Dodatak:Popis vrsta:Mes

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Mesabolivar , Mesacanthidae Moy-Thomas, 1939 † , Mesacanthion , Mesacanthoides , Mesacanthomysis , Mesacanthotelson , Mesachorutes , Mesacmaea , Mesactinia , Mesadenella , Mesadenocoris , Mesadenus , Mesadorus , Mesaegle , Mesaeschra , Mesagallia , Mesagraecia , Mesagrion , Mesagroicus , Mesalina , Mesambria , Mesamia , Mesamotura , Mesamphiagrion , Mesamphisopidae , Mesamphisopus , Mesaner , Mesanthemum , Mesanthophora , Mesanthura , Mesanusia , Mesapamea , Mesaphyllum , Mesapia , Mesaptilotus , Mesarchaea , Mesargus , Mesarmadillo , Mesarthropterus Wasmann, 1926 , Mesasigone , Mesasippus , Mesaspis , Mesastasia Palienko & Monchenko, 1979 , Mesastasia Palienko & Monchenko, 1979 , Mesaster , Mesasteria , Mesastymachus , Mesatemnus , Mesathemistus , Mesaulus , Mesaxymyia , Meschedea , Meschedea , Mescinia , Mesciniadia , Mesciniodes , Mesechinus , Mesechthistatus , Mesedra , Meselatus , Mesembia , Mesembragrotis , Mesembreosa , Mesembreuxoa , Mesembrierigone , Mesembrina , Mesembrinella , Mesembrinibis , Mesembrinormia , Mesembriomys , Mesembrius , Mesembryanthemum , Mesembryna , Mesenchytraeus , Mesene , Mesenochroa , Mesenopsis , Mesenosauridae , Mesenosaurus , Mesenteripora , Mesentoria , Mesepiola , Mesepora , Mesera , Meseres , Meseres , Mesestola , Mesetaia , Mesethodesmus , Mesevania , Mesichnium , Mesichnium , Mesida , Mesidiotropis , Mesilla , Mesiotelus , Mesiphiastus , Mesites , Mesitinus , Mesitomorphus , Mesitorhynchus , Mesitornis , Mesitornithidae , Meskea , Mesniella , Mesniera , Mesnieraceae , Mesnilana , Mesnilella , Mesnilellidae , Mesnilisca , Mesnilius , Mesnilomyia , Mesnilus , Mesoacidalia , Mesoagathis , Mesoathyreus , Mesobaena , Mesobaetis Brauer, Redtenbacher & Gangibauer, 1889 , Mesobius , Mesoblaberus , Mesobola , Mesobomba , Mesoborus , Mesobotrys , Mesobracon , Mesobraconoides , Mesobria , Mesobryobia , Mesocacia , Mesocalanus , Mesocallis , Mesocalocerinus , Mesocalyptis , Mesocanthus , Mesocapnia , Mesocapromys , Mesocarpus , Mesocelis , Mesocena , Mesocena , Mesocenaceae , Mesocentrina , Mesocentrus , Mesocepon , Mesoceration , Mesocerea , Mesoceros , Mesochaete , Mesochaetopterus , Mesochara , Mesochara , Mesochara , Mesocharis , Mesocheira , Mesochelifer , Mesochernes , Mesochione , Mesochodaeus , Mesochordaeus , Mesochordaeus Fenaux & Youngbluth, 1990 , Mesochorella , Mesochorus , Mesochra , Mesochria , Mesochytrium , Mesocixiella , Mesoclanis , Mesoclemmys , Mesocletodes , Mesoclistus , Mesoclupea , Mesocnemis , Mesocoela , Mesocoeliidae , Mesocoelium , Mesocoelopus , Mesocoelus , Mesocolpodes Basilewsky, 1985 , Mesocomantenna , Mesocomys , Mesocondyla , Mesoconius , Mesoconularia , Mesocopsis , Mesocordylus , Mesocorethra , Mesocottus , Mesocrambus , Mesocrangon , Mesocrania , Mesocrapex , Mesocricetus , Mesocriconema , Mesocricotopus , Mesocrina , Mesocrista , Mesocryptodesmus , Mesoctenia , Mesocyclops , Mesocyphocaris , Mesocypris , Mesoda , Mesodasys , Mesodendriurn , Mesodesma , Mesodesmatidae , Mesodesmus , Mesodica , Mesodiceras , Mesodictyon , Mesodillo , Mesodina , Mesodiniidae , Mesodinium , Mesodiomorus , Mesodiphlebia , Mesodiplogaster , Mesodiplosis , Mesodixa , Mesodma , Mesodma Jepsen, 1940 † , Mesodmops , Mesodon , Mesodon , Mesodontrachia , Mesodorylaimus , Mesodrepta , Mesoereis , Mesoeurytoma , Mesofavosites , Mesofrons , Mesogammaridae , Mesogastropoda , Mesogastrura , Mesogenea , Mesoginella , Mesogligorgia , Mesogloia , Mesogloiopsis , Mesoglypta , Mesognatharia , Mesognathariidae , Mesogobio , Mesogobius , Mesogomphus , Mesogona , Mesogonia , Mesogramma , Mesohilda , Mesohomotoma , Mesoikopleura , Mesoikopleura Fenaux, 1993 , Mesoiulus , Mesokalliapseudes , Mesokylix , Mesolaelaps , Mesolamia , Mesolamprops , Mesolasma , Mesolasma , Mesolecanium , Mesolecitha , Mesolecta , Mesoleius , Mesolelaps , Mesolenellus , Mesolepis , Mesoleptidea , Mesoleptobasis , Mesoleptogaster , Mesoleptos , Mesoleptus , Mesolestes Schatzmayr, 1943 , Mesoleuca , Mesolia , Mesoliarus , Mesoligia , Mesolimnella , Mesolimnophila , Mesolinga , Mesolita , Mesolites , Mesomachilis , Mesomelaena , Mesomelena , Mesomeritius , Mesomerodon , Mesometopa , Mesometra , Mesometridae , Mesomiltha , Mesomima , Mesomorpha , Mesomorphus , Mesomphix , Mesomycetozoa , Mesomycetozoa , Mesomycetozoea , Mesomyia , Mesomys , Mesomyza , Mesomyzostoma , Mesonacis , Mesonadata , Mesonauta , Mesonchium , Mesonea , Mesonea , Mesonemoura , Mesonemurus , Mesonereis , Mesonereis , Mesonerilla , Mesoneta Brauer, Redtenbacher & Gangibauer, 1889 , Mesonetinae Tshernova, 1969 , Mesoneuris , Mesonia , Mesoniscus , Mesonitys , Mesonodon , Mesonoemacheilus , Mesonoterus , Mesontoplatys , Mesonychium , Mesonychoteuthis , Mesopangonius , Mesoparopia , Mesopediasia , Mesopedinella , Mesopelex , Mesopeltita , Mesopenaeus , Mesopeplum , Mesoperipatus , Mesoperla , Mesoperlina , Mesophadnus , Mesophalera , Mesophantia , Mesophellia , Mesophelliaceae , Mesophelliopsis , Mesopherna , Mesophilobacter , Mesophlebotomites , Mesophleps , Mesophora , Mesophorodiplostomum , Mesophoyx , Mesophractias , Mesophragis , Mesophryxus , Mesophthalma , Mesophylax , Mesophyletis , Mesophylla , Mesophyllum , Mesophyllum , Mesophyllum , Mesophysa , Mesoplasma , Mesoplatypus , Mesopleustes , Mesoplia , Mesoplodon , Mesoplophora , Mesoplophoridae , Mesoplophoroidea , Mesoplus , Mesopodagrion , Mesopodopsis , Mesopolia , Mesopolobus , Mesoporoiulus , Mesoporos , Mesopotamichthys , Mesopotonia , Mesoprionus , Mesopristes , Mesoproboloides , Mesoprosopon , Mesopsera , Mesopsestis , Mesopsilla , Mesopsis , Mesopsocidae , Mesopsocus , Mesopsylla , Mesopsyllus , Mesopteryx , Mesoptilius , Mesoptychia , Mesoptyelus , Mesorabus Ponomarenko, 1977 , Mesoreda , Mesorgerius , Mesorhabditis , Mesorhabdus , Mesorhaga , Mesorhizobium , Mesorhoea , Mesorhopella , Mesorhynchaglaea , Mesorhynchus , Mesoricania , Mesoruza , Mesosa , Mesosagattia , Mesosagitta , Mesosaimia , Mesosaturnalis , Mesosauria , Mesosauria , Mesosauridae , Mesosauridae , Mesosaurus , Mesosaurus , Mesosaurus, 1865 † , Mesoscalpellum , Mesoscalpellum , Mesoschendyla , Mesoscia , Mesosciera , Mesoscincus , Mesoscolytus , Mesoscorpionina , Mesoselenaspidus , Mesosella , Mesosemia , Mesoserica , Mesosetum , Mesosignidae , Mesosignum , Mesosindris , Mesosmittia , Mesosmylus , Mesosolenia , Mesosphaerocera , Mesospinidium , Mesospio , Mesospora , Mesosporaceae , Mesostalita , Mesostenus , Mesostephanus , Mesosternus , Mesostigma , Mesostigma , Mesostigma , Mesostigmata , Mesostigmataceae , Mesostigmatales , Mesostigmatophyceae , Mesostoa , Mesostoma , Mesostomaria , Mesostomaria , Mesostrix , Mesostruma , Mesostylus , Mesotaenia , Mesotaeniaceae , Mesotaenium , Mesotanais , Mesotaphraspis , Mesotardigrada , Mesotes , Mesotettix , Mesothanius , Mesothea , Mesothen , Mesotheristus , Mesothisa , Mesothoracaphis , Mesothriscus , Mesothriscus D. Sharp, 1903 , Mesothuria , Mesothyatira , Mesothyra , Mesothyrsa , Mesotrichosiphum , Mesotrigonia , Mesotritia , Mesotrochalus , Mesotroea , Mesotropidesmus , Mesotrosta , Mesotrypa , Mesotrypina , Mesotus , Mesotype , Mesovallupus , Mesovallupus , Mesovelia , Mesoveliidae , Mesovelioidea , Mesoveloidea , Mesoxaea , Mesoxantha , Mesoxenomorphus , Mesoxenontus , Mesoxenophasis , Mesoxiphium , Mesoxylion , Mesozoa , Mesozoa , Mespilia , Mespilus , Messalius , Messapus , Messatoporus , Messeis , Messena , Messiasia , Messicobolidae , Messicobolus , Messinea , Messor , Messua , Messyrhus , Mestobregma , Mestocharella , Mestocharis , Mestolobes , Mestorus , Mestosoma , Mestra , Mestressa , Mestus , Mesurodes , Mesus Chevrolat, 1858 , Mesyatsia , Mesynodites , Mesystoechus ,

Mesa[uredi VE | uredi]

Mesabolivar[uredi VE | uredi]

  1. Mesacanthion
  2. Mesacanthoides
  3. Mesacanthomysis
  4. Mesacanthomysis
  5. Mesacanthotelson
  6. Mesachorutes
  7. Mesacmaea
  8. Mesadenella
  9. Mesadenus
  10. Mesagraecia
  11. Mesagrion
  12. Mesagroicus
  13. Mesalina
  14. Mesambria
  15. Mesamphiagrion
  16. Mesamphisopus
  17. Mesaner
  18. Mesanthemum
  19. Mesanthophora
  20. Mesanthura
  21. Mesaphyllum
  22. Mesarchaea
  23. Mesarmadillo

Mesasigone Tanasevitch, 1989[uredi VE | uredi]

  1. Mesasigone mira Tanasevitch, 1989

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Mesasippus
  2. Mesaspis
  3. Mesatemnus
  4. Mesathemistus
  5. Mesaulus

Mesb[uredi VE | uredi]

Mesobola Howes, 1984[uredi VE | uredi]

  1. Mesobola bredoi (Poll, 1945)
  2. Mesobola brevianalis (Boulenger, 1908)
  3. Mesobola moeruensis (Boulenger, 1915)
  4. Mesobola spinifer (Bailey & Matthes, 1971)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Mese[uredi VE | uredi]

Mesechinus Ognev, 1951[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Erinaceomorpha → Erinaceidae → Erinaceinae

  1. Mesechthistatus
  2. Mesembrinibis
  3. Mesembriomys

Mesembryanthemum L.[uredi VE | uredi]

  1. Mesembryanthemum aitonis
  2. Mesembryanthemum amabile
  3. Mesembryanthemum amplectens
  4. Mesembryanthemum archeri
  5. Mesembryanthemum articulatum
  6. Mesembryanthemum barklyi
  7. Mesembryanthemum baylissii
  8. Mesembryanthemum bicorne
  9. Mesembryanthemum brevicarpum
  10. Mesembryanthemum bulletrapense
  11. Mesembryanthemum canaliculatum
  12. Mesembryanthemum caudatum
  13. Mesembryanthemum chrysophthalmum
  14. Mesembryanthemum ciliatum
  15. Mesembryanthemum corallinum
  16. Mesembryanthemum cordifolium
  17. Mesembryanthemum coriarium
  18. Mesembryanthemum crassicaule
  19. Mesembryanthemum cryptanthum
  20. Mesembryanthemum crystallinum
  21. Mesembryanthemum deciduum
  22. Mesembryanthemum decurvatum
  23. Mesembryanthemum delum
  24. Mesembryanthemum densum
  25. Mesembryanthemum digitatum
  26. Mesembryanthemum dimorphum
  27. Mesembryanthemum dinteri
  28. Mesembryanthemum emarcidum
  29. Mesembryanthemum englishiae
  30. Mesembryanthemum eurystigmatum
  31. Mesembryanthemum exalatum
  32. Mesembryanthemum excavatum
  33. Mesembryanthemum expansum
  34. Mesembryanthemum fastigiatum
  35. Mesembryanthemum flavidum
  36. Mesembryanthemum gariepense
  37. Mesembryanthemum gariusanum
  38. Mesembryanthemum geniculiflorum
  39. Mesembryanthemum gessertianum
  40. Mesembryanthemum glareicola
  41. Mesembryanthemum granulicaule
  42. Mesembryanthemum grossum
  43. Mesembryanthemum guerichianum
  44. Mesembryanthemum haeckelianum
  45. Mesembryanthemum holense
  46. Mesembryanthemum hypertrophicum
  47. Mesembryanthemum inachabense
  48. Mesembryanthemum junceum
  49. Mesembryanthemum juttae
  50. Mesembryanthemum knolfonteinense
  51. Mesembryanthemum kuntzei
  52. Mesembryanthemum ladismithiense
  53. Mesembryanthemum lancifolium
  54. Mesembryanthemum latipetalum
  55. Mesembryanthemum leptarthron
  56. Mesembryanthemum lignescens
  57. Mesembryanthemum ligneum
  58. Mesembryanthemum lilliputanum
  59. Mesembryanthemum longistylum
  60. Mesembryanthemum marlothii
  61. Mesembryanthemum namibense
  62. Mesembryanthemum napierense
  63. Mesembryanthemum neglectum
  64. Mesembryanthemum neofoliosum
  65. Mesembryanthemum nitidum
  66. Mesembryanthemum noctiflorum
  67. Mesembryanthemum nodiflorum
  68. Mesembryanthemum nucifer
  69. Mesembryanthemum occidentale
  70. Mesembryanthemum oculatum
  71. Mesembryanthemum oubergense
  72. Mesembryanthemum pallens
  73. Mesembryanthemum parviflorum
  74. Mesembryanthemum pellitum
  75. Mesembryanthemum prasinum
  76. Mesembryanthemum pseudoschlichtianum
  77. Mesembryanthemum pumilum
  78. Mesembryanthemum quartziticola
  79. Mesembryanthemum rabiei
  80. Mesembryanthemum rapaceum
  81. Mesembryanthemum resurgens
  82. Mesembryanthemum rhizophorum
  83. Mesembryanthemum salicornioides
  84. Mesembryanthemum saturatum
  85. Mesembryanthemum schenckii
  86. Mesembryanthemum schlichtianum
  87. Mesembryanthemum serotinum
  88. Mesembryanthemum sinuosum
  89. Mesembryanthemum sladenianum
  90. Mesembryanthemum spinuliferum
  91. Mesembryanthemum splendens
  92. Mesembryanthemum springbokense
  93. Mesembryanthemum stenandrum
  94. Mesembryanthemum subnodosum
  95. Mesembryanthemum subtruncatum
  96. Mesembryanthemum suffruticosum
  97. Mesembryanthemum tenuiflorum
  98. Mesembryanthemum tetragonum
  99. Mesembryanthemum tomentosum
  100. Mesembryanthemum tortuosum
  101. Mesembryanthemum trichotomum
  102. Mesembryanthemum vaginatum
  103. Mesembryanthemum vanheerdei
  104. Mesembryanthemum vanrensburgii
  105. Mesembryanthemum varians
  106. Mesembryanthemum viridiflorum

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Caryophyllales → Aizoaceae

  1. Mesenchytraeus
  2. Mesenteripora
  3. Mesentoria
  4. Meseres
  5. Meseres
  6. Mesestola
  7. Mesethodesmus

Mesi[uredi VE | uredi]

  1. Mesida
  2. Mesidiotropis

Mesilla Simon, 1903[uredi VE | uredi]

  1. Mesilla anyphaenoides Caporiacco, 1954
  2. Mesilla vittiventris Simon, 1903 tipična

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Anyphaenidae

Mesiotelus Simon, 1897[uredi VE | uredi]

  1. Mesiotelus alexandrinus (Simon, 1880)
  2. Mesiotelus annulipes (Kulczyński, 1897)
  3. Mesiotelus cyprius Kulczyński, 1908
  4. Mesiotelus grancanariensis Wunderlich, 1992
  5. Mesiotelus kulczynskii Charitonov, 1946
  6. Mesiotelus libanicus (Simon, 1878)
  7. Mesiotelus lubricus (Simon, 1880)
  8. Mesiotelus maderianus Kulczyński, 1899
  9. Mesiotelus mauritanicus Simon, 1909
  10. Mesiotelus pococki Caporiacco, 1949
  11. Mesiotelus scopensis Drensky, 1935
  12. Mesiotelus tenellus (Thorell, 1875)
  13. Mesiotelus tenuissimus (L. Koch, 1866) tipična
  14. Mesiotelus viridis (L. Koch, 1867)
  15. Mesiotelus zonsteini Mikhailov, 1986

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Liocranidae

  1. Mesiphiastus
  2. Mesites
  3. Mesitinus
  4. Mesitomorphus
  5. Mesitorhynchus
  6. Mesitornis

Mesn[uredi VE | uredi]

  1. Mesniella
  2. Mesniera
  3. Mesnilella

Meso[uredi VE | uredi]

  1. Mesobaena

Mesobius[uredi VE | uredi]

  1. Mesobius antipodum
  2. Mesobius berryi

Mesobola[uredi VE | uredi]

  1. Mesobola bredoi
  2. Mesobola brevianalis
  3. Mesobola moeruensis
  4. Mesobola spinifer

Mesoborus[uredi VE | uredi]

  1. Mesoborus crocodilus
  2. Mesobotrys

Mesobria Simon, 1898[uredi VE | uredi]

  1. Mesobria guttata Simon, 1898

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Liocranidae

  1. Mesobryobia
  2. Mesocacia
  3. Mesocalanus
  4. Mesocanthus
  5. Mesocapnia
  6. Mesocapromys
  7. Mesocarpus
  8. Mesocepon
  9. Mesoceration
  10. Mesoceros
  11. Mesochaete
  12. Mesochaetopterus
  13. Mesochara
  14. Mesochelifer
  15. Mesochernes
  16. Mesochordaeus
  17. Mesochra
  18. Mesochytrium
  19. Mesoclemmys
  20. Mesocletodes
  21. Mesocnemis
  22. Mesocoelium

Potporodica Mesocoelopodinae Mulsant and Rey, 1864[uredi VE | uredi]

  1. Cryptorama Fall, 1905
  2. Mesocoelopus Jacquelin du Val, 1860
  3. Neosothes White, 1967
  4. Tricorynus Waterhouse, 1849

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Bostrichoidea → Anobiidae

  1. Mesocomantenna
  2. Mesocordylus

Mesocottus[uredi VE | uredi]

  1. Mesocottus haitej
  2. Mesocrangon

Mesocreadium Reimer, 1987[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae → Plagioporinae

  1. Mesocricetus
  2. Mesocriconema
  3. Mesocrista
  4. Mesocryptodesmus
  5. Mesocyclops
  6. Mesocypris
  7. Mesoda
  8. Mesodasys
  9. Mesodesma
  10. Mesodesmus
  11. Mesodillo
  12. Mesodinium
  13. Mesodiplogaster

Mesodma Jepsen, 1940[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Allotheria → Multituberculata → Ptilodontoidea → Neoplagiaulacidae

  1. Mesodon
  2. Mesodontrachia
  3. Mesodorylaimus
  4. Mesoereis
  5. Mesogastrura
  6. Mesoginella
  7. Mesogligorgia
  8. Mesognatharia

Mesogobio Banarescu & Nalbant, 1973[uredi VE | uredi]

  1. Mesogobio lachneri Bănărescu & Nalbant, 1973
  2. Mesogobio tumenensis Chang, 1980

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Mesogobius[uredi VE | uredi]

  1. Mesogobius batrachocephalus
  2. Mesogobius nigronotatus
  3. Mesogobius nonultimus
  4. Mesogomphus
  5. Mesogramma
  6. Mesoikopleura
  7. Mesoiulus
  8. Mesokalliapseudes
  9. Mesolaelaps
  10. Mesolamia
  11. Mesolamprops
  12. Mesolasma
  13. Mesolecitha
  14. Mesoleptobasis
  15. Mesolita
  16. Mesomelaena
  17. Mesomeritius
  18. Mesometra
  19. Mesomorphus
  20. Mesomphix
  21. Mesomys
  22. Mesomyzostoma

Mesonauta[uredi VE | uredi]

  1. Mesonauta acora
  2. Mesonauta egregius
  3. Mesonauta festivus
  4. Mesonauta guyanae
  5. Mesonauta insignis
  6. Mesonauta mirificus
  7. Mesonchium
  8. Mesonea
  9. Mesonemoura
  10. Mesonemurus
  11. Mesonerilla
  12. Mesoneuris
  13. Mesonia
  14. Mesoniscus
  15. Mesonodon

Mesonoemacheilus[uredi VE | uredi]

  1. Mesonoemacheilus herrei
  2. Mesonoemacheilus pambarensis
  3. Mesonoemacheilus remadevii

Mesonoterus[uredi VE | uredi]

  1. Mesonoterus
  2. Mesonychoteuthis
  3. Mesopelex
  4. Mesopenaeus
  5. Mesopeplum

Mesoperipatus[uredi VE | uredi]

Animalia > Onychophora >Peripatidae

Mesoperla[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Plecoptera > Perloidea > Perlidae

Mesoperlina[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Plecoptera > Perloidea > Perlodidae

Mesophellia[uredi VE | uredi]

  • Mesophellia angustispora
  • Mesophellia arenaria
  • Mesophellia brevispora
  • Mesophellia castanea
  • Mesophellia clelandii
  • Mesophellia glareoides
  • Mesophellia glauca
  • Mesophellia labyrinthina
  • Mesophellia oleifera
  • Mesophellia pallidospora
  • Mesophellia parva
  • Mesophellia parvispora
  • Mesophellia rava
  • Mesophellia rodwayi
  • Mesophellia sabulosa
  • Mesophellia trabalis
  • Mesophellia tropica
  • Mesophellia westresii

Fungi > Basidiomycota > Agaricomycetes > Hysterangiales > Mesophelliaceae

Mesophelliaceae[uredi VE | uredi]

Fungi > Basidiomycota > Agaricomycetes > Hysterangiales

  1. Mesophelliopsis
  2. Mesophilobacter
  3. Mesophora
  4. Mesophorodiplostomum
  5. Mesophoyx
  6. Mesophryxus
  7. Mesophylax
  8. Mesophyletis

Mesophylla Thomas, 1901[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Phyllostomidae → Stenodermatinae

  1. Mesophyllum
  2. Mesoplasma
  3. Mesoplatypus

Mesoplodon Gervais, 1850[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Cetacea → Odontoceti → Hyperoodontidae

  1. Mesoplophora
  2. Mesopodagrion
  3. Mesopodopsis
  4. Mesopodopsis
  5. Mesoporoiulus

Mesopotamichthys Karaman, 1971[uredi VE | uredi]

  1. Mesopotamichthys sharpeyi (Günther, 1874)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Mesopotonia
  2. Mesoprionus

Mesopristes[uredi VE | uredi]

  1. Mesopristes argenteus
  2. Mesopristes cancellatus
  3. Mesopristes elongatus
  4. Mesopristes iravi
  5. Mesopristes kneri

Mesopsera[uredi VE | uredi]

  1. Mesopsilla
  2. Mesopsis
  3. Mesopsocus
  4. Mesopsylla
  5. Mesopsyllus
  6. Mesopteryx

Potporodica Mesoptiliinae Lacordaire, 1863[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Curculionoidea → Curculionidae

  1. Mesoptilius
  2. Mesoptychia

Mesoptyelus Matsumura, 1904[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

  1. Mesoreda
  2. Mesorhabditis
  3. Mesorhabdus
  4. Mesorhizobium
  5. Mesorhoea
  6. Mesorhynchus
  7. Mesosa

Mesosagitta Tokioka, 1965[uredi VE | uredi]

Animalia → Chaetognatha → Sagittoidea → Aphragmophora → Sagittidae

Mesosaimia Breuning, 1938[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

†Porodica Mesosauridae Baur 1889[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Cotylosauria → Amniota → Sauropsida

Mesosaurus Gervais 1865[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Cotylosauria → Amniota → Sauropsida → Mesosauridae

  1. Mesoscalpellum
  2. Mesoschendyla
  3. Mesoscincus
  4. Mesoscolytus

Mesoscorpionina Stockwell, 1989[uredi VE | uredi]

  1. Heloscorpio Kjellesvig-Waering, 1986[1]
  2. Mazonia Meek & Worthen, 1868[1]
  3. Mesophonus Wills, 1910[1]
  4. Paraisobuthus Kjellesvig-Waering, 1986[1]
  5. Phoxiscorpio Kjellesvig-Waering, 1986
  6. Telmatoscorpio Kjellesvig-Waering, 1986[1]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Scorpiones

  1. Mesosella
  2. Mesosetum
  3. Mesosignum

Mesosini Thomson, 1860[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Aemocia J. Thomson, 1864

, Aesopida J. Thomson, 1864 , Agelasta Newman, 1842 , Anagelasta Pic, 1925 , Anancylus J. Thomson, 1864 , Anipocregyes Breuning, 1939 , Cacia Newman, 1842 , Caciella Breuning, 1936 , Choeromorpha Chevrolat, 1849 , Clyzomedus Pascoe, 1866 , Coptops Audinet-Serville, 1832 , Cristipocregyes Breuning, 1965 , Demodes Newman, 1842 , Elelea Pascoe, 1865 , Epimesosa Breuning, 1938 , Ereis Pascoe, 1865 , Eurymesosa Breuning, 1938 , Falsocacia Pic, 1944 , Falsomesosella Pic, 1925 , Golsinda Pascoe, 1857 , Hypocacia Breuning, 1935 , Leptomesosa Breuning, 1938 , Liosynaphaeta Fisher, 1926 , Mesocacia Heller, 1926 , Mesoereis Matsushita, 1933 , Mesoplanodes Yamasako & Ohbayashi, 2011 , Mesosa Latreille, 1829 , Mesosaimia Breuning, 1938 , Metacoptops Breuning, 1939 , Metipocregyes Breuning, 1939 , Microcacia Breuning, 1939 , Mimagelasta Breuning, 1939 , Mimanancylus Breuning, 1968 , Mimocacia Breuning, 1937 , Mimosaimia Breuning, 1971 , Mnemea Pascoe, 1865 , Mutatocoptops Pic, 1925 , Pachyosa Fairmaire, 1897 , Paracaciella Breuning, 1969 , Paracoptops Heller, 1926 , Paraereis Breuning, 1938 , Paragolsinda Breuning, 1956 , Paraplanodes Breuning, 1939 , Paripocregyes Breuning, 1938 , Planodes Newman, 1842 , Plesiomesosites Yamasako & Zhang, 2011 † , Pseudipocregyes Pic, 1923 , Pseudochoeromorpha Breuning, 1936 , Pseudoclyzomedus Yamasako, 2009 , Pseudocoptops Breuning, 1977 , Pseudoplanodes Breuning, 1935 , Pseudozelota Breuning, 1936 , Silgonda Heller, 1924 , Sorbia Pascoe, 1865 , Spinipocregyes Breuning, 1949 , Stenomesosa Breuning, 1939 , Synaphaeta Thomson, 1864 , Syrrhopeus Pascoe, 1865 , Therippia Pascoe, 1865 , Trichipocregyes Breuning, 1950 , Trichomesosa Breuning, 1938 , Zelota Gahan in Shelford, 1902 Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae > Lamiinae

  1. Mesosmylus
  2. Mesospinidium
  3. Mesospio

Mesostalita Deeleman-Reinhold, 1971[uredi VE | uredi]

  1. Mesostalita comottii (Gasparo, 1999)
  2. Mesostalita kratochvili Deeleman-Reinhold, 1971
  3. Mesostalita nocturna (Roewer, 1931)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Dysderidae

  1. Mesostephanus
  2. Mesostigma
  3. Mesostoma
  4. Mesostomaria
  5. Mesostylus
  6. Mesotaenium
  7. Mesotanais

Mesotardigrada[uredi VE | uredi]

TardigradaAnimalia

  1. Mesothanius

Podred Mesothelae[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Chelicerata → Arachnida → Micrura → Megoperculata

  1. Mesotheristus
  2. Mesothriscus
  3. Mesothuria
  4. Mesotritia
  5. Mesotroea
  6. Mesotropidesmus
  7. Mesotus
  8. Mesoxenomorphus
  9. Mesoxenontus
  10. Mesoxenophasis

Mesp[uredi VE | uredi]

  1. Mespilia
  2. Mespilus

Mess[uredi VE | uredi]

  1. Messalius

Messapus Simon, 1898[uredi VE | uredi]

  1. Messapus martini Simon, 1898
  2. Messapus natalis (Pocock, 1898)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Corinnidae

  1. Messicobolus
  2. Messua

Mest[uredi VE | uredi]

  1. Mestobregma
  2. Mestorus
  3. Mestosoma
  4. Mestressa

Mesu[uredi VE | uredi]

Mesudus Özdikmen, 2007[uredi VE | uredi]

  1. Mesudus frondosus (Forster, 1970)
  2. Mesudus setosus (Forster, 1970)
  3. Mesudus solitarius (Forster, 1970)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Desidae

Mesy[uredi VE | uredi]

  1. Mesyatsia

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 [1] BioLib Mesoscorpionina Stockwell, 1989 †

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Me