Dodatak:Popis klupskih rostera u NBA

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovo je Popis klupskih rostera u NBA:

Istočna konferencija[uredi VE | uredi]

Atlantska divizija[uredi VE | uredi]

Boston Celtics[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Boston Celtics

Boston Celtics roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime i prezime Visina Težina Sveučilište Nadn. rođ.
KC 30 Flag of the United States.svg Bass, Brandon 203 cm 113 kg Louisiana State 30. travnja 1985.
B, NK 4 Flag of the United States.svg Bogans, Keith 196 cm 98 kg Kentucky 12. svibnja 1980.
B, O 0 Flag of the United States.svg Bradley, Avery 188 cm 82 kg Texas 26. studenog 1990.
B 12 Flag of the United States.svg Brooks, MarShon 196 cm 91 kg Providence 26. siječnja 1989.
B, O 27 Flag of the United States.svg Crawford, Jordan 193 cm 88 kg Xavier 23. listopada 1988.
KC, C 38 Flag of Brazil.svg Flag of Spain.svg Faverani, Vitor 211 cm 118 kg 5. svibnja 1988.
NK, KC 8 Flag of the United States.svg Green, Jeff 206 cm 107 kg Georgetown 28. kolovoza 1986.
KC 43 Flag of the United States.svg Humphries, Kris 206 cm 107 kg Minnesota 6. veljače 1985.
B 11 Flag of the United States.svg Lee, Courtney 196 cm 91 kg Western Kentucky 3. listopada 1985.
KC, C 41 Flag of Canada.svg Olynyk, Kelly 213 cm 108 kg Gonzaga 19. travnja 1991.
O 9 Flag of the United States.svg Rondo, Rajon Cruz Roja.svg 185 cm 84 kg Kentucky 22. veljače 1986.
O 26 Flag of the United States.svg Pressey, Phil 180 cm 79 kg Missouri 17. veljače 1991.
KC 7 Flag of the United States.svg Sullinger, Jared 206 cm 118 kg Ohio 4. ožujka 1992.
NK 45 Flag of the United States.svg Wallace, Gerald 201 cm 100 kg Alabama 23. srpnja 1982.
KC, C 44 Flag of the United States.svg Wilcox, Chris (SI) 208 cm 107 kg Maryland 3. rujna 1982.
trener
pomoćni trener(i)
  • Flag of Ireland.svg Flag of the United States.svg Jay Larranaga
  • Flag of the United States.svg Jamie Young
  • Flag of the United States.svg Drew Cannon
  • Flag of the United States.svg Micah Shrewsberry
  • Flag of the United States.svg Ron Adams
  • Flag of the United States.svg Ronald Nored
  • Flag of the United States.svg Walter McCarty
atletski trener
  • Flag of the United States.svg Ed Lacerte
kondicijski trener
  • Flag of the United States.svg Bryan Doo
legenda
  • (C) – kapetan momčadi
  • ozljeda – ozljeda
  • (DP) – nepotpisan izbor na draftu
  • (SI) – slobodni igrač
  • (DL) – igrač koji igra u NBA razvojnoj ligi
  • (S) – suspendiran

  • Roster
  • Zadnje ažuriranje: 4. rujna 2013.

Širina momčadi[uredi VE | uredi]

Poz. Početna Klupa Rezerve Neaktivni
C Kelly Olynyk Vitor Faverani
PF Brandon Bass Kris Humphries Jared Sullinger Chris Wilcox
SF Jeff Green Gerald Wallace Donte Greene
SG Courtney Lee MarShon Brooks Keith Bogans Jordan Crawford
PG Rajon Rondo Avery Bradley Phil Pressey

Brooklyn Nets[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Brooklyn Nets

New Jersey Nets roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PG 2 Flag of the United States.svg Farmar, Jordan 1,88 m 82 kg UCLA
PF 14 Flag of the United States.svg Favors, Derrick 2,08 m 112 kg Georgia Tech
SF 26 Flag of the United States.svg Graham, Stephen 1,98 m 98 kg Oklahoma State
PG 34 Flag of the United States.svg Harris, Devin (C) 1,91 m 84 kg Wisconsin
PF 43 Flag of the United States.svg Humpries, Kris 2,06 m 107 kg Minnesota
SF 10 Flag of the United States.svg James, Damion 2,01 m 100 kg Teksas
C 11 Flag of the United States.svg Lopez, Brook (C) 2,13 m 118 kg Stanford
SG 22 Flag of the United States.svg Morrow, Anthony 1,96 m 95 kg Georgia Tech
PF 7 Flag of the United States.svg Murphy, Troy 2,11 m 111 kg Notre Dame
SF 21 Flag of the United States.svg Outlaw, Travis 2,06 m 94 kg Starkville HS (MS)
C 27 Flag of France.svg Petro, Johan 2,13 m 112 kg Francuska
SF 13 Flag of the United States.svg Ross, Quinton 1,98 m 88 kg Southern Methodist
PG 18 Flag of the United States.svg Uzoh, Ben 1,91 m 93 kg Tulsa
SG 20 Flag of Slovenia.svg Vujačić, Saša 2,01 m 88 kg Slovenija
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Sam Mitchell (Mercer)
  • Flag of the United States.svg Larry Krystkowiak (Montana)
  • Flag of the United States.svg John Loyer (Akron)
  • Flag of the United States.svg Popeye Jones (Murray State)
  • Flag of the United States.svg Tom Barrise (Fairleigh Dickinson)
  • Flag of the United States.svg Rich Dalatri (Louisiana Tech)
  • Flag of the United States.svg Tim Walsh (Upsala University)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

New York Knicks[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: New York Knicks

New York Knicks roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
K 7 Flag of the United States.svg Anthony, Carmelo 2,03 m 104 kg Syracuse
SF 21 Flag of the United States.svg Chandler, Wilson 2,03 m 100 kg DePaul
C 34 Flag of the United States.svg Curry, Eddy 2,11 m 129 kg Thornwood HS (IL)
SG 23 Flag of the United States.svg Douglas, Toney 1,85 m 91 kg Florida State
PG 2 Flag of the United States.svg Felton, Raymond (C) 1,85 m 91 kg North Carolina
SG 6 Flag of the United States.svg Fields, Landry 2,01 m 95 kg Stanford
SF 8 Flag of Italy.svg Gallinari, Danilo 2,08 m 102 kg Italija
SG 18 Flag of the United States.svg Mason, Roger 1,96 m 95 kg Virginia
C 25 Zastava Ruske Federacije.svg Mozgov, Timofej 2,16 m 113 kg Rusija
PF 4 Flag of the United States.svg Randolph, Anthony 2,08 m 93 kg Louisiana State
SG 11 Flag of Canada.svg Rautins, Andy 1,93 kg 88 kg Syracuse
PF 1 Flag of the United States.svg Stoudemire, Amar'e (C) 2,08 m 113 kg Cypress Creek HS (FL)
PF 14 Flag of France.svg Turiaf, Ronny 2,08 m 113 kg Gonzaga
SF 5 Flag of the United States.svg Walker, Bill 1,98 m 100 kg Kansas State
SF 3 Flag of the United States.svg Williams, Shawne 2,06 m 102 kg Memphis
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Herb Williams (Ohio State)
  • Flag of the United States.svg Phil Weber (North Carolina State)
  • Flag of the United States.svg Dan D'Antoni (Marshall)
  • Flag of the United States.svg Kenny Atkinson (Richmond)
  • Flag of the United States.svg Greg Brittenham (Nebraska-Kearney*)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Philadelphia 76ers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 4 Flag of the United States.svg Battie, Tony 2,11 m 109 kg Texas Tech
PF 33 Flag of the United States.svg Brackins, Craig 2,08 m 104 kg Iowa State
PF 42 Flag of the United States.svg Brand, Elton 2,03 m 115 kg Duke
C 00 Flag of the United States.svg Joel Embiid
PG 11 Flag of the United States.svg Holiday, Jrue 1,93 m 90 kg UCLA
SG 9 Flag of the United States.svg Iguodala, Andre (C) 1,98 m 94 kg Arizona
SF 72 Flag of the United States.svg Kapono, Jason 2,03 m 98 kg UCLA
SG 20 Flag of the United States.svg Meeks, Jodie 1,93 m 96 kg Kentucky
SF 5 Flag of Argentina.svg Nocioni, Andrés 2,01 m 102 kg Argentina
SF 25 Flag of Lithuania.svg Songaila, Darius 2,06 m 112 kg Wake Forest
PF 16 Flag of the United States.svg Speights, Marreese 2,08 m 111 kg Florida
SG 12 Flag of the United States.svg Turner, Evan 2,01 m 93 kg Ohio State
PG 23 Flag of the United States.svg Williams, Louis (C) 1,85 m 79 kg South Gwinnett HS (GA)
SF 21 Flag of the United States.svg Young, Thaddeus 2,03 m 100 kg Georgia Tech
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Brian James (Illinois State)
  • Flag of the United States.svg Michael Curry (Georgia Southern)
  • Flag of the United States.svg Aaron McKie (Temple)
  • Flag of the United States.svg Quin Snyder (Duke)
  • Flag of the United States.svg Kevin N. Johnson (Indiana State)
  • Flag of the United States.svg Scott Faust (Alabama-Huntsville)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Toronto Raptors[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Toronto Raptors

Toronto Raptors roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
C 50 Flag of Nigeria.svg Alabi, Solomon 2,16 m 113 kg Florida State
SG 20 Flag of Brazil.svg Barbosa, Leandro 1,91 m 92 kg Brazil
C 7 Flag of Italy.svg Bargnani, Andrea 2,13 m 119 kg Italija
PG 5 Flag of the United States.svg Bayless, Jerryd 1,91 m 91 kg Arizona
PG 8 Flag of Spain.svg Calderón, José 1,91 m 95 kg Španjolska
PF 32 Flag of the United States.svg Davis, Ed 2,08 m 102 kg North Carolina
SG 10 Flag of the United States.svg DeRozan, DeMar 2,01 m 100 kg Southern California
SF 9 Flag of the United States.svg Dorsey, Joey 2,03 m 122 kg Memphis
SF 12 Flag of the United States.svg Dupree, Ronald 2,01 kg 95 kg Louisiana State
PF 30 Flag of the United States.svg Evans, Reggie 2,03 m 111 kg Iowa
PF 15 Flag of the United States.svg Johnson, Amir 2,06 m 95 kg Westchester HS (CA)
PF 11 Flag of Lithuania.svg Linas Kleiza 2,03 m 111 kg Litva
SF 16 Flag of Serbia.svg Stojaković, Peja 2,08 m 104 kg Srbija
SG 24 Flag of the United States.svg Weems, Sonny 1,98 m 92 kg Arkansas
SF 14 Flag of the United States.svg Wright, Julian 2,03 m 102 kg Kansas
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Alex English (South Carolina)
  • Flag of the United States.svg Marc Iavaroni (Virginia)
  • Flag of the United States.svg Alvin Williams (Villanova)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Centralna divizija[uredi VE | uredi]

Chicago Bulls[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Chicago Bulls

Chicago Bulls roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Rođen Sveučilište
C 3 Aşık, Ömer 2,13 m 116 kg 4. srpnja 1986. Turska
F 5 Boozer, Carlos 2,06 m 121 kg 20. studenog 1981. Duke
G 11 Brewer, Ronnie 2,01 m 103 kg 20. ožujka 1985. Arkansas
G/F 21 Butler, Jimmy 2,01 m 100 kg 14. rujna 1989. Marquette
F 9 Deng, Luol (C) 2,06 m 100 kg 16. travnja 1985. Duke
F 22 Gibson, Taj 2,06 m 102 kg 24. lipnja 1985. Southern California
G 32 Hamilton, Richard 2,01 m 88 kg 14. veljače 1978. Connecticut
G 8 James, Mike 1,83 m 85 kg 23. lipnja 1975. Duquesne
G/F 26 Korver, Kyle 2,01 m 96 kg 17. ožujka 1981. Creighton
G 15 Lucas, John III 1,80 m 75 kg 21. studenog 1982. Oklahoma State
C 13 Noah, Joakim 2,11 m 105 kg 25. veljače 1985. Florida
G 1 Rose, Derrick (C) 1,91 m 86 kg 4. listopada 1988. Memphis
F 24 Scalabrine, Brian 2,06 m 107 kg 18. ožujka 1978. Southern California
G 7 Watson, C. J. 1,88 m 79 kg 17. travnja 1984. Tennessee
Trener
Pomoćni trener(i)
Kondicijski trener(i)
  • Fred Tedeschi
  • Erik Helland

Legenda
  • (C) - kapetan momčadi
  • (S) - suspendiran
  • (FA) - slobodni igrač
  • ozljeda - ozljeda

Cleveland Cavaliers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
F/C 00 Flag of the United States.svg Love, Kevin 2,08 m 110 kg UCLA
G 1 Flag of the United States.svg Jones, James 2,03 m 98 kg Miami,FL
G 12 Flag of the United States.svg Harris, Joe 1,98 m 98 kg Virginija
F/C 13 Flag of Canada.svg Thompson, Tristan 2,06 m 108 kg Texas
F/C 17 Flag of Brazil.svg Varejão, Anderson 2,11 m 121 kg Brazil
G/F 18 Flag of the United States.svg Miller, Mike 2,03 m 99 kg Florida
G 2 Flag of the United States.svg Irving, Kyrie 1,91 m 88 kg Duke
C 20 Zastava Ruske Federacije.svg Mozgov, Timofey 2,16 m 113 kg Rusija
F 23 Flag of the United States.svg James, LeBron (C) 2.03 m 113 kg St. Vincent-St. Mary HS
C 3 Flag of the United States.svg Perkins, Kendrick 2,08 m 122 kg Clifton J. Ozen, TX
C 33 Flag of the United States.svg Haywood, Brendan 2,13 m 119 kg North Carolina
G 4 Flag of the United States.svg Shumpert, Iman 1,96 m 100 kg Georgia
G/F 5 Flag of the United States.svg Smith, J. R. 1,98 m 100 kg New Jersey
G 8 Flag of Australia.svg Dellavedova, Matthew 1,93 m 91 kg California
F/C Flag of the United States.svg Christmas, Rakeem 2,06 m 113 kg Syracuse University, Syracuse
G/F Flag of Turkey.svg Osman, Cedi 2,03 m 88 kg Turska
G/F Flag of the United States.svg Pointer, Sir'Dominic 1,96 m 90 kg St. John's, NY
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Jim Boylan
  • Flag of the United States.svg Bret Brielmaier
  • Flag of the United States.svg Larry Drew
  • Flag of the United States.svg James Posey
  • Flag of the United States.svg Tyronn Lue
  • Flag of the United States.svg Phil Handy
  • Flag of Ukraine.svg Vitaly Potapenko
  • Flag of the United States.svg Damon Jones

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Detroit Pistons[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Detroit Pistons

Detroit Pistons roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PG 17 Flag of the United States.svg Atkins, Chucky 1,80 m 84 kg South Florida
C 38 Flag of the United States.svg Brown, Kwame 2,11 m 122 kg Glynn Academy
PG 12 Flag of the United States.svg Bynum, Will 1,83 m 84 kg Georgia Tech
PF 5 Flag of the United States.svg Daye, Austin 2,08 m 91 kg Gonzaga
SG 7 Flag of the United States.svg Gordon, Ben 1,91 m 91 kg Connecticut
SG 32 Flag of the United States.svg Hamilton, Richard 2,01 m 88 kg Connecticut
PF 33 Flag of Sweden.svg Jerebko, Jonas 2,08 m 107 kg Švedska
PF 54 Flag of the United States.svg Maxiell, Jason 2,01 m 118 kg Cincinnati
SF 22 Flag of the United States.svg Prince, Tayshaun 2,06 m 98 kg Kentucky
PG 3 Flag of the United States.svg Stuckey, Rodney 1,96 m 93 kg Eastern Washington
SF 35 Flag of the United States.svg Summers, DaJuan 2,03 m 109 kg Georgetown
PF 31 Flag of the United States.svg Villanueva, Charlie 2,11 m 105 kg Connecticut
C 6 Flag of the United States.svg Wallace, Ben 2,06 m 109 kg Virginia Union
C 9 Flag of the United States.svg Wilcox, Chris 2,08 m 107 kg Maryland
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Brian Hill (Kennedy College*)
  • Flag of the United States.svg Dave Cowens (Florida State)
  • Flag of the United States.svg Harold Ellis (Morehouse)
  • Flag of the United States.svg Pat Sullivan (North Carolina)
  • Flag of the United States.svg Darrell Walker (Arkansas)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Indiana Pacers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Indiana Pacers

Indiana Pacers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
SF 17 Flag of the United States.svg Dunleavy, Mike 2,06 m 104 kg Duke
PG 5 Flag of the United States.svg Ford, T. J. 1,83 m 75 kg Teksas
C 10 Flag of the United States.svg Foster, Jeff 2,11 m 113 kg Texas State
SF 33 Flag of the United States.svg Granger, Danny 2,03 m 103 kg New Mexico
PF 50 Flag of the United States.svg Hansbrough, Tyler 2,08 m 106 kg North Carolina
SG 13 Flag of the United States.svg Head, Luther 1,91 m 84 kg Illinois
SG 1 Flag of the United States.svg Jones, Dahntay 1,98 m 95 kg Duke
PF 44 Flag of the United States.svg Jones, Solomon 2,08 m 111 kg South Florida
C 55 Flag of the United States.svg Hibbert, Roy 2,18 m 126 kg Georgetown
PF 32 Flag of the United States.svg McRoberts, Josh 2,08 m 109 kg Duke
PF 3 Flag of the United States.svg Murphy, Troy 2,11 m 111 kg Notre Dame
PG 22 Flag of the United States.svg Price, A. J. 1,88 m 88 kg Connecticut
SG 25 Flag of the United States.svg Rush, Brandon 1,98 m 95 kg Kansas
PG 2 Flag of the United States.svg Watson, Earl 1,85 m 88 kg UCLA
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Dick Harter (Pennsylvania)
  • Flag of the United States.svg Lester Conner (Oregon State)
  • Flag of the United States.svg Dan Burke (Portland State)
  • Flag of the United States.svg Frank Vogel (Kentucky)
  • Flag of the United States.svg Jay DeFruscio (Ursinus)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Milwaukee Bucks[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište Dat. rođ.
SF 34 Flag of Greece.svg Antetokounmpo, Giannis (DP) 206 cm 95 kg 16.12. 1994.
C, PF 19 Flag of Mexico.svg Ayon, Gustavo 208 cm 113 kg San Jose State 1.4. 1985.
C 21 Flag of Haiti.svg Flag of Canada.svg Dalembert, Samuel (SI) 211 cm 113 kg Seton Hall 10.5. 1981.
SG, SF 6 Flag of the United States.svg Daniels, Marquis (SI) 198 cm 91 kg Auburn 7.1. 1981.
PF, C 0 Flag of the United States.svg Gooden, Drew 208 cm 113 kg Kansas 24.9. 1981.
PF 31 Flag of the United States.svg Henson, John 211 cm 100 kg North Carolina 28.12. 1990.
SF, PF 7 Flag of Turkey.svg Ilyasova, Ersan 208 cm 107 kg 15.5. 1987.
C 10 Flag of the United States.svg Przybilla, Joel (SI) 216 cm 111 kg Minnesota 10.10. 1979.
C, PF 8 Flag of the United States.svg Sanders, Larry 211 cm 107 kg Virginia Commonwealth 21.11. 1988.
PG 15 Flag of the United States.svg Smith, Ish 183 cm 79 kg Wake Forest 5.7. 1988.
C, PF 13 Flag of the United States.svg Udoh, Ekpe 208 cm 111 kg Baylor 20.5. 1987.
PG 10 Flag of the United States.svg Wolters, Nate (DP) 196 cm 89 kg South Dakota State 15.5. 1991.
Trener
Pomoćni trener(i)
Atletski trener

Flag of the United States.svg Scott Barthlama

Trener za snagu i kondiciju

Flag of the United States.svg Robert Hackett


Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • (DP) - Nepotpisao izbor drafta
  • (SI) - Slobodan igrač
  • (S) - Suspendiran
  • (DL) - Košarkaš koji nastupa u NBA razvojnoj ligi
  • ozljeda - Ozljeda

Jugoistočna divizija[uredi VE | uredi]

Atlanta Hawks[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Atlanta Hawks

Atlanta Hawks roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PG 10 Flag of the United States.svg Bibby, Mike 1,88 m 88 kg Arizona
C 34 Flag of the United States.svg Collins, Jason 2,13 m 116 kg Stanford
SG 11 Flag of the United States.svg Crawford, Jamal 1,96 m 91 kg Michigan
SG 1 Flag of the United States.svg Evans, Maurice 1,96 m 100 kg Teksas
PF 15 Flag of the Dominican Republic.svg Horford, Al 2,08 m 111 kg Florida
SG 2 Flag of the United States.svg Johnson, Joe (C) 2,01 m 109 kg Arkansas
C 33 Flag of the United States.svg Morris, Randolph 2,11 m 125 kg Kentucky
C 27 Flag of Georgia.svg Pachulia, Zaza 2,11 m 125 kg Gruzija
PF 32 Flag of the United States.svg Smith, Joe 2,08 m 102 kg Maryland
SF 5 Flag of the United States.svg Smith, Josh 2,06 m 109 kg Oak Hill Academy (VA)
PG 0 Flag of the United States.svg Teague, Jeff 1,88 m 79 kg Wake Forest
SG 6 Flag of the United States.svg West, Mario 1,96 m 95 kg Georgia Tech
SF 24 Flag of the United States.svg Williams, Marvin 2,06 m 109 kg North Carolina
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Larry Drew (Missouri)
  • Flag of the United States.svg Bob Bender (Duke)
  • Flag of the United States.svg Jim Todd (Fitchburg State)
  • Flag of the United States.svg Tyrone Hill (Xavier)
  • Flag of the United States.svg Mark Price (Georgia Tech)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Charlotte Bobcats[uredi VE | uredi]

Dodatak:Popis igrača Charlotte Bobcatsa

Miami Heat[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Miami Heat

Miami Heat roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
C 50 Flag of Canada.svg Anthony, Joel 2,06 m 111 kg UNLV
G 0 Flag of the United States.svg Bibby, Mike 1,88 m 88 kg Arizona
F 1 Flag of the United States.svg Bosh, Chris 2,11 m 104 kg Georgia Tech
G 15 Flag of the United States.svg Chalmers, Mario 1,85 m 88 kg Kansas
C 25 Flag of the United States.svg Dampier, Erick 2,11 m 120 kg Mississippi State
F 40 Flag of the United States.svg Haslem, Udonis (C) 2,03 m 107 kg Florida
G 55 Flag of the United States.svg House Eddie 1,85 m 81 kg Arizona State
F 5 Flag of the United States.svg Howard, Juwan 2,06 m 115 kg Michigan
C 11 Flag of Lithuania.svg Ilgauskas, Žydrūnas ozljeda 2,21 m 118 kg Litva
F 6 Flag of the United States.svg James, LeBron(C) 2.03 m 113 kg St. Vincent-St. Mary HS
F 22 Flag of the United States.svg Jones, James 2,03 m 98 kg Miami (Fla.)
C 21 Flag of Canada.svg Magloire, Jammal ozljeda 2,11 m 116 kg Kentucky
F 13 Flag of the United States.svg Miller, Mike 2,03 m 99 kg Florida
C 45 Flag of the United States.svg Pittman, Dexter ozljeda 2,08 m 132 kg Texas
G 3 Flag of the United States.svg Wade, Dwyane (C) 1,93 m 100 kg Marquette
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Bob McAdoo (North Carolina)
  • Flag of the United States.svg Keith Askins (Alabama)
  • Flag of the United States.svg Ron Rothstein (Rhode Island)
  • Flag of the United States.svg David Fizdale (San Diego)
  • Flag of the United States.svg Chad Kammerer (Westmont)
  • Flag of the United States.svg Octavio De La Grana (Liberty)
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Jay Sabol (FIU)
  • Flag of the United States.svg Bill Foran (Central Michigan)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Orlando Magic[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Orlando Magic

Orlando Magic roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 33 Flag of the United States.svg Anderson, Ryan 2,08 m 109 kg California
SF 22 Flag of the United States.svg Barnes, Matt 2,01 m 103 kg UCLA
PF 30 Flag of the United States.svg Bass, Brandon 2,03 m 109 kg Louisiana State
SG 15 Flag of the United States.svg Carter, Vince 1,98 m 100 kg North Carolina
C 31 Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Foyle, Adonal 2,08 m 122 kg Colgate
C 13 Flag of Poland.svg Gortat, Marcin 2,11 m 109 kg Poljska
C 12 Flag of the United States.svg Howard, Dwight (C) 2,11 m 120 kg SW Atlanta Christian Academy (GA)
PG 8 Flag of the United States.svg Johnson, Anthony 1,91 m 88 kg Charleston
SF 9 Flag of the United States.svg Lewis, Rashard 2,08 m 104 kg Alief Elsik HS (TX)
PG 14 Flag of the United States.svg Nelson, Jameer 1,83 m 86 kg Saint Joseph's
SF 20 Flag of France.svg Piétrus, Mickaël 1,98 m 98 kg Francuska
SG 7 Flag of the United States.svg Redick, J. J. 1,93 m 86 kg Duke
PG 44 Flag of the United States.svg Williams, Jason 1,85 m 82 kg Sveučilište Florida
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Brendan Malone (Iona)
  • Flag of the United States.svg Steve Clifford (Maine)
  • Flag of the United States.svg Patrick Ewing (Georgetown)
  • Flag of the United States.svg Bob Beyer (Alfred)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Washington Wizards[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Washington Wizards

Washington Wizards roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina
PG 0 Flag of the United States.svg Arenas, Gilbert (C) 1,93 m 98 kg Arizona
PF 7 Flag of the United States.svg Blatche, Andray 2,11 m 112 kg South Kent School (CT)
PG 12 Flag of the United States.svg Boykins, Earl 1,65 m 60 kg Eastern Michigan
PG 8 Flag of the United States.svg Crittenton, Javaris 1,96 m 91 kg Georgia Tech
PG 15 Flag of the United States.svg Foye, Randy 1,93 m 97 kg Villanova
SG 24 Flag of the United States.svg Gee, Alonzo 1,98 m 99 kg Alabama
SF 5 Flag of the United States.svg Howard, Josh 2,01 m 95 kg Wake Forest
PG 2 Flag of the United States.svg Livingston, Shaun 2,01 m 84 kg Peoria High School
C 34 Flag of the United States.svg McGee, JaVale 2,13 m 108 kg Nevada
SG 6 Flag of the United States.svg Miller, Mike 2,03 m 99 kg Florida
C 21 Flag of Argentina.svg Oberto, Fabricio 2,08 m 11 kg Argentina
SF 3 Flag of the United States.svg Ross, Quinton 1,98 m 88 kg Southern Methodist
SF 22 Flag of the United States.svg Singleton, James 2,03 m 104 kg Sveučilište Murray State
SF 14 Flag of the United States.svg Thornton, Al 2,03 m 100 kg Florida State
SF 1 Flag of the United States.svg Young, Nick 1,98 m 91 kg Southern Carolina
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Randy Ayers (Miami (Ohio))
  • Flag of the United States.svg Sam Cassell (Florida State)
  • Flag of the United States.svg Phil Hubbard (Michigan)
  • Flag of the United States.svg Wes Unseld Jr. (Johns Hopkins)
  • Flag of the United States.svg Randy Wittman (Indiana)
  • Flag of the United States.svg Don Zierden (Mount Senario)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Zapadana konferencija[uredi VE | uredi]

Jugozapadna divizija[uredi VE | uredi]

Dallas Mavericks[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Dallas Mavericks

Dallas Mavericks roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
G 11 Flag of Puerto Rico.svg Barea, José Juan 1,83 m 79 kg Northeastern
G 3 Flag of France.svg Beaubois, Rodrigue ozljeda 1,88 m 84 kg Francuska
F 13 Flag of the United States.svg Brewer, Corey 2,06 m 84 kg Florida
F 4 Flag of the United States.svg Butler, Caron ozljeda 2,01 m 103 kg Connecticut
F 35 Flag of the United States.svg Cardinal, Brian 2,03 m 109 kg Purdue
C 6 Flag of the United States.svg Chandler, Tyson 2,16 m 107 kg Dominguez HS (CA)
C 33 Flag of the United States.svg Haywood, Brendan 2,13 m 119 kg North Carolina
G 20 Flag of the United States.svg Jones, Dominique ozljeda 1,93 m 98 kg South Florida
G 2 Flag of the United States.svg Kidd, Jason 1,93 m 95 kg California
C 28 Flag of France.svg Mahinmi, Ian 2,11 m 104 kg Francuska
F 0 Flag of the United States.svg Marion, Shawn 2,01 m 103 kg UNLV
F 41 Flag of Germany.svg Nowitzki, Dirk (C) 2,13 m 111 kg Njemačka
G 92 Flag of the United States.svg Stevenson, DeShawn 1,96 m 99 kg Washington Union HS (CA)
F 16 Flag of Serbia.svg Stojaković, Predrag 2,08 m 104 kg Srbija
G 31 Flag of the United States.svg Terry, Jason 1,88 m 82 kg Arizona
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Terry Stotts (Oklahoma)
  • Flag of the United States.svg Dwane Casey (Kentucky)
  • Flag of the United States.svg Darrell Armstrong (Fayetteville State)
  • Flag of the United States.svg Monte Mathis (Toledo)
  • Flag of the United States.svg Robert Hackett (Wisconsin)
Kondicijski trener(i)
  • Flag of the United States.svg Casey Smith (Oklahoma)
  • Flag of the United States.svg Robert Hackett (Kentucky)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Houston Rockets[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Houston Rockets

Houston Rockets roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 13 Flag of Australia.svg Andersen, David 2,12 m 107 kg Australija
SF 1 Flag of the United States.svg Ariza, Trevor 2,03 m 95 kg UCLA
C 3 Flag of the United States.svg Armstrong, Hilton 2,11 m 107 kg Connecticut
SF 31 Flag of the United States.svg Battier, Shane (C) 2,03 m 100 kg Duke
PG 0 Flag of the United States.svg Brooks, Aaron 1,83 m 73 kg Oregon
SF 10 Flag of the United States.svg Budinger, Chase 2,01 m 99 kg Arizona
PG 5 Flag of the United States.svg Conroy, Will 1,88 m 88 kg Washington
PF 44 Flag of the United States.svg Hayes, Chuck (C) 1,98 m 108 kg Kentucky
PF 27 Flag of the United States.svg Hill, Jordan 2,08 m 105 kg Arizona
PF 20 Flag of the United States.svg Jeffries, Jared 2,11 m 109 kg Indiana
PG 7 Flag of the United States.svg Lowry, Kyle 1,83 m 93 kg Villanova
SG 12 Flag of the United States.svg Martin, Kevin 2,01 m 84 kg Western Carolina
PF 4 Flag of Argentina.svg Scola, Luis 2,06 m 111 kg Argentina
PG 8 Flag of the United States.svg Taylor, Jermaine 1,93 m 95 kg Florida
C 11 Flag of the People's Republic of China.svg Yao Ming ozljeda 2,29 m 141 kg Kina
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Elston Turner (Mississippi)
  • Flag of the United States.svg Jack Sikma (Illinois Wesleyan)
  • Flag of the United States.svg T. R. Dunn (Alabama)
  • Flag of the United States.svg R. J. Adelman (Willamette)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Memphis Grizzlies[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 00 Flag of the United States.svg Arthur, Darrell 2,06 m 102 kg Kansas
SG 9 Flag of the United States.svg Brewer, Ronnie 2,01 m 99 kg Arkansas
SF 1 Flag of the United States.svg Carroll, DeMarre 2,03 m 94 kg Missouri
PG 11 Flag of the United States.svg Conley, Mike 1,85 m 82 kg Ohio State
C 33 Flag of Spain.svg Gasol, Marc (C) 2,16 m 120 kg Španjolska
SF 22 Flag of the United States.svg Gay, Rudy 2,03 m 101 kg Connecticut
C 15 Flag of Iran.svg Haddadi, Hamed 2,18 m 115 kg Iran
PG 25 Flag of the United States.svg Hudson, Lester 1,88 m 86 kg Tennessee-Martin
PF 45 Flag of the United States.svg Hunter, Steven 2,13 m 109 kg DePaul
SG 32 Flag of the United States.svg Mayo, O. J. 1,93 m 95 kg Southern Carolina
PF 50 Flag of the United States.svg Randolph, Zach (C) 2,06 m 118 kg Michigan State
C 34 Flag of Tanzania.svg Thabeet, Hasheem 2,21 m 121 kg Connecticut
PG 10 Flag of the United States.svg Tinsley, Jamaal 1,91 m 84 kg Iowa State
PG 5 Flag of the United States.svg Williams, Marcus 1,91 m 93 kg Connecticut
SF 4 Flag of the United States.svg Young, Sam 2,01 m 101 kg Pittsburgh
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Johnny Davis (Dayton)
  • Flag of the United States.svg Henry Bibby (UCLA)
  • Flag of the United States.svg David Joerger (Moorhead State*)
  • Flag of the United States.svg Barry Hecker (Frostburg State*)
  • Flag of the United States.svg Damon Stoudamire (Arizona)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

New Orleans Hornets[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: New Orleans Hornets

New Orleans Hornets roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PG 2 Flag of the United States.svg Collinson, Darren 1,88 m 75 kg UCLA
PF 1 Flag of Nigeria.svg Diogu, Ike 2,06 m 113 kg Arizona State
C 34 Flag of the United States.svg Gray, Aaron 2,13 m 122 kg Pittsburgh
C 4 Flag of Australia.svg Marks, Sean 2,08 m 113 kg California
C 50 Flag of the United States.svg Okafor, Emeka 2,08 m 116 kg Connecticut
SF 41 Flag of the United States.svg Posey, James 2,03 m 98 kg Xavier
SF 9 Flag of Lithuania.svg Songaila, Darius 2,06 m 112 kg Wake Forest
SF 16 Flag of Serbia.svg Stojaković, Peja 2,08 m 104 kg Srbija
SG 5 Flag of the United States.svg Thornton, Marcus 1,96 m 93 kg Louisiana State
PF 30 Flag of the United States.svg West, David 2,06 m 109 kg Xavier
SF 32 Flag of the United States.svg Wright, Julian 2,03 m 102 kg Kansas
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Charlie Parker (Findlay (OH))
  • Flag of the United States.svg Paul Pressey (Tulsa)
  • Flag of the United States.svg Robert Werdann (St. John's)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

San Antonio Spurs[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: San Antonio Spurs

San Antonio Spurs roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 11 Flag of the United States.svg Ayres, Jeff 2,06 m 113 kg Arizona
C 16 Flag of Australia.svg Baynes, Aron 2,08 m 118 kg Washington
PF 15 Flag of the United States.svg Bonner, Matt 2,08 m 107 kg Florida
C 21 Flag of the United States.svg Duncan, Tim 2,11 m 116 kg Wake Forest
SG 20 Flag of Argentina.svg Ginóbili, Manu 1,98 m 93 kg Argentina
SG 3 Flag of Italy.svg Belinelli, Marco 1,96 m 88 kg Italija
PG 25 Flag of France.svg De Colo, Nando 1,96 m 91 kg Francuska
PF 33 Flag of France.svg Diaw, Boris 2,03 m 107 kg Francuska
SG 4 Flag of the United States.svg Green, Danny 1,98 m 95 kg North Carolina
PG 5 Flag of the United States.svg Joseph, Cory 1,91 m 84 kg Texas
SF 2 Flag of the United States.svg Leonard, Kawhi 2,01 m 102 kg San Diego
PG 8 Flag of Australia.svg Mills, Patty 1,83 m 84 kg Australija
PG 9 Flag of France.svg Parker, Tony 1,88 m 84 kg Francuska
C 22 Flag of Brazil.svg Splitter, Tiago 2,11 m 109 kg Brazil
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Jim Boylen (Maine)
  • Flag of New Zealand.svg Sean Marks (California)
  • Flag of the United States.svg Chip Engelland (Duke)
  • Flag of the United States.svg Chad Forcier (Seattle Pacific)
  • Flag of the United States.svg Ime Udoka (Portdland State)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Pacifička divizija[uredi VE | uredi]

Golden State Warriors[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Golden State Warriors

Golden State Warriors roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
F 2 Bell, Jordan 2,06 m 102 kg Oregon
F 25 Boucher, Chris 2,08 m 91 kg Oregon
F 18 Casspi, Omri 2,06 m 102 kg Israel
G 4 Cook, Quinn 1,88 m 81 kg Duke
G 30 Curry, Stephen (C) 1,91 m 86 kg Davidson
F 35 Flag of the United States.svg George, Devean 2,03 m 107 kg Augsburg
G/F 23 Flag of the United States.svg Hunter, Chris 2,11 m 109 kg Michigan
C 9 Flag of the United States.svg Maggette, Corey 1,98 m 102 kg Duke
G 15 Flag of the United States.svg Morrow, Anthony 1,96 m 95 kg Georgia Tech
F 34 Flag of Serbia.svg Radmanović, Vladimir 2,08 m 106 kg Srbija
G 5 Flag of the United States.svg Randolph, Anthony 2,08 m 93 kg Louisiana State
C 0 Flag of the United States.svg Tolliver, Anthony 2,06 m 109 kg Creighton
C 1 Flag of France.svg Turiaf, Ronny (C) 2,08 m 113 kg Gonzaga
G 27 Flag of the United States.svg Watson, C. J. 1,88 m 79 kg Tennessee
F 11 Flag of the United States.svg Williams, Reggie 1,98 m 95 kg Virginia Military
G/F 3 Flag of the United States.svg Wright, Brandan 2,08 m 95 kg North Carolina
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Ron Adams (Fresno Pacific)
  • Flag of the United States.svg Mike Brown (San Diego)
  • Flag of the United States.svg Jarron Collins (Stanford)
  • Flag of the United States.svg Chris DeMarco (Dominican U CA)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Los Angeles Clippers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PG 2 Flag of the United States.svg Blake, Steve 1,91 m 78 kg Maryland
C 6 Flag of the United States.svg Jordan, DeAndre 2,11 m 120 kg Texas A&M
SG 25 Flag of the United States.svg Collins, Mardy 1,98 m 100 kg Temple
PG 1 Flag of the United States.svg Davis, Baron (C) 1,91 m 98 kg UCLA
PG 3 Flag of the United States.svg Paul, Chris 1,83 m 79 kg Wake Forest
PF 0 Flag of the United States.svg Gooden, Drew 2,08 m 113 kg Kansas
SG 10 Flag of the United States.svg Gordon, Eric 1,91 m 98 kg Indiana
PF 32 Flag of the United States.svg Griffin, Blake 2,08 m 112 kg Oklahoma
C 9 Flag of the United States.svg Jordan, DeAndre 2,13 m 116 kg Texas A&M
C 35 Flag of Germany.svg Kaman, Chris (C) 2,13 m 120 kg Central Michigan
SF 20 Flag of the United States.svg Novak, Steve 2,08 m 100 kg Marquette
SF 34 Flag of the United States.svg Outlaw, Travis 2,06 m 94 kg Starkville HS (MS)
C 8 Flag of the United States.svg Skinner, Brian 2,06 m 120 kg Baylor
PF 5 Flag of the United States.svg Smith, Craig 2,01 m 122 kg Boston College
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Kim Hughes (Wisconsin)
  • Flag of the United States.svg Neal Meyer (San Diego)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Los Angeles Lakers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina
SF 37 Flag of the United States.svg Artest, Ron 2,01 m 118 kg St. John's
SG 12 Flag of the United States.svg Brown, Shannon 1,93 m 96 kg Michigan State
SG 24 Flag of the United States.svg Bryant, Kobe (C) 1,98 m 93 kg Lower Merion (HS)
C 17 Flag of the United States.svg Bynum, Andrew 2,13 m 129 kg St. Joseph (HS)
PG 1 Flag of the United States.svg Farmar, Jordan 1,88 m 82 kg UCLA
PG 2 Flag of the United States.svg Fisher, Derek 1,85 m 93 kg Arkansas-Little Rock
PF 16 Flag of Spain.svg Gasol, Pau 2,13 m 118 kg Španjolska
C 28 Flag of Belgium (civil).svg Ilunga-Mbenga, Didier 2,13 m 116 kg DR Kongo
SF 6 Flag of the United States.svg Morrison, Adam 2,03 m 93 kg Gonzaga
SF 7 Flag of the United States.svg Odom, Lamar 2,08 m 104 kg Rhode Island
PF 21 Flag of the United States.svg Powell, Josh 2,06 m 102 kg North Carolina State
SG 18 Flag of Slovenia.svg Vujačić, Saša 2,01 m 88 kg Slovenija
SF 4 Flag of the United States.svg Walton, Luke 2,03 m 105 kg Arizona
Trener
Pomoćni trener(i)
Atletski trener(i)
  • Flag of the United States.svg Gary Vitti (Utah)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Phoenix Suns[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Phoenix Suns

Phoenix Suns roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
SG 25 Flag of the United States.svg Carter, Vince 1,98 m 100 kg Sjeverna Karolina
SF 1 Flag of the United States.svg Childress, Josh 2,03 m 95 kg Stanford
PG 22 Flag of the United States.svg Dowdell, Zabian 1,91 m 87 kg Virginia Tech
PG 2 Flag of Slovenia.svg Dragić, Goran ozljeda 1,91 m 86 kg Slovenija
SF 3 Flag of the United States.svg Dudley, Jared 2,01 m 102 kg Boston College
PF 8 Flag of the United States.svg Frye, Channing 2,11 m 111 kg Arizona
C 4 Flag of Poland.svg Gortat, Marcin 2,11 m 109 kg Poljska
SF 33 Flag of the United States.svg Hill, Grant (C) 2,03 m 102 kg Duke
PF 31 Flag of the United States.svg Lawal, Gani ozljeda 2,06 m 106 kg Georgia Tech
C 15 Flag of the United States.svg Lopez, Robin 2,13 m 116 kg Stanford
PG 13 Flag of Canada.svg Nash, Steve (C) 1,91 m 81 kg Santa Clara
SG 12 Flag of France.svg Piétrus, Mickäel 1,98 m 98 kg Gvadalupa
C 20 Flag of the United States.svg Siler, Garret 2,11 m 138 kg Augusta State
PF 21 Flag of the United States.svg Warrick, Hakim 2,06 m 99 kg Syracuse
Trener
Pomoćni trener(i)
Atletski trener(i)
  • Flag of the United States.svg Aaron Nelson (Iowa State)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Sacramento Kings[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Sacramento Kings

Sacramento Kings roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 40 Flag of the United States.svg Brockman, Jon 2,01 m 116 kg Washington
SF 18 Flag of Israel.svg Casspi, Omri 2,06 m 96 kg Izrael
SF 15 Flag of the United States.svg Dorsey, Joey 2,03 m 122 kg Memphis
PG 13 Flag of the United States.svg Evans, Tyreke 1,96 m 100 kg Memphis
SF 32 Flag of the Dominican Republic.svg García, Francisco 2,01 m 88 kg Louisville
PF 20 Flag of the United States.svg Greene, Donté 2,08 m 103 kg Syracuse
C 31 Flag of the United States.svg Hawes, Spencer 2,16 m 104 kg Washington
C 24 Flag of the United States.svg Landry, Carl 2,06 m 112 kg Purdue
PF 42 Flag of the United States.svg May, Sean 2,06 m 121 kg North Carolina
SF 7 Flag of the United States.svg McGuire, Dominic 2,03 m 95 kg Fresno State
SF 5 Flag of Argentina.svg Nocioni, Andrés 2,01 m 102 kg Argentina
C 34 Flag of the United States.svg Thompson, Jason 2,11 m 113 kg Rider
SG 3 Flag of Nigeria.svg Udoka, Ime 1,96 m 100 kg Portland State
PG 19 Flag of Slovenia.svg Udrih, Beno 1,91 m 93 kg Slovenija
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Shareef Abdur-Rahim (California)
  • Flag of the United States.svg Mario Elie (American International*)
  • Flag of the United States.svg Jim Eyen (UC Santa Barbara)
  • Flag of the United States.svg Leonard Robinson (Tennessee State*)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Sjeverozapadna divizija[uredi VE | uredi]

Denver Nuggets[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Denver Nuggets

Denver Nuggets roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
SG 6 Flag of the United States.svg Afflalo, Arron 1,96 m 98 kg UCLA
PF 30 Flag of the United States.svg Allen, Malik 2,08 m 116 kg Villanova
PF 11 Flag of the United States.svg Andersen, Chris 2,08 m 103 kg Blinn College TX (JC)
SF 15 Flag of the United States.svg Anthony, Carmelo (C) 2,03 m 104 kg Syracuse
SF 32 Flag of the United States.svg Balkman, Renaldo 2,03 m 94 kg South Carolina
PG 1 Flag of the United States.svg Billups, Chauncey (C) 1,91 m 92 kg Colorado
PG 25 Flag of the United States.svg Carter, Anthony 1,88 m 88 kg Hawaiʻi
SF 14 Flag of the United States.svg Graham, Joey 2,01 m 102 kg Oklahoma State
C 31 Flag of Brazil.svg Hilario, Nenê 2,11 m 113 kg Brazil
SG 3 Flag of the United States.svg Lawson, Ty 1,80 m 88 kg North Carolina
PF 4 Flag of the United States.svg Martin, Kenyon (C) 2,06 m 109 kg Cincinnati
C 27 Flag of France.svg Petro, Johan 2,13 m 112 kg Francuska
SG 5 Flag of the United States.svg Smith. J. R. 1,98 m 100 kg St. Benedict's Prep (NJ)
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Adrian Dantley (Notre Dame)
  • Flag of the United States.svg John Welch (Nevada-Las Vegas)
  • Flag of the United States.svg Tim Grgurich (Pittsburgh)
  • Flag of the United States.svg Jamahl Mosley (Colorado)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Minnesota Timberwolves[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
SF 22 Flag of the United States.svg Brewer, Corey 2,06 m 84 kg Florida
SG 19 Flag of the United States.svg Ellington, Wayne 1,96 m 92 kg North Carolina
PG 10 Flag of the United States.svg Flynn, Jonny 1,83 m 89 kg Syracuse
SF 8 Flag of the United States.svg Gomes, Ryan (C) 2,01 m 113 kg Providence
C 1 Flag of the United States.svg Hollins, Ryan 2,13 m 104 kg UCLA
C 15 Flag of Australia.svg Jawai, Nathan 2,08 m 127 kg Australija
C 25 Flag of the United States.svg Jefferson, Al (C) 2,08 m 120 kg Prentiss HS (MS)
PF 42 Flag of the United States.svg Love, Kevin 2,08 m 118 kg UCLA
C 31 Flag of Serbia.svg Miličić, Darko 2,13 m 125 kg Srbija
SG 11 Flag of Serbia.svg Pavlović, Saša 2,01 m 104 kg Srbija
C 4 Flag of Ukraine.svg Pečerov, Oleksij 2,13 m 106 kg Ukrajina
PG 7 Flag of the United States.svg Sessions, Ramon 1,91 m 86 kg Nevada
SG 29 Flag of the United States.svg Tucker, Alando 1,98 m 93 kg Wisconsin
SF 3 Flag of the United States.svg Wilkins, Damien 1,98 m 102 kg Georgia
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Jerry Sichting (Purdue)
  • Flag of the United States.svg John-Blair Bickerstaff (Minnesota)
  • Flag of the United States.svg Ed Pinckney (Villanova)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Oklahoma City Thunder[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
SG 8 Flag of the United States.svg Antonio Anderson 1,98 m 98 kg Memphs
PF 4 Flag of the United States.svg Nick Collison 2,08 m 116 kg Kansas
SF 35 Flag of the United States.svg Kevin Durant (C) 2,06 m 98 kg Teksas
SG 13 Flag of the United States.svg James Harden 1,96 m 101 kg Arizona State
PF 9 Flag of the Republic of the Congo.svg Serge Ibaka 2,08 m 100 kg Republika Kongo
C 12 Flag of Serbia.svg Nenad Krstić 2,13 m 118 kg Srbija
SG 6 Flag of the United States.svg Eric Maynor 1,91 m 79 kg Virginia Commonwealth
C 23 Flag of the United States.svg B. J. Mullens 2,16 m 125 kg Ohio State
PG 7 Flag of the United States.svg Kevin Ollie 1,88 m 88 kg Connecticut
SG 2 Flag of Switzerland.svg Thabo Sefolosha 2,01 m 98 kg Švicarska
C 36 Flag of the United States.svg Etan Thomas 2,08 m 118 kg Syracuse
SG 5 Flag of the United States.svg Kyle Weaver 1,98 m 91 kg Washington State
PG 0 Flag of the United States.svg Russell Westbrook 1,91 m 86 kg UCLA
PF 3 Flag of the United States.svg D. J. White 2,06 m 114 kg Indiana
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Ron Adams (Fresno Pacific)
  • Flag of the United States.svg Mark Bryant (Seton Hall)
  • Flag of the United States.svg Maurice Cheeks (West Texas State)
  • Flag of the United States.svg Rex Kalamian (Cal Poly Pomona)
  • Flag of the United States.svg Ralph Lewis (La Salle)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Portland Trail Blazers[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina
PF 12 Flag of the United States.svg Aldridge, LaMarcus (C) 2,11 m 109 kg Teksas
SF 88 Flag of France.svg Batum, Nicholas 2,03 m 91 kg Francuska
PG 4 Flag of the United States.svg Bayless, Jerryd 1,91 m 91 kg Arizona
C 21 Flag of the United States.svg Camby, Marcus 2,11 m 107 kg Massachusetts Amherst
PF 33 Flag of the United States.svg Cunningham, Dante 2,03 m 103 kg Villanova
PG 27 Flag of the United States.svg Diener, Travis 1,85 m 79 kg Marquette
SG 5 Flag of Spain.svg Fernández, Rudy 1,98 m 84 kg Španjolska
PF 6 Flag of the United States.svg Howard, Juwan 2,06 m 115 kg Michigan
PG 24 Flag of the United States.svg Miller, Andre 1,88 m 91 kg Sveučilište
PG 8 Flag of Australia.svg Mills, Patrick 1,83 m 79 kg Saint Mary's
C 52 Flag of the United States.svg Oden, Greg 2,13 m 129 kg Ohio State
PG 31 Flag of the United States.svg Pendergraph, Jeff 2,08 m 109 kg Arizona State
C 10 Flag of the United States.svg Przybilla, Joel 2,16 m 111 kg Minnesota
SG 7 Flag of the United States.svg Roy, Brandon (C) 1,98 m 96 kg Washington
SG 23 Flag of the United States.svg Webster, Martell 2,01 m 107 kg Seattle Prep (WA)
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Dean Demopoulos (West Chester (PA))
  • Flag of the United States.svg Maurice Lucas (Marquette)
  • Flag of the United States.svg Monty Williams (Notre Dame)
  • Flag of the United States.svg Joe Prunty (Cal Poly)

Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda

Utah Jazz[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Utah Jazz

Utah Jazz roster
Igrači Treneri
Poz. # Ime Visina Težina Sveučilište
PF 5 Flag of the United States.svg Boozer, Carlos 2,06 m 121 kg Duke
C 44 Flag of Ukraine.svg Fesenko, Kirilo 2,16 m 136 kg Ukrajina
PG 15 Flag of the United States.svg Gaines, Sundiata 1,85 m 88 kg Georgia
SG 6 Flag of the United States.svg Jeffers, Othyus 1,96 m 91 kg Robert Morris
SF 47 Zastava Ruske Federacije.svg Kiriljenko, Andrej (C) 2,06 m 103 kg Rusija
SG 26 Flag of the United States.svg Korver, Kyle 2,01 m 96 kg Creighton
C 41 Flag of Greece.svg Koufos, Kosta 2,13 m 120 kg Ohio State
SG 23 Flag of the United States.svg Matthews, Wesley 1,96 100 kg Marquette
SG 34 Flag of the United States.svg Miles, C. J. 1,98 m 98 kg Skyline HS (TX)
PF 24 Flag of the United States.svg Millsap, Paul 2,03 m 117 kg Louisiana Tech
C 13 Flag of Turkey.svg Okur, Mehmet 2,11 m 119 kg Turska
PG 17 Flag of the United States.svg Price, Ronnie 1,88 m 86 kg Utah Valley State
PG 8 Flag of the United States.svg Williams, Deron (C) 1,91 m 93 kg Illinois
Trener
Pomoćni trener(i)
  • Flag of the United States.svg Phil D. Johnson (Utah State)
  • Flag of the United States.svg Tyrone Corbin (DePaul)
  • Flag of the United States.svg Scott Layden (St. Francis (PA))



Legenda
  • (C) - Kapetan momčadi
  • ozljeda - Ozljeda