Dodatak:Popis najpopularnijih YouTube kanala

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Predložak:Osvježavati

Ovaj članak sadržava popis trenutno najpopularnijih YouTube kanala

Najpopularniji kanali[uredi VE | uredi]

Cijelo vrijeme[uredi VE | uredi]

Ova tablica sadržava popis 50 kanala s najviše pretplatnika, minimalno milijun kao i glavnih kanala i jezika za svaki kanal. Kanali su označeni kao "Auto-generirani od YouTube-a" (kategorija glazba, igrice, sportovi i filmovi) nisu uključeni. Od ožujka 2018., 34 od ovih kanala su na engleskome.

Rank Promjena Ime kanala MCN[1] Glavni
jezici (s)
Broj pretplatnika[2]
(u milijunima)
Žanr[2]
1. ažurirano 23.lipnja 2019. T- Series T-Series Hindski 102,8 Glazba
2. ažurirano 23. lipnja 2019. PewDiePie N/A engleski 96,7 Komedija
3. 5-Minute Crafts channel frederator engleski 34
4. Cocomelon - Nursery Rhymes[ Full screen engleski 33 Zabava
5. Rast Set India SET Hindski 29 Glazba
6. Ed Sherran WMG engleski 28
7. Rast Bright side[3] Whistle Sports Šport
8. elrubiusOMG[4] TalentWeb španjolski 27 Komedija
9. TaylorSwiftVEVO[5] Vevo engleski Glazba
10. Rast whinderssonnunes[6] N/A portugalski Komedija
11. YouTube Spotlight[7] Google engleski Vijesti
12. Fernanfloo[8] BroadbandTV španjolski 26 Igre
13. Rast KatyPerryVEVO[9] Vevo engleski Glazba
14. RihannaVEVO[10]
15. EminemVEVO[11]
16. JuegaGerman[12] HolaSoyGerman španjolski 25 Igre
17. TheEllenShow[13] Time Warner engleski 23 Zabava
18. OneDirectionVEVO[14] Vevo Glazba
19. Rast WWE[15] WWE Zabava
20. Smosh[16] Defy 22 Komedija
21. VanossGaming[17] JETPAK Igre
22. VEGETTA777[18] TalentWeb španjolski 21
23. Yuya[19] N/A 20 How-to
24. nigahiga[20] engleski Zabava
25. Rast SET India[21] Sony Pictures hindski Emisije
26. Spinnin' Records[22] Spinnin Records engleski Zabava
27. Bruno Mars[23] WMG Glazba
28. Markiplier[24] Disney Digital Network 19 Igre
29. Felipe Neto[25] Freedom! portugalski Zabava
30. shakiraVEVO[26] Vevo španjolski and engleski Glazba
31. ArianaGrandeVevo[27] engleski
32. Trap Nation[28] The District 18
33. KSI[29] StyleHaul Zabava
34. Rast LuisFonsiVEVO[30] Vevo španjolski Glazba
35. jacksepticeye[31] Disney Digital Network engleski Igre
36. DanTDM[32] StyleHaul
37. JennaMarbles[33] N/A 17 Komedija
38. Skrillex[34] WMG Glazba
39. Logan Paul Vlogs[35] Studio71 16 Zabava
40. FBE[36] FullScreen
41. WatchMojo.com[37] WatchMojo
42. Rast Get Movies[38] XMedia Digital ruski
43. enchufetv[39] N/A španjolski Komedija
44. Rast Vevo[40] Vevo engleski Glazba
45. AdeleVEVO[41]
46. CanalCanalha[42] N/A portugalski 15 Komedija
47. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon[43] NBC engleski
48. Rast rezendeevil[44] Disney Digital Network portugalski Igre
49. David Guetta[45] WMG engleski Glazba
50. Rast ChuChu TV Nursery Rhymes & Kids Songs[46] KidsCamp Obrazovanje
Ažurirano:23 lipnja 2019

Po državi[uredi VE | uredi]

Sljedeća tablica je popis najpraćenijih YouTube kanala u nekoj državi po engleskoj Wikipediji koji se broje u milijunima, prateći socijalni medij statističkog agregatora VidStatsX.

Država Kanal Pretplatnika
(millions)
Albanija AlotVines[47] 1
Alžir Oum Walid[48] 2
Argentina DrossRotzank[49] 12
Australija HowToBasic[50] 10
Austrija Red Bull[51] 6
Bahrein Omar Farooq عمر فاروق[52] 1
Bjelorusija telblog.net[53] 2
Belgija PressTube[54] 1
Brazil Canal KondZilla[55] 30
Bugarska PlanetaOficial[56] 1
Kambodža KH Daily[57]
Kanada JustinBieberVEVO[58] 34
Čile HolaSoyGerman.[59] 33
Kina 湖南卫视芒果TV官方频道 China
HunanTV Official Channel
[60]
2
Kolumbija shakiraVEVO[61] 19
Flag of Croatia.svg Hrvatska 2CELLOS[62] 4
Češka GoGoManTV[63] 1
Danska Crainer[64] 2
Dominikanska Republika Carlos Montesquieu[65] 1
Ekvador Apocalipsis of Games[66]
Egipat MBC مصر[67] 3
El Salvador Fernanfloo[68] 27
Finska TheRelaxingEnd[69] 1
Francuska David Guetta[70] 15
Georgia King Dm[71] 1
Njemačka freekickerz[72] 6
Grčka Teo CRi[73] 1
Hong Kong 蘋果動新聞 HK Apple Daily[74]
Mađarska Drawing 3D Art[75]
Indija T-Series[76] 82,5
Indonezija Raditya Dika[77] 3
Irak الرماس ميوزك[78] 5
Irska jacksepticeye[79] 18
Izrael cobra123473[80] 1
Italija ➜FavijTV™[81] 4
Jamajka JavierNathaniel[82] 1
Japan Fischer's-フィッシャーズ-[83] 4
Jersey ChrisMD[84] 3
Jordan toyorbabytv[85] 4
Kazahstan СПС[86] 1
Kuvajt Swar Shuaib[87] 2
Latvija TrapMusicHDTV[88] 4
Libanon mtvlebanon[89] 1
Malezija Les' Copaque Production[90] 2
Meksiko Yuya[91] 20
Moldavija Carla's Dreams[92] 1
Monako Jon Olsson[93]
Maroko Saad Lamjarred | سعد لمجرد[94] 4
Nepal Music Nepal[95] 1
Nizozemska Trap City[96] 9
Novi Zeland Shaaanxo[97] 3
Nikaragva JR INN[98] 1
Nigerija MarkAngelComedy[99]
Norveška Alan Walker[100] 13
Pakistan ARY Digital[101] 2
Palestina Fozi Mozi[102]
Panama Windy GirkTV[103] 1
Peru whatthechic[104] 4
Filipini ABS-CBN Entertainment[105] 8
Poljska Blowek[106] 3
Portugal D4rkFrame[107]
Puerto Rico LuisFonsiVEVO[108] 18
Rumunjska Cat Music[109] 4
Rusija Get Movies[110] 16
St. Martin Lorrayne Mavromatis[111] 1
Saudijska Arabija Rotana[112] 6
Srbija IDJVideos.TV[113] 2
Singapur Oddbods - Official Channel[114] 1
Slovenija TimKo Kid[115]
Južna Koreja SMTOWN[116] 13
Španjolska elrubiusOMG[117] 28
Švedska PewDiePie[118] 82,8
Švicarska Typhoon Cinema[119] 2
Sirija Assala Nasri[120] 1
Tajvan TGOP (This Group Of People)[121] 2
Tajland GMM GRAMMY OFFICIAL[122] 11
Tunis Thisiz Balti[123] 1
Turska netd müzik[124] 9
Ukrajina SlivkiShow[125] 10
UAE Noor Stars[126] 6
Velika Britanija Ed Sheeran[127] 29
SAD Dude Perfect[128] 28
Urugvaj dosogas[129] 5
Venezuela LA DIVAZA[130] 6
Vijetnam FAP TV[131] 4
Ažurirano: 27. siječnja 2019.

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. Pregled mreže više kanala (MCN) za autore sadržaja na YouTubeu, https://support.google.com
  2. 2,0 2,1 Pogrješka u citiranju: nije zadan tekst za izvor SocialBlade
  3. Dude Perfect. Whistle Sports pristupljeno 7. ožujka 2018.
  4. elrubiusOMG. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  5. TaylorSwiftVEVO. Big Machine Label Group pristupljeno 25. prosinca 2017.
  6. whinderssonnunes. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  7. YouTube Spotlight. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  8. Fernanfloo. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  9. KatyPerryVEVO. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  10. RihannaVEVO. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  11. EminemVEVO. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  12. JuegaGerman. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  13. TheEllenShow. Warner Bros. Television pristupljeno 25. prosinca 2017.
  14. OneDirectionVEVO. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  15. WWE. WWE pristupljeno 7. ožujka 2018.
  16. Smosh. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  17. VanossGaming. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  18. VEGETTA777. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  19. Yuya. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  20. nigahiga. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  21. SET India. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  22. Spinnin' Records. Warner Music Group pristupljeno 25. prosinca 2017.
  23. Bruno Mars. Atlantic Records pristupljeno 25. prosinca 2017.
  24. Markiplier. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  25. Felipe Neto. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  26. shakiraVEVO. Sony Music Entertainment pristupljeno 25. prosinca 2017.
  27. ArianaGrandeVevo. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  28. Trap Nation. The Nations pristupljeno 25. prosinca 2017.
  29. KSI. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  30. LuisFonsiVEVO. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  31. jacksepticeye. Disney Digital Networks pristupljeno 25. prosinca 2017.
  32. DanTDM. StyleHaul pristupljeno 25. prosinca 2017.
  33. JennaMarbles. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  34. Skrillex. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  35. Logan Paul Vlogs (engleski) pristupljeno 25. prosinca 2017.
  36. Fine Brothers Entertainment. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  37. WatchMojo.com. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  38. Get Movies (engleski) pristupljeno 25. prosinca 2017.
  39. enchufetv. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  40. Vevo. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  41. AdeleVEVO. XL Recordings pristupljeno 25. prosinca 2017.
  42. CanalCanalha. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  43. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  44. rezendeevil. Disney Digital Network pristupljeno 7. ožujka 2018.
  45. David Guetta. YouTube pristupljeno 25. prosinca 2017.
  46. ChuChu TV Nursery Rhymes & Kids Songs. KidsCamp pristupljeno 13. ožujka 2018.
  47. Albania's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  48. Algeria's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  49. Argentina's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  50. Australia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  51. Austria's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  52. Bahrain's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  53. Belarus's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  54. Belgium's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  55. Brazil's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  56. Bulgaria's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  57. Cambodia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  58. Canada's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  59. Chile's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  60. China's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  61. Colombia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  62. Croatia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  63. Czechia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  64. Denmark's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  65. Dominican Republic's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  66. Ecuador's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  67. Ecuador's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  68. El Salvador's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  69. Finland's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  70. France's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  71. Georgia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  72. Germany's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  73. Greece's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  74. Hong Kong's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  75. Greece's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  76. India's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  77. Indonesia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  78. Iraq's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  79. Ireland's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  80. Israel's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  81. Italy's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  82. Jamaica's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  83. Japan's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  84. Jersey's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  85. Jordan's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  86. Kazakhstan's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  87. Kuwait's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  88. Latvia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  89. Lebanon's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  90. Malaysia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  91. Mexico's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  92. Moldova's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  93. Monaco's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  94. Morocco's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  95. Nepal's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  96. Netherland's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  97. New Zealand's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  98. Nicaragua's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  99. Nigeria's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  100. Norway's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  101. Pakistan's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  102. Palestine's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  103. Panama's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  104. Peru's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  105. Philippine's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  106. Poland's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  107. Portugal's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  108. Puerto Rico's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  109. Romania's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  110. Russia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  111. St. Martin's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  112. Saudi Arabia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  113. Serbia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  114. Singapore's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  115. Slovenia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  116. South Korea's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  117. Spain's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  118. Sweden's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  119. Switzerland's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  120. Syria's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  121. Taiwan's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  122. Thailand's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  123. Tunisia's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  124. Turkey's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  125. Ukraine's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  126. United Arab Emirate's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  127. United Kingdom's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  128. United States's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  129. Uruguay's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  130. Venezuela's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.
  131. Vietnam's All Time Most Subscribed YouTube Channels pristupljeno 15. ožujka 2018.