Dodatak:Popis igrača HNK Rijeke

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis igrača HNK Rijeke

Momčad 2013./14.[uredi | uredi kôd]

Br. Pozicija Igrač
1 Flag of Croatia.svg VRA Ivan Mance
4 Flag of Slovenia.svg BRA Matija Škarabot
5 Flag of Croatia.svg BRA Dario Knežević Captain sports.svg
6 Flag of Croatia.svg BRA Niko Datković
7 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg VEZ Mehmed Alispahić
8 Flag of Croatia.svg NAP Goran Mujanović
9 Flag of Croatia.svg NAP Danijel Cesarec
11 Flag of Croatia.svg BRA Ivan Tomečak
12 Flag of Croatia.svg VRA Dino Raspor
13 Flag of Croatia.svg VEZ Marko Lešković
14 Flag of Croatia.svg BRA Ivan Boras
16 Flag of Croatia.svg VEZ Ivan Močinić
17 Flag of Nigeria.svg NAP Ajayi
19 Flag of Croatia.svg NAP Leon Benko
20 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg VEZ Zoran Kvržić
Br. Pozicija Igrač
21 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg VEZ Damir Zlomislić
23 Flag of Croatia.svg BRA Luka Marić
24 Flag of Croatia.svg BRA Mateo Bertoša
25 Flag of Croatia.svg VRA Ivan Vargić
26 Flag of Croatia.svg VEZ Mate Maleš
27 Flag of Croatia.svg VEZ Nikola Pokrivač
28 Flag of Croatia.svg NAP Josip Tadić
29 Flag of Croatia.svg NAP Dražen Pilčić
30 Flag of Croatia.svg VEZ Josip Brezovec
33 Flag of Croatia.svg NAP Ivan Krstanović
89 Flag of Croatia.svg VEZ Vedran Jugović
99 Flag of Croatia.svg VEZ Anas Sharbini
-- Flag of Croatia.svg BRA Ricardo Bagadur
-- Flag of Croatia.svg VEZ Marko Marciuš
-- Flag of Croatia.svg NAP Andrej Kramarić

Momčad 2012./13.[uredi | uredi kôd]

Br. Pozicija Igrač
1 Flag of Croatia.svg VRA Ivan Mance
3 Flag of Croatia.svg BRA Kristijan Čaval
4 Flag of Slovenia.svg BRA Matija Škarabot
5 Flag of Croatia.svg BRA Dario Knežević Captain sports.svg
6 Flag of Croatia.svg BRA Niko Datković
8 Flag of Croatia.svg NAP Goran Mujanović
9 Flag of Croatia.svg NAP Danijel Cesarec
10 Flag of Croatia.svg VEZ Antonini Čulina
11 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg VEZ Mehmed Alispahić
12 Flag of Croatia.svg VRA Ivan Vargić
13 Flag of Croatia.svg VEZ Ivor Weitzer
16 Flag of Croatia.svg VEZ Ivan Močinić
Br. Pozicija Igrač
17 Flag of Croatia.svg VEZ Damir Kreilach
19 Flag of Croatia.svg NAP Leon Benko
20 Flag of Croatia.svg VEZ Matej Mršić
22 Flag of Poland.svg BRA Łukasz Mierzejewski
23 Flag of Croatia.svg BRA Mato Neretljak
28 Flag of Croatia.svg BRA Luka Marić
29 Flag of Croatia.svg VEZ Vedran Jugović
30 Flag of Croatia.svg VEZ Josip Brezovec
77 Flag of Croatia.svg VEZ Drago Gabrić
88 Flag of Slovenia.svg NAP Kris Jogan
90 Flag of Belgium (civil).svg NAP Andréa Mbuyi-Mutombo

Momčad 2011./12.[uredi | uredi kôd]

Br. Pozicija Igrač
1 Flag of Croatia.svg VRA Tomislav Pelin
3 Flag of the Netherlands.svg VEZ Sergio Zijler
5 Flag of Croatia.svg BRA Igor Čagalj
7 Flag of Montenegro.svg NAP Milan Đurišić
8 Flag of Croatia.svg VEZ Davor Landeka
9 Flag of Croatia.svg VEZ Antonini Čulina
11 Flag of Croatia.svg VEZ Antonio Rukavina
12 Flag of Croatia.svg VRA Robert Lisjak
14 Flag of Croatia.svg VEZ Hrvoje Štrok
15 Flag of Croatia.svg NAP Sandi Križman
Br. Pozicija Igrač
16 Flag of Croatia.svg BRA Fausto Budicin
17 Flag of Croatia.svg VEZ Damir Kreilach
19 Flag of Croatia.svg VEZ Neven Vukman
21 Flag of Croatia.svg NAP Dražen Pilčić
22 Flag of Croatia.svg BRA Kristijan Čaval
25 Flag of Croatia.svg NAP Vedran Gerc
26 Flag of Croatia.svg BRA Duje Baković
28 Flag of Croatia.svg BRA Mario Tadejević
29 Flag of Croatia.svg BRA Andro Švrljuga
30 Flag of Croatia.svg VRA Dino Raspor