Dodatak:Popis igrača Reala iz Madrida

Izvor: Wikipedija

Popis igrača Reala Madrida

Sezona 2020./21.[uredi | uredi kôd]

Trenutačna momčad[uredi | uredi kôd]

Napomena: Zastave označavaju reprezentaciju kako je definirano FIFA-inim pravilima prihvatljivosti. Igrači mogu imati više od jednog državljanstva izvan FIFA-e.

Br. Poz. Država Igrač
1 VRA Flag of Belgium (civil).svg Thibaut Courtois
2 BRA Flag of Spain.svg Dani Carvajal
3 BRA Flag of Brazil.svg Éder Militão
4 BRA Flag of Spain.svg Sergio Ramos (kapetan)
5 BRA Flag of France.svg Raphaël Varane
6 BRA Flag of Spain.svg Nacho Fernandez
7 NAP Flag of Belgium (civil).svg Eden Hazard
8 VEZ Flag of Germany.svg Toni Kroos
9 NAP Flag of France.svg Karim Benzema
10 VEZ Flag of Croatia.svg Luka Modrić
11 VEZ Flag of Wales.svg Gareth Bale
12 BRA Flag of Brazil.svg Marcelo (zamjenik kapetana)
Br. Poz. Država Igrač
14 VEZ Flag of Brazil.svg Casemiro
15 VEZ Flag of Uruguay.svg Federico Valverde
16 VEZ Flag of Colombia.svg James Rodríguez
17 NAP Flag of Spain.svg Lucas Vázquez
18 NAP Flag of Serbia.svg Luka Jović
20 NAP Flag of Spain.svg Marco Asensio
21 NAP Flag of Spain.svg Brahim Díaz
22 VEZ Flag of Spain.svg Isco
23 BRA Flag of France.svg Ferland Mendy
24 NAP Flag of the Dominican Republic.svg Mariano
25 NAP Flag of Brazil.svg Vinícius Júnior
27 NAP Flag of Brazil.svg Rodrygo

Na posudbi[uredi | uredi kôd]

Napomena: Zastave označavaju reprezentaciju kako je definirano FIFA-inim pravilima prihvatljivosti. Igrači mogu imati više od jednog državljanstva izvan FIFA-e.

Br. Poz. Država Igrač
- BRA Flag of Spain.svg Jesús Vallejo (u Granada do 30. lipnja 2021.)
- BRA Flag of Spain.svg Manu Hernando (u Ponferradina do 30. lipnja 2021.)
- VEZ Flag of Spain.svg Martín Calderón (u Paços de Ferreira do 30. lipnja 2021.)
Br. Poz. Država Igrač
- VEZ Flag of Japan.svg Takefusa Kubo (u Villarreal do 30. lipnja 2021.)
- VEZ Flag of Brazil.svg Reinier (u Borussia Dortmund do 30. lipnja 2021.)
- NAP Flag of Paraguay.svg Sergio Díaz (u Club América do 30. lipnja 2021.)

Sezona 2015./16.[uredi | uredi kôd]

Igrači[uredi | uredi kôd]

Napomena: Zastave označavaju reprezentaciju kako je definirano FIFA-inim pravilima prihvatljivosti. Igrači mogu imati više od jednog državljanstva izvan FIFA-e.

Br. Poz. Država Igrač
1 VRA Flag of Costa Rica (state).svg Keylor Navas
2 BRA Flag of France.svg Raphaël Varane
3 BRA Flag of Portugal.svg Pepe
4 BRA Flag of Spain.svg Sergio Ramos
5 BRA Flag of Spain.svg Nacho Fernandez
8 VEZ Flag of Germany.svg Toni Kroos
9 NAP Flag of France.svg Karim Benzema
10 NAP Flag of Colombia.svg James Rodríguez
11 VEZ Flag of Wales.svg Gareth Bale
12 BRA Flag of Brazil.svg Marcelo
13 VRA Flag of Spain.svg Kiko Casilla
Br. Poz. Država Igrač
14 VEZ Flag of Brazil.svg Casemiro
15 BRA Flag of Spain.svg Dani Carvajal
16 VEZ Flag of Croatia.svg Mateo Kovačić
17 BRA Flag of Spain.svg Alvaro Arbeloa
18 VEZ Flag of Spain.svg Lucas Vazquez
19 VEZ Flag of Croatia.svg Luka Modrić
20 NAP Flag of Spain.svg Jesé
21 VEZ Zastava Ruske Federacije.svg Denis Čerišev
22 VEZ Flag of Spain.svg Isco
23 BRA Flag of Brazil.svg Danilo
31 VRA Flag of Spain.svg Rubén Yáñez

Na posudbi[uredi | uredi kôd]

Napomena: Zastave označavaju reprezentaciju kako je definirano FIFA-inim pravilima prihvatljivosti. Igrači mogu imati više od jednog državljanstva izvan FIFA-e.

Br. Poz. Država Igrač
- BRA Flag of Spain.svg Mario Hermoso (u Real Valladolid do 30. lipnja 2016.)
- BRA Flag of Spain.svg Diego Llorente (u Rayo Vallecano do 30. lipnja 2016.)
- BRA Flag of Spain.svg Jesús Vallejo (u Zaragozu do 30. lipnja 2016.)
- BRA Flag of Portugal.svg Fábio Coentrão (u Monaco do 30. lipnja 2016.)
- VEZ Flag of Spain.svg Marco Asensio (u Espanyol do 30. lipnja 2016.)
Br. Poz. Država Igrač
- VEZ Flag of Spain.svg Alvaro Merdan (u Getafe do 30. lipnja 2016.)
- VEZ Flag of Spain.svg Omar Mascarell (u Sporting Gijón do 30. lipnja 2016.)
- VEZ Flag of Spain.svg Burgui (u Espanyol do 30. lipnja 2016.)
- VEZ Flag of Brazil.svg Lucas Silva (u Marseille do 30. lipnja 2016.)
- NAP Flag of Spain.svg Raúl de Tomás (u Córdobu do 30. lipnja 2016.)