Dodatak:Popis igrača HNK Hajduk Split

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

2015./2016.[uredi VE | uredi]

2013./2014.[uredi VE | uredi]

Sezona 2012./13.[uredi VE | uredi]

Br. Pozicija Igrač
1 Flag of Croatia.svg VRA Goran Blažević
2 Flag of Croatia.svg BRA Dino Mikanović
3 Flag of Croatia.svg BRA Danijel Stojanović
4 Flag of Croatia.svg BRA Antonio Milić
5 Flag of Croatia.svg BRA Goran Milović
6 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg BRA Avdija Vršajević
7 Flag of Croatia.svg VEZ Franko Andrijašević
8 Flag of Croatia.svg VEZ Krešo Ljubičić
9 Flag of Croatia.svg NAP Anton Maglica
11 Flag of Croatia.svg BRA Mirko Oremuš
12 Flag of Croatia.svg VRA Lovre Kalinić
13 Flag of Croatia.svg VEZ Antonio Jakoliš
14 Flag of Croatia.svg NAP Tonći Mujan
15 Flag of Croatia.svg VEZ Zoran Plazonić
15 Flag of Croatia.svg NAP Ivan Jakov Džoni
17 Flag of Croatia.svg BRA Goran Jozinović (zamjenski kapetan)
Br. Pozicija Igrač
18 Flag of Croatia.svg VEZ Mijo Caktaš
19 Flag of Croatia.svg BRA Josip Elez
20 Flag of Croatia.svg VEZ Filip Ozobić
21 Flag of Croatia.svg VEZ Miro Kovačić
22 Flag of Croatia.svg BRA Mario Maloča (kapetan)
23 Flag of Croatia.svg BRA Zoran Nižić
24 Flag of Montenegro.svg NAP Ivan Vuković
25 Flag of Croatia.svg VRA Pavao Vugdelija
26 Flag of Croatia.svg NAP Ivo Caput
27 Flag of Croatia.svg BRA Matej Jonjić
28 Flag of Portugal.svg BRA Ruben Lima
29 Flag of Croatia.svg VEZ Ivo Valentino Tomaš
30 Flag of Croatia.svg NAP Josip Bašić
31 Flag of Belgium (civil).svg VEZ Tino Sven Sušić
33 Flag of Croatia.svg NAP Tomislav Kiš
77 Flag of Côte d'Ivoire.svg NAP Jean Evrard Kouassi


2011./2012.[uredi VE | uredi]

Sezona 2010./11.[uredi VE | uredi]

Seniori[uredi VE | uredi]

Vratari
Broj Drž. Igrač Položaj Došao iz...
1 Flag of Croatia.svg Danijel Subašić vratar NK Zadar
12 Flag of Croatia.svg Lovre Kalinić vratar NK Novalja
25 Flag of Croatia.svg Božidar Radošević vratar FK Željezničar Sarajevo
Obrambeni igrači
Broj Drž. Igrač Položaj Došao iz...
2 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Josip Barišić lijevi branič NK Široki Brijeg
5 Flag of Croatia.svg Jurica Buljat stoper/desni branič NK Zadar
7 Flag of Croatia.svg Hrvoje Vejić stoper Tom Tomsk
16 Flag of Croatia.svg Goran Jozinović lijevi branič NK Zadar
19 Flag of Croatia.svg Marijan Buljat desni branič NK Dinamo Zagreb
20 Flag of Croatia.svg Ante Režić desni branič NK Mosor
22 Flag of Croatia.svg Mario Maloča stoper/desni branič oml. škola
27 Flag of Croatia.svg Matej Jonjić stoper NK Zadar
Vezni igrači
Broj Drž. Igrač Položaj Došao iz...
4 Flag of Croatia.svg Marin Ljubičić obrambeni vezni NK Zadar
6 Flag of Croatia.svg Tonći Kukoč obrambeni vezni NK Istra 1961
8 Flag of Croatia.svg Krešo Ljubičić defenzivni vezni Eintracht Frankfurt
10 Flag of Croatia.svg Dinko Trebotić napadački vezni NK Rudeš
11 Flag of Croatia.svg Srđan Andrić (kapetan) obrambeni vezni Panathinaikos
14 Flag of Croatia.svg Marin Tomasov napadački vezni NK Zadar
18 Flag of Croatia.svg Mirko Oremuš vezni/desni branič NK Novalja
26 Flag of Croatia.svg Franko Andrijašević obrambeni vezni oml. škola
88 Flag of Albania.svg Ervin Bulku vezni Krivbas
99 Flag of Croatia.svg Anas Sharbini napadački vezni NK Rijeka
Napadači
Broj Drž. Igrač Položaj Došao iz...
9 Flag of Croatia.svg Ahmad Sharbini napadač NK Rijeka
13 Flag of Croatia.svg Ante Vukušić napadač oml. škola
90 Flag of Croatia.svg Duje Čop napadač Nacional

2010./2011.[uredi VE | uredi]

2008./2009.[uredi VE | uredi]

2007./2008.[uredi VE | uredi]