Obiteljska stvar dramska Jelena Miholjević, Ljubomir Kerekeš, Katarina Bistrović-Darvaš, Boris Svrtan, Hrvoje Klobučar, Dubravka Ostojić, Frano Lasić, Goran Malus, Ivan Pilić, Lela Margitić, Vjenceslav Kapural, Ružica Lorković
1999. Ljubav ili smrt dramska Sven Madžarević, Luka Petrušić, Daina Oniunas Pusić, Ana Majstor, Tamara Kučinović, Mladen Vujičić, Borna Sor, Zorko Sirotić, Marija Boflan, Damir Petravić, Danijel Artenjak, Ivan Krstić, Matija Kezele

2000-ih[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
2000. – 2002. Naši i vaši humoristična HRT Hrvoje Klobučar, Dijana Bolanča, Slavko Brankov, Mirjana Majurec, Emil Glad, Filip Radoš, Mirela Brekalo, Semka Sokolović-Bertok, Vedran Mlikota, Ljubomir Kerekeš, Galiano Pahor
2002. Obećana zemlja humoristična OTV Željko Pervan, Emir Hadžihafizbegović, Zlatan Zuhrić-Zuhra, Mladen Horvat, Ahmed A El Rahim, Đuro Utješanović, Ljubo Kapor, Boris Buzančić
2002. Novo doba dramska HRT Mustafa Nadarević, Milan Štrljić, Ksenija Pajić, Lucija Šerbedžija, Žarko Radić, Bruna Bebić-Tudor, Milan Pleština, Špiro Guberina, Ante Čedo Martinić, Joško Lokas, Leon Lučev
2004. Zlatni vrč humoristična Danko Ljuština, Ljubomir Kerekeš, Ecija Ojdanić, Dražen Kühn, Goran Grgić, Nenad Cvetko, Damir Lončar, Borko Perić, Vedran Mlikota, Goran Navojec, Suzana Nikolić
2004. Duga mračna noć dramska Boris Dvornik, Ivo Gregurević, Goran Višnjić, Goran Navojec, Vilim Matula, Suzana Nikolić, Mustafa Nadarević, Tarik Filipović, Katarina Bistrović Darvaš, Žarko Potočnjak, Goran Grgić, Vera Zima, Krešimir Mikić, Boris Svrtan, Danko Ljuština, Marija Kohn
2004. – 2005. Villa Maria telenovela Jelena Veljača, Damir Markovina, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Ante Čedo Martinić, Barbara Vicković, Lukrecija Brešković, Mislav Čavajda, Mia Begović, Nives Ivanković, Nada Gačešić-Livaković, Slaven Knezović, Maja Petrin, Frano Lasić, Vida Jerman, Boris Miholjević, Sven Madžarević, Slavko Juraga, Miljenka Androić, Đorđe Kukuljica, Jelena Perčin, Csilla Barath, Ankica Dobrić, Pero Juričić, Mario Valentić, Petra Dugandžić, Davor Garić, Boris Bakal
2004. – 2008. Zabranjena ljubav sapunica RTL Televizija Zoran Pribičević, Anita Berisha, Mario Valentić, Mario Mohenski, Marin Knežević, Filip Riđički, Vanja Matujec, Marija Kobić, Sanja Vejnović, Petra Kurtela, Dražen Mikulić, Katja Zubčić, Velimir Čokljat, Antonija Šola, Mirna Medaković, Marina Poklepović, Ivan Martinec, Nada Rocco, Dejan Marcikić, Vesna Tominac Matačić, Mirsad Tuka, Jelena Perčin, Mario Mlinarić, Marko Čabov, Jozo Šuker, Vladimir Tintor, Maja Petrin , Robert Plemić, Zoran Gogić, Anđela Ramljak, Frano Lasić, Danira Gović, Lorena Nosić
2004. – 2007. Naša mala klinika humoristična Nova TV Igor Mešin, Enis Bešlagić, Ivica Vidović, Rene Bitorajac, Dubravka Ostojić, Goran Navojec, Ranko Zidarić, Jadranka Đokić, Filip Šovagović, Bojana Gregorić, Damir Lončar, Filip Nola, Jos Zalokar, Dženita Imamović
2005. Kad zvoni? humoristična HRT Iva Šulentić, Marko Makovičić, Robert Bošković, Jelena Hadži-Manev, Marko Jelić, Judita Franković, Maja Kanurić
2005. – 2010. Bitange i princeze humoristična Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Mila Elegović, Nataša Dangubić, Hrvoje Kečkeš, Predrag Vušović, Dražen Čuček, Mile Kekin, Mila Krajcar
2005. – 2006. Bumerang humoristična Nova TV Daria Knez, Ljubomir Kerekeš, Zlatan Zuhrić, Luka Dragić, Csilla Barath Bastaić, Ksenija Marinković, Dušan Bućan, Hana Hegedušić, Luka Petrušić, Draško Zidar, Marija Škaričić
2005. – 2010. Luda kuća humoristična HRT Ljubo Zečević, Jelena Miholjević, Nada Gačešić-Livaković, Branko Meničanin, Goran Grgić, Ljubo Kapor, Marinko Prga, Ivan Glowatzsky, Matija Prskalo, Vera Zima
2005. – 2006. Ljubav u zaleđu telenovela Maja Noveljić-Romčević, Filip Juričić, Iva Visković, Zijad Gračić, Ksenija Pajić, Kristina Krepela, Nenad Stojmenović, Jelena Veljača, Tamara Garbajs, Ines Bojanić, Darko Janeš, Zlatko Ožbolt
2006. – 2014. Odmori se, zaslužio si humoristična Ivo Gregurević, Vera Zima, Goran Navojec, Igor Mešin, Ksenija Marinković, Zoran Čubrilo, Žarko Potočnjak, Otokar Levaj, Goran Grgić, Dora Fišter, Ecija Ojdanić, Siniša Popović, Enis Bešlagić
2006. – 2011. Bibin svijet humoristična RTL Televizija Ana Begić, Janko Rakoš, Enes Vejzović, Slavica Knežević, Amar Bukvić, Željko Duvnjak, Matija Jakšeković, Valdemar Kušan, Duška Jurić, Sven Šestak
2006. – 2007. Cimmer fraj humoristična Nova TV Zlatan Zuhrić, Arijana Čulina, Enis Bešlagić, Jelena Lopatić, Marija Borić, Jasmin Telalović, Žarko Radić, Ljiljana Bogojević, Željko Vukmirica
2006. – 2007. Obični ljudi telenovela HRT Aljoša Vučković, Lela Margitić, Vanessa Radman, Ana Majhenić, Helena Minić, Zijad Gračić, Vlasta Ramljak, Petar Ćiritović, Janko Popović-Volarić, Marijana Mikulić, Ksenija Pajić, Tamara Garbajs - Šintić, Zrinka Kušević, Ozren Opačić, Robert Kurbaša
2006. – još traje Nad lipom 35 humoristična Nova TV Ivica Zadro, Slavko Pintarić, Branimir Vidić, Tomislav Štriga, Hrvoje Grčević, Mario Valentić, Elizabeta Kukić
2006. – 2007. Kazalište u kući humoristična HRT Leon Lučev, Daria Knez, Ksenija Marinković, Jelena Lopatić, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanić, Željko Königsknecht, Mustafa Nadarević, Tarik Filipović
2006. Balkan Inc. kriminalistička Nova TV Ivo Ban, Ivan Brkić, Aleksandar Cvjetković, Nina Ivanič, Nives Ivanković, Tina Gorenjak, Goran Grgić, Damir Markovina, Boris Mihalj, Mustafa Nadarević, Stjepan Perić, Matija Vastl, Sanja Vejnović, Mladen Vulić, Branko Završan
2007. – 2008. Zauvijek susjedi humoristična Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Slaven Knezović, Franjo Jurčec, Tamara Šoletić, Jelena Vukmirica, Lucija Hranjec, Sonja Kovač, Antonija Stanišić, Karlo Franić, Damir Poljičak, Denis Šelendić, Petar Tikvedžija, Milan Orlović, Goran Bogdan, Mario Valentić, Dubravko Đuran, Sandra Lončarić, Hrvoje Klobučar, Denis Bašić
2007. – 2008. Ponos Ratkajevih telenovela HRT Božidar Alić, Sanja Vejnović, Ljubica Jović, Jako Popović Volarić, Marijana Mikulić, Mia Begović, Ana Vilenica, Ivana Bolanča, Zijad Gračić, Vanessa Radman, Amar Bukvić, Aleksandar Srećković
2007. – 2008. Ne daj se, Nina humoristična RTL Televizija Lana Gojak, Robert Kurbaša, Kristina Krepela, Petar Ćiritović, Bojana Ordinačev, Andrija Milošević, Edvin Liverić, Vanda Božić, Linda Begonja, Ivana Boban, Hana Hegedušić, Jasna Beri, Ljubo Zečević, Edis Žilić, Ankica Dobrić, Ante Čedo Martinić, Kristina Bajza, Saša Buneta, Ivan Pelušić, Anica Kovačević
2007. Operacija Kajman humoristična Nova TV Leon Lučev, Bojan Navojec, Dražen Kuhn, Ecija Ojadnić
2007. – 2008. Dobre namjere dramska HRT Enes Vejzović, Jelena Perčin, Goran Grgić, Dolores Lambaša, Leona Paraminski, Dražen Šivak, Kristijan Ugrina, Biserka Ipša, Božidar Orešković, Sreten Mokrović, Elvis Bošnjak, Sandra Lončarić, Dora Fišter, Goran Koši
2007. – 2008. Urota kriminalistička Robert Kurbaša, Jelena Veljača, Zijad Gračić, Ksenija Pajić, Božidar Orešković, Duško Valentić, Dušan Bućan, Aleksandar Srećković, Slaven Knezović, Branislav Tomašević, Lena Bogdanović, Petar Ćiritović
2008. Tužni bogataš kriminalistička Damir Lončar, Kristijan Ugrina, Siniša Popović, Predrag Vušović, Slavica Knežević, Goran Grgić, Zvonimir Zoričić, Anita Matić, Alen Šalinović, Luka Peroš, Daniela Čolić-Prižmić
2008. – 2014. Stipe u gostima humoristična Filip Radoš, Suzana Nikolić, Vedran Mlikota, Alen Šalinović, Lela Margitić, Lana Barić, Hrvoje Kečkeš, Frano Mašković, Areta Ćurković, Dražen Kühn, Inge Appelt, Željko Duvnjak, Borko Perić, Nail Hasanović, Ksenija Marinković, Predrag Vušović , Nada Rocco, Karla Brbić, Helena Minić, Marijana Mikulić
2008. – 2009. Bračne vode humoristična Nova TV Damir Lončar, Hrvoje Zalar, Mila Elegović, Sonja Kovač, Mirela Videk, Vid Mekinić, Igor Mešin, Jadranka Đokić
2008. Hitna 94 dramska Jelena Perčin, Alen Liverić, Vesna Tominac Matačić, Hrvoje Barišić, Petra Dugandžić, Ante Krstulović, Tena Jeić Gajski, Ozren Opačić, Sandra Lončarić, Saša Anočić, Lucija Šerbedžija
2008. Zakon ljubavi telenovela Vanessa Radman, Petar Ćiritović, Zijad Gračić, Lucija Hranjec, Filip Juričić, Ankica Dobrić, Ivica Pucar, Marija Omaljev-Grbić, Slavko Juraga, Jasna Odorčić, Mario Mlinarić, Dolores Lambaša, Helena Minić, Danijela Stanić Sejdinović, Vladimir Tintor, Maja Petrin, Bojana Ordinačev, Ranko Zidarić, Ivana Bolanča
2008. – 2009. Sve će biti dobro telenovela HRT Bojana Gregorić, Goran Grgić, Milan Pleština, Leonora Surian, Janko Popović Volarić, Božidar Orešković
2008. – 2010. Mamutica kriminalistička Sreten Mokrović, Ljubomir Kerekeš, Ecija Ojdanić, Ivo Gregurević, Filip Križan, Olga Pakalović, Mislav Čavajda, Nataša Janjić
2009. Zakon! humoristična Stojan Matavulj, Robert Ugrina, Nenad Cvetko, Sven Šestak, Ines Bojanić, Angel Palašev, Ivica Pucar
2009. Moja 3 zida humoristična RTL Televizija Jadranka Đokić, Ozren Grabarić, Jerko Marčić, Areta Ćurković, Hrvoje Barišić, Marko Makovičić, Csilla Barath Bastaić, Dražen Šivak
2009. – 2010. Periferija city humoristična Nova TV Ivo Gregurević, Meliha Fakić, Marija Kohn, Jadran Puharić, Mia Begović, Predrag Vušović, Vedran Mlikota, Ivana Roščić, Tomislav Martić, Marinko Prga, Branimir Vidić, Filip Radoš
2009. – 2011. Najbolje godine telenovela Janko Popović Volarić, Katarina Radivojević, Amar Bukvić, Asja Jovanović, Velimir Čokljat, Jasna Odorčić, Robert Jozinović, Duško Valentić, Livia Drinovac, Marija Borić, Hrvoje Horvat, Petra Cicvarić, Karlo Ferenčak, Žarko Potočnjak, Svjetlana Magdić, Mirta Zečević, Leona Paraminski, Ivana Bolanča i ostali
2009. – 2010. Dolina sunca telenovela HRT Ana Vilenica, Ivan Herceg, Bojana Gregorić, Robert Kurbaša, Petar Ćiritović, Nadežda Perišić-Nola, Ranko Zidarić

2010-ih[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
2010. Dome, slatki dome humoristična HRT Ljubica Jović, Inge Appelt, Špiro Guberina, Ivica Vidović, Boris Miholjević, Branka Cvitković, Božidar Smiljanić, Vlatko Dulić, Duško Modrinić, Nebojša Borojević, Katarina Perica, Luka Juričić, Jelena Hadži-Manev
2010. Tito dramsko-biografska Boris Svrtan, Ivo Gregurević, Goran Višnjić, Nataša Janjić, Goran Navojec, Mirjana Rogina, Tarik Filipović, Goran Grgić, Suzana Nikolić, Borko Perić, Vedran Mlikota, Predrag Vušović, Ljubomir Kerekeš, Zvonimir Zoričić, Damir Lončar, Igor Mešin, Žarko Potočnjak, Hrvoje Kečkeš, Filip Radoš, Kristijan Ugrina, Adam Končić, Darko Janeš
2010. Instruktor humoristična RTL Televizija Stjepan Perić, Damir Rončević, Sven Medvešek
2011. – 2020. Krv nije voda humoristična Svaka epizoda ima različite glumce
2011. – 2012. Loza dramska HRT Žarko Radić, Snježana Sinovčić-Šiškov, Leona Paraminski, Vicko Bilandžić, Goran Marković, Špiro Guberina, Franka Klarić, Kaja Toma Branica, Jakov Milošević, Milan Štriljić, Ksenija Pajić, Marko Cindrić
2011. Pod sretnom zvijezdom telenovela Nova TV Mila Elegović, Linda Begonja, Mirna Medaković, Sandra Lončarić, Hrvoje Barišić, Ranko Zidarić, Zijad Gračić, Robert Kurbaša, Petar Ćiritović, Mirjana Majurec, Dean Krivačić, Nela Kocsis, Barbara Nola, Aleksandar Srećković, Neda Arnerić, Tara Rosandić, Katarina Čas, Tamara Loos, Anita Dujić, Mia Biondić, Marko Cindrić, Nikša Marinović, Mario Valentić, Jasmin Mekić, Petra Kurtela
2011. – 2013. Larin izbor telenovela Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jana Milić, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, Stefan Kapičić, Ornela Vištica, Helena Buljan, Marija Kohn, Sanja Vejnović, Edita Karađole, Petra Dugandžić, Barbara Nola, Mladen Vulić, Tamara Garbajs
2011. – 2012. Provodi i sprovodi humoristična HRT Ksenija Marinković, Dražen Kühn, Goran Grgić, Bojan Navojec, Marija Škaričić, Slobodan Milovanović, Jan Kerekeš, Aleksandra Stojaković, Milivoj Beader
2012. Ah, taj Ivo! humoristična Nova TV Duško Modrinić, Vedran Mlikota, Marija Kohn, Nataša Dangubić, Linda Begonja, Mirela Videk, Silvio Vovk
2012. Nedjeljom ujutro, subotom navečer humoristična HRT Igor Kovač, Iva Babić, Filip Riđički, Dado Ćosić, Iva Mihalić, Marina Redžepović, Ivo Gregurević, Asja Jovanović, Ksenija Marinković, Lela Margitić, Vinko Kraljević, Dušan Bućan, Mirna Medaković, Jasmin Telalović, Anže Zevnik
2013. – 2018. Počivali u miru dramska Judita Franković, Miodrag Krivokapić, Dragan Despot, Nina Violić, Danko Ljuština, Anja Šovagović Despot, Goran Navojec, Jelena Miholjević, Luka Dragić, Boris Cavazza, Daria Lorenci, Bruna Bebić Tudor, Boris Svrtan, Ozren Grabarić, Ivan Ožegović, Hrvoje Kečkeš, Bojan Navojec, Jernej Šugman, Helena Minić Matanić, Dejan Aćimović, Mladen Vulić, Tena Nemet Brankov, Zijad Gračić, Katarina Strahinić
2013. Stella dramasko-glazbena Nova TV Sementa Rajhard, Vanda Winter, Bojana Gregorić, Nebojša Glogovac, Stjepan Perić, Petra Dugandžić, Ivan Glowatzky, Mladen Vulić, Linda Begonja, Mislav Čavajda, Amar Bukvić, Mate Gulin, Vedran Komerički
2013. Na terapiji dramska HRT Elvis Bošnjak, Ana Karić, Leon Lučev, Goran Bogdan, Dijana Vidušin, Iva Babić, Nina Violić, Žarko Savić, Frano Mašković, Suzana Nikolić
2013. – 2014. Zora dubrovačka telenovela Nova TV Barbara Bilić, Boris Ler, Ines Bojanić, Alen Liverić, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Vanessa Radman, Jelena Perčin, Momčilo Otašević, Ivana Horvat, Amar Bukvić, Jolanda Tudor, Sandra Lončarić, Jasmin Mekić, Mira Perić Kraljik, Iva Vujanić, Tamara Garbajs, Zdenko Jelčić, Dušan Gojić, Rada Mrkšić
2013. – 2014. Tajne telenovela RTL Televizija Jelena Jovanova, Filip Juričić, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Monika Mihajlović, Stjepan Perić, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Mladen Kovačić, Katarina Baban, Amar Selimović, Mirta Zečević
2014. Glas naroda humoristična HRT Draško Zidar, Mirela Brekalo, Marijana Mikulić, Roko Sikavica, Damir Poljičak, Frano Mašković
2014. Markov trg satira RTL Televizija Tarik Filipović, Željko Konigsknecht, Nikola Kojo, Emir Hadžihafizbegović, Lana Barić, Ozren Grabarić, Mia Biondić, Ranko Zidarić, Vedran Mlikota
2014. – 2015. Vatre ivanjske telenovela Nevena Ristić, Slaven Španović, Filip Juričić, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Frane Perišin, Linda Begonja, Ana Begić, Iva Mihalić, Barbara Nola, Alen Liverić, Marko Cindrić, Jan Kerekeš, Ema-Ursula Stojković
2014. – 2016. Kud puklo da puklo telenovela Nova TV Momčilo Otašević, Mirna Medaković, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Sanja Vejnović, Željko Pervan, Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Barbara Vicković, Ecija Ojdanić, Asim Ugljen, Žarko Radić, Vladimir Posavec Tušek, Jelena Perčin, Suzana Nikolić, Monika Mihajlović, Katja Rožmarić, Petar Burić, Tijana Pečenčić, Jagoda Kumrić, Vesna Tominac
2015. – 2021. Crno-bijeli svijet dramasko-humoristična HRT Filip Riđički, Slavko Sobin, Jelena Miholjević, Karlo Maloča, Franjo Kuhar, Sreten Mokrović, Anica Dobra, Kaja Šišmanović, Sara Stanić
2015. – 2016. Horvatovi humoristična RTL Televizija Bojana Gregorić, Goran Navojec, Bojan Navojec, Ljubomir Kerekeš, Marija Škaričić, Elizabeta Kukić, Ana Ledenko, Tonka Pavić, Adnan Prohić, Jan Begović, Adrian Hajsok, Vid Ćosić
2015. – 2017. Nemoj nikome reći humoristična HRT Mia Anočić Valentić, Tena Nemet Brankov, Katarina Strahinić, Matija Cigir, Sara Duvnjak, Matija Prskalo, Hrvoje Kečkeš, Marin Radman, Hrvoje Vladisavljević, Dinka Vuković, Dajana Čuljak
2015. – 2016. Samo ti pričaj humoristična Nova TV Igor Mešin, Sandra Bagarić, Mirela Brekalo, Ratko Glavina, Asim Ugljen, Edina Pršić
2015. Da sam ja netko dramska HRT Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Goran Hajduković, Sebastian Cavazza, Filip Križan, Kruno Šarić, Juraj Dabić
2016. Naknadno humoristična Željko Pervan, Mladen Horvat, Sanja Vejnović, Zlatan Zuhrić
2016. Patrola na cesti humoristična Krešimir Mikić, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Mate Gulin
2016. – 2017. Prava žena telenovela RTL Televizija Filip Juričić, Nataša Janjić, Kristina Jovanović, Marijana Mikulić, Ana Vilenica, Elizabeta Kukić, Martino Antunović, Lucija Kajić, Amar Bukvić, Lara Živolić, Nela Kocsis, Tamara Puizina, Jasna Bilušić, Ana Vučak, Petar Ćiritović, Aleksandar Cvjetković, Pero Juričić, Ornela Vištica, Iva Mihalić, Petar Strugar, Nikola Kerkez, Srđana Šimunović, Andrej Dojkić, Domagoj Janković, Ana Marija Žužul, Nika Levak
2016. – 2017. Zlatni dvori telenovela Nova TV Katarina Baban, Matko Knešaurek, Petra Kraljev, Ivan Herceg, Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Milan Štrljić, Robert Kurbaša, Tamara Šoletić, Dijana Vidušin, Mladen Kovačić, Darko Milas, Sandra Lončarić, Hrvoje Barišić, Lana Ujević, Jan Kerekeš, Helena Buljan, Duško Valentić, Danko Ljuština, Tonka Kovačić, Martin Lugarić, Ana Majhenić, Lujo Kunčević
2016. – 2020. Novine dramska HRT Branka Katić, Trpimir Jurkić, Aleksandar Cvjetković, Dragan Despot, Zdenko Jelčić, Zijad Gračić, Goran Marković, Tihana Lazović, Olga Pakalović, Boris Svrtan, Livio Badurina
2017. Anka dramska Cvita Viljac, Anđela Ramljak, Žarko Savić, Linda Begonja, Rade Šerbedžija
2017. Čuvar dvorca dramska Iva Babić, Goran Bogdan, Matija Čigir, Franjo Dijak, Ivo Gregurević, Vinko Kraljević, Bernard Tomić
2017. – 2018. Čista ljubav telenovela Nova TV Tara Rosandić, Ivan Herceg, Janko Popović Volarić, Momčilo Otašević, Ksenija Pajić, Nives Celzijus, Dora Arar, Olga Pakalović, Martina Čvek, Sanja Vejnović, Saša Anočić, Marko Petrić, Ljubomir Kerekeš, Sementa Rajhard, Csilla Barath Bastaić, Krunoslav Klabučar, Martina Stjepanović, Dado Ćosić, Asja Jovanović, Mladen Vulić, Velibor Topić
2017. – 2020. Ko te šiša humoristična HRT Ksenija Marinković, Katarina Strahinić, Robert Ugrina, Jadranka Đokić, Sara Stanić, Jasmin Telalović, Željko Duvnjak, Janko Popović Volarić, Roko Sikavica, Žarko Potočnjak, Goran Grgić
2018. Dragi susjedi humoristična RTL Televizija Ornela Vištica, Nataša Dangubić, Moamer Kasumović, Katarina Marković, Petar Ćiritović, Zoran Cvijanović, Asim Ugljen, Ivan Magud, Stjepan Gašparić, Roman Sem-Tuksar, Nino Lehki
2018. Kad susjedi polude humoristična Nova TV Damir Lončar, Stjepan Perić, Dajana Čuljak, Mirela Brekalo, Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Anđela Ramljak, Radoslava Mrkšić, Damir Poljičak
2019. – 2020. Drugo ime ljubavi telenovela Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Vlasta Ramljak, Katarina Baban, Arija Rizvić, Marko Todorović, Konstantin Haag, Martina Stjepanović, Linda Begonja, Vladimir Posavec Tušek, Ecija Ojdanić, Mislav Čavajda, Olga Pakalović, Borna Fadljević, Filip Špoljar, Barbara Rocco, Maja Jurić, Stjepan Perić, Dragan Veselić, Jagoda Kumrić, Marko Petrić, Franka Klarić, Mladen Vulić
2019. Uspjeh dramska HBO Uliks Fehmiu, Filip Mayer, Iva Mihalić, Ivana Roščić, Tara Thaller

2020-ih[uredi | uredi kôd]

Godina Serije Format Premijerno prikazano na Glumci (glavni)
2020. – još traje Nestali dramska HRT Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić, Filip Križan
2020. – 2021. Dar mar telenovela Nova TV Ksenija Pajić, Fabijan Pavao Medvešek, Siniša Ružić, Roko Sikavica, Lucia Stefania Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Milan Štrljić, Radoslava Mrkšić, Enes Vejzović, Draško Zidar, Petar Burić, Katarina Madirazza, Ankica Dobrić, Mia Mikulec, Magdalena Živaljić Tadić, Toma Medvešek, Jasna Odorčić, Vladimir Posavec Tušek, Mia Anočić Valentić, Marko Braić, Barbara Nola, Robert Ugrina, Ana Begić Tahiri, Alen Šalinović, Olga Pakalović, Momčilo Otašević
2020. – 2022. Blago nama humoristična RTL Televizija Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić, Zlatan Zuhrić, Nino Lehki, Petar Jurić
2020. – 2021. Minus i plus humoristična HRT Igor Kovač, Iva Jerković, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Stipe Radoja, Arijana Čulina, Filip Radoš
2020. – 2022. Mrkomir Prvi humoristična Goran Navojec, Ozren Grabarić, Ecija Ojdanić, Paško Vukasović, Roko Sikavica, Mirna Mihelčić, Marinko Prga
2021. – još traje Dnevnik velikog Perice dramska Živko Anočić, Mirjana Bohanec Vidović, Csilla Barath Bastaić, Dušan Bućan, Iva Babić, Nikola Kojo, Otokar Levaj
2021. – još traje Bogu iza nogu humoristična Nova TV Mirna Medaković Stepinac, Filip Juričić, Sara Moser, Željko Duvnjak, Ljubomir Kerekeš, Asim Ugljen, Slavko Sobin, Nermin Omić, Elvira Aljukić, Mario Valentić, Dino Rogić, Zvonimir Kufek
2021. – 2022. Područje bez signala dramska HRT Rene Bitorajac, Krešimir Mikić, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan, Slavko Štimac, Tihana Lazović, Lana Barić
2022. – još traje Kumovi telenovela Nova TV Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Vedran Mlikota, Milan Štrljić, Olga Pakalović, Nika Barišić, Daria Lorenci, Stojan Matavulj, Barbara Vicković, Ecija Ojdanić, Konstantin Haag, Petra Kraljev, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Lovre Kondža, Mijo Kevo, Lara Obad
2022. – još traje Šutnja dramska HRT Kseniya Mishyna, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Iryna Verenych-Ostrovska, Viktor Saraykin, Petar Ninyovsky, Andriy Isaenko
2022. Metropolitanci dramska HRT Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić
2022. Oblak u službi zakona humoristična HRT Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Ksenija Marinković, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Zoran Čubrilo, Goran Navojec, Igor Mešin, Željko Koenigsknecht


Vidi još[uredi | uredi kôd]