Dodatak:Popis igrača Liverpool F.C.

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovo je popis igrača kluba Liverpool F.C.

2020./21.[uredi | uredi kôd]

Dres Ime i prezime Pozicija
1 Flag of Brazil.svg Alisson vratar
3 Flag of Brazil.svg Fabinho veznjak
4 Flag of the Netherlands.svg Virgil van Dijk branič
5 Flag of the Netherlands.svg Georginio Wijnaldum veznjak
6 Flag of Spain.svg Thiago Alcântara veznjak
7 Flag of England.svg James Milner veznjak
8 Flag of Guinea.svg Naby Keïta veznjak
9 Flag of Brazil.svg Roberto Firmino napadač
10 Flag of Senegal.svg Sadio Mané napadač
11 Flag of Egypt.svg Mohamed Salah napadač
12 Flag of England.svg Joe Gomez branič
13 Flag of Spain.svg Adrián vratar
14 Flag of England.svg Jordan Henderson Captain sports.svg veznjak
15 Flag of England.svg Alex Oxlade-Chamberlain veznjak
17 Flag of England.svg Curtis Jones veznjak
18 Flag of Japan.svg Takumi Minamino veznjak
20 Flag of Portugal.svg Diogo Jota napadač
21 Flag of Greece.svg Kostas Tsimikas branič
23 Flag of Switzerland.svg Xherdan Shaqiri veznjak
26 Flag of Scotland.svg Andrew Robertson branič
27 Flag of Belgium (civil).svg Divock Origi napadač
32 Flag of Cameroon.svg Joël Matip branič
46 Flag of England.svg Rhys Williams branič
47 Flag of England.svg Nathaniel Phillips branič
62 Flag of Ireland.svg Caoimhín Kelleher vratar
66 Flag of England.svg Trent Alexander-Arnold branič
72 Flag of the Netherlands.svg Sepp van den Berg branič
76 Flag of Wales 2.svg Neco Williams branič
Flag of Brazil.svg Marcelo Pitaluga vratar

Na posudbi[uredi | uredi kôd]

Dres Ime i prezime Napomena
16 Flag of Serbia.svg Marko Grujić u Portu do 30. lipnja 2021.
22 Flag of Germany.svg Loris Karius u Union Berlinu do 30. lipnja 2021.
54 Flag of England.svg Sheyi Ojo u Cardiff Cityu do 30. lipnja 2021.
58 Flag of Wales 2.svg Ben Woodburn u Blackpoolu do 31. prosinca 2020.
59 Flag of Wales 2.svg Harry Wilson u Cardiff Cityu do 30. lipnja 2021.
67 Flag of England.svg Harvey Elliott u Blackburnu do 30. lipnja 2021.
73 Flag of Poland.svg Kamil Grabara u Aarhusu do 30. lipnja 2021.
Flag of Nigeria.svg Taiwo Awoniyi u Union Berlinu do 30. lipnja 2021.

2018./19.[uredi | uredi kôd]

Dres Ime Pozicija
13 Flag of Brazil.svg Alisson vratar
3 Flag of Brazil.svg Fabinho veznjak
4 Flag of the Netherlands.svg Virgil van Dijk branič
5 Flag of the Netherlands.svg Georginio Wijnaldum veznjak
6 Flag of Croatia.svg Dejan Lovren branič
7 Flag of England.svg James Milner veznjak
8 Flag of Guinea.svg Naby Keïta veznjak
9 Flag of Brazil.svg Roberto Firmino napadač
10 Flag of Senegal.svg Sadio Mané napadač
11 Flag of Egypt.svg Mohamed Salah napadač
12 Flag of England.svg Joe Gomez branič
14 Flag of England.svg Jordan Henderson Captain sports.svg veznjak
15 Flag of England.svg Daniel Sturridge napadač
16 Flag of Serbia.svg Marko Grujić veznjak
17 Flag of Estonia.svg Ragnar Klavan branič
18 Flag of Spain.svg Alberto Moreno branič
20 Flag of England.svg Adam Lallana veznjak
21 Flag of England.svg Alex Oxlade-Chamberlain veznjak
22 Flag of Belgium (civil).svg Simon Mignolet vratar
23 Flag of Switzerland.svg Xherdan Shaqiri veznjak
26 Flag of Scotland.svg Andrew Robertson branič
28 Flag of England.svg Danny Ings napadač
29 Flag of England.svg Dominic Solanke napadač
32 Flag of Cameroon.svg Joel Matip branič
34 Flag of Hungary.svg Adam Bogdan vratar
38 Flag of England.svg Jon Flanagan branič
40 Flag of England.svg Ryan Kent veznjak
50 Flag of Serbia.svg Lazar Marković veznjak
52 Flag of Wales 2.svg Danny Ward vratar
53 Flag of England.svg Ovie Ejaria veznjak
58 Flag of Wales 2.svg Ben Woodburn veznjak
59 Flag of Wales 2.svg Harry Wilson napadač
66 Flag of England.svg Trent Alexander-Arnold branič

Na posudbi[uredi | uredi kôd]

Br. Pozicija Igrač
27 Flag of Belgium (civil).svg NAP Divock Origi (u Wolfsburgu do kraja sezone)
54 Flag of England.svg VEZ Sheyi Ojo (u Fulhamu do kraja sezone)
56 Flag of England.svg BRA Connor Randall (u Heart of Midlothianu do kraja sezone)
Br. Pozicija Igrač
68 Flag of Spain.svg VEZ Pedro Chirivella (u Willemu II do kraja sezone)
- Flag of Brazil.svg VEZ Allan (u Apollonu do kraja sezone)
- Flag of Nigeria.svg NAP Taiwo Awoniyi (u Mouscronu do kraja sezone)

Izvori[uredi | uredi kôd]