Dodatak:Popis igrača FC Internazionalea Milana

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis igrača F.C. Internazionalea Milana

Trenutačna momčad[uredi VE | uredi]

Stanje na dan 4. studenog 2015.[1]

Br. Pozicija Igrač
1 Flag of Slovenia.svg VRA Samir Handanovič
5 Flag of Brazil.svg BRA Juan
6 Flag of Brazil.svg BRA Dodô (na posudbi iz Rome)
7 Flag of France.svg VEZ Geoffrey Kondogbia
8 Flag of Argentina.svg NAP Rodrigo Palacio
9 Flag of Argentina.svg NAP Mauro Icardi Captain sports.svg
10 Flag of Montenegro.svg NAP Stevan Jovetić (na posudbi iz Manchester Cityja)
11 Flag of France.svg NAP Jonathan Biabiany
12 Flag of Brazil.svg BRA Alex Telles (na posudbi iz Galatasaraya)
13 Flag of Colombia.svg VEZ Fredy Guarín
14 Flag of Spain.svg BRA Martín Montoya (na posudbi iz Barcelone)
15 Flag of Serbia.svg BRA Nemanja Vidić
17 Flag of Chile.svg VEZ Gary Medel
21 Flag of Italy.svg BRA Davide Santon
Br. Pozicija Igrač
22 Flag of Serbia.svg VEZ Adem Ljajić (na posudbi iz Rome)
23 Flag of Italy.svg BRA Andrea Ranocchia
24 Flag of Colombia.svg BRA Jeison Murillo
25 Flag of Brazil.svg BRA Miranda
27 Flag of Côte d'Ivoire.svg VEZ Assane Demoya Gnoukouri
30 Flag of Argentina.svg VRA Juan Pablo Carrizo
33 Flag of Italy.svg BRA Danilo D'Ambrosio
44 Flag of Croatia.svg VEZ Ivan Perišić
46 Flag of Italy.svg VRA Tommaso Berni
55 Flag of Japan.svg BRA Yuto Nagatomo
77 Flag of Croatia.svg VEZ Marcelo Brozović (na posudbi iz Dinamo Zagreba)
83 Flag of Brazil.svg VEZ Felipe Melo
93 Flag of Italy.svg BRA Federico Dimarco
97 Flag of Albania.svg NAP Rey Manaj

Na posudbi[uredi VE | uredi]

Br. Pozicija Igrač
Flag of Italy.svg VRA Francesco Bardi (u Espanyol)
Flag of Italy.svg VRA Raffaele Di Gennaro (u Latinu)
Flag of Italy.svg BRA Marco Andreolli (u Sevillu)
Flag of Italy.svg BRA Cristiano Biraghi (u Granadu)
Flag of Ghana.svg BRA Isaac Donkor (u A.S. Bari)
Flag of Italy.svg BRA Fabio Eguelfi (u Cremonese)
Flag of Italy.svg BRA Simone Pasa (u Pordenone)
Flag of Uruguay.svg BRA Álvaro Pereira (u Estudiantes LP)
Br. Pozicija Igrač
Flag of Guinea.svg VEZ Gaston Camara (u A.S. Bari)
Flag of Italy.svg VEZ Lorenzo Crisetig (u Bolognu)
Flag of Uruguay.svg VEZ Diego Laxalt (u Genou)
Flag of Algeria.svg VEZ Saphir Taïder (u Bolognu)
Flag of Italy.svg NAP Samuele Longo (u Frosinone)
Flag of Romania.svg NAP George Pușcaș (u A.S. Bari)
Flag of Italy.svg NAP Francesco Forte (u Cremonese)

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. team. FC Internazionale Milano pristupljeno 31. kolovoza 2011.