Dodatak:Popis vrsta:Bry

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Brya , Bryaceae , Bryachus , Bryales , Bryania , Bryaninops , Bryanites Valentine, 1987 , Bryantella , Bryantella , Bryantia , Bryantina , Bryantina , Bryantopsis , Bryaspis , Brycea , Bryceella , Brycekendrickia , Bryceomys , Brychaetus , Brychionoe , Brychius , Brychosoma , Brycinus , Brycon , Bryconacidnus , Bryconadenos , Bryconaethiops , Bryconamericus , Bryconella , Bryconexodon , Bryconops , Brycoptera , Brydonella , Brydonella , Brydonellidae , Brygophis , Bryhnia , Bryhnia , Bryidae , Bryidae , Brykia , Brylkinia , Brylyella , Brymblia , Brymela , Bryna , Bryoandersonia , Bryobartramia , Bryobartramiaceae , Bryobeckettia , Bryobesia , Bryobia , Bryobia , Bryobiella , Bryobiella , Bryobiota , Bryobium , Bryobrittonia , Bryobrothera , Bryocalyx , Bryocamptus , Bryocatus , Bryocentria , Bryoceuthospora , Bryochaeta , Bryochenea , Bryochiton , Bryochoerus , Bryocladia , Bryocodia , Bryocopsis , Bryocopsis , Bryocopsis , Bryocrumia , Bryocrypta , Bryocryptella , Bryocryptella , Bryocryptella , Bryocryptellidae , Bryocryptellidae , Bryocryptellidae , Bryocyclops , Bryodelphax , Bryodema , Bryodemacris , Bryodemella , Bryodemina , Bryodrassus , Bryoerythrophyllum , Bryoglossum , Bryogramma , Bryograpta , Bryohumbertia , Bryolawtonia , Bryolymnia , Bryomaltaea , Bryomanginia , Bryometopida , Bryometopidae , Bryometopus , Bryomima , Bryomoia , Bryomorpha , Bryomorpha , Bryomorphe , Bryomyces , Bryomyia , Bryonectria , Bryonembia , Bryonia , Bryonoguchia , Bryonora , Bryonorrisia , Bryonycta , Bryonympha , Bryopastor , Bryopastoridae , Bryopastoridae , Bryopastoridae , Bryopelta , Bryopesanser , Bryopesanser , Bryopesanser , Bryophaenocladius , Bryophagus , Bryopharsos , Bryophilacris , Bryophilina , Bryophilopsis , Bryophrya , Bryophryida , Bryophryidae , Bryophryne , Bryophyllidae , Bryophyllum , Bryophyma , Bryophyta , Bryophyta , Bryophyta , Bryophyta A. Braun in Ascherson - mosses , Bryophytomyces , Bryoplathanon , Bryopolia , Bryopsida , Bryopsida , Bryopsida , Bryopsidaceae , Bryopsidales , Bryopsidales , Bryopsidales , Bryopsidella , Bryopsidophyceae , Bryopsidophyceae , Bryopsidophyceae , Bryopsis , Bryopsocidae , Bryopsocus , Bryoptera , Bryopteris , Bryorachis , Bryorella , Bryoria , Bryosartor , Bryoscyphus , Bryosedgwickia , Bryosphaeria , Bryospilus , Bryostreimannia , Bryostroma , Bryotestua , Bryothamnion , Bryothele , Bryothinusa , Bryothripa , Bryotropha , Bryowijkia , Bryoxiphiaceae , Bryoxiphium , Bryozoa , Bryozoa , Bryozoa , Bryozoichthys , Brysora , Bryum , Bryx

Brya[uredi | uredi kôd]

Brya P. Browne[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae

Bryaceae Schwägr.[uredi | uredi kôd]

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Bryales

Bryachus Pascoe, 1870[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Bryales Limpr.[uredi | uredi kôd]

  1. Porodica Aulacomniaceae
  2. Porodica Bartramiaceae
  3. Porodica Bryaceae
  4. Porodica Catoscopiaceae
  5. Porodica Hypnodendraceae
  6. Porodica Lembophyllaceae
  7. Porodica Meesiaceae
  8. Porodica Mitteniaceae
  9. Porodica Mniaceae
  10. Porodica Pseudoditrichaceae
  11. Porodica Racopilaceae
  12. Porodica Rhizogoniaceae
  13. Porodica Spiridentaceae
  14. Porodica Timmiaceae

BryopsidaBryophytaPlantae

Bryaninops Smith, 1959[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Gobiidae

Bryantella[uredi | uredi kôd]

Bacteria > Firmicutes > Clostridia > Clostridiales > Clostridiaceae

Bryantella Chickering, 1946[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Salticidae

Bryantina[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Muscidae

Bryaspis[uredi | uredi kôd]

Plantae > Tracheophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae

Bryc[uredi | uredi kôd]

  1. Bryceella
  2. Brycekendrickia
  3. Brychionoe
  4. Brychius

Brycinus[uredi | uredi kôd]

  1. Brycinus abeli
  2. Brycinus affinis
  3. Brycinus bartoni
  4. Brycinus batesii
  5. Brycinus bimaculatus
  6. Brycinus brevis
  7. Brycinus carmesinus
  8. Brycinus carolinae
  9. Brycinus derhami
  10. Brycinus ferox
  11. Brycinus fwaensis
  12. Brycinus grandisquamis
  13. Brycinus humilis
  14. Brycinus imberi
  15. Brycinus intermedius
  16. Brycinus jacksonii
  17. Brycinus kingsleyae
  18. Brycinus lateralis
  19. Brycinus leuciscus
  20. Brycinus longipinnis
  21. Brycinus luteus
  22. Brycinus macrolepidotus
  23. Brycinus minutus
  24. Brycinus nigricauda
  25. Brycinus nurse
  26. Brycinus opisthotaenia
  27. Brycinus peringueyi
  28. Brycinus poptae
  29. Brycinus rhodopleura
  30. Brycinus sadleri
  31. Brycinus schoutedeni
  32. Brycinus taeniurus
  33. Brycinus tessmanni
  34. Brycinus tholloni

Brycon[uredi | uredi kôd]

  1. Brycon alburnus
  2. Brycon amazonicus
  3. Brycon argenteus
  4. Brycon atrocaudatus
  5. Brycon behreae
  6. Brycon bicolor
  7. Brycon cephalus
  8. Brycon chagrensis
  9. Brycon coquenani
  10. Brycon coxeyi
  11. Brycon dentex
  12. Brycon devillei
  13. Brycon falcatus
  14. Brycon ferox
  15. Brycon fowleri
  16. Brycon gouldingi
  17. Brycon guatemalensis
  18. Brycon henni
  19. Brycon hilarii
  20. Brycon insignis
  21. Brycon labiatus
  22. Brycon medemi
  23. Brycon meeki
  24. Brycon melanopterus
  25. Brycon moorei
  26. Brycon nattereri
  27. Brycon obscurus
  28. Brycon oligolepis
  29. Brycon opalinus
  30. Brycon orbignyanus
  31. Brycon orthotaenia
  32. Brycon pesu
  33. Brycon petrosus
  34. Brycon polylepis
  35. Brycon posadae
  36. Brycon rubricauda
  37. Brycon sinuensis
  38. Brycon stolzmanni
  39. Brycon striatulus
  40. Brycon unicolor
  41. Brycon vermelha
  42. Brycon whitei

Bryconacidnus[uredi | uredi kôd]

  1. Bryconacidnus ellisi
  2. Bryconacidnus hemigrammus
  3. Bryconacidnus paipayensis

Bryconadenos[uredi | uredi kôd]

  1. Bryconadenos tanaothoros
  2. Bryconadenos weitzmani

Bryconaethiops[uredi | uredi kôd]

  1. Bryconaethiops boulengeri
  2. Bryconaethiops macrops
  3. Bryconaethiops microstoma
  4. Bryconaethiops quinquesquamae
  5. Bryconaethiops yseuxi

Bryconamericus[uredi | uredi kôd]

  1. Bryconamericus agna
  2. Bryconamericus alfredae
  3. Bryconamericus alpha
  4. Bryconamericus andresoi
  5. Bryconamericus arilepis
  6. Bryconamericus bayano
  7. Bryconamericus bolivianus
  8. Bryconamericus brevirostris
  9. Bryconamericus carlosi
  10. Bryconamericus caucanus
  11. Bryconamericus charalae
  12. Bryconamericus cinarucoense
  13. Bryconamericus cismontanus
  14. Bryconamericus cristiani
  15. Bryconamericus dahli
  16. Bryconamericus deuterodonoides
  17. Bryconamericus diaphanus
  18. Bryconamericus ecai
  19. Bryconamericus eigenmanni
  20. Bryconamericus emperador
  21. Bryconamericus exodon
  22. Bryconamericus foncensis
  23. Bryconamericus galvisi
  24. Bryconamericus gonzalezi
  25. Bryconamericus grosvenori
  26. Bryconamericus guaytarae
  27. Bryconamericus guizae
  28. Bryconamericus guyanensis
  29. Bryconamericus huilae
  30. Bryconamericus hyphesson
  31. Bryconamericus icelus
  32. Bryconamericus ichoensis
  33. Bryconamericus iheringii
  34. Bryconamericus ikaa
  35. Bryconamericus lambari
  36. Bryconamericus lassorum
  37. Bryconamericus loisae
  38. Bryconamericus macarenae
  39. Bryconamericus macrophthalmus
  40. Bryconamericus megalepis
  41. Bryconamericus mennii
  42. Bryconamericus microcephalus
  43. Bryconamericus miraensis
  44. Bryconamericus motatanensis
  45. Bryconamericus multiradiatus
  46. Bryconamericus novae
  47. Bryconamericus orinocoense
  48. Bryconamericus ornaticeps
  49. Bryconamericus osgoodi
  50. Bryconamericus pachacuti
  51. Bryconamericus patriciae
  52. Bryconamericus pectinatus
  53. Bryconamericus peruanus
  54. Bryconamericus phoenicopterus
  55. Bryconamericus plutarcoi
  56. Bryconamericus pyahu
  57. Bryconamericus rubropictus
  58. Bryconamericus scleroparius
  59. Bryconamericus simus
  60. Bryconamericus singularis
  61. Bryconamericus stramineus
  62. Bryconamericus subtilisform
  63. Bryconamericus sylvicola
  64. Bryconamericus tenuis
  65. Bryconamericus ternetzi
  66. Bryconamericus terrabensis
  67. Bryconamericus thomasi
  68. Bryconamericus tolimae
  69. Bryconamericus turiuba
  70. Bryconamericus uporas
  71. Bryconamericus yokiae
  72. Bryconamericus ytu
  73. Bryconamericus zeteki
  74. Bryconella
  75. Bryconella pallidifrons
  76. Bryconexodon
  77. Bryconexodon juruenae
  78. Bryconexodon trombetasi

Bryconops[uredi | uredi kôd]

  1. Bryconops affinis
  2. Bryconops alburnoides
  3. Bryconops caudomaculatus
  4. Bryconops colanegra
  5. Bryconops colaroja
  6. Bryconops collettei
  7. Bryconops cyrtogaster
  8. Bryconops disruptus
  9. Bryconops durbini
  10. Bryconops giacopinii
  11. Bryconops gracilis
  12. Bryconops humeralis
  13. Bryconops imitator
  14. Bryconops inpai
  15. Bryconops magoi
  16. Bryconops melanurus
  17. Bryconops piracolina
  18. Bryconops transitoria
  19. Bryconops vibex
  20. Brycoptera

Bryg[uredi | uredi kôd]

  1. Brygophis

Bryh[uredi | uredi kôd]

  1. Bryhnia

Bryl[uredi | uredi kôd]

  1. Brylkinia

Brym[uredi | uredi kôd]

  1. Brymela

Bryo[uredi | uredi kôd]

  1. Bryoandersonia
  2. Bryobartramia
  3. Bryobeckettia
  4. Bryobesia
  5. Bryobia
  6. Bryobiella
  7. Bryobiota
  8. Bryobium
  9. Bryobrittonia
  10. Bryobrothera
  11. Bryocalyx
  12. Bryocamptus
  13. Bryocatus
  14. Bryocentria
  15. Bryoceuthospora
  16. Bryochaeta
  17. Bryochenea
  18. Bryochiton
  19. Bryochoerus
  20. Bryocladia
  21. Bryocopsis
  22. Bryocrumia
  23. Bryocryptella
  24. Bryocyclops
  25. Bryodelphax
  26. Bryodema
  27. Bryodemacris
  28. Bryodemella
  29. Bryodrassus
  30. Bryoerythrophyllum
  31. Bryoglossum
  32. Bryohumbertia
  33. Bryolawtonia
  34. Bryomaltaea
  35. Bryomanginia
  36. Bryometopus
  37. Bryomorphe
  38. Bryomyces
  39. Bryonectria
  40. Bryonia
  41. Bryonoguchia
  42. Bryonora
  43. Bryonorrisia
  44. Bryopastor
  45. Bryopelta
  46. Bryopesanser
  47. Bryophagus
  48. Bryophilacris
  49. Bryophrya

Bryophryne Hedges, Duellman, and Heinicke, 2008 (8 sp.)[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Craugastoridae → Holoadeninae

  1. Bryophyllum
  2. Bryophyma

Bryophyta[uredi | uredi kôd]

  1. Razred Andreaeopsida
  2. Razred Bryopsida
  3. Razred Sphagnopsida

Plantae → Embryophyta

  1. Bryophytomyces
  2. Bryoplathanon

Bryopsida[uredi | uredi kôd]

  1. Red Archidiales
  2. Red Bryales
  3. Red Buxbaumiales
  4. Red Dicranales
  5. Red Fissidentales
  6. Red Funariales
  7. Red Grimmiales
  8. Red Hookeriales
  9. Red Hypnales
  10. Red Hypnobryales
  11. Red Isobryales
  12. Red Leucodontales
  13. Red Orthotrichales
  14. Red Polytrichales
  15. Red Pottiales
  16. Red Schistostegiales
  17. Red Seligerales
  18. Red Tetraphidae
  19. Red Tetraphidales
  20. Red neoznačen sa porodicama Cinclidotaceae, Myuriaceae, Orthorrhynchiaceae, Phyllogoniaceae, Pleuroziopsaceae, Serpotortellaceae i neoznačenom sa rodovima Acanthocladium, Acanthodium, Acroporium, Aerobryopsis, Aloina, Anacalypta, Anacamptodon, Anacolia, Andreaea, Anhymenium, Anisodon, Anoectangium, Anomobryum, Anomodon, Aongstroemia, Aptychella, Argyrobryum, Astomum, Atrichum, Barbella, Bartramia, Brachymenium, Braithwaitea, Breutelia, Bryhnia, Callicostella, Calliergidium, Calliergonella, Calymperes, Calymperopsis, Camptothecium, Campylium, Campylopus, Catagonium, Catharinea, Ceratodon, Claopodium, Conomitrium, Coscinodon, Cratoneuron, Crossidium, Ctenidium, Cyathophorella, Cyathophorum, Cylindrothecium, Cynodontium, Cyrto-hypnum, Daltonia, Dawsonia, Dendrohypopterygium, Dermatodon, Desmatodon, Dichelyma, Dichodontium, Dicnemoloma, Dicranella, Dicranodontium, Dicranoweisia, Dicranum, Diphyscium, Distichium, Distichophyllum, Dolichomitra, Dorcadion, Drummondia, Dryptodon, Duthiella, Ectropodon, Ectropothecium, Encalypta, Endotrichella, Endotrichum, Entodon, Entosthymenium, Ephemeridium, Ephemerum, Erpodium, Erythrobarbula, Erythrophyllum, Eucladium, Euptychium, Eurhynchium, Euzygodon, Exodokidium, Fabronia, Fabronidium, Fissidens, Floribundaria, Fontinalis, Funaria, Garovaglia, Grimmia, Gymnostomum, Helicodontiadelphus, Homalia, Homalothecium, Hygroamblystegium, Hymenodon, Hymenostylium, Hypnum, Hypopterygium, Isopterygium, Isotheciopsis, Isothecium, Leersia, Leptodictyum, Leptodontium, Leptotrichum, Leucodon, Leucoloma, Macromitrium, Meteorium, Micromitrium, Mniobryum, Neckera, Neobarbella, Oligotrichum, Orthostichella, Orthotrichum, Papillaria, Pelekium, Pilotrichella, Poecilophyllum, Pohlia, Porothamnium, Porotrichum, Pottia, Pseudosymblepharis, Ptychomitrium, Racomitrium, Regmatodon, Rhodobryum, Rhynchostegium, Schistophyllum, Skitophyllum, Solmsiella, Stegonia, Syrrhopodon, Tamariscella, Tetracladium, Thamnium, Thuidium, Tomentypnum, Tortula, Trichostomum, Trismegistia, Warnstorfia, Webera, Weissia, Wijkia, Zygodon

BryophytaPlantae

  1. Bryopsidella
  2. Bryopsis
  3. Bryopsocus
  4. Bryopteris
  5. Bryorachis
  6. Bryorella
  7. Bryoria
  8. Bryosartor
  9. Bryoscyphus
  10. Bryosedgwickia
  11. Bryosphaeria
  12. Bryospilus
  13. Bryostreimannia
  14. Bryostroma
  15. Bryotestua
  16. Bryothamnion
  17. Bryothele
  18. Bryothinusa
  19. Bryowijkia
  20. Bryoxiphium

Koljeno Bryozoa Ehrenberg 1831[uredi | uredi kôd]

Animalia → Eumetazoa → Bilateria → Protostomia

Bryozoichthys[uredi | uredi kôd]

  1. Bryozoichthys lysimus
  2. Bryozoichthys marjorius

Bryu[uredi | uredi kôd]

Bryum[uredi | uredi kôd]

  1. Bryum acuminatissimum
  2. Bryum acutifolium
  3. Bryum aequabile
  4. Bryum afrocalophyllum
  5. Bryum alandense
  6. Bryum albomarginatum
  7. Bryum albopulvinatum
  8. Bryum albulanum
  9. Bryum albulum
  10. Bryum alexandri
  11. Bryum algovicum
  12. Bryum alpiniforme
  13. Bryum alpinum
  14. Bryum altaicum
  15. Bryum alticaule
  16. Bryum altisetum
  17. Bryum amblyacis
  18. Bryum amblyodon
  19. Bryum amblyphyllum
  20. Bryum amentirameum
  21. Bryum amplirete
  22. Bryum angustifolium
  23. Bryum anomodon
  24. Bryum apalodictyoides
  25. Bryum apiculatum
  26. Bryum appressifolium
  27. Bryum appressum
  28. Bryum arachnoideum
  29. Bryum archangelicum
  30. Bryum arcticum
  31. Bryum argenteum
  32. Bryum argentisetum
  33. Bryum argyroglyphodon
  34. Bryum aristatum
  35. Bryum atenense
  36. Bryum atropurpureum
  37. Bryum atrovirens
  38. Bryum auricomum
  39. Bryum australe
  40. Bryum austroturbinatum
  41. Bryum austroventricosum
  42. Bryum axel-blyttii
  43. Bryum axillare
  44. Bryum baeuerlenii
  45. Bryum baldwinii
  46. Bryum balticum
  47. Bryum barnesii
  48. Bryum baueri
  49. Bryum bealeyense
  50. Bryum bicolor
  51. Bryum billetii
  52. Bryum blandum
  53. Bryum blindii
  54. Bryum borellii
  55. Bryum bornholmense
  56. Bryum botterii
  57. Bryum bourgeanum
  58. Bryum brachycladulum
  59. Bryum brachyneuron
  60. Bryum brasiliense
  61. Bryum brevicoma
  62. Bryum brevicuspis
  63. Bryum bulbiferum
  64. Bryum bulbigerum
  65. Bryum bulbillicaule
  66. Bryum bullosum
  67. Bryum cadetii
  68. Bryum caespiticium
  69. Bryum callistomum
  70. Bryum calobryoides
  71. Bryum calodictyon
  72. Bryum calophyllum
  73. Bryum campoanum
  74. Bryum campylopodioides
  75. Bryum canariense
  76. Bryum canescens
  77. Bryum capillatum
  78. Bryum capituliforme
  79. Bryum carbonicola
  80. Bryum cellulare
  81. Bryum cephalozioides
  82. Bryum challaense
  83. Bryum chlororhodon
  84. Bryum chorizodontum
  85. Bryum chryseum
  86. Bryum chrysoneuron
  87. Bryum chrysophyllum
  88. Bryum cirrhiferum
  89. Bryum clavatum
  90. Bryum claviger
  91. Bryum clintonii
  92. Bryum coelophyllum
  93. Bryum cognatum
  94. Bryum colombi
  95. Bryum coloradense
  96. Bryum comense
  97. Bryum congestiflorum
  98. Bryum conoideo-operculatum
  99. Bryum consimile
  100. Bryum contortum
  101. Bryum coronatum
  102. Bryum corsicum
  103. Bryum crassimucronatum
  104. Bryum crassinervum
  105. Bryum crassum
  106. Bryum creberrimum
  107. Bryum cremocarpum
  108. Bryum cristatum
  109. Bryum crozetense
  110. Bryum curvatum
  111. Bryum cyathiphyllum
  112. Bryum cyclophyllum
  113. Bryum cylindrothecium
  114. Bryum daenikeri
  115. Bryum deciduum
  116. Bryum decursivum
  117. Bryum defractum
  118. Bryum delitescens
  119. Bryum demaretianum
  120. Bryum densifolium
  121. Bryum dentatum
  122. Bryum denticulatinervium
  123. Bryum depressum
  124. Bryum diaphanum
  125. Bryum dichotomum
  126. Bryum dilatatum
  127. Bryum dillenii
  128. Bryum dimorphum
  129. Bryum dissolutinerve
  130. Bryum dixonii
  131. Bryum dolichophyllum
  132. Bryum donatii
  133. Bryum dongolense
  134. Bryum donianum
  135. Bryum dunense
  136. Bryum duplicatum
  137. Bryum eatonii
  138. Bryum ehlei
  139. Bryum ekmanii
  140. Bryum ekstamii
  141. Bryum elegans
  142. Bryum elegantulum
  143. Bryum ellipsifolium
  144. Bryum ellipticifolium
  145. Bryum elwendicum
  146. Bryum encalyptaceum
  147. Bryum enisseense
  148. Bryum eremaeum
  149. Bryum ericoides
  150. Bryum erythrocarpum
  151. Bryum erythrocaulon
  152. Bryum erythroloma
  153. Bryum erythrotropis
  154. Bryum euryphyllum
  155. Bryum evanidinerve
  156. Bryum fabronia
  157. Bryum falcatum
  158. Bryum felipponei
  159. Bryum filicicola
  160. Bryum flaccidifolium
  161. Bryum flaccidum
  162. Bryum flagellaceum
  163. Bryum flagellans
  164. Bryum flagellicoma
  165. Bryum flavipes
  166. Bryum flavituber
  167. Bryum flavopallidum
  168. Bryum fragile
  169. Bryum francii
  170. Bryum funckiioides
  171. Bryum funkii
  172. Bryum fuscescens
  173. Bryum fuscomucronatum
  174. Bryum fuscotomentosum
  175. Bryum gamophyllum
  176. Bryum garovaglii
  177. Bryum gayanum
  178. Bryum gemmascens
  179. Bryum gemmatum
  180. Bryum gemmiferum
  181. Bryum gemmilucens
  182. Bryum gemmiparum
  183. Bryum geniculatum
  184. Bryum germainii
  185. Bryum gerwigii
  186. Bryum gilliesii
  187. Bryum gossypinum
  188. Bryum goudotii
  189. Bryum gracilisetum
  190. Bryum graminifolium
  191. Bryum gynostomoides
  192. Bryum gyoerffianum
  193. Bryum gypsophilum
  194. Bryum haematoneurum
  195. Bryum hagenii
  196. Bryum handelii
  197. Bryum hatcheri
  198. Bryum hauthalii
  199. Bryum hawaiicum
  200. Bryum hedbergii
  201. Bryum hieronymi
  202. Bryum hioramii
  203. Bryum hochreutineri
  204. Bryum homalobolax
  205. Bryum huillense
  206. Bryum icodense
  207. Bryum illecebraria
  208. Bryum imbricatum
  209. Bryum inaequale
  210. Bryum incacorralis
  211. Bryum incrassatolimbatum
  212. Bryum innovans
  213. Bryum insolitum
  214. Bryum intermedium
  215. Bryum intortulum
  216. Bryum isleanum
  217. Bryum jamaicense
  218. Bryum joannis-meyeri
  219. Bryum kerguelense
  220. Bryum klinggraeffii
  221. Bryum knowltonii
  222. Bryum kunzei
  223. Bryum laetum
  224. Bryum laevifilum
  225. Bryum laevigatum
  226. Bryum lamii
  227. Bryum lamprocarpum
  228. Bryum lamprochaete
  229. Bryum lamprocomum
  230. Bryum lamprostegum
  231. Bryum latifolium
  232. Bryum latilimbatum
  233. Bryum lawersianum
  234. Bryum leonii
  235. Bryum lepidum
  236. Bryum leptocaulon
  237. Bryum leptocladon
  238. Bryum leptoglyphodon
  239. Bryum leptoneurum
  240. Bryum leptospeiron
  241. Bryum leptotorquescens
  242. Bryum leptotrichum
  243. Bryum leucoglyphodon
  244. Bryum leucophylloides
  245. Bryum limbatum
  246. Bryum limbifolium
  247. Bryum lindbergii
  248. Bryum lonchocaulon
  249. Bryum lonchophyllum
  250. Bryum lonchopus
  251. Bryum longisetum
  252. Bryum lorentzii
  253. Bryum ludovicae
  254. Bryum lugubre
  255. Bryum maceratum
  256. Bryum macroblastum
  257. Bryum macrodictyum
  258. Bryum macrophyllum
  259. Bryum macrosporum
  260. Bryum mairei
  261. Bryum maleteinorum
  262. Bryum mamillatum
  263. Bryum marginatum
  264. Bryum marratii
  265. Bryum matto-grossense
  266. Bryum mayrii
  267. Bryum meesioides
  268. Bryum megalacrion
  269. Bryum melvilleanum
  270. Bryum mendax
  271. Bryum meruense
  272. Bryum mesodon
  273. Bryum micans
  274. Bryum microcaespiticium
  275. Bryum microcalophyllum
  276. Bryum microcapillare
  277. Bryum microchaeton
  278. Bryum microcochleare
  279. Bryum microimbricatum
  280. Bryum micronitidum
  281. Bryum mieheanum
  282. Bryum mildeanum
  283. Bryum miniatum
  284. Bryum minii
  285. Bryum minusculum
  286. Bryum minutirosatum
  287. Bryum minutissimum
  288. Bryum mirabile
  289. Bryum miserum
  290. Bryum moei
  291. Bryum mollifolium
  292. Bryum molliusculum
  293. Bryum mucronatum
  294. Bryum mucronifolium
  295. Bryum muehlenbeckii
  296. Bryum multiflorum
  297. Bryum murmanicum
  298. Bryum nanoapiculatum
  299. Bryum nanocapillare
  300. Bryum nanophyllum
  301. Bryum naviculare
  302. Bryum neodamense
  303. Bryum nitidulum
  304. Bryum nivale
  305. Bryum norvegicum
  306. Bryum nudicaule
  307. Bryum obligogynum
  308. Bryum obliquum
  309. Bryum oblongum
  310. Bryum obscurum
  311. Bryum obtusidens
  312. Bryum ochianum
  313. Bryum oncophorum
  314. Bryum oophyllum
  315. Bryum orbiculatifolium
  316. Bryum orientale
  317. Bryum orthocladum
  318. Bryum orthodontioides
  319. Bryum orthopelma
  320. Bryum orthotheciellae
  321. Bryum orthothecium
  322. Bryum osculatianum
  323. Bryum oxycarpum
  324. Bryum pabstianum
  325. Bryum pachycladum
  326. Bryum pachytheca
  327. Bryum pallens
  328. Bryum pallescens
  329. Bryum pallidoviride
  330. Bryum pamirense
  331. Bryum pamiricomucronatum
  332. Bryum pancheri
  333. Bryum papuanum
  334. Bryum paradoxum
  335. Bryum paraguense
  336. Bryum parvulum
  337. Bryum patzeltii
  338. Bryum pauperidens
  339. Bryum pendulum
  340. Bryum peralatum
  341. Bryum perdecurrens
  342. Bryum perlimbatum
  343. Bryum perminutum
  344. Bryum perrieri
  345. Bryum phallus
  346. Bryum picnoloma
  347. Bryum piliferum
  348. Bryum planiusculum
  349. Bryum platyphyllum
  350. Bryum pocsii
  351. Bryum pohliaeforme
  352. Bryum pootenianum
  353. Bryum posthumum
  354. Bryum prionotes
  355. Bryum procerum
  356. Bryum propium
  357. Bryum prosatherum
  358. Bryum provinciale
  359. Bryum pseudoblandum
  360. Bryum pseudocapillare
  361. Bryum pseudointermedium
  362. Bryum pseudomarginatum
  363. Bryum pseudomicron
  364. Bryum pseudopachytheca
  365. Bryum pseudotriquetrum
  366. Bryum pumilum
  367. Bryum pungentifolium
  368. Bryum purpurascens
  369. Bryum purpuratum
  370. Bryum purpureolucidum
  371. Bryum purpureonigrum
  372. Bryum pycnodictyum
  373. Bryum pycnophyllum
  374. Bryum pygmaeomucronatum
  375. Bryum pygmaeum
  376. Bryum pyrrhothrix
  377. Bryum radiculosum
  378. Bryum ramosum
  379. Bryum rapaense
  380. Bryum rectifolium
  381. Bryum recurvulum
  382. Bryum redboonii
  383. Bryum reedii
  384. Bryum remelei
  385. Bryum renauldii
  386. Bryum retusifolium
  387. Bryum revolutum
  388. Bryum rhexodon
  389. Bryum rhizoblastum
  390. Bryum rhypariocaulon
  391. Bryum richardsii
  392. Bryum riparioides
  393. Bryum riparium
  394. Bryum rivale
  395. Bryum roscheri
  396. Bryum rosulans
  397. Bryum rothii
  398. Bryum rotundifolium
  399. Bryum rubens
  400. Bryum rubescens
  401. Bryum rubicundum
  402. Bryum rubrocostatum
  403. Bryum rubrolimbatum
  404. Bryum ruderale
  405. Bryum rudimentale
  406. Bryum rufolimbatum
  407. Bryum russulum
  408. Bryum rutilans
  409. Bryum sabuletorum
  410. Bryum salakense
  411. Bryum salinum
  412. Bryum sandii
  413. Bryum sauteri
  414. Bryum savesii
  415. Bryum savicziae
  416. Bryum schleicheri
  417. Bryum sclerodictyon
  418. Bryum semirubrum
  419. Bryum serotinum
  420. Bryum sibericum
  421. Bryum simii
  422. Bryum simulans
  423. Bryum sinense
  424. Bryum skottsbergii
  425. Bryum soboliferum
  426. Bryum sordidum
  427. Bryum spindleri
  428. Bryum spinifolium
  429. Bryum spininervium
  430. Bryum splachnobryoides
  431. Bryum splendidifolium
  432. Bryum stellituber
  433. Bryum stenocarpum
  434. Bryum stenophyllum
  435. Bryum stirtonii
  436. Bryum subapiculatum
  437. Bryum subargenteum
  438. Bryum subcalophyllum
  439. Bryum subclavatum
  440. Bryum subelegans
  441. Bryum subgracillimum
  442. Bryum subhomalobolax
  443. Bryum subleucophyllum
  444. Bryum submucronatum
  445. Bryum subneodamense
  446. Bryum subnitidulum
  447. Bryum subpercurrente
  448. Bryum subsericeum
  449. Bryum sullivanii
  450. Bryum svihlae
  451. Bryum synoicum
  452. Bryum syriacum
  453. Bryum taimyrense
  454. Bryum taitae
  455. Bryum taoense
  456. Bryum tenue
  457. Bryum tenuidens
  458. Bryum tenuifolium
  459. Bryum tenuisetum
  460. Bryum tepintzensa
  461. Bryum teres
  462. Bryum terskeiense
  463. Bryum tessellatum
  464. Bryum thomasii
  465. Bryum thomeanum
  466. Bryum thomsonii
  467. Bryum timmiostomoides
  468. Bryum tisserantii
  469. Bryum tjiburrumense
  470. Bryum tophaceum
  471. Bryum torquatum
  472. Bryum trabutii
  473. Bryum tristaniense
  474. Bryum triste
  475. Bryum truncorum
  476. Bryum turbinatum
  477. Bryum turgidum
  478. Bryum uliginosum
  479. Bryum urbanskyi
  480. Bryum usambaricum
  481. Bryum utriculatum
  482. Bryum uvidum
  483. Bryum valparaisense
  484. Bryum vernicosum
  485. Bryum vernum
  486. Bryum veronense
  487. Bryum versicolor
  488. Bryum viguieri
  489. Bryum violaceum
  490. Bryum virescens
  491. Bryum viridescens
  492. Bryum voeltzkowii
  493. Bryum vulcanicum
  494. Bryum wagneri
  495. Bryum wallaceanum
  496. Bryum warneum
  497. Bryum weigelii
  498. Bryum winkelmannii
  499. Bryum wrightii
  500. Bryum zeballosicum

BryaceaeBryalesBryopsidaBryophytaPlantae

Bryx[uredi | uredi kôd]

Bryx Herald, 1940[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Syngnathiformes > Syngnathidae

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Br