Dodatak:Popis vrsta:Bri

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Briachisia , Briania , Briania , Brianina , Brianola , Briansuttonia , Briarachnia , Briaraea , Briaraula , Briaraxis , Briardia , Briareidae , Briareopsis , Briareum , Briarosaccus , Briarostoma , Briarus , Brickellia , Brickelliastrum , Bricoptis , Bridarolliella , Bridelia , Bridgeia , Bridgeoporus , Brienomyrus , Brifacia , Brigalowia Baehr, 2006 , Brigantiaea , Brigantiaeaceae , Briggera , Briggsia , Brighamia , Brignolia , Brignolia , Brignoliella , Brignolizomus , Brihaspa , Brillia , Brimeura , Brimidius , Brimoda , Brimopsis , Brimus , Brincadorus , Brinckella , Brinckiella , Brinckitia , Brinckmannia , Brinckochrysa , Brindabellaspida , Brindalus , Brinkhurstia , Brinkmannella , Brinkmannia , Brinkmanniidae , Brintonia , Briosia , Brisaster , Brisinga , Brisingaster , Brisingella , Brisingenes , Brisingida , Brisingidae , Brissalius , Brissidae , Brissopsis , Brissus , Bristolia , Bristowia , Bristowiella , Brisus , Britha , Brithodes , Brithura , Brithyceros , Brithys , Brithysana , Brithysternum Macleay, 1873 , Britimnathista , Britomartis , Brittanichthys , Brittenia , Brittenia , Brittonella , Brittonius , Brius , Brixia , Brixidia , Briza , Brizoides ,

Bria[uredi | uredi kôd]

Briania (Meliolinaceae)[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Dothideomycetes > Meliolinaceae

Briania (Pteromalidae)[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Hymenoptera > Chalcidoidea > Pteromalidae

  • Brianola
  • Briansuttonia
  • Briarachnia
  • Briaraea
  • Briaraxis
  • Briarosaccus
  • Briarus

Bric[uredi | uredi kôd]

  • Brickellia
  • Brickelliastrum

Brid[uredi | uredi kôd]

  • Bridelia
  • Bridgeoporus

Brie[uredi | uredi kôd]

Brienomyrus[uredi | uredi kôd]

  • Brienomyrus adustus
  • Brienomyrus brachyistius
  • Brienomyrus eburneensis
  • Brienomyrus longianalis
  • Brienomyrus niger
  • Brienomyrus tavernei

Brif[uredi | uredi kôd]

  • Brifacia

Brig[uredi | uredi kôd]

  • Brigantiaea
  • Briggsia
  • Briggsia hastingsi
  • Brighamia

Brigittea Lehtinen, 1967[uredi | uredi kôd]

  1. Brigittea civica (Lucas, 1850)
  2. Brigittea guanchae (Schmidt, 1968)
  3. Brigittea innocens (O. Pickard-Cambridge, 1872)
  4. Brigittea latens (Fabricius, 1775)
  5. Brigittea vicina (Simon, 1873)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Dictynidae

  • Brignolia
  • Brignolia
  • Brignoliella

Brignolizomus Harvey, 2000[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Schizomida → Hubbardioidea → Hubbardiidae

Brim[uredi | uredi kôd]

  • Brimeura
  • Brimidius
  • Brimoda
  • Brimopsis
  • Brimus

Brin[uredi | uredi kôd]

  • Brinckella
  • Brinckiella
  • Brinckochrysa
  • Brinkhurstia

Brinkmannella[uredi | uredi kôd]

  • Brinkmannella elongata
  • Brinkmannia
  • Brintonia

Brio[uredi | uredi kôd]

Bryophyta A. Braun[uredi | uredi kôd]

  • Acrobolbaceae E. A. Hodgs.
  • Adelanthaceae E.A.Hodgs.
  • Allisoniaceae (R.M. Schust. ex Grolle) Schljakov
  • Amblystegiaceae G. Roth
  • Anastrophyllaceae L. Söderstr.
  • Andreaeaceae Dumort.
  • Aneuraceae H. Klinggr.
  • Antheliaceae R.M. Schust.
  • Anthocerotaceae Dumort.
  • Archidiaceae Schimp.
  • Arnelliaceae Nakai
  • Aulacomniaceae Schimp.
  • Aytoniaceae Cavers
  • Balantiopsaceae H.Buch
  • Bartramiaceae Schwägr.
  • Brachytheciaceae Schimp.
  • Brevianthaceae J.J.Engel & R.M.Schust.
  • Bruchiaceae Schimp.
  • Bryaceae Schwägr.
  • Bryobartramiaceae Sainsb.
  • Bryoxiphiaceae (B.J. O'Shea)
  • Buxbaumiaceae Schwägr.
  • Calomniaceae
  • Calymperaceae
  • Calypogeiaceae
  • Catagoniaceae
  • Catoscopiaceae
  • Cephaloziaceae
  • Cephaloziellaceae
  • Chaetophyllopsaceae
  • Chonecoleaceae
  • Cinclidotaceae
  • Cleveaceae
  • Climaciaceae
  • Conocephalaceae
  • Corsiniaceae
  • Cryphaeaceae
  • Cyrtopodaceae
  • Daltoniaceae
  • Dendrocerotaceae
  • Dicnemonaceae
  • Dicranaceae
  • Disceliaceae
  • Ditrichaceae
  • Echinodiaceae
  • Encalyptaceae
  • Entodontaceae
  • Ephemeraceae
  • Erpodiaceae
  • Eustichiaceae
  • Exormothecaceae
  • Fabroniaceae
  • Fissidentaceae
  • Fontinalaceae
  • Fontinaliaceae
  • Fossombroniaceae
  • Funariaceae
  • Geocalycaceae
  • Gigaspermaceae
  • Goebeliellaceae
  • Grimmiaceae
  • Gymnomitriaceae
  • Haplomitriaceae
  • Hedwigiaceae
  • Helicophyllaceae
  • Herbertaceae
  • Hookeriaceae
  • Hylocomiaceae
  • Hymenophytaceae
  • Hypnaceae
  • Hypnodendraceae
  • Hypopterygiaceae
  • Jackiellaceae
  • Jubulaceae
  • Jubulopsaceae
  • Jungermanniaceae
  • Lejeuneaceae
  • Lembophyllaceae
  • Lepicoleaceae
  • Lepidolaenaceae
  • Lepidoziaceae
  • Leptodontaceae
  • Lepyrodontaceae
  • Leskeaceae
  • Leucodontaceae
  • Leucomiaceae
  • Lophocoleaceae
  • Lophoziaceae
  • Lunulariaceae
  • Makinoaceae
  • Marchantiaceae
  • Mastigophoraceae
  • Meesiaceae
  • Mesoptychiaceae
  • Meteoriaceae
  • Metzgeriaceae
  • Mitteniaceae
  • Mniaceae
  • Monocarpaceae
  • Myliaceae
  • Myriniaceae
  • Myuriaceae
  • Neckeraceae
  • Neotrichocoleaceae
  • Notothyladaceae
  • Octoblepharaceae
  • Oedipodiaceae
  • Orthorrhynchiaceae
  • Orthotrichaceae
  • Oxymitraceae
  • Pallaviciniaceae
  • Pelliaceae
  • Phyllodrepaniaceae
  • Phyllogoniaceae
  • Pilotrichaceae
  • Plagiochilaceae
  • Plagiotheciaceae
  • Pleuroziaceae
  • Pleuroziopsaceae
  • Polytrichaceae
  • Porellaceae
  • Pottiaceae
  • Prionodontaceae
  • Pseudolepicoleaceae
  • Pterigynandraceae
  • Pterobryaceae
  • Ptilidiaceae
  • Ptychomitriaceae
  • Ptychomniaceae
  • Racopilaceae
  • Radulaceae
  • Regmatodontaceae
  • Rhabdoweisiaceae
  • Rhachitheciaceae
  • Rhacocarpaceae
  • Rhizogoniaceae
  • Ricciaceae
  • Riellaceae
  • Rigodiaceae
  • Rutenbergiaceae
  • Scapaniaceae
  • Schistochilaceae
  • Schistostegaceae
  • Scorpidiaceae
  • Seligeriaceae
  • Sematophyllaceae
  • Serpotortellaceae
  • Sphagnaceae
  • Spiridentaceae
  • Splachnaceae
  • Splachnobryaceae
  • Stereophyllaceae
  • Takakiaceae
  • Targioniaceae
  • Tetraphidaceae
  • Thamnobryaceae
  • Theliaceae
  • Thuidiaceae
  • Timmiaceae
  • Trachypodaceae
  • Treubiaceae
  • Trichocoleaceae
  • Vetaformaceae
  • Wardiaceae
  • Wiesnerellaceae
  • Briosia

Bris[uredi | uredi kôd]

  • Bristowia

Bristowiella Saaristo, 1980[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae

  • Brisus

Brit[uredi | uredi kôd]

Brittanichthys[uredi | uredi kôd]

  • Brittanichthys axelrodi
  • Brittanichthys myersi

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Characiformes > Characidae >

  • Brittenia
  • Brittonella

Briu[uredi | uredi kôd]

  • Brius
  • Briza

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Br