Dodatak:Popis vrsta:Aty

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Atya , Atybe , Atychia , Atychogryllacris , Atychonia , Atychoria , Atyidae , Atylana , Atylenchus , Atylodes , Atylodes , Atyloella , Atylomyia , Atylosia , Atylostagma , Atylostoma , Atylotus , Atylus , Atymna , Atymnina , Atympanum , Atyoida , Atyoidea , Atypa , Atypena , Atypha , Atyphloceras , Atyphohelea , Atyphopsis , Atypichthys , Atypidae , Atypocepon , Atyponemertes , Atypopenaeus , Atypophthalmus , Atypus , Atyria , Atyriodes , Atys , Atysilla

Atya[uredi | uredi kôd]

Atya[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Atyoidea > Atyidae

Atyb[uredi | uredi kôd]

Atybe[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Atyc[uredi | uredi kôd]

Atychia ,

Atychogryllacris Karny, 1937[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Orthoptera → Stenopelmatoidea → Gryllacrididae

  1. Atychonia
  2. Atychoria

Atyi[uredi | uredi kôd]

Atyidae[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Atyoidea

Atyl[uredi | uredi kôd]

Atylana , Atylenchus , Atylodes , Atylodes , Atyloella , Atylomyia , Atylosia , Atylostagma , Atylostoma , Atylotus , Atylus ,

  1. Atylenchus

Atylodes Gistel, 1868[uredi | uredi kôd]

sinonim:
  1. Atylosia
  2. Atylostagma

Atym[uredi | uredi kôd]

Atymna , Atymnina , Atympanum ,

  1. Atympanum

Atyo[uredi | uredi kôd]

Atyoida , Atyoidea ,

Atyoida[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Atyoidea > Atyidae

Atyoidea[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda

Atyp[uredi | uredi kôd]

Atypa ,

Atypena Simon, 1894[uredi | uredi kôd]

  1. Atypena adelinae Barrion & Litsinger, 1995
  2. Atypena cirrifrons (Heimer, 1984)
  3. Atypena cracatoa (Millidge, 1995)
  4. Atypena ellioti Jocqué, 1983
  5. Atypena pallida (Millidge, 1995)
  6. Atypena simoni Jocqué, 1983
  7. Atypena superciliosa Simon, 1894 tipična vrsta
  8. Atypena thailandica Barrion & Litsinger, 1995

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Atypha , Atyphloceras , Atyphohelea , Atyphopsis ,

Atypichthys[uredi | uredi kôd]

  1. Atypichthys latus
  2. Atypichthys strigatus slika

KyphosidaePerciformesActinopterygiiChordataAnimalia

Porodica Atypidae Thorell, 1870[uredi | uredi kôd]

  1. Atypus Latreille, 1804
  2. Calommata Lucas, 1837
  3. Sphodros Walckenaer, 1835

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae Atypocepon , Atyponemertes , Atypopenaeus , Atypophthalmus ,

Atypus Latreille, 1804[uredi | uredi kôd]

  1. Atypus affinis Eichwald, 1830
  2. Atypus baotianmanensis Hu, 1994
  3. Atypus coreanus Kim, 1985
  4. Atypus dorsualis Thorell, 1897
  5. Atypus flexus Zhu et al., 2006
  6. Atypus formosensis Kayashima, 1943
  7. Atypus heterothecus Zhang, 1985
  8. Atypus javanus Thorell, 1890
  9. Atypus karschi Dönitz, 1887
  10. Atypus lannaianus Schwendinger, 1989
  11. Atypus largosaccatus Zhu et al., 2006
  12. Atypus ledongensis Zhu et al., 2006
  13. Atypus magnus Namkung, 1986
  14. Atypus medius Oliger, 1999
  15. Atypus minutus Lee et al., 2015
  16. Atypus muralis Bertkau, 1890
  17. Atypus pedicellatus Zhu et al., 2006
  18. Atypus piceus (Sulzer, 1776)
  19. Atypus quelpartensis Namkung, 2002
  20. Atypus sacculatus Zhu et al., 2006
  21. Atypus seogwipoensis Kim, Ye & Noh, 2015
  22. Atypus sinensis Schenkel, 1953
  23. Atypus snetsingeri Sarno, 1973
  24. Atypus sternosulcus Kim et al., 2006
  25. Atypus suiningensis Zhang, 1985
  26. Atypus suthepicus Schwendinger, 1989
  27. Atypus sutherlandi Chennappaiya, 1935
  28. Atypus suwonensis Kim et al., 2006
  29. Atypus tibetensis Zhu et al., 2006
  30. Atypus wataribabaorum Tanikawa, 2006
  31. Atypus wii Siliwal, Kumar & Raven, 2014
  32. Atypus yajuni Zhu et al., 2006

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Atypidae

Atyr[uredi | uredi kôd]

Atyria , Atyriodes ,

Atys[uredi | uredi kôd]

Atys , Atysilla

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:At