Dodatak:Popis igrača GNK Dinama Zagreb

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: GNK Dinamo Zagreb

2015./16 | 2014./15. | 2013./14. | 2012./13. | 2011./12. | 2010./11. | 2009./10. | 2008./09. | 2007./08. | 2006./07. | 2005./06. | 2004./05. | 2003./04. | 2002./03. | 2001./02. | 2000./01. | 1999./00. | 1998./99. | 1997./98. | 1996./97. | 1995./96. | 1994./95. | 1993./94. | 1992./93. | 1991./92. | 1990./91. | 1989./90. | 1988./89. | 1987./88. | 1986./87. | 1985./86. | 1984./85. | 1983./84. | 1982./83. | 1981./82. | 1980./81. | 1979./80. | 1978./79. | 1977./78. | 1976./77. | 1975./76. | 1974./75. | 1973./74. | 1972./73. | 1971./72. | 1970./71. | 1969./70. | 1968./69. | 1967./68. | 1966./67. | 1965./66. | 1964./65. | 1963./64. | 1962./63. | 1961./62. | 1960./61. | 1959./60. | 1958./59. | 1957./58. | 1956./57. | 1955./56. | 1954./55. | 1953./54. | 1952./53. | 1952. | 1951. | 1950. | 1948./49. | 1947./48. | 1946./47. | 1945./46. |


Sezona 2019./20 .[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Dinko Horkaš 12 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Dominik Livaković 40 Flag of Croatia.svg vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Sadegh Moharrami 2 Flag of Iran.svg desni bočni Persepolis
Mario Musa 3 Flag of Croatia.svg lijevi bočni Lokomotiva
Ivo Pinto 6 Flag of Portugal.svg desni bočni Norwich City
Francois Moubandje 19 Flag of Switzerland.svg lijevi bočni Toulouse
Marin Leovac 22 Flag of Croatia.svg lijevi bočni PAOK
Kévin Théophile-Catherine 28 Flag of France.svg branič Saint-Étienne
Petar Stojanović 30 Flag of Slovenia.svg desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Dino Perić 55 Flag of Croatia.svg branič Lokomotiva
Emir Dilaver 66 Flag of Austria.svg Flag of Bosnia and Herzegovina.svg branič Lech Poznan
Vezni igrači
Arijan Ademi kapetan 5 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Lovro Majer 10 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Amer Gojak 14 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Olimpic
Mario Šitum 16 Flag of Croatia.svg krilni igrač Lech Poznan
Luka Ivanušec 17 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Nikola Moro 27 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Marko Đira 36 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Napadači
Dani Olmo 7 Flag of Spain.svg napadač omladinska škola
Izet Hajrović 8 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Werder Bremen
Komnen Andrić 9 Flag of Serbia.svg napadač Inter Zaprešić
Mario Gavranović 11 Flag of Switzerland.svg napadač HNK Rijeka
Iyayji Atiemwen 20 Flag of Nigeria.svg napadač Gorica
Bruno Petković 21 Flag of Croatia.svg napadač Bologna
Sandro Kulenović 77 Flag of Croatia.svg napadač Legia Varšava
Damian Kadzior 92 Flag of Poland.svg napadač Górnik Zabrze
Mislav Oršić 99 Flag of Croatia.svg napadač Ulsan Hyundai

Transferi sezone 2019./2020.[uredi VE | uredi]

:

Sezona 2018./19.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Dinko Horkaš 12 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Dominik Livaković 40 Flag of Croatia.svg vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Sadegh Moharrami 2 Flag of Iran.svg desni bočni Persepolis
Mario Musa 3 Flag of Croatia.svg lijevi bočni Lokomotiva
Amir Rahmani 13 Flag of Kosovo.svg branič Lokomotiva
Marin Leovac 22 Flag of Croatia.svg lijevi bočni PAOK
Kévin Théophile-Catherine 28 Flag of France.svg branič Saint-Étienne
Petar Stojanović 30 Flag of Slovenia.svg desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Dino Perić 55 Flag of Croatia.svg branič Lokomotiva
Emir Dilaver 66 Flag of Austria.svg Flag of Bosnia and Herzegovina.svg branič Lech Poznan
Vezni igrači
Arijan Ademi kapetan 5 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Lovro Majer 10 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Amer Gojak 14 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Olimpic
Mario Šitum 16 Flag of Croatia.svg krilni igrač Lech Poznan
Nikola Moro 27 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Ivan Šunjić 34 Flag of Croatia.svg defanzivni vezni Lokomotiva
Napadači
Dani Olmo 7 Flag of Spain.svg napadač omladinska škola
Izet Hajrović 8 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Werder Bremen
Komnen Andrić 9 Flag of Serbia.svg napadač Inter Zaprešić
Mario Gavranović 11 Flag of Switzerland.svg napadač HNK Rijeka
Iyayji Atiemwen 20 Flag of Nigeria.svg napadač Gorica
Bruno Petković 21 Flag of Croatia.svg napadač Bologna
Damian Kadzior 92 Flag of Poland.svg napadač Górnik Zabrze
Mislav Oršić 99 Flag of Croatia.svg napadač Ulsan Hyundai

Sezona 2017./18.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Marko Mikulić 33 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Dominik Livaković 40 Flag of Croatia.svg vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Borna Sosa 3 Flag of Croatia.svg lijevi bočni omladinska škola
Darick Kobie Morris 4 Flag of Croatia.svg desni branič omladinska škola
Jan Lecjaks 6 Flag of the Czech Republic.svg lijevi bočni Young Boys
Amir Rahmani 13 Flag of Kosovo.svg branič Lokomotiva
Gabriel 21 Flag of Brazil.svg branič Lille
Filip Benković 26 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Petar Stojanović 30 Flag of Slovenia.svg desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Dino Perić 55 Flag of Croatia.svg branič Lokomotiva
Alexandru Mățel 77 Flag of Romania.svg desni branič/desni vezni Astra
Vezni igrači
Tongo Doumbia 4 Flag of Mali.svg zadnji vezni Toulouse
Arijan Ademi kapetan 5 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Izet Hajrović 8 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Werder Bremen
Ante Ćorić 10 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Amer Gojak 14 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Olimpic
Ivan Fiolić 19 Flag of Croatia.svg ofenzivni vezni Lokomotiva
Karlo Muhar 24 Flag of Croatia.svg defanzivni vezni Dinamo II
Neven Đurasek 25 Flag of Croatia.svg zadnji vezni Dinamo II
Nikola Moro 27 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2 Flag of Algeria.svg napadač Vitória Guimarães
Dani Olmo 7 Flag of Spain.svg napadač omladinska škola
Mario Budimir 9 Flag of Croatia.svg napadač Rudeš
Mario Gavranović 11 Flag of Switzerland.svg napadač HNK Rijeka
Armin Hodžić 15 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Željezničar


Sezona 2016./17.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Marko Mikulić 33 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Dominik Livaković 40 Flag of Croatia.svg vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Borna Sosa 3 Flag of Croatia.svg lijevi bočni omladinska škola
Darick Kobie Morris 4 Flag of Croatia.svg desni branič omladinska škola
Vinko Soldo 6 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Josip Pivarić 19 Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22 Flag of Argentina.svg stoper Godoy Cruz
Gordon Schildenfeld 23 Flag of Croatia.svg branič Dinamo Moskva
Filip Benković 26 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Petar Stojanović 30 Flag of Slovenia.svg desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Dino Perić 55 Flag of Croatia.svg branič Lokomotiva
Alexandru Mățel 77 Flag of Romania.svg desni branič/desni vezni Astra
Vezni igrači
Domagoj Antolić kapetan 8 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10 Flag of Portugal.svg srednji vezni Olympiakos
Marcos Guilherme 11 Flag of Brazil.svg ofenzivni vezni Atlético Paranaense
Gonçalo Santos 13 Flag of Portugal.svg zadnji vezni Estoril
Amer Gojak 14 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Olimpic
Arijan Ademi 16 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Sammir 20 Flag of Croatia.svg Flag of Brazil.svg zadnji vezni Jiangsu Suning
Ante Ćorić 24 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Bojan Knežević 25 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Nikola Moro 27 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Ivan Fiolić 29 Flag of Croatia.svg ofenzivni vezni Lokomotiva
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2 Flag of Algeria.svg napadač Vitória Guimarães
Mario Šitum 7 Flag of Croatia.svg napadač Spezia Clacio
Ángelo Henríquez 9 Flag of Chile.svg napadač Manchester United
Armin Hodžić 15 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Željezničar
Davor Lovren 17 Flag of Croatia.svg napadač omladinska škola
Dani Olmo 21 Flag of Spain.svg napadač omladinska škola

Sezona 2015./16.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1 Flag of Croatia.svg vratar Istra 1961
Eduardo 34 Flag of Portugal.svg vratar Braga
Adrian Šemper[1] 33 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Marko Mikulić[2] .. Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Mario Musa 3 Flag of Croatia.svg lijevi branič/lijevi vezni Lokomotiva
Ivan Boras 14 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Josip Pivarić 19 Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22 Flag of Argentina.svg stoper Godoy Cruz
Gordon Schildenfeld 23 Flag of Croatia.svg branič Dinamo Moskva
Filip Benković 26 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Petar Stojanović 37 Flag of Slovenia.svg desni branič/desni vezni Maribor
Alexandru Mățel 77 Flag of Romania.svg desni branič/desni vezni Astra
Jeremy Taravel 87 Flag of France.svg branič Lokeren
Vezni igrači
Damir Šovšić 4 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Josip Brekalo 7 Flag of Croatia.svg srednji vezni omladinska škola
Domagoj Antolić kapetan 8 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10 Flag of Portugal.svg srednji vezni Olympiakos
Gonçalo Santos 13 Flag of Portugal.svg zadnji vezni Estoril
Amer Gojak 14 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vezni igrač Olimpic
Arijan Ademi 16 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Marko Pjaca 20 Flag of Croatia.svg srednji vezni Lokomotiva
Ante Ćorić 24 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Marko Rog 30 Flag of Croatia.svg zadnji vezni RNK Split
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2 Flag of Algeria.svg napadač Vitória Guimarães
Ángelo Henríquez 9 Flag of Chile.svg napadač Manchester United
Junior Fernandes 11 Flag of Chile.svg napadač Bayer 04 Leverkusen
Armin Hodžić 15 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Željezničar
Dani Olmo 21 Flag of Spain.svg napadač omladinska škola


Sezona 2014./15.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1 Flag of Croatia.svg vratar Istra 1961
Marko Mikulić 33 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Eduardo 34 Flag of Portugal.svg vratar Braga
Obrambeni igrači
Mario Musa 3 Flag of Croatia.svg lijevi branič/lijevi vezni Lokomotiva
Jozo Šimunović 5 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Ivo Pinto 6 Flag of Portugal.svg desni branič/desni vezni CFR Cluj
Lee Addy 13 Flag of Ghana.svg branič Dalian Aerbin
Ivan Boras 14 Flag of Croatia.svg branič Rijeka
Josip Pivarić 19 Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22 Flag of Argentina.svg stoper Godoy Cruz
Alexandru Mățel 77 Flag of Romania.svg desni branič/desni vezni Astra
Jeremy Taravel 87 Flag of France.svg branič Lokeren
Vezni igrači
Said Husejinović 7 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg ofenzivni vezni FK Sarajevo
Domagoj Antolić kapetan 8 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10 Flag of Portugal.svg srednji vezni Olympiakos
Arijan Ademi 16 Flag of Croatia.svg Flag of North Macedonia.svg vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Marko Pjaca 20 Flag of Croatia.svg srednji vezni Lokomotiva
Gonçalo Santos 23 Flag of Portugal.svg zadnji vezni Estoril
Ante Ćorić 24 Flag of Croatia.svg zadnji vezni omladinska škola
Ognjen Vukojević 55 Flag of Croatia.svg vezni igrač Dinamo Kijev
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2 Flag of Algeria.svg napadač Vitória Guimarães
Ángelo Henríquez 9 Flag of Chile.svg napadač Manchester United
Junior Fernandes 11 Flag of Chile.svg napadač Bayer 04 Leverkusen
Armin Hodžić 15 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg napadač Željezničar

Sezona 2013./14.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1 Flag of Croatia.svg vratar Istra 1961
Kristijan Jajalo 12 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vratar NK Sesvete
Marko Mikulić 33 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Josip Šimunić kapetan 4 Flag of Croatia.svg branič Hoffenheim
Jozo Šimunović 5 Flag of Croatia.svg branič omladinska škola
Ivo Pinto 6 Flag of Portugal.svg desni branič/desni vezni CFR Cluj
Lee Addy 13 Flag of Ghana.svg branič Dalian Aerbin
Josip Pivarić 19 Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Ruben Lima 23 Flag of Portugal.svg lijevi branič/lijevi vezni Hajduk Split
Jeremy Taravel 87 Flag of France.svg branič Lokeren
Vezni igrači
Arijan Ademi 7 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Antolić 8 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 16 Flag of Croatia.svg ofenzivni vezni Lokomotiva
Said Husejinović 17 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg ofenzivni vezni FK Sarajevo
Zvonko Pamić 20 Flag of Croatia.svg srednji vezni Duisburg
Jerko Leko 27 Flag of Croatia.svg obrambeni vezni Bucaspor
Alen Halilović 28 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni omladinska škola
Bakary Saré 31 Flag of Côte d'Ivoire.svg Flag of Belgium.svg vezni igrač CFR Cluj
Marcelo Brozović 77 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2 Flag of Algeria.svg napadač Vitória Guimarães
Junior Fernandes 11 Flag of Chile.svg napadač Bayer 04 Leverkusen
Fran Brodić 26 Flag of Croatia.svg napadač omladinska škola
Ante Rukavina 55 Flag of Croatia.svg napadač Panathinaikos
Duje Čop 90 Flag of Croatia.svg napadač Split

Sezona 2012./13.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Ivan Kelava kapetan 30 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Romeo Mitrović 33 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg vratar Lokomotiva
Obrambeni igrači
Ante Puljić 2 Flag of Croatia.svg branič Lokomotiva
Ivan Tomečak 11 Flag of Croatia.svg desni branič/desni vezni Lokomotiva
Josip Pivarić 19 Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Luis Ibáñez 3 Flag of Argentina.svg Flag of Croatia.svg lijevi branič/lijevi vezni Boca Juniors
Josip Šimunić 4 Flag of Croatia.svg branič Hoffenheim
Tonel 13 Flag of Portugal.svg središnji branič Sporting
Šime Vrsaljko 14 Flag of Croatia.svg desni branič/desni vezni Lokomotiva
Nikola Pokrivač 23 Flag of Croatia.svg lijevi branič/obrambeni vezni Red Bull Salzburg
Domagoj Vida 24 Flag of Croatia.svg središnji branič Bayer Leverkusen
Vezni igrači
Adrián Calello 5 Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg obrambeni vezni Independiente
Arijan Ademi 6 Flag of Croatia.svg veźni igrač Lokomotiva
Mateo Kovačić 8 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni omladinska škola
Sammir dokapetan 10 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni São Caetano
Jerko Leko 7 Flag of Croatia.svg obrambeni vezni Bucaspor
Bryan Carrasco 17 Flag of Chile.svg pravo natrag ili krilo Audax Italiano
Said Husejinović 17 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg ofenzivni vezni FK Sarajevo
Zvonko Pamić 15 Flag of Croatia.svg srednji vezni Duisburg
Alen Halilović 28 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni omladinska škola
Marcelo Brozović 77 Flag of Croatia.svg vezni igrač Lokomotiva
Napadači
Ivan Peko 18 Flag of Croatia.svg napadač Lokomotiva
Fatos Bećiraj 21 Flag of Montenegro.svg napadač Budućnost
Dino Špehar 26 Flag of Croatia.svg napadač NK Osijek
Ante Rukavina 55 Flag of Croatia.svg napadač Panathinaikos
Duje Čop 90 Flag of Croatia.svg napadač Split
Ivan Krstanović 99 Flag of Croatia.svg napadač Zagreb

Sezona 2011./12.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Filip Lončarić 12 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Ivan Kelava 30 Flag of Croatia.svg vratar Lokomotiva
Oliver Zelenika 31 Flag of Croatia.svg vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Ivan Tomečak 11 Flag of Croatia.svg desni branič/desni vezni Lokomotiva
Josip Pivarić - Flag of Croatia.svg lijevi branič Lokomotiva
Luis Ibáñez 3 Flag of Argentina.svg Flag of Croatia.svg lijevi branič/lijevi vezni Boca Juniors
Tonel 13 Flag of Portugal.svg središnji branič Sporting
Šime Vrsaljko 14 Flag of Croatia.svg desni branič/desni vezni Lokomotiva
Tomislav Barbarić 19 Flag of Croatia.svg središnji branič/lijevi branič Lokomotiva
Igor Bišćan (kapetan) 22 Flag of Croatia.svg središnji branič/obrambeni vezni Panathinaikos
Nikola Pokrivač 23 Flag of Croatia.svg lijevi branič/središnji veźni Red Bull Salzburg
Domagoj Vida 24 Flag of Croatia.svg središnji branič Bayer Leverkusen
Vezni igrači
Adrián Calello 5 Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg obrambeni vezni Independiente
Mateo Kovačić 8 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni omladinska škola
Sammir 10 Flag of Brazil.svg Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni São Caetano
Mathias Chago 15 Flag of Cameroon.svg Flag of Croatia.svg obrambeni vezni Metalac Osijek
Jerko Leko 7 Flag of Croatia.svg obrambeni vezni Bucaspor
Milan Badelj (dokapetan) 16 Flag of Croatia.svg ofanzivni vezni/središnji vezni Lokomotiva
Antun Palić 33 Flag of Croatia.svg ljevi vezni Inter Zaprešić
Mehmed Alispahić 20 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg ofanzivni vezni Šibenik
Napadači
Andrej Kramarić 9 Flag of Croatia.svg napadač omladinska škola
Jakub Sylvestr 17 Flag of Slovakia.svg napadač Slovan Bratislava
Fatos Bećiraj 21 Flag of Montenegro.svg napadač Budućnost
Ante Rukavina 55 Flag of Croatia.svg napadač Panathinaikos
Ivan Krstanović 99 Flag of Croatia.svg napadač Zagreb

Sezona 1952.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Vladimir Majerović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Mladost (Zagreb)
Branko Kralj Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Zagreb
Branko Stinčić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Junak (Sinj)
Halamek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Ivica Banožić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič omladinska škola
Z. Crnković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Vezni igrači
Beseredi vezni
Dragutin Cizarić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mornar (Split)
Marijan Cvetan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Domagoj Kapetanović vezni Lokomotiva
Korbar vezni
Lav Mantula vezni Sarajevo
Pezić vezni
Krešo Pukšec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia, II. armija
Branko Režek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Benčić napadač
Aleksandar Benko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Lokomotiva
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Vladimir Čonč Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Lokomotiva
Dionizije Dvornić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Proleter (Osijek)
Franić napadač
Gereš napadač
Luka Lipošinović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Stojan Osojnak Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Kvarner
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Šrekajs napadač
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1951.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Lokomotiva
Vladimir Majerović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Mladost (Zagreb)
Branko Stinčić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Junak (Sinj)
Halamek Marijan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Ante Katalenić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič omladinska škola
R. Sokol Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Josip Šikić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič omladinska škola
Vezni igrači
Dragutin Cizarić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mornar (Split)
Marijan Cvetan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Emil Ferković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni omladinska škola
Fodi Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Dragutin Kukec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni omladinska škola
Krešo Pukšec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia, II. armija
Branko Režek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Lokomotiva
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Milivoj Drača Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Dionizije Dvornić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Proleter (Osijek)
Vladimir Gruškovnjak Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Stjepan Kašner Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Luka Lipošinović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Božidar Senčar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1950.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Lokomotiva
Golac Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar
Branko Stinčić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Junak (Sinj)
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Marko Jurić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Miličić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
R. Sokol Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Josip Šikić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič omladinska škola
Vezni igrači
Dragutin Cizarić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mornar (Split)
Fodi Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Branko Pleše Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Krešo Pukšec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia, II. armija
Rezar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni
Branko Režek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Milivoj Drača Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Dionizije Dvornić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Proleter (Osijek)
Vladimir Gruškovnjak Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Stjepan Kašner Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Božidar Senčar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1948./49.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Lokomotiva
Golac Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar
Šamec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Junak (Sinj)
Mijo Etlinger Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Šparta
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Marko Jurić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Josip Šikić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič omladinska škola
Vezni igrači
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Branko Pleše Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Krešo Pukšec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia, II. armija
Ivica Reiss Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Rezar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni
Branko Režek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Milivoj Drača Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Vladimir Gruškovnjak Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Ratko Kacian Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Stjepan Kašner Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Josip Lampelj Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
August Lešnik Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Dubrava (Zagreb)
Božidar Senčar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1947./48.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Lokomotiva
Zvonimir Monsider Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Concordia
Josip Babić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar
Obrambeni igrači
Mijo Etlinger Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Šparta
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Marko Jurić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Dragutin Lojen Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Branko Pleše Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Krešo Pukšec Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia, II. armija
Ivica Reiss Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Napadači
Aleksandar Benko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Ratko Kacian Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Stjepan Kalšan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Stjepan Kašner Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač omladinska škola
Božidar Senčar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1946./47.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Zvonko Dogan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar ZET
Zvonimir Monsider Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Concordia
Josip Babić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar
Obrambeni igrači
Mijo Etlinger Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Šparta
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Marko Jurić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič
Dragutin Lojen Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Gabrijel Kurtanjek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Šparta
Branko Pleše Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Ivica Reiss Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Napadači
Slavko Beda Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Concordia
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Vinko Golob Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Concordia
Ratko Kacian Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Božidar Senčar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Zvonko Strnad Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Sezona 1945./46.[uredi VE | uredi]

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Zvonko Dogan Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar ZET
Zvonimir Monsider Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Concordia
Emil Urch Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vratar Građanski
Obrambeni igrači
Miroslav Brozović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Građanski
Ernest Dubac Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Građanski
Mijo Etlinger Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Šparta
Dragutin Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič Zagorac
Dragutin Lojen Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia
Ivica Horvat Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Ferraria
Domagoj Kapetanović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Concordia
Bruno Knežević Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni HAŠK
Mirko Kokotović Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Gabrijel Kurtanjek Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Šparta
Branko Pleše Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Ivica Reiss Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Stanko Žerjav Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg vezni Građanski
Napadači
Slavko Beda Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Concordia
Zvonimir Cimermančić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Željko Čajkovski Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Dragutin Drvodelić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Zagorac
Nikola Duković Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Šparta
Vinko Golob Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Concordia
Dragutin Hripko Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Concordia
Ratko Kacian Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
August Lešnik Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski
Ivica Medarić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Svetozar Peričić Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač HAŠK
Zvonko Reiter Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač
Franjo Wölfl Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Flag of Croatia (1947–1990).svg napadač Građanski

Izvori[uredi VE | uredi]

  • [1]
  • [2]