Dodatak:Popis vrsta:Cae

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sadržaj

  • Taksoni:

Caecanthrax , Caecarcturus , Caecatemnus , Caecianiropsis , Caecidae , Caecidium Ueno, 1971 , Caecidotea , Caecijaera , Caecilia , Caeciliidae , Caeciliusidae , Caeciliusoidea , Caecincola , Caecitellus , Caecobarbus , Caecocaelus Straneo, 1949 , Caecocaelus Straneo, 1949 , Caecocassidias , Caecocypris , Caecognathia , Caecogobius , Caecomyces , Caeconthobium , Caecoonops , Caecoparvus Jeannel, 1937 , Caecopilumnus , Caecosagitta , Caecosagitta , Caecoserolis , Caecosphaeroma , Caecossonus , Caecostenetroides , Caecula , Caeculidae , Caecum , Caedibacter , Caedicia , Caediscum , Caelatoglanis , Caelatura , Caelicola , Caelius , Caelorrhina , Caelostomus , Caelostomus W.S. Macleay, 1825 , Caelostomus W.S. Macleay, 1825 , Caenacantha , Caenacis , Caenacris , Caenagnesia , Caenanthura , Caenarolia , Caenaugochlora , Caeneressa , Caenia , Caeniamima , Caenibacterium , Caenidae , Caenides , Caeniopsis , Caenis , Caenisomopsis , Caenobrachymeria , Caenobrunettia , Caenocara , Caenocentrotus , Caenocephaloides , Caenocholax , Caenoclavator , Caenoclavator , Caenoclavator hubeiensis , Caenoclavator hubeiensis , Caenoconops , Caenocrepis , Caenocryptoides , Caenocryptus , Caenoculis , Caenodelphax , Caenognosis , Caenohalictus , Caenohomalopoda , Caenoidea , Caenolampis , Caenolestes , Caenolestidae , Caenolister , Caenomastax , Caenomorpha , Caenomorphidae , Caenomorphina , Caenomymar , Caenonetria , Caenoneura , Caenonomada , Caenopachyella , Caenopachys , Caenopamera , Caenopedina , Caenopelte , Caenophanes , Caenophanus , Caenophthalmus , Caenoplana , Caenoprosopina , Caenoprosopis , Caenoprosopon , Caenopsimorphus , Caenopsis , Caenopsylla , Caenorhabditis , Caenoriata , Caenorycta , Caenosamerus , Caenoschmidtia , Caenosilapillus , Caenosynteles , Caenota , Caenoteleia , Caenothericles , Caenotoides , Caenotropus , Caenotus , Caenurgia , Caenurgina , Caeoma , Caeparia , Caepidium , Caepovultus , Caerois , Caeroplastes , Caerosternus , Caerostris , Caerulea , Caeruleomyces , Caeruleuptychia , Caesalpinia , Caesariatoplia , Caesaromysis , Caesetius , Caesia , Caesio , Caesionidae , Caesioperca , Caesioscorpis , Caesonia , Caespitotheca , Caestocorbula , Caestocorbulinae , Caesulia ,

Caec[uredi VE | uredi]

Caecalpiniaceae (sapanovke)[uredi VE | uredi]

Caecarcturus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Antarcturidae

Caecatemnus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Pseudoscorpiones > Cheliferoidea > Atemnidae

Caecianiropsis[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Janiridae

Caecidae[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neotaenioglossa

Caecidotea[uredi VE | uredi]

  • Caecidotea acuticarpa
  • Caecidotea adenta
  • Caecidotea alabamensis
  • Caecidotea ancyla
  • Caecidotea antricola
  • Caecidotea attenuata
  • Caecidotea barri (ugrožen)
  • Caecidotea beattyi
  • Caecidotea bicrenata
  • Caecidotea bilineata
  • Caecidotea bowmani
  • Caecidotea brevicauda
  • Caecidotea cannula
  • Caecidotea carolinensis
  • Caecidotea catachaetus
  • Caecidotea chiapas
  • Caecidotea circulus
  • Caecidotea communis
  • Caecidotea cumberlandensis
  • Caecidotea cyrtorhynchus
  • Caecidotea dauphina
  • Caecidotea dentadactyla
  • Caecidotea dimorpha
  • Caecidotea extensolinguala
  • Caecidotea filicispeluncae
  • Caecidotea fonticulus
  • Caecidotea forbesi
  • Caecidotea foxi
  • Caecidotea franzi
  • Caecidotea fustis
  • Caecidotea henroti
  • Caecidotea hobbsi
  • Caecidotea holsingeri
  • Caecidotea holti
  • Caecidotea incurva
  • Caecidotea intermedia
  • Caecidotea intermedius <nepotvrđeni naziv>
  • Caecidotea jordani
  • Caecidotea kendeighi
  • Caecidotea kenki
  • Caecidotea laticaudata
  • Caecidotea lesliei
  • Caecidotea mackini
  • Caecidotea macropropoda
  • Caecidotea metcalfi
  • Caecidotea mitchelli
  • Caecidotea montana
  • Caecidotea nickajackensis
  • Caecidotea nodula
  • Caecidotea nortoni
  • Caecidotea obtusa
  • Caecidotea occidentalis
  • Caecidotea oculata
  • Caecidotea packardi
  • Caecidotea pasquinii
  • Caecidotea paurotrigona
  • Caecidotea phreatica
  • Caecidotea pricei
  • Caecidotea puebla
  • Caecidotea racovitzai
  • Caecidotea recurvata
  • Caecidotea reddelli
  • Caecidotea richardsonae
  • Caecidotea rotunda
  • Caecidotea salemensis
  • Caecidotea scrupulosa
  • Caecidotea scypha
  • Caecidotea sequoiae
  • Caecidotea serrata
  • Caecidotea simonini
  • Caecidotea simulator
  • Caecidotea sinuncus
  • Caecidotea spatulata
  • Caecidotea steevesi
  • Caecidotea stiladactyla
  • Caecidotea stygia
  • Caecidotea teresae
  • Caecidotea tomalensis
  • Caecidotea tridentata
  • Caecidotea vandeli
  • Caecidotea vomeri
  • Caecidotea williamsi
  • Caecidotea zullini

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Asellidae

Caecijaera[uredi VE | uredi]

  1. Caecijaera borealis
  2. Caecijaera derjugini
  3. Caecijaera horvathi
  4. Caecijaera mirabilis

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Janiridae

Caecilia Linnaeus, 1758[uredi VE | uredi]

  1. Caecilia abitaguae Dunn, 1942
  2. Caecilia albiventris Daudin, 1803
  3. Caecilia antioquiaensis Taylor, 1968
  4. Caecilia armata Dunn, 1942
  5. Caecilia attenuata Taylor, 1968
  6. Caecilia bokermanni Taylor, 1968
  7. Caecilia caribea Dunn, 1942
  8. Caecilia corpulenta Taylor, 1968
  9. Caecilia crassisquama Taylor, 1968
  10. Caecilia degenerata Dunn, 1942
  11. Caecilia disossea Taylor, 1968
  12. Caecilia dunni Hershkovitz, 1938
  13. Caecilia flavopunctata Roze and Solano, 1963
  14. Caecilia gracilis Shaw, 1802
  15. Caecilia guntheri Dunn, 1942
  16. Caecilia inca Taylor, 1973
  17. Caecilia isthmica Cope, 1877
  18. Caecilia leucocephala Taylor, 1968
  19. Caecilia marcusi Wake, 1985
  20. Caecilia mertensi Taylor, 1973
  21. Caecilia nigricans Boulenger, 1902
  22. Caecilia occidentalis Taylor, 1968
  23. Caecilia orientalis Taylor, 1968
  24. Caecilia pachynema Günther, 1859
  25. Caecilia perdita Taylor, 1968
  26. Caecilia pressula Taylor, 1968
  27. Caecilia subdermalis Taylor, 1968
  28. Caecilia subnigricans Dunn, 1942
  29. Caecilia subterminalis Taylor, 1968
  30. Caecilia tentaculata Linnaeus, 1758
  31. Caecilia tenuissima Taylor, 1973
  32. Caecilia thompsoni Boulenger, 1902
  33. Caecilia volcani Taylor, 1969

Animalia → Chordata → Amphibia → Gymnophiona → Caeciliidae

Caeciliidae Rafinesque, 1814[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Gymnophiona

Caecincola[uredi VE | uredi]

  1. Caecincola latostoma
  2. Caecincola parvulum
  3. Caecincola parvulus

Animalia > Platyhelminthes > Trematoda > Opisthorchiida > Cryptogonimidae

Caecitellidae[uredi VE | uredi]

Biota > Chromista > Harosa > Heterokonta > Bigyra > Bicosoecia > Bicoecea > Bicosidia > Cyathobodoniae > Anoecida

Caecitellus[uredi VE | uredi]

Biota > Chromista > Harosa > Heterokonta > Bigyra > Bicosoecia > Bicoecea > Bicosidia > Cyathobodoniae > Anoecida > Caecitellidae

Caecobarbus Boulenger, 1921[uredi VE | uredi]

  1. Caecobarbus geertsii Boulenger, 1921

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Caecocassidias Kussakin, 1967[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

Caecocypris Banister & Bunni, 1980[uredi VE | uredi]

  1. Caecocypris basimi Banister & Bunni, 1980

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Caecognathia[uredi VE | uredi]

  • Caecognathia abyssorum
  • Caecognathia agwillisi
  • Caecognathia akaroensis
  • Caecognathia albescenoides
  • Caecognathia amakusaensis
  • Caecognathia andamanensis
  • Caecognathia antarctica
  • Caecognathia bicolor
  • Caecognathia branchyponera
  • Caecognathia caeca
  • Caecognathia calva
  • Caecognathia consobrina
  • Caecognathia coralliophila
  • Caecognathia crenulatifrons
  • Caecognathia diacamma
  • Caecognathia dolichoderus
  • Caecognathia elongata
  • Caecognathia floridensis
  • Caecognathia galzini
  • Caecognathia gnamptogenys
  • Caecognathia hirsuta
  • Caecognathia hodgsoni
  • Caecognathia huberia
  • Caecognathia kikuchii
  • Caecognathia leptanilla
  • Caecognathia nasuta
  • Caecognathia nieli
  • Caecognathia nipponensis
  • Caecognathia pacifica
  • Caecognathia paratrechia
  • Caecognathia pilosipes
  • Caecognathia polaris
  • Caecognathia polythrix
  • Caecognathia pustulosa
  • Caecognathia regalis
  • Caecognathia rhektos
  • Caecognathia robusta
  • Caecognathia saikaiensis
  • Caecognathia sanctaecrucis
  • Caecognathia schistifrons
  • Caecognathia serrata
  • Caecognathia stygia
  • Caecognathia trachymesopus
  • Caecognathia vanhoeffeni
  • Caecognathia vemae
  • Caecognathia wagneri

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Gnathiidae

Caecogobius[uredi VE | uredi]

  1. Caecogobius cryptophthalmus

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Gobiidae

Caecomyces[uredi VE | uredi]

Fungi > Neocallimastigomycota > Neocallimastigomycetes > Neocallimastigales > Neocallimastigaceae

Caecoonops[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Oonopidae

Caecopilumnus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Xanthoidea > Pilumnidae

Caecosagitta Tokioka, 1965[uredi VE | uredi]

Animalia → Chaetognatha → Sagittoidea → Aphragmophora → Sagittidae

Caecoserolis Wägele, 1994[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Seroloidea → Serolidae

Caecosphaeroma Dollfus, 1896[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

Caecossonus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Caecostenetroides[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Gnathostenetroidae

Caecula[uredi VE | uredi]

  1. Caecula cincta
  2. Caecula kuro
  3. Caecula pterygera

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Anguilliformes > Ophichthidae

Caecum[uredi VE | uredi]

  • Caecum antillarum
  • Caecum arcuatum
  • Caecum bakeri
  • Caecum bipartitum
  • Caecum breve
  • Caecum californicum
  • Caecum carolinianum
  • Caecum carpenteri
  • Caecum clava
  • Caecum condylum
  • Caecum cooperi
  • Caecum cornucopiae
  • Caecum crebricinctum
  • Caecum cubitatum
  • Caecum cycloferum
  • Caecum dalli
  • Caecum floridanum
  • Caecum glabrum
  • Caecum gurgulio
  • Caecum heladum
  • Caecum hemphilli
  • Caecum heptagonum
  • Caecum imbricatum
  • Caecum imperforatum
  • Caecum insularum
  • Caecum johnsoni
  • Caecum liratocinctum
  • Caecum nitidum
  • Caecum oahuense
  • Caecum occidentale
  • Caecum orcutti
  • Caecum plicatum
  • Caecum profundicolum
  • Caecum pulchellum
  • Caecum regulare
  • Caecum rosanum
  • Caecum ryssotitum
  • Caecum sepimentum
  • Caecum strigosum
  • Caecum subvolutum
  • Caecum textile
  • Caecum tornatum
  • Caecum tortile
  • Caecum vestitum

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neotaenioglossa > Caecidae

Caed[uredi VE | uredi]

Caedibacter[uredi VE | uredi]

Bacteria > Proteobacteria > Alphaproteobacteria > Rickettsiales

Caedicia[uredi VE | uredi]

  • Caedicia acutifolia
  • Caedicia affinis
  • Caedicia albidiceps
  • Caedicia araucariae (Sotted Caedicia)
  • Caedicia bispinulosa
  • Caedicia chloronota
  • Caedicia chyzeri
  • Caedicia clavata
  • Caedicia concisa
  • Caedicia congrua
  • Caedicia extenuata
  • Caedicia flexuosa
  • Caedicia gloriosa
  • Caedicia goobita
  • Caedicia gracilis
  • Caedicia halmaturina
  • Caedicia hirsuta
  • Caedicia inermis
  • Caedicia kuranda
  • Caedicia longipennis
  • Caedicia longipennoides
  • Caedicia marginata (Queensland Caedicia)
  • Caedicia mesochides
  • Caedicia minor
  • Caedicia noctivaga
  • Caedicia obtusifolia
  • Caedicia pictipes
  • Caedicia porrecta
  • Caedicia punctifera
  • Caedicia scalaris
  • Caedicia septentrionalis
  • Caedicia simplex (Common garden Katydid)
  • Caedicia strenua
  • Caedicia thymifolia
  • Caedicia valida
  • Caedicia webberi

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Tettigonioidea > Tettigoniidae

Caediscum[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Cael[uredi VE | uredi]

Caelatoglanis[uredi VE | uredi]

  1. Caelatoglanis zonatus

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Siluriformes > Erethistidae

Caelatura[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neotaenioglossa > Barleeiidae

Caelifera[uredi VE | uredi]

OrthopteraNeoptera

Caelostomus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Carabidae

Caen[uredi VE | uredi]

Caenacris[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae

Caenagnesia[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Ascidiacea > Enterogona > Agneziidae

Caenanthura[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Anthuridae

Caenibacterium[uredi VE | uredi]

Bacteria > Proteobacteria > Betaproteobacteria > Burkholderiales > Comamonadaceae

Caenocholax[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Strepsiptera > Myrmecolacidae

Podrazred Caenogastropoda Cox, 1960[uredi VE | uredi]

  1. Architaenioglossa Haller, 1890
  2. Littorinimorpha Golikov & Starobogatov, 1975
  3. Neogastropoda Wenz, 1938

Animalia → Mollusca → Gastropoda

Caenolestes Thomas, 1895[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Paucituberculata → Caenolestidae

Porodica Caenolestidae Trouessart 1898[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Paucituberculata

Caenomastax[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Eumastacoidea > Eumastacidae

Caenomorpha[uredi VE | uredi]

CaenomorphidaeHeterotrichidaHeterotricheaCiliophoraProtozoa

Caenomorphina[uredi VE | uredi]

CaenomorphidaeHeterotrichidaHeterotricheaCiliophoraProtozoa

Caenonetria Millidge & Russell-Smith, 1992[uredi VE | uredi]

  1. Caenonetria perdita Millidge & Russell-Smith, 1992

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Caenophanus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Caenoplana[uredi VE | uredi]

Animalia > Platyhelminthes > Turbellaria > Tricladida > Geoplanidae

Caenopsimorphus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Caenopsis[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Caenopsylla[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Siphonaptera > Ceratophylloidea > Leptopsyllidae

Caenorhabditis[uredi VE | uredi]

Animalia > Nematoda > Secernentea > Rhabditida > Rhabditidae

Caenosamerus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Sarcoptiformes > Amerobelboidea > Ameridae

Caenoschmidtia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Eumastacoidea > Euschmidtiidae

Caenosilapillus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Erirhinidae

Caenota[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Trichoptera > Sericostomatoidea > Calocidae

Caenothericles[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Eumastacoidea > Thericleidae

Caenotropus[uredi VE | uredi]

  1. Caenotropus labyrinthicus
  2. Caenotropus maculosus
  3. Caenotropus mestomorgmatos
  4. Caenotropus schizodon

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Characiformes > Chilodontidae

Caeo[uredi VE | uredi]

Caeoma[uredi VE | uredi]

Fungi > Basidiomycota > Pucciniomycetes > Pucciniales

Caep[uredi VE | uredi]

Caeparia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blaberidae

Caer[uredi VE | uredi]

Caeroplastes[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Porcellionidae

Caerostris Thorell, 1868[uredi VE | uredi]

  1. Caerostris almae Gregorič, 2015
  2. Caerostris bojani Gregorič, 2015
  3. Caerostris corticosa Pocock, 1902
  4. Caerostris cowani Butler, 1882
  5. Caerostris darwini Kuntner & Agnarsson, 2010
  6. Caerostris ecclesiigera Butler, 1882
  7. Caerostris extrusa Butler, 1882
  8. Caerostris hirsuta (Simon, 1895)
  9. Caerostris indica Strand, 1915
  10. Caerostris linnaeus Gregorič, 2015
  11. Caerostris mayottensis Grasshoff, 1984
  12. Caerostris mitralis (Vinson, 1863)
  13. Caerostris pero Gregorič, 2015
  14. Caerostris sexcuspidata (Fabricius, 1793)
  15. Caerostris sumatrana Strand, 1915
  16. Caerostris tinamaze Gregorič, 2015
  17. Caerostris vicina (Blackwall, 1866)
  18. Caerostris wallacei Gregorič et al., 2015

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae

Caeruleomyces[uredi VE | uredi]

Fungi > Basidiomycota > Agaricomycetes > Hymenochaetales

Caes[uredi VE | uredi]

Caesalpinia[uredi VE | uredi]

  • Caesalpinia acapulcensis (Cuasillo)
  • Caesalpinia acinaciformis
  • Caesalpinia acutifolia
  • Caesalpinia anacantha
  • Caesalpinia ancashiana
  • Caesalpinia andamanica
  • Caesalpinia angolensis
  • Caesalpinia angulata (Yerba Buena)
  • Caesalpinia aphylla
  • Caesalpinia argentina (Camiri)
  • Caesalpinia bahamensis
  • Caesalpinia barahonensis
  • Caesalpinia barbon
  • Caesalpinia barkeriana
  • Caesalpinia benthamiana
  • Caesalpinia bessac
  • Caesalpinia bonduc (Mysore Thorn)
  • Caesalpinia bracteosa (Pau De Rato)
  • Caesalpinia buchii
  • Caesalpinia cacalaco
  • Caesalpinia caesia
  • Caesalpinia caladenia (Margarita)
  • Caesalpinia calycina (Pau De Galinha)
  • Caesalpinia cassioides
  • Caesalpinia caudata (tailed nicker)
  • Caesalpinia caymanensis
  • Caesalpinia ciliata (mato)
  • Caesalpinia coccinea
  • Caesalpinia colimensis
  • Caesalpinia coluteifolia (Parolillo)
  • Caesalpinia coriaria (divi divi)
  • Caesalpinia coulterioides
  • Caesalpinia crista (gray nicker)
  • Caesalpinia cucullata
  • Caesalpinia culebrae (smooth yellow nicker)
  • Caesalpinia dasyrachis <nepotvrđen naziv>
  • Caesalpinia dauensis
  • Caesalpinia decapetala (Liane croc chien) (Invazivna)
  • Caesalpinia delphinensis
  • Caesalpinia digyna
  • Caesalpinia domingensis
  • Caesalpinia ebano
  • Caesalpinia echinata (Brazilwood) (Endangered)
  • Caesalpinia elata
  • Caesalpinia enneaphylla
  • Caesalpinia epifanioi
  • Caesalpinia erianthera
  • Caesalpinia eriostachys (Zorro)
  • Caesalpinia exilifolia
  • Caesalpinia exostemma (Guacamaya)
  • Caesalpinia ferrea (Pau-ferro)
  • Caesalpinia fimbriata
  • Caesalpinia furfuracea
  • Caesalpinia gardneriana (Catingueira)
  • Caesalpinia gaumeri (Peccary Wood)
  • Caesalpinia gilliesii (bird-of-paradise) (Attributes)
  • Caesalpinia glandulosa
  • Caesalpinia glandulosopedicellata
  • Caesalpinia glaucophylla (Guacalote Amarillo)
  • Caesalpinia globulorum (Mato Amarillo)
  • Caesalpinia godefroyana
  • Caesalpinia granadillo
  • Caesalpinia hildebrandtii
  • Caesalpinia hintonii (Juancanchire)
  • Caesalpinia hispida
  • Caesalpinia homblei
  • Caesalpinia hughesii (Quebrache)
  • Caesalpinia hymenocarpa
  • Caesalpinia insolita
  • Caesalpinia intermedia
  • Caesalpinia jayabo (Guacolote Amarillo)
  • Caesalpinia kauaiensis (kritično ugrožena)
  • Caesalpinia latisiliqua
  • Caesalpinia laxa
  • Caesalpinia laxiflora (Catingueira)
  • Caesalpinia leiostachya
  • Caesalpinia lucida
  • Caesalpinia macvaughii
  • Caesalpinia madagascariensis
  • Caesalpinia magnifoliolata
  • Caesalpinia marginata
  • Caesalpinia melanadenia
  • Caesalpinia merxmuelleriana
  • Caesalpinia mexicana (mexican poinciana)
  • Caesalpinia microphylla (Catinga De Porco)
  • Caesalpinia millettii
  • Caesalpinia mimosifolia (Pishcalilla)
  • Caesalpinia mimosoides
  • Caesalpinia minax
  • Caesalpinia mindorensis
  • Caesalpinia modesta
  • Caesalpinia mollis
  • Caesalpinia monensis (black nicker)
  • Caesalpinia mucronata
  • Caesalpinia murifructa
  • Caesalpinia myabensis
  • Caesalpinia nelsonii (Yuca-perichenche Gitanilla)
  • Caesalpinia nhatrangensis
  • Caesalpinia nicaraguensis (Malincha)
  • Caesalpinia nipensis (Cayo Chiquito)
  • Caesalpinia oligophylla
  • Caesalpinia oppositifolia
  • Caesalpinia ortegae
  • Caesalpinia paipai
  • Caesalpinia palmeri (Margarita)
  • Caesalpinia pannosa (Palo Estaca)
  • Caesalpinia paraguariensis (Guayacan)
  • Caesalpinia parviflora
  • Caesalpinia pauciflora (fewflower holdback)
  • Caesalpinia pearsoni
  • Caesalpinia pellucida
  • Caesalpinia phyllanthoides (wait-a-bit vine)
  • Caesalpinia pilosa
  • Caesalpinia pinnata (Clavellina De Costa)
  • Caesalpinia placida
  • Caesalpinia platyloba
  • Caesalpinia pluviosa
  • Caesalpinia porcina
  • Caesalpinia portoricensis (brown nicker)
  • Caesalpinia pringlei
  • Caesalpinia pubescens
  • Caesalpinia pulcheriana <nepotvrđen naziv>
  • Caesalpinia pulcherrima (dwarf poinciana)
  • Caesalpinia pumila
  • Caesalpinia pumilio
  • Caesalpinia punctata
  • Caesalpinia pyramidalis
  • Caesalpinia regia <Unverified Name>
  • Caesalpinia rhombifolia
  • Caesalpinia robinsoniana
  • Caesalpinia robusta
  • Caesalpinia rosei
  • Caesalpinia rostrata
  • Caesalpinia rubicunda
  • Caesalpinia rubra
  • Caesalpinia sappan (Sappan Wood Tree)
  • Caesalpinia sclerocarpa
  • Caesalpinia scortechinii
  • Caesalpinia secundiflora
  • Caesalpinia sessilifolia
  • Caesalpinia sinensis
  • Caesalpinia sphaerosperma
  • Caesalpinia spinosa (spiny holdback)
  • Caesalpinia standleyi (Viche)
  • Caesalpinia stipularis
  • Caesalpinia stuckertii
  • Caesalpinia subtropica
  • Caesalpinia sumatrana
  • Caesalpinia tortuosa
  • Caesalpinia trichocarpa (Arquita)
  • Caesalpinia trothae
  • Caesalpinia urophylla
  • Caesalpinia velutina
  • Caesalpinia vernalis
  • Caesalpinia vesicaria
  • Caesalpinia violacea (brasiletto)
  • Caesalpinia volkensii
  • Caesalpinia welwitschiana
  • Caesalpinia wrightiana
  • Caesalpinia yucatanensis (Cara Mayo)

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae. nekad u samostalnoj porodici Caesalpiniaceae (sapanovke)

Caesaromysis[uredi VE | uredi]

  1. Caesaromysis hispida

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Mysida > Mysidae

Caesetius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Zodariidae

Caesia[uredi VE | uredi]

  1. Caesia alpina
  2. Caesia calliantha
  3. Caesia capensis
  4. Caesia chlorantha
  5. Caesia contorta
  6. Caesia micrantha
  7. Caesia occidentalis
  8. Caesia parviflora
  9. Caesia rigidifolia
  10. Caesia setifera
  11. Caesia subulata
  12. Caesia viscida

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Asparagales > Xanthorrhoeaceae

Caesio[uredi VE | uredi]

  1. Caesio caerulaurea
  2. Caesio cuning
  3. Caesio lunaris
  4. Caesio striata
  5. Caesio suevica
  6. Caesio teres
  7. Caesio varilineata
  8. Caesio xanthonota

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Caesionidae

Caesioperca[uredi VE | uredi]

  1. Caesioperca lepidoptera
  2. Caesioperca rasor

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Serranidae

Caesioscorpis[uredi VE | uredi]

  1. Caesioscorpis theagenes

Caespitotheca[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Leotiomycetes > Erysiphales > Erysiphaceae

Caesulia[uredi VE | uredi]

  1. Caesulia axillaris

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ca