Dodatak:Popis odašiljačkih objekata OiV-a

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Niže je opis OiV odašiljačkih lokacija zemaljske televizije (DVB-T/T2), te FM i DAB+ radijskih odašiljača.

  • 215 TV odašiljačkih objekata
  • 93 radio odašiljačkih objekata
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-OS DAB+
D01 Belje "Đuro Podboj" 36 44 38 21 56 51 93,3 98,1 102,8 8C
Borinci 36 44 38 21 56 51 88,3 96,1 105,3
Drenovci 36 92,1 104,4 99,3
Ilok 36 91,6 100,5 105,8
Josipovac 36 103,4 102,4
Levanjska Varoš 36
Šarengrad 36
Zlatarevac 89,3 95,8 105,6
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-OS
D02 Brodski Stupnik 23 39 93,1 95,5
Bučje (Pleternica) 23 39
Cernička Šagovina 23
Kutjevo 23
Lipovac 23
Migalovci 23
Moslavačka gora 23 39 28 53 43
Nova Gradiška 23 39
Nova Ljeskovica 23
Novska 23
Okučani II 23
Oriovac 23
Pakrac 23 39
Papuk 23 39 38 58 56 43 94,9 106,8 97,7
Pitomača 23
Požega 23
Psunj 23 39 28 58 26 43 97,3 99,7 102,0
Rajić 23
Rešetari 23
Sibinj 23
Slatina 23 39 96,6 100,7 91,1
Slavonski Brod - Košarevac 23 39 38 58 56 43 91,3 105,1 107,9
Velika 23
Virovitica 23 39 28 58 53 43
Voćin 23
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 DAB+
D03 Bolfan 44
Brezje 44
Donja Višnjica 44
Đurđevac 44
Ivanščica 44 48 28 36 53 34 102,4 106,4 96,1 9C
Kalnik 44 48 28 53 34 90,8 105,8 107,8
Koprivnica 44 48 36 34
Lepoglava 44
Maruševec 44
Podevčevo 44
Sveti Martin 44
Štrigova 44
Varaždinske Toplice 44
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-SLJE DAB+
D04 Bidrovec 25
Blaškovec 25
Brezovica 25 90,1 102,0 107,7
Čučerje 25
Desinić 25
Duga Resa 25
Dvor na Uni 25
Hrvatska Kostajnica 25 48 88,5 90,1
Hum na Sutli 25
Kašina 25
Klanjec 25
Kostanjevac 25
Krapinske Toplice II 25
Markuševec 25
Nespeš 25
Petrova gora 25 48
Rude Črnec 25
Sljeme 25 48 28 42 53 40 92,1 98,5 88,1 9C
Straža 25 93,5 102,2 106,8
Sveta Gera 25 48
Sveta Nedelja 25 48 28 42 53 40 90,7
Šestine 25
Unčani 25
Vugrovec 25
Zagreb - Prisavlje (HRT) 25 48 28 53 40
d044-d045-d046 Japetić 57
Karlovac - Martinščak 57
Tusti vrh 57 94,3
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-PU HRT-RI DAB+
D05 Bakar 28 53
Barbat 28 53
Baška 28
Brgud 28 88,2 91,5 94,5
Bribir 28
Buje 28 53 91,3 103,7 93,2 96,4
Buzet 28 53
Cres 28 53 87,9 95,6 97,9
Crni Lug 28
Čabar I 28 89,2 90,7
Delnice 28 53
Fužine 28 53 87,8 107,8 101,7 104,0
Gerovo 28 88,9 98,6
Grobnik 28 53
Jablanac 28
Kampor II 28
Koromačno 28 53 90,0 88,1 96,3
Krk - grad II 28
Krk - Kras II 28 53 57 45 39 23
Krk - Treskavec 28
Limski kanal 90,2 102,6 93,9
Lokve II 28 53
Mali Lošinj II 28 53 92,0 97,5 107,4
Martinšćica 28 53 88,6 92,7
Novigrad (Istarski) 28 53 90,6 102,2 93,8
Pašac 28
Pazin 28 53
Plomin 28 53
Plovanija 28
Poreč - otok Sv. Nikola 28 53 94,3 88,3
Prezid 28 88,0 96,0 101,7
Pula 28 53 45 23 91,4 94,4 102,1
Pula II 28 53 45 23
Pula - Muzil 100,0
Pulac 95,1
Rab 28 53
Rabac 28 53 88,4 98,2 102,4
Raša 28 53 88,7 98,2 103,8
Razromir 28 53
Rovinj 28 53 92,4 103,6
Savudrija 89,9 94,4
Svilno 28
Trget 28 53
Tršće 28
Učka 28 53 57 29 39 23 99,3 105,3 100,5 101,3 104,7 11C
Umag 92,4 106,0
Unije 28 89,8 92,5
Vratnik 107,4 100,8
Vrsar - Bruštulade 28 53 89,2 105,8 94,2
Žejane 89,3 98,7 101,7
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-RI
D06 Brinje 30 44 91,6 99,2
Cetingrad 30 44
Donja Dobra 30 44
Donji Lapac 30 44
Karlovac - Martinščak 30 44 104,7
Kompolje 30 44
Krasno 30 44
Kupjački Vrh 30 44 90,0 105,1 104,1 97,9
Lička Plješivica 30 44 54 46 87,7 90,5 100,3
Lukovdol 30 44
Maljen 30 44 96,0 89,3
Mirkovica 30 44 54 46 91,3 93,3 102,7
Mrkopalj 30 107,5
Ogulin 30 44
Otočac 30 44
Rakovica 30 44
Ravna Gora 30 44
Slunj 30 44
Stipanov Grič 30 44 36 54 34 46 102,3 97,5 89,7
Velika Lisina 30 44
Vrbovsko 30 44 100,0
Vučinići 30
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-KN HRT-ZD
D07 Ćelevac 51 59 21 31 45 22 95,1 98,1 103,0
Dragove 51
Gračina 51 59
Grebaštica II 51
Jasenice 100,3 101,3
Karin 51 59
Knin 51 59 104,5
Knin - HRT centar Knin 90,2
Murter 92,7 99,4 104,1
Murter II 51 59
Novalja 51 59
Novigrad (Zadarski) 51
Obrovac 51 59 87,9 99,2
Pag 51 59 21 45 22 98,5 103,4 105,9
Promina 51 59 21 31 45 22 89,6 99,0 94,4
Rupe 51 59
Skradin 51
Srb 51 59 88,4 91,9
Starigrad Paklenica 51 59 99,0 89,0
Šibenik Martinska 51 59 21 31 45 22
Šibenik Šubićevac 51 59 94,0 90,0 102,3 88,1
Ugljan - Mala Glava 51 59 21 31 45 22 91,6 87,6 101,8
Zadar - Bokanjac 105,6
d072 Šibenik Martinska 29
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-DU HRT-ST DAB+
D08 Aržano II 33
Biokovo 33 53 23 34 41 43 89,7 98,9 102,0
Blato na Korčuli 33 53 87,7 92,8 97,2
Blizina 33
Drvenik Veli 33
Duge Njive 33 92,9 107,2
Gornji Dolac 33
Goveđari 33
Hvar 33 53 93,7 97,0 100,2
Imotski 33 53 104,3
Klis 33 53 89,3 101,4
Komiža 33 53 95,6 88,4
Korčula 33 53 94,4 100,3 103,8
Kozica 33
Labinštica 33 53 23 34 41 43 91,3 96,1 100,4 101,0
Lastovo 33 90,3 92,4 106,2
Metković 33 53 90,1 95,5 89,5
Muć 33
Omiš II 33
Orlovača 33 53 88,0 100,6 105,3
Perković 33
Primorski Dolac 33
Prolog - Otrić 33
Pučišća 33 94,4
Rogoznica 33
Rota 33 53 23 41 43 92,1 103,0 88,2
Ruda 33
Sinj 33 53 100,3
Smokvica 33
Srijane 33
Srinjine 33
Trn Mihalj 33
Trnbusi 33
Trogir-Brodotrogir 33 53
Vela Luka 33 53 103,4 94,2 101,1
Vidova gora (Brač) 33 53 23 34 41 43 99,8 88,8 104,5 10A
Vinišće 33
Vinišće - sjever 33
Vis 33
Vrgorac Gomila 33 53 94,9 96,5
Vrlika 33 53 87,7 96,9 105,8
Zadvarje 33 53
Žrnovnica II 33
Digitalna regija Objekt Televizija Radio
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX M2 HR1 HR2 HR3 HRT-DU
D09 Babino polje 51
Gruda II 51 59 21 101,7 106,1 89,5
Komolac 51 59
Lopud 51 59 99,6 94,8 106,5
Mokošica - Obuljeno 51
Molunat II 51
Ponikve 51
Slano 51 97,7 100,3 100,8 103,7
Srđ 51 59 22 28 45 21 88,9 98,5 105,0
Ston 51 59 106,2
Šipan - Velji vrh 51 59
Trstenik 51
Uljenje 51 59 95,1 89,3 105,6
Veleč 51 59
Velika Petka 51 59 102,4
Vitaljina II 51
Župa Dubrovačka 51 59
Digitalna regija Objekt Televizija
MUX A MUX B MUX C MUX D MUX E MUX L
L-ZA Sveta Nedelja 41

Vidi još[uredi VE | uredi]

Popis programa po digitalnim regijama

Izvori[uredi VE | uredi]