Dodatak:Popis vrsta:Eup

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Eupachygaster , Eupachyrrhynchus , Eupackardia , Eupages , Eupagia , Eupagiocerus , Eupagoderes , Eupagopteryx , Eupalaestrus , Eupalamides , Eupalamopus , Eupalamopus dananus , Eupalamus , Eupalelius , Eupalessa , Eupalindia , Eupalthis , Eupambolus , Eupanacra , Eupanopeus , Eupanteos , Eupanthalis , Euparagia , Euparatettix , Euparia , Euparius , Euparixia , Euparixoides , Euparkerella , Euparkeria , Euparkeriidae , Euparotrix , Euparthenos , Euparyphasma , Euparyphium , Euparyphus , Eupasiphae , Eupastranaia , Eupatagidae , Eupatagus , Eupatinapta , Eupatoriastrum , Eupatorieae , Eupatorina , Eupatorina , Eupatoriopsis , Eupatorium , Eupatorus , Eupatrides , Eupatula , Eupaxia , Eupegylis , Eupeliococcus , Eupelix , Eupelmidae , Eupelmophotismus , Eupelmus , Eupelops , Eupelte , Eupelte , Eupelycosauria , Eupempelus , Eupemphix , Eupenicillium , Eupentacta , Eupenthimia , Eupeodes , Eupera , Euperilampus , Euperipatoides , Euperissus , Euperitelus , Eupetaurus , Eupetersia , Eupetes , Eupetidae , Eupetinus , Eupetochira , Eupetomena , Eupetrichthys , Eupeyerimhoffia , Euphaea , Euphaedra , Euphaeidae , Euphagus , Euphalacra , Euphalepsus , Euphalerus , Euphalia , Euphaneta , Euphanta , Euphara , Euphasma , Euphastia , Euphausia , Euphausiacea , Euphausiacea , Euphausiidae , Euphellia , Euphenges , Eupherusa , Euphilomedes , Euphilotes , Euphiltra , Euphione , Euphionella , Euphloeobius , Euphlycta , Euphlyctina , Euphlyctinides , Euphlyctis , Euphobetron , Eupholidoptera , Eupholocis , Eupholoe , Eupholus , Euphonia , Euphorbia , Euphorbiaceae , Euphorbomyia , Euphoresia , Euphoria , Euphoriomyces , Euphorticus , Euphorticus G. Horn, 1881 , Euphractus , Euphranta , Euphrasia , Euphrictus , Euphronarcha , Euphrosine , Euphrosinidae , Euphrosinopsis , Euphrosyne , Euphrosynoplax , Euphrynichus , Euphrytus , Euphthiracaridae , Euphthiracaroidea , Euphthiracarus , Euphumosia , Euphya , Euphyciodes , Euphycus , Euphydryas , Euphyes , Euphyia , Euphylax , Euphylidorea , Euphyllia , Euphyllia , Euphyllia , Euphyllidae , Euphyllidae , Euphylliinae , Euphyllodromia , Euphyllura , Euphyodesmus , Euphyonarthex , Euphysa , Euphysilla , Euphyto , Eupilaria , Eupilema , Eupileta , Eupilis , Eupilocera , Eupilumnus , Eupiona , Eupistella , Eupithecia , Eupithecidia , Euplana , Euplatia Chaudoir, 1872 , Euplatinus , Euplatypus , Euplatyrhopalus Desneus, 1905 , Euplax , Euplectella , Euplectellidae , Euplecterga , Euplectes , Euplectromorpha , Euplectrophelinus , Euplectrotettix , Euplectrus , Euplectus , Eupleres , Eupleridae , Euplesia , Eupleura , Eupleurodon , Eupleurogrammus , Eupleurus , Euplexaura , Euplexia , Euplexidia , Euplica , Euplocamus , Euplocia , Euploea , Euploia , Euplokamidae , Euplokamis , Euplotaspis , Euplotes , Euplotida , Euplotidae , Euplotidium , Euplotoides , Euplotopsis , Euplynes Schmidt-Goebel, 1846 , Eupneusta , Eupnigodes , Eupnoi , Eupoa , Eupoca , Eupodes , Eupodidae , Eupodiscaceae , Eupodiscaceae , Eupodiscus , Eupododexia , Eupodoscirtus , Eupodotis , Eupoecila , Eupoecilia , Eupoecilopoda , Eupogodon , Eupogonesthes , Eupogoniopsis , Eupogonium , Eupogonius , Eupoikilofusa , Eupolella , Eupolia , Eupolybothrus , Eupolymnia , Eupolyodontes , Eupolyphaga , Eupontonia , Euporismus , Euporodesmus , Euporogomphus , Euporus , Eupragia , Eupraxillella , Euprenolepis , Euprepacris , Euprepes , Euprepina , Euprepocnemides , Eupreponotus , Euprepoptera , Euprionocera , Eupristina , Eupristocerus , Euprocas , Euproctidion , Euproctinus , Euproctinus Leng & Mutchler, 1927 , Euproctis , Euproctoides , Euproctosia , Euproctus , Euprognatha , Eupromachus , Eupromera , Eupromerella , Eupromus , Eupronoe , Eupronotius , Eupropacris , Euprophantis , Eupropolella , Euprora , Euproserpinus , Euprosopia , Euprosopomyia , Euprosopus Dejean, 1825 , Euprosterna , Euprosthenops , Euprosthenopsis , Euprosthiostomum , Euprotobranchia , Euprotomicroides , Euprotomicrus , Euproutia , Euprymna , Eupsalis , Eupsammidae , Eupselia , Eupsenella , Eupsenius , Eupseudomorpha , Eupseudosoma , Eupsilia , Eupsilocephala , Eupsophus , Eupsoropsis , Eupsychellus , Eupterella , Eupteromyia , Eupterote , Eupterotegaeus , Eupterotidae , Eupteroxylon , Eupterycyba , Eupteryx , Euptilius , Euptilocladia , Euptilomyia , Euptilon , Euptilopareia , Euptilota , Euptilotis , Euptoieta , Euptychia , Euptychium , Euptychium , Euptychodera , Euptychoides , Eupydna , Eupyra , Eupyrgidae , Eupyrgops , Eupyrgus , Eupyrrhoglossum ,

Eupa[uredi VE | uredi]

Eupachyrrhynchus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Eupages[uredi VE | uredi]

  • Eupages baccatus
  • Eupages coccosus
  • Eupages gibbosus
  • Eupages impressicollis
  • Eupages lutulentus
  • Eupages tuberculosus
  • Eupages verrucellus

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Eupagiocerus[uredi VE | uredi]

  • Eupagiocerus ater
  • Eupagiocerus clarus
  • Eupagiocerus dentipes
  • Eupagiocerus nevermanni
  • Eupagiocerus serratus
  • Eupagiocerus vastus

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae >

Eupagoderes[uredi VE | uredi]

  • Eupagoderes aeneus
  • Eupagoderes approximatus
  • Eupagoderes argentatus
  • Eupagoderes aridus
  • Eupagoderes cinereus
  • Eupagoderes constrictus
  • Eupagoderes cretaceus
  • Eupagoderes decipiens
  • Eupagoderes depressirostris
  • Eupagoderes desertus
  • Eupagoderes dunnianus
  • Eupagoderes durangoensis
  • Eupagoderes geminatus
  • Eupagoderes gemmulatus
  • Eupagoderes giganteus
  • Eupagoderes gracilis
  • Eupagoderes griseus
  • Eupagoderes lucanus
  • Eupagoderes marmoratus
  • Eupagoderes mexicanus
  • Eupagoderes mortivallis
  • Eupagoderes nivosus
  • Eupagoderes plumbeus
  • Eupagoderes prolatus
  • Eupagoderes robustus
  • Eupagoderes rotundatus
  • Eupagoderes sallei
  • Eupagoderes sordidus
  • Eupagoderes speciosus
  • Eupagoderes squalidus
  • Eupagoderes turbinatus
  • Eupagoderes varius
  • Eupagoderes wickhami

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Eupalaestrus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Theraphosidae

Eupalelius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Eupalessa[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Eupanopeus[uredi VE | uredi]

Eupanteos[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Anthribidae

Eupanthalis[uredi VE | uredi]

  • Eupanthalis aena
  • Eupanthalis edriophthalma
  • Eupanthalis elongata
  • Eupanthalis glabra
  • Eupanthalis kinbergi
  • Eupanthalis mutilata

Animalia > Annelida > Polychaeta > Phyllodocida > Acoetidae

Euparius[uredi VE | uredi]

  • Euparius ajax
  • Euparius albiceps
  • Euparius albicornis
  • Euparius albifrons
  • Euparius amictus
  • Euparius anceps
  • Euparius annulipes
  • Euparius apicalis
  • Euparius apicicornis
  • Euparius bruchi
  • Euparius calcaratus
  • Euparius callosus
  • Euparius centromaculatus
  • Euparius ceroderes
  • Euparius championi
  • Euparius cinctipes
  • Euparius clitelliger
  • Euparius coelebs
  • Euparius consors
  • Euparius coronatus
  • Euparius dermestinus
  • Euparius dipholis
  • Euparius dispar
  • Euparius dorsalis
  • Euparius equestris
  • Euparius ferruginosus
  • Euparius frenatus
  • Euparius hypsideres
  • Euparius leopardus
  • Euparius lignarius
  • Euparius longiclava
  • Euparius lugubris
  • Euparius lunatus
  • Euparius luridus
  • Euparius marmoreus
  • Euparius medialis
  • Euparius mesculus
  • Euparius molitor
  • Euparius nigritarsis
  • Euparius nodosus
  • Euparius notatus
  • Euparius nuchalis
  • Euparius obesus
  • Euparius ochrus
  • Euparius paganus
  • Euparius pardalis
  • Euparius parvulus
  • Euparius peruanus
  • Euparius placidus
  • Euparius polius
  • Euparius quagga
  • Euparius rufus
  • Euparius sallei
  • Euparius sellatus
  • Euparius similis
  • Euparius stratus
  • Euparius submaculatus
  • Euparius subtessellatus
  • Euparius suturalis
  • Euparius suturellus
  • Euparius tapirus
  • Euparius tarsalis
  • Euparius thoracicus
  • Euparius tigris
  • Euparius torquatus
  • Euparius zebra

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Anthribidae

Euparkerella Griffiths, 1959 (4 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Craugastoridae → Holoadeninae

Euparyphium[uredi VE | uredi]

Animalia > Platyhelminthes > Trematoda > Echinostomida > Echinostomatidae

Eupasiphae[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Pasiphaeoidea > Pasiphaeidae >

Eupatoriastrum[uredi VE | uredi]

  • Eupatoriastrum angulifolium
  • Eupatoriastrum chlorostylum
  • Eupatoriastrum corvii
  • Eupatoriastrum nelsonii
  • Eupatoriastrum pochutlanum
  • Eupatoriastrum triangulare

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Eupatorieae[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Eupatorina[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Eupatoriopsis[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Eupatorium[uredi VE | uredi]

  • Eupatorium adspersum
  • Eupatorium agrigaudium
  • Eupatorium album
  • Eupatorium altissimum
  • Eupatorium amabile
  • Eupatorium amambayense
  • Eupatorium angustilobum
  • Eupatorium anomalum
  • Eupatorium arakianum
  • Eupatorium areniscophilum
  • Eupatorium argentinum
  • Eupatorium asperrimum
  • Eupatorium bellataefolium
  • Eupatorium benguetense
  • Eupatorium boyacense
  • Eupatorium buchii
  • Eupatorium bullulatum
  • Eupatorium burchellii
  • Eupatorium camiguinense
  • Eupatorium cannabinum
  • Eupatorium capillifolium
  • Eupatorium charpinii
  • Eupatorium chinense
  • Eupatorium clibadioides
  • Eupatorium compositifolium
  • Eupatorium compressum
  • Eupatorium concinnum
  • Eupatorium contortum
  • Eupatorium cordifolium
  • Eupatorium cordigerum
  • Eupatorium crenifolium
  • Eupatorium cuneifolium
  • Eupatorium cyrilli-nelsonii
  • Eupatorium doichangense
  • Eupatorium dolichopus
  • Eupatorium dubium
  • Eupatorium dumosum
  • Eupatorium fistulosum
  • Eupatorium formosanum
  • Eupatorium fortunei
  • Eupatorium gnaphalioides
  • Eupatorium godfreyanum
  • Eupatorium griseum
  • Eupatorium hebes
  • Eupatorium hecatanthum
  • Eupatorium hieronymi
  • Eupatorium hualienense
  • Eupatorium hyssopifolium
  • Eupatorium incisum
  • Eupatorium inulifolium
  • Eupatorium ixiocladon
  • Eupatorium jacquemontii
  • Eupatorium japonicum
  • Eupatorium kiirunense
  • Eupatorium kingii
  • Eupatorium kupperi
  • Eupatorium laevigatum
  • Eupatorium lancifolium
  • Eupatorium larcheanum
  • Eupatorium leptophyllum
  • Eupatorium leucolepis
  • Eupatorium ligustrinum
  • Eupatorium lindleyanum
  • Eupatorium lineatum
  • Eupatorium littorale
  • Eupatorium luchuense
  • Eupatorium lymansmithii
  • Eupatorium macrochaetum
  • Eupatorium maculatum
  • Eupatorium makinoi
  • Eupatorium maracayuense
  • Eupatorium marquezianum
  • Eupatorium medullosum
  • Eupatorium mikanioides
  • Eupatorium mohrii
  • Eupatorium mornicolum
  • Eupatorium nanchuanense
  • Eupatorium nodiflorum
  • Eupatorium novae-angliae
  • Eupatorium obtusissmum
  • Eupatorium omeiense
  • Eupatorium orbiculatum
  • Eupatorium organense
  • Eupatorium ostenii
  • Eupatorium paucicapitulatum
  • Eupatorium perfoliatum
  • Eupatorium petiolata
  • Eupatorium pilosum
  • Eupatorium pinnatifidum
  • Eupatorium piptopappum
  • Eupatorium plebeia
  • Eupatorium plectranthifolium
  • Eupatorium polycladum
  • Eupatorium polyneuron
  • Eupatorium popocatapetlense
  • Eupatorium purpureum
  • Eupatorium quaternum
  • Eupatorium ramosissimum
  • Eupatorium resinosum
  • Eupatorium rosengurttii
  • Eupatorium rotundifolium
  • Eupatorium sambucifolium
  • Eupatorium schininii
  • Eupatorium schizanthum
  • Eupatorium selloi
  • Eupatorium semiserratum
  • Eupatorium serotinum
  • Eupatorium sessilifolium
  • Eupatorium shimadai
  • Eupatorium sprengelianum
  • Eupatorium squamosum
  • Eupatorium steetzii
  • Eupatorium subcordatum
  • Eupatorium suffruticosum
  • Eupatorium tanacetifolium
  • Eupatorium tashiroi
  • Eupatorium tawadae
  • Eupatorium tequendamense
  • Eupatorium toppingianum
  • Eupatorium trichospermoides
  • Eupatorium tripartitum
  • Eupatorium umbelliforme
  • Eupatorium urbanii
  • Eupatorium variabile
  • Eupatorium verticillatum
  • Eupatorium yakushimaense

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Eupaxia[uredi VE | uredi]

Animalia > Bryozoa > Gymnolaemata > Cheilostomatida > Candidae

Eupe[uredi VE | uredi]

  1. Eupelops
  2. Eupelte
  3. Eupelte
  4. Eupempelus
  5. Eupemphix
  6. Eupenicillium
  7. Eupera
  8. Euperipatoides
  9. Euperitelus
  10. Eupetaurus
  11. Eupetes
  12. Eupetinus

Eupetomena Gould, 1853[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae

Eupetrichthys[uredi VE | uredi]

  1. Eupetrichthys angustipes
  2. Eupeyerimhoffia

Euph[uredi VE | uredi]

  1. Euphaea
  2. Euphagus
  3. Euphalepsus
  4. Euphalia

Euphausia Dana, 1852[uredi VE | uredi]

  • Euphausia Dana, 1852
  • Euphausia americana Hansen, 1911
  • Euphausia brevis Hansen, 1905
  • Euphausia crystallorophias Holt & Tattersall, 1906
  • Euphausia diomedeae Ortmann, 1894
  • Euphausia distinguenda Hansen, 1908
  • Euphausia eximia Hansen, 1911
  • Euphausia fallax Hansen, 1916
  • Euphausia frigida Hansen, 1911
  • Euphausia gibba G. O. Sars, 1883
  • Euphausia gibboides Ortmann, 1893
  • Euphausia hanseni Zimmer, 1915
  • Euphausia hemigibba Hansen, 1910
  • Euphausia krohnii (Brandt, 1851)
  • Euphausia lamelligera Hansen, 1911
  • Euphausia longirostris Hansen, 1908
  • Euphausia lucens Hansen, 1905
  • Euphausia mucronata G. O. Sars, 1883
  • Euphausia mutica Hansen, 1905
  • Euphausia nana Brinton, 1962
  • Euphausia pacifica Hansen, 1911
  • Euphausia paragibba Hansen, 1910
  • Euphausia pseudogibba Ortmann, 1893
  • Euphausia recurva Hansen, 1905
  • Euphausia sanzoi Torelli, 1934
  • Euphausia sibogae Hansen, 1908
  • Euphausia similis G. O. Sars, 1885
  • Euphausia spinifera G. O. Sars, 1885
  • Euphausia superba Dana, 1852
  • Euphausia tenera Hansen, 1905
  • Euphausia triacantha Holt & Tattersall, 1906
  • Euphausia vallentini Stebbing, 1900

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Euphausiacea > Euphausiidae

  1. Euphenges

Eupherusa Gould, 1857[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae

  1. Euphilomedes
  2. Euphione
  3. Euphionella
  4. Euphloeobius

Euphlyctis Fitzinger, 1843 (6 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Dicroglossidae → Dicroglossinae

  1. Eupholocis
  2. Eupholoe
  3. Eupholus
  4. Euphonia

Euphorbia[uredi VE | uredi]

  • Euphorbia aaron-rossii
  • Euphorbia abdelkuri
  • Euphorbia abdita
  • Euphorbia abdulghafooriana
  • Euphorbia abramsiana
  • Euphorbia abyssinica
  • Euphorbia acalyphoides
  • Euphorbia acanthodes
  • Euphorbia acanthothamnos
  • Euphorbia acerensis
  • Euphorbia acervata
  • Euphorbia actinoclada
  • Euphorbia aculeata
  • Euphorbia adenochila
  • Euphorbia adenochlora
  • Euphorbia adenopoda
  • Euphorbia adenoptera
  • Euphorbia adiantoides
  • Euphorbia adjurana
  • Euphorbia aequoris
  • Euphorbia aeruginosa
  • Euphorbia aggregata
  • Euphorbia agowensis
  • Euphorbia agraria
  • Euphorbia akenocarpa
  • Euphorbia alaica
  • Euphorbia alainii
  • Euphorbia alata
  • Euphorbia alatavica
  • Euphorbia alatocaulis
  • Euphorbia albanica
  • Euphorbia albertensis
  • Euphorbia albipollinifera
  • Euphorbia albomarginata
  • Euphorbia alcicornis
  • Euphorbia aleppica
  • Euphorbia alfredii
  • Euphorbia allocarpa
  • Euphorbia alluaudii
  • Euphorbia alpina
  • Euphorbia alsiniflora
  • Euphorbia alsinifolia
  • Euphorbia alsinoides
  • Euphorbia alta
  • Euphorbia altaica
  • Euphorbia altissima
  • Euphorbia altotibetica
  • Euphorbia amandi
  • Euphorbia amarifontana
  • Euphorbia ambacensis
  • Euphorbia ambarivatoensis
  • Euphorbia ambovombensis
  • Euphorbia ambroseae
  • Euphorbia amicorum
  • Euphorbia ammak
  • Euphorbia ammatotricha
  • Euphorbia ammophila
  • Euphorbia amplexicaulis
  • Euphorbia ampliphylla
  • Euphorbia amygdaloides
  • Euphorbia anacampseros
  • Euphorbia anachoreta
  • Euphorbia analalavensis
  • Euphorbia analamerae
  • Euphorbia analavelonensis
  • Euphorbia andrachnoides
  • Euphorbia angrae
  • Euphorbia angularis
  • Euphorbia angulata
  • Euphorbia angusta
  • Euphorbia angustata
  • Euphorbia angustiflora
  • Euphorbia angustifrons
  • Euphorbia anisopetala
  • Euphorbia ankaranae
  • Euphorbia ankarensis
  • Euphorbia ankazobensis
  • Euphorbia annamarieae
  • Euphorbia anoplia
  • Euphorbia anthonyi
  • Euphorbia anthula
  • Euphorbia antilibanotica
  • Euphorbia antiquorum
  • Euphorbia antisyphilitica
  • Euphorbia antonii
  • Euphorbia antso
  • Euphorbia anychioides
  • Euphorbia apatzingana
  • Euphorbia aphylla
  • Euphorbia apicata
  • Euphorbia apios
  • Euphorbia apocynoides
  • Euphorbia appariciana
  • Euphorbia appendiculata
  • Euphorbia applanata
  • Euphorbia aprica
  • Euphorbia apurimacensis
  • Euphorbia arabica
  • Euphorbia arabicoides
  • Euphorbia arahaka
  • Euphorbia araucana
  • Euphorbia arbuscula
  • Euphorbia arceuthobioides
  • Euphorbia ardonensis
  • Euphorbia arenaria
  • Euphorbia arenarioides
  • Euphorbia argillicola
  • Euphorbia argillosa
  • Euphorbia arguta
  • Euphorbia arida
  • Euphorbia ariensis
  • Euphorbia aristata
  • Euphorbia arizonica
  • Euphorbia armourii
  • Euphorbia armstrongiana
  • Euphorbia arnottiana
  • Euphorbia arrecta
  • Euphorbia arteagae
  • Euphorbia articulata
  • Euphorbia artifolia
  • Euphorbia arvalis
  • Euphorbia asclepiadea
  • Euphorbia aserbajdzhanica
  • Euphorbia aspericaulis
  • Euphorbia asthenacantha
  • Euphorbia astrophora
  • Euphorbia astyla
  • Euphorbia atoto
  • Euphorbia atrispina
  • Euphorbia atrocarmesina
  • Euphorbia atrococca
  • Euphorbia atroflora
  • Euphorbia atropurpurea
  • Euphorbia atrox
  • Euphorbia attastoma
  • Euphorbia aucheri
  • Euphorbia aulacosperma
  • Euphorbia aureoviridiflora
  • Euphorbia australis
  • Euphorbia austriaca
  • Euphorbia austroanatolica
  • Euphorbia avasmontana
  • Euphorbia awashensis
  • Euphorbia azorica
  • Euphorbia baetica
  • Euphorbia baga
  • Euphorbia bagyrensis
  • Euphorbia bahiensis
  • Euphorbia baioensis
  • Euphorbia balakrishnanii
  • Euphorbia balbisii
  • Euphorbia baleensis
  • Euphorbia balfourii
  • Euphorbia baliola
  • Euphorbia ballyana
  • Euphorbia ballyi
  • Euphorbia balsamifera
  • Euphorbia banae
  • Euphorbia baradii
  • Euphorbia barbicollis
  • Euphorbia bariensis
  • Euphorbia barnardii
  • Euphorbia barrelieri
  • Euphorbia bartolomei
  • Euphorbia basarabica
  • Euphorbia basargica
  • Euphorbia baueri
  • Euphorbia baumii
  • Euphorbia baxanica
  • Euphorbia bayeri
  • Euphorbia baylissii
  • Euphorbia bazargica
  • Euphorbia beamanii
  • Euphorbia beharensis
  • Euphorbia beillei
  • Euphorbia belgradica
  • Euphorbia bemarahaensis
  • Euphorbia benthamii
  • Euphorbia berevoensis
  • Euphorbia bergeri
  • Euphorbia bergii
  • Euphorbia berorohae
  • Euphorbia berotica
  • Euphorbia bertemariae
  • Euphorbia berteroana
  • Euphorbia berthelotii
  • Euphorbia berythea
  • Euphorbia besseri
  • Euphorbia betacea
  • Euphorbia betulicortex
  • Euphorbia biaculeata
  • Euphorbia bianoensis
  • Euphorbia bicolor
  • Euphorbia bicompacta
  • Euphorbia biconvexa
  • Euphorbia bifida
  • Euphorbia bifurcata
  • Euphorbia biharamulensis
  • Euphorbia bilobata
  • Euphorbia biselegans
  • Euphorbia bisellenbeckii
  • Euphorbia bisglobosa
  • Euphorbia bitataensis
  • Euphorbia biumbellata
  • Euphorbia bivonae
  • Euphorbia blatteri
  • Euphorbia blepharophylla
  • Euphorbia blodgettii
  • Euphorbia bodenghieniae
  • Euphorbia boerhaviifolia
  • Euphorbia boerhavioides
  • Euphorbia boinensis
  • Euphorbia boissieri
  • Euphorbia boissieriana
  • Euphorbia boiteaui
  • Euphorbia boivinii
  • Euphorbia bolusii
  • Euphorbia bombensis
  • Euphorbia bongensis
  • Euphorbia bongolavensis
  • Euphorbia bonplandii
  • Euphorbia boophthona
  • Euphorbia borbonica
  • Euphorbia borealis
  • Euphorbia borenensis
  • Euphorbia bosseri
  • Euphorbia bothae
  • Euphorbia bottae
  • Euphorbia bougheyi
  • Euphorbia bouleyi
  • Euphorbia bourgeana
  • Euphorbia brachiata
  • Euphorbia brachycera
  • Euphorbia brachyphylla
  • Euphorbia bracteata
  • Euphorbia brakdamensis
  • Euphorbia brandegeei
  • Euphorbia brassii
  • Euphorbia braunsii
  • Euphorbia bravoana
  • Euphorbia breviarticulata
  • Euphorbia brevicornu
  • Euphorbia brevirama
  • Euphorbia brevis
  • Euphorbia brevitorta
  • Euphorbia briquetii
  • Euphorbia brittonii
  • Euphorbia brownii
  • Euphorbia brunellii
  • Euphorbia bruntii
  • Euphorbia bruynsii
  • Euphorbia bubalina
  • Euphorbia buchtormensis
  • Euphorbia budensis
  • Euphorbia buhsei
  • Euphorbia bulbispina
  • Euphorbia bungei
  • Euphorbia bupleurifolia
  • Euphorbia bupleuroides
  • Euphorbia burchellii
  • Euphorbia bürgeri
  • Euphorbia burkartii
  • Euphorbia burmanica
  • Euphorbia burmanni
  • Euphorbia buruana
  • Euphorbia buschiana
  • Euphorbia bussei
  • Euphorbia buxoides
  • Euphorbia bwambensis
  • Euphorbia cactus
  • Euphorbia caducifolia
  • Euphorbia caeladenia
  • Euphorbia caerulescens
  • Euphorbia caesia
  • Euphorbia caespitosa
  • Euphorbia calamiformis
  • Euphorbia calcarata
  • Euphorbia calcicola
  • Euphorbia calderoniae
  • Euphorbia californica
  • Euphorbia caloderma
  • Euphorbia calyculata
  • Euphorbia calyptrata
  • Euphorbia camagueyensis
  • Euphorbia cameronii
  • Euphorbia canariensis
  • Euphorbia candelabrum
  • Euphorbia cannellii
  • Euphorbia canuti
  • Euphorbia capansa
  • Euphorbia caperata
  • Euphorbia caperonioides
  • Euphorbia capillaris
  • Euphorbia capitellata
  • Euphorbia capitulata
  • Euphorbia capmanambatoensis
  • Euphorbia capuronii
  • Euphorbia caput-aureum
  • Euphorbia caput-medusae
  • Euphorbia carinifolia
  • Euphorbia carinulata
  • Euphorbia carissoides
  • Euphorbia carniolica
  • Euphorbia carpatica
  • Euphorbia carteriana
  • Euphorbia carunculata
  • Euphorbia carunculifera
  • Euphorbia cashmeriana
  • Euphorbia cassia
  • Euphorbia cassythoides
  • Euphorbia catamarcensis
  • Euphorbia cataractarum
  • Euphorbia catenata
  • Euphorbia caterviflora
  • Euphorbia cattimandoo
  • Euphorbia caudiculosa
  • Euphorbia cayensis
  • Euphorbia cedrorum
  • Euphorbia celastroides
  • Euphorbia celata
  • Euphorbia celerieri
  • Euphorbia centralis
  • Euphorbia centunculoides
  • Euphorbia ceratocarpa
  • Euphorbia cereiformis
  • Euphorbia ceroderma
  • Euphorbia cervicornu
  • Euphorbia cestrifolia
  • Euphorbia chaborasia
  • Euphorbia chaculana
  • Euphorbia chaetocalyx
  • Euphorbia chamaecaula
  • Euphorbia chamaeclada
  • Euphorbia chamaepeplus
  • Euphorbia chamaerrhodos
  • Euphorbia chamaesula
  • Euphorbia chamaesyce
  • Euphorbia chamaesycoides
  • Euphorbia chamissonis
  • Euphorbia chapmanii
  • Euphorbia characias
  • Euphorbia charleswilsoniana
  • Euphorbia cheiradenia
  • Euphorbia cheirolepis
  • Euphorbia chenopodiifolia
  • Euphorbia chersina
  • Euphorbia chersonesa
  • Euphorbia chevalieri
  • Euphorbia chimaera
  • Euphorbia chiogenes
  • Euphorbia chiribensis
  • Euphorbia cibdela
  • Euphorbia cinerascens
  • Euphorbia citrina
  • Euphorbia clandestina
  • Euphorbia clarae
  • Euphorbia clarkeana
  • Euphorbia classenii
  • Euphorbia clava
  • Euphorbia clavarioides
  • Euphorbia clavidigitata
  • Euphorbia clavigera
  • Euphorbia claytonioides
  • Euphorbia clementei
  • Euphorbia clivicola
  • Euphorbia clusiifolia
  • Euphorbia coalcomanensis
  • Euphorbia coccinea
  • Euphorbia coerulans
  • Euphorbia coghlanii
  • Euphorbia collenetteae
  • Euphorbia colletioides
  • Euphorbia colliculina
  • Euphorbia colligata
  • Euphorbia colorata
  • Euphorbia colubrina
  • Euphorbia columnaris
  • Euphorbia comans
  • Euphorbia commersonii
  • Euphorbia commutata
  • Euphorbia comosa
  • Euphorbia complanata
  • Euphorbia complexa
  • Euphorbia compressa
  • Euphorbia concanensis
  • Euphorbia condylocarpa
  • Euphorbia conferta
  • Euphorbia confinalis
  • Euphorbia confluens
  • Euphorbia congestiflora
  • Euphorbia coniosperma
  • Euphorbia connata
  • Euphorbia consanguinea
  • Euphorbia consoquitlae
  • Euphorbia conspicua
  • Euphorbia contorta
  • Euphorbia convolvuloides
  • Euphorbia conzattii
  • Euphorbia cooperi
  • Euphorbia copiapina
  • Euphorbia corallioides
  • Euphorbia cordatella
  • Euphorbia cordellata
  • Euphorbia cordifolia
  • Euphorbia cornastra
  • Euphorbia corniculata
  • Euphorbia cornigera
  • Euphorbia corollata
  • Euphorbia correllii
  • Euphorbia correntina
  • Euphorbia corrigioloides
  • Euphorbia corsica
  • Euphorbia corymbosa
  • Euphorbia cossoniana
  • Euphorbia cotinifolia
  • Euphorbia cowellii
  • Euphorbia cozumelensis
  • Euphorbia craspedia
  • Euphorbia crassinodis
  • Euphorbia crassipes
  • Euphorbia creberrima
  • Euphorbia crebrifolia
  • Euphorbia cremersii
  • Euphorbia crenata
  • Euphorbia crenulata
  • Euphorbia crepitata
  • Euphorbia crepuscula
  • Euphorbia cressoides
  • Euphorbia crispa
  • Euphorbia cristata
  • Euphorbia croizatii
  • Euphorbia crossadenia
  • Euphorbia crotonoides
  • Euphorbia cruentata
  • Euphorbia cryptocaulis
  • Euphorbia cryptospinosa
  • Euphorbia csatoi
  • Euphorbia cubensis
  • Euphorbia cuchumatanensis
  • Euphorbia cucumerina
  • Euphorbia culminicola
  • Euphorbia cumbrae
  • Euphorbia cumulata
  • Euphorbia cumulicola
  • Euphorbia cuneata
  • Euphorbia cuneifolia
  • Euphorbia cuneneana
  • Euphorbia cupricola
  • Euphorbia cuprispina
  • Euphorbia cupularis
  • Euphorbia curocana
  • Euphorbia curtisii
  • Euphorbia curvirama
  • Euphorbia cuspidata
  • Euphorbia cussonioides
  • Euphorbia cyathophora
  • Euphorbia cylindrica
  • Euphorbia cylindrifolia
  • Euphorbia cymbifera
  • Euphorbia cymbiformis
  • Euphorbia cymosa
  • Euphorbia cyparissias
  • Euphorbia cyparissioides
  • Euphorbia cyri
  • Euphorbia cyrtophylla
  • Euphorbia czerepanovii
  • Euphorbia dahurica
  • Euphorbia dalettiensis
  • Euphorbia dallachyana
  • Euphorbia damarana
  • Euphorbia damasoi
  • Euphorbia darbandensis
  • Euphorbia dasyacantha
  • Euphorbia dauana
  • Euphorbia davidii
  • Euphorbia daviesii
  • Euphorbia davisii
  • Euphorbia davyi
  • Euphorbia dawei
  • Euphorbia debilispina
  • Euphorbia decaryi
  • Euphorbia deccanensis
  • Euphorbia decepta
  • Euphorbia decidua
  • Euphorbia decipiens
  • Euphorbia decliviticola
  • Euphorbia decorsei
  • Euphorbia dedzana
  • Euphorbia deflexa
  • Euphorbia defoliata
  • Euphorbia degeneri
  • Euphorbia deightonii
  • Euphorbia dekindtii
  • Euphorbia delicatissima
  • Euphorbia delicatula
  • Euphorbia delphinensis
  • Euphorbia deltobracteata
  • Euphorbia deltoidea
  • Euphorbia demissa
  • Euphorbia dendroides
  • Euphorbia denisiana
  • Euphorbia denisii
  • Euphorbia densa
  • Euphorbia densiflora
  • Euphorbia densifolia
  • Euphorbia densispina
  • Euphorbia densiuscula
  • Euphorbia densiusculiformis
  • Euphorbia dentata
  • Euphorbia denticulata
  • Euphorbia dentosa
  • Euphorbia depauperata
  • Euphorbia deppeana
  • Euphorbia derickii
  • Euphorbia descampsii
  • Euphorbia desmondii
  • Euphorbia dhofarensis
  • Euphorbia diazlunana
  • Euphorbia dichroa
  • Euphorbia didiereoides
  • Euphorbia digestiva
  • Euphorbia dilobadena
  • Euphorbia dilunguensis
  • Euphorbia diminuta
  • Euphorbia dimorphocaulon
  • Euphorbia dinteri
  • Euphorbia dioeca
  • Euphorbia dioscoreoides
  • Euphorbia discoidalis
  • Euphorbia discoidea
  • Euphorbia discrepans
  • Euphorbia dispersa
  • Euphorbia dissitispina
  • Euphorbia distans
  • Euphorbia distinctissima
  • Euphorbia diuretica
  • Euphorbia djimilensis
  • Euphorbia dolichoceras
  • Euphorbia doloensis
  • Euphorbia donii
  • Euphorbia dracunculoides
  • Euphorbia dregeana
  • Euphorbia dressleri
  • Euphorbia drummondii
  • Euphorbia drupifera
  • Euphorbia dubovikii
  • Euphorbia duckei
  • Euphorbia dugandiana
  • Euphorbia dulcis
  • Euphorbia dumalis
  • Euphorbia dumeticola
  • Euphorbia dunensis
  • Euphorbia durandoi
  • Euphorbia duranii
  • Euphorbia duriuscula
  • Euphorbia duseimata
  • Euphorbia dussii
  • Euphorbia duvalii
  • Euphorbia dwyeri
  • Euphorbia eanophylla
  • Euphorbia ebracteolata
  • Euphorbia echinulata
  • Euphorbia ecklonii
  • Euphorbia ecorniculata
  • Euphorbia edmondii
  • Euphorbia eduardoi
  • Euphorbia eggersii
  • Euphorbia eglandulosa
  • Euphorbia eichleri
  • Euphorbia eilensis
  • Euphorbia einensis
  • Euphorbia elastica
  • Euphorbia eleanoriae
  • Euphorbia elegans
  • Euphorbia elegantissima
  • Euphorbia ellenbeckii
  • Euphorbia elliotii
  • Euphorbia ellipsifolia
  • Euphorbia elodes
  • Euphorbia elquiensis
  • Euphorbia elymaitica
  • Euphorbia emetica
  • Euphorbia emirnensis
  • Euphorbia engelmannii
  • Euphorbia engleri
  • Euphorbia engleriana
  • Euphorbia enopla
  • Euphorbia enormis
  • Euphorbia ensifolia
  • Euphorbia enterophora
  • Euphorbia ephedroides
  • Euphorbia ephedromorpha
  • Euphorbia epicyparissias
  • Euphorbia epiphylloides
  • Euphorbia epithymoides
  • Euphorbia equisetiformis
  • Euphorbia eranthes
  • Euphorbia eriantha
  • Euphorbia ericoides
  • Euphorbia erigavensis
  • Euphorbia erinacea
  • Euphorbia eriophora
  • Euphorbia erlangeri
  • Euphorbia ernestii
  • Euphorbia erubescens
  • Euphorbia erythradenia
  • Euphorbia erythrina
  • Euphorbia erythrocephala
  • Euphorbia erythroclada
  • Euphorbia erythrocucullata
  • Euphorbia erythrodon
  • Euphorbia erythroxyloides
  • Euphorbia esculenta
  • Euphorbia espinosa
  • Euphorbia estevesii
  • Euphorbia esula
  • Euphorbia esuliformis
  • Euphorbia etuberculosa
  • Euphorbia eugeniae
  • Euphorbia euonymoclada
  • Euphorbia eustacei
  • Euphorbia evansii
  • Euphorbia excelsa
  • Euphorbia excisa
  • Euphorbia exigua
  • Euphorbia exilis
  • Euphorbia exilispina
  • Euphorbia exserta
  • Euphorbia exstipulata
  • Euphorbia eyassiana
  • Euphorbia eylesii
  • Euphorbia falcata
  • Euphorbia famatamboay
  • Euphorbia fanshawei
  • Euphorbia fascicaulis
  • Euphorbia fasciculata
  • Euphorbia faucicola
  • Euphorbia fauriei
  • Euphorbia feddemae
  • Euphorbia fendleri
  • Euphorbia ferganensis
  • Euphorbia ferox
  • Euphorbia fianarantsoae
  • Euphorbia fiherenensis
  • Euphorbia filicaulis
  • Euphorbia filiflora
  • Euphorbia filiformis
  • Euphorbia filipes
  • Euphorbia fimbriata
  • Euphorbia fimbrilligera
  • Euphorbia finkii
  • Euphorbia fischeri
  • Euphorbia fischeriana
  • Euphorbia fissispina
  • Euphorbia fistulosa
  • Euphorbia flanaganii
  • Euphorbia flavicoma
  • Euphorbia fleckii
  • Euphorbia floribunda
  • Euphorbia florida
  • Euphorbia floridana
  • Euphorbia fluminis
  • Euphorbia foliolosa
  • Euphorbia foliosa
  • Euphorbia fontqueriana
  • Euphorbia forolensis
  • Euphorbia forsskalii
  • Euphorbia fortissima
  • Euphorbia fortuita
  • Euphorbia fosbergii
  • Euphorbia fractiflexa
  • Euphorbia fragifera
  • Euphorbia franchetii
  • Euphorbia franckiana
  • Euphorbia francoana
  • Euphorbia francoisii
  • Euphorbia frankii
  • Euphorbia franksiae
  • Euphorbia fraseri
  • Euphorbia friedrichiae
  • Euphorbia friesii
  • Euphorbia friesiorum
  • Euphorbia fruticosa
  • Euphorbia fruticulosa
  • Euphorbia fulgens
  • Euphorbia furcata
  • Euphorbia furcatifolia
  • Euphorbia furcillata
  • Euphorbia fusca
  • Euphorbia fuscolanata
  • Euphorbia fusiformis
  • Euphorbia fwambensis
  • Euphorbia gaditana
  • Euphorbia gaillardotii
  • Euphorbia galapageia
  • Euphorbia galgalana
  • Euphorbia gamkensis
  • Euphorbia gammaranoi
  • Euphorbia garanbiensis
  • Euphorbia garberi
  • Euphorbia gariepina
  • Euphorbia garkeana
  • Euphorbia garuana
  • Euphorbia gasparrinii
  • Euphorbia gatbergensis
  • Euphorbia gaubae
  • Euphorbia gaudichaudii
  • Euphorbia gaumeri
  • Euphorbia gayeri
  • Euphorbia gayi
  • Euphorbia gebelica
  • Euphorbia gedrosiaca
  • Euphorbia geldorensis
  • Euphorbia gemmea
  • Euphorbia genistoides
  • Euphorbia genoudiana
  • Euphorbia gentilis
  • Euphorbia gentryi
  • Euphorbia georgei
  • Euphorbia germainii
  • Euphorbia geroldii
  • Euphorbia geyeri
  • Euphorbia gibelliana
  • Euphorbia giessii
  • Euphorbia gilbertiana
  • Euphorbia gillettii
  • Euphorbia giumboensis
  • Euphorbia glaberrima
  • Euphorbia glabriflora
  • Euphorbia gladiata
  • Euphorbia glandularis
  • Euphorbia glanduligera
  • Euphorbia glareosa
  • Euphorbia glauca
  • Euphorbia globosa
  • Euphorbia globulicaulis
  • Euphorbia glochidiata
  • Euphorbia glyptosperma
  • Euphorbia godana
  • Euphorbia goetzei
  • Euphorbia goldei
  • Euphorbia goliana
  • Euphorbia gollmeriana
  • Euphorbia golondrina
  • Euphorbia gorenflotii
  • Euphorbia gorgonis
  • Euphorbia gossypina
  • Euphorbia gottlebei
  • Euphorbia goudotii
  • Euphorbia goyazensis
  • Euphorbia gracilicaulis
  • Euphorbia gracilior
  • Euphorbia graciliramea
  • Euphorbia gracillima
  • Euphorbia gradyi
  • Euphorbia graminea
  • Euphorbia graminifolia
  • Euphorbia grammata
  • Euphorbia grandialata
  • Euphorbia grandicornis
  • Euphorbia grandidens
  • Euphorbia grandidieri
  • Euphorbia grandifolia
  • Euphorbia grandilobata
  • Euphorbia graniticola
  • Euphorbia grantii
  • Euphorbia granulata
  • Euphorbia greenwayi
  • Euphorbia gregaria
  • Euphorbia gregersenii
  • Euphorbia greggii
  • Euphorbia greuteri
  • Euphorbia griffithii
  • Euphorbia grisea
  • Euphorbia griseola
  • Euphorbia grisophylla
  • Euphorbia groenewaldii
  • Euphorbia grosseri
  • Euphorbia grossheimii
  • Euphorbia guachanca
  • Euphorbia guadalajarana
  • Euphorbia guanarensis
  • Euphorbia guatemalensis
  • Euphorbia gueinzii
  • Euphorbia guentheri
  • Euphorbia guerichiana
  • Euphorbia guiengola
  • Euphorbia guillauminiana
  • Euphorbia guineensis
  • Euphorbia gulestanica
  • Euphorbia gumaroi
  • Euphorbia gummifera
  • Euphorbia gundlachii
  • Euphorbia guntensis
  • Euphorbia guyoniana
  • Euphorbia gymnocalycioides
  • Euphorbia gymnoclada
  • Euphorbia gymnonota
  • Euphorbia gypsicola
  • Euphorbia gypsophila
  • Euphorbia hadramautica
  • Euphorbia haeleeleana
  • Euphorbia haematantha
  • Euphorbia hainanensis
  • Euphorbia hajhirensis
  • Euphorbia hakutosanensis
  • Euphorbia halemanui
  • Euphorbia halipedicola
  • Euphorbia hallii
  • Euphorbia hamaderoensis
  • Euphorbia hamata
  • Euphorbia handeniensis
  • Euphorbia handiensis
  • Euphorbia hararensis
  • Euphorbia haussknechtii
  • Euphorbia hebecarpa
  • Euphorbia hedigeriana
  • Euphorbia hedyotoides
  • Euphorbia heishuiensis
  • Euphorbia heldreichii
  • Euphorbia helenae
  • Euphorbia heleniana
  • Euphorbia helioscopia
  • Euphorbia helleri
  • Euphorbia helwigii
  • Euphorbia henricksonii
  • Euphorbia hepatica
  • Euphorbia heptagona
  • Euphorbia heptapotamica
  • Euphorbia heraldiana
  • Euphorbia herbacea
  • Euphorbia herbstii
  • Euphorbia herman-schwartzii
  • Euphorbia herniariifolia
  • Euphorbia herrei
  • Euphorbia herteri
  • Euphorbia heteradena
  • Euphorbia heterochroma
  • Euphorbia heterodoxa
  • Euphorbia heterophylla
  • Euphorbia heteropodum
  • Euphorbia heterospina
  • Euphorbia hexadenia
  • Euphorbia hexagona
  • Euphorbia hexagonoides
  • Euphorbia heyligersiana
  • Euphorbia heyneana
  • Euphorbia hiernii
  • Euphorbia hieroglyphica
  • Euphorbia hieronymi
  • Euphorbia hierosolymitana
  • Euphorbia hildebrandtii
  • Euphorbia hillebrandii
  • Euphorbia hindsiana
  • Euphorbia hinkleyorum
  • Euphorbia hintonii
  • Euphorbia hirsuta
  • Euphorbia hirta
  • Euphorbia hirtella
  • Euphorbia hispida
  • Euphorbia hockii
  • Euphorbia hoffmanniana
  • Euphorbia hofstaetteri
  • Euphorbia holmesiae
  • Euphorbia holochlorina
  • Euphorbia hondurana
  • Euphorbia hooveri
  • Euphorbia hopetownensis
  • Euphorbia hormorrhiza
  • Euphorbia horombensis
  • Euphorbia horrida
  • Euphorbia horwoodii
  • Euphorbia hottentota
  • Euphorbia hsinchuensis
  • Euphorbia huanchahana
  • Euphorbia hubertii
  • Euphorbia humayensis
  • Euphorbia humbertii
  • Euphorbia humifusa
  • Euphorbia humilis
  • Euphorbia humistrata
  • Euphorbia hunzikeri
  • Euphorbia hyberna
  • Euphorbia hylonoma
  • Euphorbia hypericifolia
  • Euphorbia hypogaea
  • Euphorbia hyrcana
  • Euphorbia hyssopifolia
  • Euphorbia iancannellii
  • Euphorbia iberica
  • Euphorbia iharanae
  • Euphorbia illirica
  • Euphorbia iloitaii
  • Euphorbia imerina
  • Euphorbia imitata
  • Euphorbia immersa
  • Euphorbia imparispina
  • Euphorbia impressa
  • Euphorbia inaequilatera
  • Euphorbia inaequispina
  • Euphorbia inaguaensis
  • Euphorbia inappendiculata
  • Euphorbia inarticulata
  • Euphorbia incerta
  • Euphorbia inconstantia
  • Euphorbia inculta
  • Euphorbia indecora
  • Euphorbia inderiensis
  • Euphorbia indica
  • Euphorbia indistincta
  • Euphorbia indivisa
  • Euphorbia indurescens
  • Euphorbia inermis
  • Euphorbia infernidialis
  • Euphorbia ingens
  • Euphorbia ingenticapsa
  • Euphorbia ingezalahiana
  • Euphorbia innocua
  • Euphorbia inornata
  • Euphorbia insarmentosa
  • Euphorbia insulana
  • Euphorbia insularis
  • Euphorbia intisy
  • Euphorbia intricata
  • Euphorbia inundata
  • Euphorbia inundaticola
  • Euphorbia invaginata
  • Euphorbia invenusta
  • Euphorbia ipecacuanhae
  • Euphorbia irgisensis
  • Euphorbia isacantha
  • Euphorbia isaloensis
  • Euphorbia isatidifolia
  • Euphorbia isaurica
  • Euphorbia itremensis
  • Euphorbia ivanjohnstonii
  • Euphorbia jablonskiana
  • Euphorbia jablonskii
  • Euphorbia jacquemontii
  • Euphorbia jaliscensis
  • Euphorbia jamesonii
  • Euphorbia jansenvillensis
  • Euphorbia jatrophoides
  • Euphorbia jejuna
  • Euphorbia jenisseiensis
  • Euphorbia jodhpurensis
  • Euphorbia johannis
  • Euphorbia johnstonii
  • Euphorbia jolkinii
  • Euphorbia josei
  • Euphorbia joyae
  • Euphorbia jubaeaphylla
  • Euphorbia jubata
  • Euphorbia juglans
  • Euphorbia juttae
  • Euphorbia juvoklanti
  • Euphorbia kabridarensis
  • Euphorbia kaessneri
  • Euphorbia kalbaensis
  • Euphorbia kalisana
  • Euphorbia kamerunica
  • Euphorbia kamponii
  • Euphorbia kanalensis
  • Euphorbia kanaorica
  • Euphorbia kansuensis
  • Euphorbia kansui
  • Euphorbia kaokoensis
  • Euphorbia karibensis
  • Euphorbia karrooensis
  • Euphorbia katrajensis
  • Euphorbia keithii
  • Euphorbia kelleri
  • Euphorbia kerneri
  • Euphorbia kerstingii
  • Euphorbia khasyana
  • Euphorbia kilwana
  • Euphorbia kimberleyana
  • Euphorbia kimberleyensis
  • Euphorbia kimmerica
  • Euphorbia kingdon-wardii
  • Euphorbia kirimzjulica
  • Euphorbia kiritensis
  • Euphorbia kirkii
  • Euphorbia kischenensis
  • Euphorbia kitagawae
  • Euphorbia klotzschii
  • Euphorbia knobelii
  • Euphorbia knuthii
  • Euphorbia kondoi
  • Euphorbia kopetdaghi
  • Euphorbia korshinskyi
  • Euphorbia kotschyana
  • Euphorbia kouandenensis
  • Euphorbia kozlovii
  • Euphorbia kraussiana
  • Euphorbia kudrjaschevii
  • Euphorbia kundelunguensis
  • Euphorbia kuriensis
  • Euphorbia kurtzii
  • Euphorbia kuwaleana
  • Euphorbia labatii
  • Euphorbia lacei
  • Euphorbia lacera
  • Euphorbia laciniata
  • Euphorbia lactea
  • Euphorbia lactiflua
  • Euphorbia laevigata
  • Euphorbia lagascae
  • Euphorbia lagunensis
  • Euphorbia lagunillarum
  • Euphorbia laikipiensis
  • Euphorbia lamarckii
  • Euphorbia lamprocarpa
  • Euphorbia lancasteriana
  • Euphorbia lancifolia
  • Euphorbia laredana
  • Euphorbia larica
  • Euphorbia larranagae
  • Euphorbia lasiocarpa
  • Euphorbia lata
  • Euphorbia latericolor
  • Euphorbia lateriflora
  • Euphorbia lathyris
  • Euphorbia latifolia
  • Euphorbia latimammillaris
  • Euphorbia laurifolia
  • Euphorbia lavicola
  • Euphorbia lavranii
  • Euphorbia lawsonii
  • Euphorbia lecheoides
  • Euphorbia ledebourii
  • Euphorbia ledermanniana
  • Euphorbia ledienii
  • Euphorbia leistneri
  • Euphorbia lenensis
  • Euphorbia lenewtonii
  • Euphorbia leonardii
  • Euphorbia leontopoda
  • Euphorbia leptocaula
  • Euphorbia leptoclada
  • Euphorbia letestuana
  • Euphorbia letestui
  • Euphorbia letouzeyana
  • Euphorbia leucocephala
  • Euphorbia leucochlamys
  • Euphorbia leuconeura
  • Euphorbia leucophylla
  • Euphorbia lignosa
  • Euphorbia limaensis
  • Euphorbia limpopoana
  • Euphorbia lindenii
  • Euphorbia linearibracteata
  • Euphorbia lineata
  • Euphorbia lingiana
  • Euphorbia linguiformis
  • Euphorbia lioui
  • Euphorbia lipskyi
  • Euphorbia lissosperma
  • Euphorbia liukiuensis
  • Euphorbia livida
  • Euphorbia lividiflora
  • Euphorbia loandensis
  • Euphorbia lomelii
  • Euphorbia lomi
  • Euphorbia longicornuta
  • Euphorbia longicruris
  • Euphorbia longinsulicola
  • Euphorbia longispina
  • Euphorbia longistyla
  • Euphorbia longituberculosa
  • Euphorbia lophiosperma
  • Euphorbia lophogona
  • Euphorbia lorentzii
  • Euphorbia loricata
  • Euphorbia lottiae
  • Euphorbia louwii
  • Euphorbia luapulana
  • Euphorbia lucida
  • Euphorbia lucii-smithii
  • Euphorbia lucorum
  • Euphorbia ludoviciana
  • Euphorbia lugardae
  • Euphorbia lukoseana
  • Euphorbia lumbricalis
  • Euphorbia lundelliana
  • Euphorbia lupatensis
  • Euphorbia lurida
  • Euphorbia luteoviridis
  • Euphorbia lutosa
  • Euphorbia lutulenta
  • Euphorbia luzoniensis
  • Euphorbia lycioides
  • Euphorbia lydenburgensis
  • Euphorbia macella
  • Euphorbia macgillivrayi
  • Euphorbia machrisiae
  • Euphorbia macinensis
  • Euphorbia maconochieana
  • Euphorbia macra
  • Euphorbia macraulonia
  • Euphorbia macrocarpa
  • Euphorbia macroceras
  • Euphorbia macroclada
  • Euphorbia macroglypha
  • Euphorbia macrophylla
  • Euphorbia macropodoides
  • Euphorbia macropus
  • Euphorbia macrorhiza
  • Euphorbia maculata
  • Euphorbia macvaughii
  • Euphorbia maddenii
  • Euphorbia madinahensis
  • Euphorbia mafingensis
  • Euphorbia magdalenae
  • Euphorbia magnicapsula
  • Euphorbia magnifica
  • Euphorbia mahabobokensis
  • Euphorbia mahafalensis
  • Euphorbia mainty
  • Euphorbia major
  • Euphorbia makallensis
  • Euphorbia makinoi
  • Euphorbia maleolens
  • Euphorbia malevola
  • Euphorbia malleata
  • Euphorbia malurensis
  • Euphorbia malvana
  • Euphorbia mamfwensis
  • Euphorbia mammillaris
  • Euphorbia mandravioky
  • Euphorbia mangelsdorffii
  • Euphorbia mangokyensis
  • Euphorbia mangorensis
  • Euphorbia marayensis
  • Euphorbia maresii
  • Euphorbia margalidiana
  • Euphorbia margaretae
  • Euphorbia marginata
  • Euphorbia maritae
  • Euphorbia marlothiana
  • Euphorbia maromokotrensis
  • Euphorbia marreroi
  • Euphorbia marrupana
  • Euphorbia marsabitensis
  • Euphorbia marschalliana
  • Euphorbia martinae
  • Euphorbia martini
  • Euphorbia maryrichardsiae
  • Euphorbia masirahensis
  • Euphorbia matabelensis
  • Euphorbia matritensis
  • Euphorbia mauritanica
  • Euphorbia maysillesii
  • Euphorbia mazicum
  • Euphorbia mcvaughiana
  • Euphorbia medicaginea
  • Euphorbia meenae
  • Euphorbia megalatlantica
  • Euphorbia megalocarpa
  • Euphorbia melanadenia
  • Euphorbia melanocarpa
  • Euphorbia melanohydrata
  • Euphorbia melitensis
  • Euphorbia mellifera
  • Euphorbia meloformis
  • Euphorbia memoralis
  • Euphorbia mendezii
  • Euphorbia mercurialina
  • Euphorbia meridensis
  • Euphorbia meridionalis
  • Euphorbia mertonii
  • Euphorbia mesembryanthemifolia
  • Euphorbia meuleniana
  • Euphorbia mexiae
  • Euphorbia meyeniana
  • Euphorbia meyeriana
  • Euphorbia michaelii
  • Euphorbia micracantha
  • Euphorbia micractina
  • Euphorbia micradenia
  • Euphorbia microcarpa
  • Euphorbia microcephala
  • Euphorbia micromera
  • Euphorbia microsciadia
  • Euphorbia microsphaera
  • Euphorbia migiurtinorum
  • Euphorbia milii
  • Euphorbia millotii
  • Euphorbia millspaughii
  • Euphorbia minbuensis
  • Euphorbia minuta
  • Euphorbia minutifolia
  • Euphorbia minutula
  • Euphorbia mira
  • Euphorbia miscella
  • Euphorbia misella
  • Euphorbia misera
  • Euphorbia missurica
  • Euphorbia mitchelliana
  • Euphorbia mitriformis
  • Euphorbia mixta
  • Euphorbia mlanjeana
  • Euphorbia moehringioides
  • Euphorbia monacantha
  • Euphorbia monadenioides
  • Euphorbia monantha
  • Euphorbia mongolica
  • Euphorbia monocyathium
  • Euphorbia monostyla
  • Euphorbia monteiroi
  • Euphorbia montenegrina
  • Euphorbia moratii
  • Euphorbia mosaica
  • Euphorbia mossambicensis
  • Euphorbia mossamedensis
  • Euphorbia mucronulata
  • Euphorbia muelleri
  • Euphorbia muirii
  • Euphorbia multiceps
  • Euphorbia multiclava
  • Euphorbia multifida
  • Euphorbia multifolia
  • Euphorbia multiformis
  • Euphorbia multinodis
  • Euphorbia multiramosa
  • Euphorbia multiseta
  • Euphorbia mundii
  • Euphorbia munizii
  • Euphorbia muraltioides
  • Euphorbia muricata
  • Euphorbia muscicola
  • Euphorbia musilii
  • Euphorbia mwinilungensis
  • Euphorbia myrioclada
  • Euphorbia myrsinites
  • Euphorbia myrtillifolia
  • Euphorbia myrtoides
  • Euphorbia nagleri
  • Euphorbia namibensis
  • Euphorbia namuliensis
  • Euphorbia namuskluftensis
  • Euphorbia nana
  • Euphorbia natalensis
  • Euphorbia navae
  • Euphorbia nayarensis
  • Euphorbia negromontana
  • Euphorbia neilmulleri
  • Euphorbia nelii
  • Euphorbia neoangolensis
  • Euphorbia neoarborescens
  • Euphorbia neobosseri
  • Euphorbia neocaledonica
  • Euphorbia neocapitata
  • Euphorbia neococcinea
  • Euphorbia neocrispa
  • Euphorbia neocymosa
  • Euphorbia neogillettii
  • Euphorbia neoglabrata
  • Euphorbia neoglaucescens
  • Euphorbia neogoetzei
  • Euphorbia neogossweileri
  • Euphorbia neogracilis
  • Euphorbia neohalipedicola
  • Euphorbia neohumbertii
  • Euphorbia neokaessneri
  • Euphorbia neomontana
  • Euphorbia neoparviflora
  • Euphorbia neopedunculata
  • Euphorbia neopolycnemoides
  • Euphorbia neoreflexa
  • Euphorbia neorubella
  • Euphorbia neostolonifera
  • Euphorbia neovirgata
  • Euphorbia nephradenia
  • Euphorbia nereidum
  • Euphorbia neriifolia
  • Euphorbia nevadensis
  • Euphorbia nicaeensis
  • Euphorbia nicholasii
  • Euphorbia nigrispina
  • Euphorbia nigrispinoides
  • Euphorbia nivulia
  • Euphorbia nocens
  • Euphorbia nodosa
  • Euphorbia nogalensis
  • Euphorbia norfolkiana
  • Euphorbia normannii
  • Euphorbia notoptera
  • Euphorbia noxia
  • Euphorbia nubica
  • Euphorbia nubigena
  • Euphorbia nuda
  • Euphorbia nudicaulis
  • Euphorbia nummularia
  • Euphorbia nutans
  • Euphorbia nyaradyana
  • Euphorbia nyassae
  • Euphorbia nyikae
  • Euphorbia oatesii
  • Euphorbia oaxacana
  • Euphorbia obconica
  • Euphorbia obcordata
  • Euphorbia obesa
  • Euphorbia oblanceolata
  • Euphorbia obliqua
  • Euphorbia oblongata
  • Euphorbia oblongifolia
  • Euphorbia obovata
  • Euphorbia occidentaustralica
  • Euphorbia ocellata
  • Euphorbia ocymoidea
  • Euphorbia odontophora
  • Euphorbia oerstediana
  • Euphorbia officinalis
  • Euphorbia officinarum
  • Euphorbia ogadenensis
  • Euphorbia ohiva
  • Euphorbia oidorrhiza
  • Euphorbia oligoclada
  • Euphorbia olowaluana
  • Euphorbia omariana
  • Euphorbia ophthalmica
  • Euphorbia oppositifolia
  • Euphorbia opuntioides
  • Euphorbia oranensis
  • Euphorbia orbiculata
  • Euphorbia orbiculifolia
  • Euphorbia orbifolia
  • Euphorbia orientalis
  • Euphorbia origanoides
  • Euphorbia orizabae
  • Euphorbia orjeni
  • Euphorbia ornithopus
  • Euphorbia orobanchoides
  • Euphorbia orphanidis
  • Euphorbia orthoclada
  • Euphorbia oryctis
  • Euphorbia osyridea
  • Euphorbia osyridiformis
  • Euphorbia otjingandu
  • Euphorbia otjipembana
  • Euphorbia ovalleana
  • Euphorbia ovata
  • Euphorbia oxycoccoides
  • Euphorbia oxyodonta
  • Euphorbia oxyphylla
  • Euphorbia oxystegia
  • Euphorbia pachyclada
  • Euphorbia pachypodioides
  • Euphorbia pachyrrhiza
  • Euphorbia pachysantha
  • Euphorbia paganorum
  • Euphorbia pallens
  • Euphorbia palustris
  • Euphorbia pamirica
  • Euphorbia pampeana
  • Euphorbia pancheri
  • Euphorbia paniculata
  • Euphorbia panjutinii
  • Euphorbia pannonica
  • Euphorbia pantomalaca
  • Euphorbia papilionum
  • Euphorbia papillaris
  • Euphorbia papillosa
  • Euphorbia papillosicapsa
  • Euphorbia paradoxa
  • Euphorbia paralias
  • Euphorbia paranensis
  • Euphorbia parciflora
  • Euphorbia parciramulosa
  • Euphorbia paredonensis
  • Euphorbia parifolia
  • Euphorbia parishii
  • Euphorbia parkeri
  • Euphorbia parodii
  • Euphorbia parryi
  • Euphorbia parva
  • Euphorbia parvicaruncula
  • Euphorbia parviceps
  • Euphorbia parvicyathophora
  • Euphorbia parviflora
  • Euphorbia parvula
  • Euphorbia patentispina
  • Euphorbia patula
  • Euphorbia pauciradiata
  • Euphorbia paulianii
  • Euphorbia paxiana
  • Euphorbia pedemontana
  • Euphorbia pedersenii
  • Euphorbia pediculifera
  • Euphorbia pedilanthoides
  • Euphorbia pedroi
  • Euphorbia peganoides
  • Euphorbia peisonis
  • Euphorbia pekinensis
  • Euphorbia pellegrinii
  • Euphorbia peltata
  • Euphorbia peninsularis
  • Euphorbia pentadactyla
  • Euphorbia pentagona
  • Euphorbia pentlandii
  • Euphorbia pentops
  • Euphorbia peperomioides
  • Euphorbia peplidion
  • Euphorbia peplis
  • Euphorbia peplus
  • Euphorbia perangusta
  • Euphorbia perangustifolia
  • Euphorbia perarmata
  • Euphorbia perbracteata
  • Euphorbia perennans
  • Euphorbia pereskiifolia
  • Euphorbia perfoliata
  • Euphorbia pergamena
  • Euphorbia pergracilis
  • Euphorbia peritropoides
  • Euphorbia perlignea
  • Euphorbia perpera
  • Euphorbia perplexa
  • Euphorbia perrieri
  • Euphorbia persistentifolia
  • Euphorbia personata
  • Euphorbia peruviana
  • Euphorbia pervilleana
  • Euphorbia pervittata
  • Euphorbia pestalozzae
  • Euphorbia petala
  • Euphorbia petiolaris
  • Euphorbia petiolata
  • Euphorbia petitiana
  • Euphorbia petraea
  • Euphorbia petricola
  • Euphorbia petrina
  • Euphorbia petrophila
  • Euphorbia petterssonii
  • Euphorbia pfeilii
  • Euphorbia philippiana
  • Euphorbia phillipsiae
  • Euphorbia phillipsioides
  • Euphorbia phosphorea
  • Euphorbia phylloclada
  • Euphorbia phymatosperma
  • Euphorbia physocaulos
  • Euphorbia physoclada
  • Euphorbia picachensis
  • Euphorbia piceoides
  • Euphorbia pillansii
  • Euphorbia pilosa
  • Euphorbia pilosissima
  • Euphorbia pinkavana
  • Euphorbia pionosperma
  • Euphorbia pirottae
  • Euphorbia piscatoria
  • Euphorbia piscidermis
  • Euphorbia pisidica
  • Euphorbia pithyusa
  • Euphorbia plagiantha
  • Euphorbia planiceps
  • Euphorbia planiticola
  • Euphorbia platycephala
  • Euphorbia platyclada
  • Euphorbia platyphyllos
  • Euphorbia platypoda
  • Euphorbia platyrrhiza
  • Euphorbia platysperma
  • Euphorbia plebeia
  • Euphorbia plenispina
  • Euphorbia plumerioides
  • Euphorbia podadenia
  • Euphorbia podocarpifolia
  • Euphorbia poecilophylla
  • Euphorbia poeppigii
  • Euphorbia poissonii
  • Euphorbia polyacantha
  • Euphorbia polyantha
  • Euphorbia polycarpa
  • Euphorbia polycephala
  • Euphorbia polycnemoides
  • Euphorbia polygalifolia
  • Euphorbia polygona
  • Euphorbia polygonifolia
  • Euphorbia polyphylla
  • Euphorbia ponderosa
  • Euphorbia pondii
  • Euphorbia popayanensis
  • Euphorbia popovii
  • Euphorbia porphyrantha
  • Euphorbia porteriana
  • Euphorbia portlandica
  • Euphorbia portucasadiana
  • Euphorbia portulacoides
  • Euphorbia potaninii
  • Euphorbia potentilloides
  • Euphorbia potosina
  • Euphorbia praecox
  • Euphorbia primulifolia
  • Euphorbia proballyana
  • Euphorbia procera
  • Euphorbia procopianii
  • Euphorbia proctorii
  • Euphorbia procumbens
  • Euphorbia prolifera
  • Euphorbia promecocarpa
  • Euphorbia prona
  • Euphorbia prostrata
  • Euphorbia psammogeton
  • Euphorbia psammophila
  • Euphorbia pseudoapios
  • Euphorbia pseudoburuana
  • Euphorbia pseudocactus
  • Euphorbia pseudoduseimata
  • Euphorbia pseudoesula
  • Euphorbia pseudofalcata
  • Euphorbia pseudofulva
  • Euphorbia pseudoglobosa
  • Euphorbia pseudograntii
  • Euphorbia pseudohirsuta
  • Euphorbia pseudohypogaea
  • Euphorbia pseudolaevis
  • Euphorbia pseudolucida
  • Euphorbia pseudomollis
  • Euphorbia pseudonudicaulis
  • Euphorbia pseudopetiolata
  • Euphorbia pseudoracemosa
  • Euphorbia pseudosikkimensis
  • Euphorbia pseudosimplex
  • Euphorbia pseudostellata
  • Euphorbia pseudotrinervis
  • Euphorbia pseudotuberosa
  • Euphorbia pseudovillosa
  • Euphorbia pseudovolkensii
  • Euphorbia pteroclada
  • Euphorbia pterococca
  • Euphorbia pteroneura
  • Euphorbia pubentissima
  • Euphorbia pubicaulis
  • Euphorbia pubiglans
  • Euphorbia pudibunda
  • Euphorbia pueblensis
  • Euphorbia pulcherrima, narodni naziv: Božićna zvijezda
  • Euphorbia pulvinata
  • Euphorbia pumicicola
  • Euphorbia punctata
  • Euphorbia punctulata
  • Euphorbia punicea
  • Euphorbia purpurea
  • Euphorbia pycnostegia
  • Euphorbia pyrenaica
  • Euphorbia pyrifolia
  • Euphorbia qarad
  • Euphorbia quadrangularis
  • Euphorbia quadrata
  • Euphorbia quadrialata
  • Euphorbia quadrilatera
  • Euphorbia quadrispina
  • Euphorbia quaitensis
  • Euphorbia quartziticola
  • Euphorbia quinquecostata
  • Euphorbia quitensis
  • Euphorbia radians
  • Euphorbia radiifera
  • Euphorbia radioloides
  • Euphorbia ramiglans
  • Euphorbia ramipressa
  • Euphorbia ramofraga
  • Euphorbia ramosa
  • Euphorbia ramulosa
  • Euphorbia randrianijohanyi
  • Euphorbia rangovalensis
  • Euphorbia raphanorrhiza
  • Euphorbia raphilippii
  • Euphorbia rapulum
  • Euphorbia rauhii
  • Euphorbia razafindratsirae
  • Euphorbia razafinjohanyi
  • Euphorbia reclinata
  • Euphorbia reconciliationis
  • Euphorbia rectirama
  • Euphorbia recurva
  • Euphorbia regis-jubae
  • Euphorbia reineckei
  • Euphorbia remyi
  • Euphorbia reniformis
  • Euphorbia renneyi
  • Euphorbia repanda
  • Euphorbia repens
  • Euphorbia repetita
  • Euphorbia reptans
  • Euphorbia resinifera
  • Euphorbia restiacea
  • Euphorbia restituta
  • Euphorbia restricta
  • Euphorbia retrospina
  • Euphorbia retusa
  • Euphorbia reuteriana
  • Euphorbia revoluta
  • Euphorbia rhabdodes
  • Euphorbia rhabdotosperma
  • Euphorbia rhizophora
  • Euphorbia rhombifolia
  • Euphorbia rhytidosperma
  • Euphorbia rhytisperma
  • Euphorbia richardsiae
  • Euphorbia ridleyi
  • Euphorbia riebeckii
  • Euphorbia rigida
  • Euphorbia rimarum
  • Euphorbia ritchiei
  • Euphorbia rivae
  • Euphorbia robecchii
  • Euphorbia robivelonae
  • Euphorbia rochaensis
  • Euphorbia rockii
  • Euphorbia roemeriana
  • Euphorbia rohlenae
  • Euphorbia roschanica
  • Euphorbia rosea
  • Euphorbia rosescens
  • Euphorbia rossiana
  • Euphorbia rossii
  • Euphorbia rosularis
  • Euphorbia rothiana
  • Euphorbia rothrockii
  • Euphorbia rowlandii
  • Euphorbia royleana
  • Euphorbia rubella
  • Euphorbia rubriflora
  • Euphorbia rubriseminalis
  • Euphorbia rubrispinosa
  • Euphorbia rubromarginata
  • Euphorbia rudis
  • Euphorbia rudolfii
  • Euphorbia ruficeps
  • Euphorbia rugosiflora
  • Euphorbia ruiziana
  • Euphorbia ruizlealii
  • Euphorbia rupestris
  • Euphorbia ruscifolia
  • Euphorbia rutilis
  • Euphorbia rzedowskii
  • Euphorbia sabulicola
  • Euphorbia saccharata
  • Euphorbia sachetiana
  • Euphorbia sahendi
  • Euphorbia sakarahaensis
  • Euphorbia salicifolia
  • Euphorbia salota
  • Euphorbia salsicola
  • Euphorbia salsuginosa
  • Euphorbia samburuensis
  • Euphorbia sanasunitensis
  • Euphorbia sanctae-catharinae
  • Euphorbia sanmartensis
  • Euphorbia santapaui
  • Euphorbia sapinii
  • Euphorbia sarawschanica
  • Euphorbia sarcodes
  • Euphorbia sarcostemmatoides
  • Euphorbia sarcostemmoides
  • Euphorbia sareciana
  • Euphorbia sareptana
  • Euphorbia sarmentosa
  • Euphorbia saudiarabica
  • Euphorbia saurica
  • Euphorbia saxatilis
  • Euphorbia saxicola
  • Euphorbia saxorum
  • Euphorbia scabrifolia
  • Euphorbia scandens
  • Euphorbia scarlatina
  • Euphorbia scatorhiza
  • Euphorbia schaijesii
  • Euphorbia scheffleri
  • Euphorbia schickendantzii
  • Euphorbia schillingii
  • Euphorbia schimperi
  • Euphorbia schimperiana
  • Euphorbia schinzii
  • Euphorbia schizacantha
  • Euphorbia schizolepis
  • Euphorbia schizoloba
  • Euphorbia schlechtendalii
  • Euphorbia schlechteri
  • Euphorbia schmitzii
  • Euphorbia schoenlandii
  • Euphorbia schottiana
  • Euphorbia schubei
  • Euphorbia schugnanica
  • Euphorbia schultzii
  • Euphorbia schumannii
  • Euphorbia schweinfurthii
  • Euphorbia sciadophila
  • Euphorbia scitula
  • Euphorbia sclerocyathium
  • Euphorbia sclerophylla
  • Euphorbia scopulorum
  • Euphorbia scordiifolia
  • Euphorbia scripta
  • Euphorbia scutiformis
  • Euphorbia scyphadena
  • Euphorbia sebastinei
  • Euphorbia sebsebei
  • Euphorbia segetalis
  • Euphorbia segoviensis
  • Euphorbia seguieriana
  • Euphorbia seibanica
  • Euphorbia sekukuniensis
  • Euphorbia seleri
  • Euphorbia selloi
  • Euphorbia selousiana
  • Euphorbia semiperfoliata
  • Euphorbia semivillosa
  • Euphorbia semperflorens
  • Euphorbia sendaica
  • Euphorbia senguptae
  • Euphorbia senilis
  • Euphorbia sennii
  • Euphorbia septemsulcata
  • Euphorbia septentrionalis
  • Euphorbia sepulta
  • Euphorbia serendipita
  • Euphorbia seretii
  • Euphorbia serpens
  • Euphorbia serpentini
  • Euphorbia serpyllifolia
  • Euphorbia serrata
  • Euphorbia serratifolia
  • Euphorbia serrula
  • Euphorbia sessei
  • Euphorbia sessiliflora
  • Euphorbia sessilifolia
  • Euphorbia setiloba
  • Euphorbia setispina
  • Euphorbia setosa
  • Euphorbia sewerzowii
  • Euphorbia sharkoensis
  • Euphorbia sharmae
  • Euphorbia shebeliensis
  • Euphorbia sieboldiana
  • Euphorbia sikkimensis
  • Euphorbia silenifolia
  • Euphorbia similiramea
  • Euphorbia simulans
  • Euphorbia sinaloensis
  • Euphorbia sinclairiana
  • Euphorbia sintenisii
  • Euphorbia sipolisii
  • Euphorbia skottsbergii
  • Euphorbia smirnovii
  • Euphorbia smithii
  • Euphorbia socotrana
  • Euphorbia sogdiana
  • Euphorbia sojakii
  • Euphorbia somalensis
  • Euphorbia somboriensis
  • Euphorbia songweana
  • Euphorbia sonorae
  • Euphorbia soobyi
  • Euphorbia sooi
  • Euphorbia soongarica
  • Euphorbia sororia
  • Euphorbia souliei
  • Euphorbia sparrmanii
  • Euphorbia sparsiflora
  • Euphorbia sparsiglandulosa
  • Euphorbia spartaria
  • Euphorbia spartiformis
  • Euphorbia spathulata
  • Euphorbia speciosa
  • Euphorbia specksii
  • Euphorbia spectabilis
  • Euphorbia spellenbergiana
  • Euphorbia sphaerorhiza
  • Euphorbia spicata
  • Euphorbia spinea
  • Euphorbia spinicapsula
  • Euphorbia spinidens
  • Euphorbia spinosa
  • Euphorbia spinulosa
  • Euphorbia spiralis
  • Euphorbia spissa
  • Euphorbia spissiflora
  • Euphorbia spruceana
  • Euphorbia squamigera
  • Euphorbia squamosa
  • Euphorbia squarrosa
  • Euphorbia standleyi
  • Euphorbia stapelioides
  • Euphorbia stapfii
  • Euphorbia stellata
  • Euphorbia stellispina
  • Euphorbia stenocalli
  • Euphorbia stenocaulis
  • Euphorbia stenoclada
  • Euphorbia stenophylla
  • Euphorbia stepposa
  • Euphorbia stevenii
  • Euphorbia stictospora
  • Euphorbia stoddartii
  • Euphorbia stolonifera
  • Euphorbia stracheyi
  • Euphorbia strangulata
  • Euphorbia striata
  • Euphorbia stricta
  • Euphorbia strictior
  • Euphorbia strigosa
  • Euphorbia stygiana
  • Euphorbia subamplexicaulis
  • Euphorbia subcordata
  • Euphorbia submamillaris
  • Euphorbia suborbicularis
  • Euphorbia subpeltata
  • Euphorbia subpeltatophylla
  • Euphorbia subsalsa
  • Euphorbia subscandens
  • Euphorbia subterminalis
  • Euphorbia subtrifoliata
  • Euphorbia succedanea
  • Euphorbia succulenta
  • Euphorbia sudanica
  • Euphorbia suffulta
  • Euphorbia sulcata
  • Euphorbia sultan-hassei
  • Euphorbia sumati
  • Euphorbia sumbawensis
  • Euphorbia superans
  • Euphorbia suppressa
  • Euphorbia surinamensis
  • Euphorbia susan-holmesiae
  • Euphorbia susannae
  • Euphorbia suzannae-marnierae
  • Euphorbia syncalycina
  • Euphorbia syncameronii
  • Euphorbia systyla
  • Euphorbia systyloides
  • Euphorbia szovitsii
  • Euphorbia taboraensis
  • Euphorbia tacnensis
  • Euphorbia taifensis
  • Euphorbia taihsiensis
  • Euphorbia talaina
  • Euphorbia talastavica
  • Euphorbia taluticola
  • Euphorbia tamanduana
  • Euphorbia tamaulipasana
  • Euphorbia tanaensis
  • Euphorbia tannensis
  • Euphorbia tanquahuete
  • Euphorbia tarapacana
  • Euphorbia tardieuana
  • Euphorbia taruensis
  • Euphorbia tauricola
  • Euphorbia taurinensis
  • Euphorbia tavoyensis
  • Euphorbia teheranica
  • Euphorbia tehuacana
  • Euphorbia teixeirae
  • Euphorbia teke
  • Euphorbia telephioides
  • Euphorbia tellieri
  • Euphorbia tenax
  • Euphorbia tenebrosa
  • Euphorbia tenuirama
  • Euphorbia tenuispinosa
  • Euphorbia teres
  • Euphorbia terracina
  • Euphorbia tescorum
  • Euphorbia teskensuensis
  • Euphorbia tessmannii
  • Euphorbia tetracantha
  • Euphorbia tetracanthoides
  • Euphorbia tetragona
  • Euphorbia tetrapora
  • Euphorbia tetraptera
  • Euphorbia tettensis
  • Euphorbia texana
  • Euphorbia theriaca
  • Euphorbia thinophila
  • Euphorbia tholicola
  • Euphorbia thompsonii
  • Euphorbia thomsoniana
  • Euphorbia thouarsiana
  • Euphorbia thulinii
  • Euphorbia thymifolia
  • Euphorbia thyrsoidea
  • Euphorbia tibetica
  • Euphorbia tinianensis
  • Euphorbia tirucalli
  • Euphorbia tisserantii
  • Euphorbia tithymaloides
  • Euphorbia togakusensis
  • Euphorbia tomentella
  • Euphorbia tomentulosa
  • Euphorbia tongchuanensis
  • Euphorbia torralbasii
  • Euphorbia torrei
  • Euphorbia torta
  • Euphorbia tortilis
  • Euphorbia tortirama
  • Euphorbia tortistyla
  • Euphorbia tozzii
  • Euphorbia trachysperma
  • Euphorbia trancapatae
  • Euphorbia transoxana
  • Euphorbia transtagana
  • Euphorbia transvaalensis
  • Euphorbia tranzschelii
  • Euphorbia tresmariae
  • Euphorbia triaculeata
  • Euphorbia trialata
  • Euphorbia triangolensis
  • Euphorbia triangularis
  • Euphorbia trichadenia
  • Euphorbia trichiocyma
  • Euphorbia trichocardia
  • Euphorbia trichophylla
  • Euphorbia trichotoma
  • Euphorbia tricolor
  • Euphorbia triflora
  • Euphorbia trigona
  • Euphorbia trinervia
  • Euphorbia triodonta
  • Euphorbia tripartita
  • Euphorbia triphylla
  • Euphorbia tshuiensis
  • Euphorbia tuberculata
  • Euphorbia tuberculatoides
  • Euphorbia tuberifera
  • Euphorbia tuberosa
  • Euphorbia tubiglans
  • Euphorbia tuckeyana
  • Euphorbia tuerckheimii
  • Euphorbia tugelensis
  • Euphorbia tulearensis
  • Euphorbia tumbaensis
  • Euphorbia tumistyla
  • Euphorbia turbiniformis
  • Euphorbia turczaninowii
  • Euphorbia turkanensis
  • Euphorbia turkestanica
  • Euphorbia turpinii
  • Euphorbia tyraica
  • Euphorbia ugandensis
  • Euphorbia uhligiana
  • Euphorbia uliginosa
  • Euphorbia umbellata
  • Euphorbia umbelliformis
  • Euphorbia umbellulata
  • Euphorbia umbonata
  • Euphorbia umbrosa
  • Euphorbia umfoloziensis
  • Euphorbia undulata
  • Euphorbia undulatifolia
  • Euphorbia unicornis
  • Euphorbia uniflora
  • Euphorbia uniglans
  • Euphorbia unispina
  • Euphorbia urceolophora
  • Euphorbia usambarica
  • Euphorbia uzmuk
  • Euphorbia vaalputsiana
  • Euphorbia vaccaria
  • Euphorbia vaginulata
  • Euphorbia vajravelui
  • Euphorbia valdevillosocarpa
  • Euphorbia valerianifolia
  • Euphorbia vallaris
  • Euphorbia vallis-mortuae
  • Euphorbia vandermerwei
  • Euphorbia variabilis
  • Euphorbia varians
  • Euphorbia vauthieriana
  • Euphorbia vedica
  • Euphorbia velleriflora
  • Euphorbia velligera
  • Euphorbia venenata
  • Euphorbia venenifica
  • Euphorbia veneris
  • Euphorbia venteri
  • Euphorbia verapazensis
  • Euphorbia vermiculata
  • Euphorbia verna
  • Euphorbia verrucosa
  • Euphorbia verruculosa
  • Euphorbia versicolores
  • Euphorbia vervoorstii
  • Euphorbia vestita
  • Euphorbia vezorum
  • Euphorbia viatilis
  • Euphorbia viduiflora
  • Euphorbia viguieri
  • Euphorbia villifera
  • Euphorbia viminea
  • Euphorbia violacea
  • Euphorbia viridis
  • Euphorbia viridula
  • Euphorbia virosa
  • Euphorbia viscoides
  • Euphorbia vittata
  • Euphorbia volkmanniae
  • Euphorbia vulcanorum
  • Euphorbia wagneri
  • Euphorbia wakefieldii
  • Euphorbia wallichii
  • Euphorbia waringiae
  • Euphorbia vajravelui Binojk. & Balakr.
  • Euphorbia watanabei
  • Euphorbia waterbergensis
  • Euphorbia weberbaueri
  • Euphorbia wellbyi
  • Euphorbia wheeleri
  • Euphorbia whellanii
  • Euphorbia whitei
  • Euphorbia whyteana
  • Euphorbia wildii
  • Euphorbia williamsonii
  • Euphorbia wilmaniae
  • Euphorbia wimmeriana
  • Euphorbia wittmannii
  • Euphorbia woodii
  • Euphorbia wrightii
  • Euphorbia xalapensis
  • Euphorbia xanti
  • Euphorbia xbacensis
  • Euphorbia xylacantha
  • Euphorbia xylophylloides
  • Euphorbia xylopoda
  • Euphorbia yanjinensis
  • Euphorbia yaquiana
  • Euphorbia yaroslavii
  • Euphorbia yattana
  • Euphorbia yemenica
  • Euphorbia yucatanensis
  • Euphorbia zakamenae
  • Euphorbia zambesiana
  • Euphorbia zeylana
  • Euphorbia zierioides
  • Euphorbia zonosperma
  • Euphorbia zoutpansbergensis

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Malpighiales > Euphorbiaceae

Porodica Euphorbiaceae Juss., 1789; (mlječikovke)[uredi VE | uredi]

Plantae → Angiospermae → Magnoliopsida → Malpighiales

Euphoriomyces[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Laboulbeniomycetes > Laboulbeniales > Laboulbeniaceae

  1. Euphorticus

Euphractinae Winge, 1923[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Cingulata → Dasypodidae

Euphractus Wagler, 1830[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Cingulata → Dasypodidae → Euphractinae

  1. Euphrasia
  2. Euphrictus
  3. Euphrosine
  4. Euphrosinopsis
  5. Euphrosyne
  6. Euphrosynoplax

Euphrynichus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Amblypygi > Phrynoidea > Phrynichidae

  1. Euphrytus
  2. Euphthiracarus
  3. Euphylax
  4. Euphyllodromia
  5. Euphyodesmus

Eupi[uredi VE | uredi]

  1. Eupilumnus
  2. Eupiona
  3. Eupistella

Eupl[uredi VE | uredi]

  1. Euplana
  2. Euplatinus
  3. Euplatypus
  4. Euplax

Euplectella Owen, 1841[uredi VE | uredi]

  1. Euplectella aspera Schulze, 1896
  2. Euplectella aspergillum Owen, 1841
  3. Euplectella crassistellata Schulze, 1886
  4. Euplectella cucumer Owen, 1857
  5. Euplectella curvistellata Ijima, 1901
  6. Euplectella gibbsa Tabachnick & Collins, 2008
  7. Euplectella imperialis Ijima, 1894
  8. Euplectella jovis Schmidt, 1880
  9. Euplectella marshalli Ijima, 1895
  10. Euplectella nobilis Schulze, 1904
  11. Euplectella nodosa Schulze, 1886
  12. Euplectella oweni Herklots & Marshall, 1868
  13. Euplectella paratetractina Tabachnick, Janussen & Menschenina, 2008
  14. Euplectella plumosum Tabachnick & Lévi, 2004
  15. Euplectella simplex Schulze, 1896
  16. Euplectella suberea Thomson, 1877
  17. Euplectella timorensis Ijima, 1927

Porifera → Hexactinellida → Hexasterophora → Lyssacinosida → Euplectellidae

Porodica Euplectellidae Gray, 1867[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Lyssacinosida

Potporodica Euplectellinae Gray, 1867[uredi VE | uredi]

Porifera → Hexactinellida → Hexasterophora → Lyssacinosida → Euplectellidae

  1. Euplecterga
  2. Euplectes
  3. Euplectrotettix
  4. Euplectus

Eupleres[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Mammalia > Carnivora > Eupleridae >

Eupleridae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Mammalia > Carnivora

  1. Eupleura
  2. Eupleurodon

Eupleurogrammus[uredi VE | uredi]

  1. Eupleurogrammus glossodon
  2. Eupleurogrammus muticus

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neogastropoda > Columbellidae

Euplica[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neogastropoda > Columbellidae

  1. Euploia
  2. Euplotaspis

Euplotes[uredi VE | uredi]

  • Euplotes aediculatus
  • Euplotes affinis
  • Euplotes carinatus
  • Euplotes charon
  • Euplotes coronata
  • Euplotes eurystomus
  • Euplotes harpa
  • Euplotes leticiensis
  • Euplotes minuta
  • Euplotes moebiusi
  • Euplotes muscicola
  • Euplotes patella
  • Euplotes plumipes
  • Euplotes vannus
  • Euplotes woodruffi

Protozoa > Ciliophora > Ciliatea > Hypotrichida > Euplotidae

Euplotidae[uredi VE | uredi]

  1. Euplotidium
  2. Euplotoides
  3. Euplotopsis

Eupn[uredi VE | uredi]

  1. Eupnigodes

Eupo[uredi VE | uredi]

  1. Eupoa
  2. Eupodes
  3. Eupodotis
  4. Eupogodon

Eupogonesthes[uredi VE | uredi]

  1. Eupogonesthes xenicus
  2. Eupogoniopsis
  3. Eupogonium
  4. Eupogonius
  5. Eupoikilofusa
  6. Eupolia
  7. Eupolybothrus
  8. Eupolymnia
  9. Eupolyodontes
  10. Eupolyphaga
  11. Eupompha
  12. Eupontonia
  13. Euporismus
  14. Euporodesmus
  15. Euporogomphus
  16. Euporus

Eupr[uredi VE | uredi]

  1. Eupraxillella
  2. Euprepes
  3. Euprepocnemides
  4. Eupreponotus
  5. Euprepoptera

Klada Euprimateformes Bloch et al. 2007[uredi VE | uredi]

  1. Euprimates Hoffstetter 1978
  2. Plesiadapoidea

Animalia → Chordata → Mammalia → Primates

Klada Euprimates Hoffstetter 1978[uredi VE | uredi]

  1. Altanius Dashzeveg and McKenna 1977
  2. Altiatlasius Sigé et al. 1990
  3. Haplorhini Pocock 1918
  4. Strepsirrhini Geoffroy Saint-Hilaire 1812

Animalia → Chordata → Mammalia → Primates

  1. Euprocas
  2. Euproctinus
  3. Euproctus
  4. Euprognatha
  5. Eupromera
  6. Eupromerella

Eupromerini Galileo & Martins, 1995[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae > Lamiinae

  1. Eupromus
  2. Eupronoe
  3. Eupropacris
  4. Eupropolella
  5. Euprosthenops
  6. Euprosthenopsis
  7. Euprosthiostomum

Euprotomicroides[uredi VE | uredi]

  1. Euprotomicroides zantedeschia

Euprotomicrus[uredi VE | uredi]

  1. Euprotomicrus bispinatus
  2. Euprymna

Eups[uredi VE | uredi]

Eupsalis[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Brentidae

Eupsenius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Staphylinoidea > Staphylinidae

Eupsophus Fitzinger, 1843 (10 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Alsodidae

Eupt[uredi VE | uredi]

  1. Eupterotegaeus
  2. Eupteroxylon

Euptychia Hübner, 1818[uredi VE | uredi]

  • Euptychia acmenis Hübner, 1816
  • Euptychia agnata Schaus, 1913
  • Euptychia alcinoe Felder, 1867
  • Euptychia aliciae Hayward, 1957
  • Euptychia ambigua Butler, 1866
  • Euptychia argante Cramer, 1782
  • Euptychia argentella Butler & Druce, 1872
  • Euptychia attenboroughi Neild, Nakahara, Fratello & Le Crom, 2015: novootkrivena vrsta[1]
  • Euptychia aurigera Staudinger
  • Euptychia austera Butler, 1866
  • Euptychia biocellata Godman, 1905
  • Euptychia borasta Schaus, 1902
  • Euptychia boulleti Le Cerf, 1919
  • Euptychia breyeri Hayward, 1963
  • Euptychia brixius Godart, 1823
  • Euptychia burgia Schaus, 1902
  • Euptychia calixta Butler, 1877
  • Euptychia camerta Cramer, 1782
  • Euptychia cantheus Godart, 1821
  • Euptychia cleophes Godman & Salvin, 1889
  • Euptychia clinas Godman & Salvin, 1889
  • Euptychia clorimena Stoll, 1790
  • Euptychia cornelius Fabricius, 1793
  • Euptychia cornelius freemani Stallings & Turner, 1947
  • Euptychia crantor Fabricius, 1793
  • Euptychia cymela Cramer, 1779
  • Euptychia divergens Butler, 1866
  • Euptychia dorothea Nabokov, 1942
  • Euptychia dorothea avicula Nabokov, 1942
  • Euptychia dorothea edwardsi Nabokov, 1942
  • Euptychia dospassosi Miller, 1968
  • Euptychia drymo Schaus, 1913
  • Euptychia enyo Butler, 1866
  • Euptychia eremita Weymer, 1911
  • Euptychia eriphule Butler, 1866
  • Euptychia ernestina Weymer, 1911
  • Euptychia euphares Köhler, 1935
  • Euptychia fetna Butler, 1870
  • Euptychia francisca Butler, 1869
  • Euptychia galesus Godart, 1823
  • Euptychia gibsoni Hayward, 1962
  • Euptychia gisella Hayward, 1957
  • Euptychia grimon Godart, 1823
  • Euptychia griseldis Weymer, 1911
  • Euptychia gulnare Butler, 1870
  • Euptychia hannemanni Forster, 1964
  • Euptychia harmonia Butler, 1866
  • Euptychia hedemanni Felder, 1869
  • Euptychia henshawi Edwards, 1876
  • Euptychia hiemalis Butler, 1866
  • Euptychia hotchkissi Dyar, 1913
  • Euptychia howarthi Hayward, 1962
  • Euptychia innocentia Felder, 1867
  • Euptychia insignis Butler, 1866
  • Euptychia insolata Butler & Druce, 1872
  • Euptychia jamaryensis Ribeiro, 1931
  • Euptychia leguialimai Dyar, 1913
  • Euptychia libitina Butler, 1870
  • Euptychia liturata Butler, 1867
  • Euptychia maepius Godart, 1823
  • Euptychia magdalena Hayward, 1957
  • Euptychia maimoune Butler, 1870
  • Euptychia manasses Felder, 1867
  • Euptychia maniola Nabokov, 1942
  • Euptychia marisea Dyar, 1914
  • Euptychia meta Weymer, 1910
  • Euptychia metagera Butler, 1866
  • Euptychia mima Butler, 1867
  • Euptychia mitchelli French, 1889
  • Euptychia mollina Hübner, 1816
  • Euptychia monahani Weeks
  • Euptychia moneca Schaus, 1902
  • Euptychia mycalesis Röber, 1927
  • Euptychia myncea Cramer, 1782
  • Euptychia nayarit Chermock, 1947
  • Euptychia nelsoni Godman & Salvin, 1881
  • Euptychia neomaenas Hayward, 1967
  • Euptychia nerita Capronnier, 1881
  • Euptychia newtoni Hall, 1939
  • Euptychia numeria Felder, 1867
  • Euptychia numilia Felder, 1867
  • Euptychia ocelloides Schaus, 1902
  • Euptychia ochracea Butler, 1867
  • Euptychia ordinata Weymer, 1911
  • Euptychia oreba Butler, 1870
  • Euptychia pacarus Godart, 1823
  • Euptychia paeon Godart, 1823
  • Euptychia pamela Hayward, 1957
  • Euptychia parthenie Weymer, 1911
  • Euptychia peculiaris Butler, 1874
  • Euptychia pellerna Schaus
  • Euptychia pellonia Godman & Salvin, 1901
  • Euptychia pephredo Godman & Salvin, 1901
  • Euptychia perfuscata Butler, 1868
  • Euptychia periphas Godart, 1823
  • Euptychia pertrepida Dyar, 1912
  • Euptychia philodice Godman, 1878
  • Euptychia phocion Fabricius, 1781
  • Euptychia picea Butler, 1866
  • Euptychia pronophila Butler, 1867
  • Euptychia pseudonecys Strand, 1916
  • Euptychia pseudopephredo Chermock, 1947
  • Euptychia punctata Weymer, 1911
  • Euptychia purusana Aurivillius, 1929
  • Euptychia pyracmon Butler, 1866
  • Euptychia renatina Hayward, 1954
  • Euptychia rogersi Godman, 1878
  • Euptychia romana Aurivillius, 1929
  • Euptychia rubricata Edwards, 1872
  • Euptychia rubricata anabelae Miller, 1976
  • Euptychia rubricata cheneyorum Chermock, 1949
  • Euptychia rubricata pseudocleophes Miller, 1976
  • Euptychia sabina Felder, 1867
  • Euptychia saltuensis Hayward, 1962
  • Euptychia segesta Weymer, 1911
  • Euptychia squamistriga Felder
  • Euptychia straminea Butler, 1867
  • Euptychia suivalens Dyar, 1915
  • Euptychia susanna Hayward, 1957
  • Euptychia sylvina Felder, 1867
  • Euptychia terrestris Butler, 1866
  • Euptychia thelete Snellen, 1886
  • Euptychia therkelsoni Weeks
  • Euptychia thobiei Capronnier, 1881
  • Euptychia tiessa Hewitson, 1869
  • Euptychia umbrosa Butler, 1870
  • Euptychia variabilis Butler, 1866
  • Euptychia vesper Butler, 1867
  • Euptychia vestigiata Butler, 1867
  • Euptychia villarresi Dognin, 1887
  • Euptychia virgata Joicey & Talbot, 1924
  • Euptychia viviana Romieux, 1927
  • Euptychia wellingi Miller, 1978
  • Euptychia weyrauchi Hayward, 1964

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Papilionoidea → Nymphalidae

  1. Euptilius
  2. Euptilocladia
  3. Euptilon
  4. Euptilota
  5. Euptilotis
  6. Euptychium

Eupy[uredi VE | uredi]

  1. Eupyrgops

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Eu