Dodatak:Popis vrsta:Parac

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Paracabira , Paracaciella , Paracaecilius , Paracaedicia , Paracaerius , Paracaesio , Paracainiella , Paracairius , Paracalamobius , Paracalanidae , Paracalanus , Paracalauria , Paracalceostoma , Paracaleana , Paracalendra , Paracalia , Paracalicha , Paracaligella , Paracaligella , Paracallia , Paracalliactis , Paracalliax , Paracallionymus , Paracalliope , Paracalliopiella , Paracalliopiidae , Paracallisoma , Paracallisomopsis , Paracalmonia , Paracaloptenus , Paracalybistum , Paracalynda , Paracalyptrophora , Paracalyx , Paracamarota , Paracamenta , Paracamptopsis , Paracamptorrhinus , Paracamptus , Paracamptus , Paracampylaspis , Paracanace , Paracanachus , Paracandona , Paracanista , Paracannia , Paracannopilus , Paracantha , Paracanthella , Paracanthicochernes , Paracanthinomyia , Paracanthobrama , Paracanthocephaloides , Paracanthocinus , Paracanthoisis , Paracanthomysis , Paracanthon , Paracanthonchus , Paracanthonevra , Paracanthopoma , Paracanthopterygii , Paracanthorhynchus , Paracanthostracion , Paracanthosybra , Paracanthurus , Paracapitella , Paracapnia , Paracaprella , Paracaprinula , Paracapsa , Paracardenius , Paracardicoloides , Paracardiococcus , Paracarea , Paracarinolidia , Paracaristius , Paracarnus , Paracaroides , Paracarotomus , Paracarsia , Paracarsidara , Paracartus , Paracarus , Paracaryanda , Paracarystus , Paracassidina , Paracassidinopsis , Paracassidulina , Paracassidulina , Paracassina , Paracataclysta , Paracatharosoma , Paracatonia , Paracatua , Paracaudina , Paracavisoma , Paracechorismenus , Paracedaria , Paracedemon , Paracedicus , Paraceliptera , Paracellaria , Paracelsia , Paracenobiopelma , Paracentristis , Paracentrobia , Paracentromedon , Paracentronodus , Paracentrophoridae , Paracentrophorus , Paracentrophyes , Paracentropogon , Paracentropus , Paracentrotus , Paracephaelis , Paracephaleus , Paracepon , Paraceras , Paraceratitella , Paraceratochelus , Paraceratocladium , Paraceratoppia , Paraceratopus , Paraceraurus , Paracerceis , Paracercion , Paracercopidae , Paracercopis , Paracercops , Paracerebratulus , Paracerella , Paraceresa , Paracerocephala , Paracerotelion , Paracerviniella , Paraceryx , Paracestrotus , Paracetopsis , Parachabora , Parachadisra , Parachaea , Parachaenichthys , Parachaetetes , Parachaetetes , Parachaetetes , Parachaetoceras , Parachaetocladius , Parachaetodon , Parachaetophiloscia , Parachaeturichthys , Parachaitophorus , Parachalastinus , Parachalcerinys , Parachalciope , Parachanda , Parachangshania , Parachanna , Paracharactis , Parachariesthes , Paracharilaus , Paracharnia Sun, 1986 † , Paracharon , Paracharon , Paracharontidae , Paracharopa , Paracharora , Parachartergus , Parachasmatopora , Parachauliodes , Parachaunoproetus , Parachaunoproetus , Paracheilinus , Paracheiridium , Paracheirodon , Parachela , Parachela , Parachelidonium , Parachelifer , Parachemmis , Parachernes , Parachetolyga , Parachilades , Parachilia , Parachilodonella , Parachiloglanis , Parachilus , Parachimarrhis , Parachiona , Parachionaspis , Parachionomyces , Parachipteria , Parachirembia , Parachiridotea , Parachironomus , Parachistus , Parachitinoidella , Parachiton , Parachittidilla , Parachlaena , Parachlamydia , Parachlamydiaceae , Parachloeia , Parachlorissa , Parachlorota , Parachma , Parachmidia , Parachnoidea , Parachnopeziza , Parachondrostoma , Parachoranthus , Parachordeuma , Parachordodes , Parachorema , Parachorius , Parachremylus , Parachromagasteriella , Parachromis , Parachronistis , Parachrorhynchus , Parachrysina , Parachrysocharis , Parachrysopiella , Parachrysops , Parachtes , Parachuangia , Parachunroides , Parachydaeopsis , Paracicadula , Paracicerina , Paracichlidotherus , Paracilacris , Paracilicaea , Paracilnia , Paracimexomys , Paracincia , Paracinema , Paracineta , Paracinetida , Paracinetidae , Paracinipe , Paracinygmula Baikova, 1975 , Paracirrhites , Paracirsia , Paracis , Paraciura , Paraclada , Paracladella , Paracladius , Paracladopelma , Paracladura , Paracladycnis , Paraclara , Paraclathrostoma , Paraclausastraea , Paraclausenia , Paraclavarina , Paraclavarina , Paraclea , Paracleapa , Paracleistostoma , Paraclemensia , Paracleocnemis , Paracleodoxus , Paracleonice , Paracleros , Paracles , Paracletus , Paraclidorhinus , Paraclimenaeus , Paraclinus , Paraclione , Paraclisis , Paraclitopa , Paraclius , Paraclodia , Paracloeodes , Paracloeodes Day, 1955 , Paraclonistria , Paraclusivius , Paraclytemnestra , Paraclytus , Paracmotemnus , Paracnemis , Paracnemolia , Paracnephia , Paracobanocythere , Paracobitis , Paracoccidioides , Paracocculina , Paracoccus , Paracoccus , Paracodia , Paracoedomea , Paracoelichneumon , Paracoelidiana , Paracoeloglutus , Paracoelophyllum , Paracoelops , Paracoelostoma , Paracoenia , Paracoenosia , Paracoeria , Paracogia , Paracolladonus , Paracolletes , Paracollyria , Paracolobizus , Paracolochirus , Paracolonnella , Paracolopha , Paracolpidium , Paracolpoda , Paracolpodia , Paracolumnaria , Paracolurella , Paracomantenna , Paracomeron , Paracomesoma , Paracometes , Paracomitas , Paracomotis , Paracompsa , Paracompsosoma , Paraconcavus , Paraconcavus , Paraconchaspis , Paraconchoecia , Paracondeellum , Paracondylactis , Paracondyloides , Paracondylostoma , Paraconfucius , Paraconger , Paraconger , Paracongroides , Paraconiothyrium , Paraconis , Paraconophyma , Paraconophyton , Paraconotrochus , Paraconsors , Paracontias , Paraconularia , Paraconulariinae , Paracophella , Paracophus , Paracopicyntra , Paracopidosoma , Paracoptacra , Paracoptochirus , Paracoptops , Paracora , Paracorallium , Paracorbicula , Paracordulia , Paracordyloporus , Paracorethrura , Paracornallis , Paracornicularia , Paracornulum , Paracorophium , Paracorrhenes , Paracorrugopora , Paracorsia , Paracorthylus , Paracortina , Paracortinidae , Paracorupella , Paracorus , Paracorynanthe , Paracoryne , Paracorynemerus , Paracorynidae , Paracoryphosima , Paracoryphyllia , Paracorythoderus , Paracoskinolina , Paracoskinolina , Paracosmetopus , Paracosmetura , Paracosmophyllum , Paracosmus , Paracossus , Paracostantinella , Paracostus , Paracotalpa , Paracotis , Paracottus , Paracraga , Paracrama , Paracranae , Paracrangon , Paracrangonyctidae , Paracrangonyx , Paracranidium , Paracraurococcus , Paracrenhydrosoma , Paracreptotrematina , Paracrescis , Paracrias , Paracribricellina , Paracricotopus , Paracridites , Paracrinia , Paracrinoidea , Paracriodion , Paracristenes , Paracristobalia , Paracristocentrus , Paracrites , Paracrocampsa , Paracrocephalites , Paracrocidura , Paracroclisis , Paracrocnida , Paracroesia , Paracroma , Paracromastigum , Paracromna , Paracrorhynchus , Paracroria , Paracrossidius , Paracrossochilus , Paracrossotus , Paracroton , Paracrptopgonimus , Paracryphaeus , Paracryptocanthon , Paracryptophiale , Paracryptops , Paractaea , Paractaenum , Paractaeopsis , Paractedoctema , Paractenia , Paractenochiton , Paractenomorpha , Paractenopsyllus , Paractinolaimus , Paractinoposthia , Paractinostola , Paractius , Paractora , Paracucumaria , Paracucumidae , Paracucumis , Paraculeolus , Paraculeolus Vinogradova, 1970 , Paracullia , Paracuneatochara , Paracuneatopora , Paracupes , Paracyatholaimoides , Paracyatholaimus , Paracyathus , Paracyathus , Paracyba , Paracybeloides , Paracyclammina , Paracyclammina , Paracyclas , Paracyclidae , Paracyclidius , Paracyclois , Paracyclomaurus , Paracycloneura , Paracyclops , Paracycloptera , Paracycloseris , Paracyclotaenia , Paracycnotrachelus , Paracydas , Paracylicolaimus , Paracymoriza , Paracymothoa , Paracymus , Paracynictis , Paracypha , Paracyphocaris , Paracyphocrania , Paracyphoderris , Paracyphoniscus , Paracyprichromis , Paracyprideis , Paracyprididae , Paracypridina , Paracypris , Paracyproidea , Paracyrba , Paracyriothasastes , Paracyrta , Paracyrtophyllus , Paracyrtus , Paracystidium , Paracytaeis , Paracytheridea , Paracytherideidae , Paracytherois , Paracytheroma , Paracythopeus , Paracytospora ,

Paraca[uredi | uredi kôd]

  1. Paracabira
  2. Paracaciella
  3. Paracaecilius
  4. Paracaedicia
  5. Paracaerius
  6. Paracaesio
  7. Paracainiella

Paracairius[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

  1. Paracalamobius

Paracalanidae ,

  1. Paracalanus

Paracalauria ,

  1. Paracalceostoma
  2. Paracaleana
  3. Paracalendra
  4. Paracalia

Paracalicha ,

  1. Paracallia

Paracalliactis ,

  1. Paracalliax
  2. Paracallionymus

Paracalliope , Paracalliopiella , Paracalliopiidae , Paracallisoma , Paracallisomopsis , Paracaloptenus ,

  1. Paracalybistum

Paracalynda , Paracalyptrophora ,

Paracalyx[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae Paracamarota , Paracamenta ,

  1. Paracamptopsis
  2. Paracamptorrhinus
  3. Paracamptus
  4. Paracamptus
  5. Paracampylaspis

Paracanace , Paracanachus ,

  1. Paracandona
  2. Paracanista

Paracannopilus , Paracantha , Paracanthella ,

  1. Paracanthicochernes

Paracanthinomyia ,

Paracanthobrama Bleeker, 1865[uredi | uredi kôd]

  1. Paracanthobrama guichenoti Bleeker, 1864

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Paracanthocephaloides[uredi | uredi kôd]

  1. Paracanthocephaloides chabanaudi
  2. Paracanthocephaloides tripathii

ArhythmacanthidaeEchinorhynchidaPalaeacanthocephalaAcanthocephalaAnimalia

  1. Paracanthocinus

Paracanthoisis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Cnidaria > Anthozoa > Alcyonacea > Isididae

  1. Paracanthomysis

Paracanthon ,

  1. Paracanthonchus

Paracanthonevra ,

Paracanthopoma Giltay, 1935[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Siluriformes > Trichomycteridae

Paracanthopterygii[uredi | uredi kôd]

TeleosteiNeopterygiiActinopterygiiOsteichthyesVertebrataChordataAnimalia

Paracanthorhynchus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Acanthocephala > Palaeacanthocephala > Echinorhynchida > Rhadinorhynchidae

Paracanthostracion[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Tetraodontiformes > Ostraciidae

  1. Paracanthosybra

Paracanthurus Bleeker, 1863[uredi | uredi kôd]

  1. Paracanthurus hepatus (Linnaeus, 1766)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Perciformes → Acanthuridae

  1. Paracapitella

Paracapnia ,

  1. Paracaprella

Paracapsa[uredi | uredi kôd]

Bacteria > Cyanobacteria >Chroococcales > Entophysalidaceae Paracardenius ,

  1. Paracardicoloides

Paracardiococcus , Paracarea , Paracarinolidia ,

  1. Paracaristius

Paracarnus , Paracaroides , Paracarotomus , Paracarsia , Paracarsidara ,

  1. Paracartus
  2. Paracarus

Paracaryanda , Paracarystus ,

Paracassidina Baker, 1911[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

Paracassidinopsis Nobili, 1906[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

  1. Paracassina

Paracataclysta ,

Paracatenula Sterrer & Rieger, 1974[uredi | uredi kôd]

  1. Paracatenula erato Sterrer & Rieger, 1974
  2. Paracatenula kalliope Sterrer & Rieger, 1974
  3. Paracatenula polyhymnia Sterrer & Rieger, 1974
  4. Paracatenula urania Sterrer & Rieger, 1974

Animalia → Platyhelminthes → Catenulida → Retronectidae

  1. Paracatharosoma

Paracatonia , Paracatua , Paracaudina ,

Paracavisoma[uredi | uredi kôd]

CavisomidaeEchinorhynchidaPalaeacanthocephalaAcanthocephalaAnimalia

Parace[uredi | uredi kôd]

Paracedemon[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Paracedicus Fet, 1993[uredi | uredi kôd]

  1. Paracedicus baram Levy, 2007
  2. Paracedicus ephthalitus (Fet, 1993)
  3. Paracedicus feti Marusik & Guseinov, 2003
  4. Paracedicus gennadii (Fet, 1993)
  5. Paracedicus geshur Levy, 2007

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Cybaeidae

  1. Paracellaria

Paracenobiopelma Feio, 1952[uredi | uredi kôd]

  1. Paracenobiopelma gerecormophilum Feio, 1952

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Barychelidae

Paracentropogon[uredi | uredi kôd]

Paracephaelis[uredi | uredi kôd]

Paracepon[uredi | uredi kôd]

Paraceras[uredi | uredi kôd]

Paraceratherium Forster Cooper, 1911[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Perissodactyla → Indricotheriidae

Paraceratocladium[uredi | uredi kôd]

Paraceratoppia[uredi | uredi kôd]

Paraceratopus[uredi | uredi kôd]

Paracerceis Hansen, 1905[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

  1. Paracercion

Paracercopis Schmidt, 1925[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

Paracercops Vassilenko, 1972[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Amphipoda → Caprelloidea → Caprellidae

  1. Paracerebratulus
  2. Paracerella
  3. Paracerviniella
  4. Paracetopsis

Parach[uredi | uredi kôd]

  1. Parachaenichthys
  2. Parachaetetes
  3. Parachaetoceras
  4. Parachaetodon
  5. Parachaetophiloscia
  6. Parachaeturichthys
  7. Parachalastinus
  8. Parachanna
  9. Parachariesthes

Paracharnia Sun, 1986[uredi | uredi kôd]

  1. Paracharnia dengyingensis Sun 1986

Animalia → Vendobionta → Rangeomorpha → Charniidae

Paracharon (Paracharontidae)[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Amblypygi > Paracharontidae

Paracharon (Microparasellidae)[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Microparasellidae

Paracharontidae[uredi | uredi kôd]

  • Rod: Paracharon

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Amblypygi

Paracharopa[uredi | uredi kôd]

  • Paracharopa chrysaugeia
  • Paracharopa delicatula
  • Paracharopa fuscosa
  • Paracharopa goulstonei
  • Paracharopa rimu

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Stylommatophora > Charopidae

Parachauliodes[uredi | uredi kôd]

  • Parachauliodes buchi
  • Parachauliodes continentalis
  • Parachauliodes japonicus
  • Parachauliodes kawarayamanus
  • Parachauliodes laboissierei
  • Parachauliodes nebulosus
  • Parachauliodes yanbaru

Animalia > Arthropoda > Insecta > Megaloptera > Corydalidae

Paracheilinus[uredi | uredi kôd]

  • Paracheilinus angulatus
  • Paracheilinus attenuatus
  • Paracheilinus bellae
  • Paracheilinus carpenteri
  • Paracheilinus cyaneus
  • Paracheilinus filamentosus
  • Paracheilinus flavianalis
  • Paracheilinus hemitaeniatus
  • Paracheilinus lineopunctatus
  • Paracheilinus mccoskeri
  • Paracheilinus nursalim
  • Paracheilinus octotaenia
  • Paracheilinus piscilineatus
  • Paracheilinus rubricaudalis
  • Paracheilinus togeanensis
  • Paracheilinus walton

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Labridae

  1. Paracheiridium
  2. Paracheirodon

Parachela Steindachner, 1881[uredi | uredi kôd]

  1. Parachela cyanea Kottelat, 1995
  2. Parachela hypophthalmus (Bleeker, 1860)
  3. Parachela ingerkongi (Bănărescu, 1969)
  4. Parachela maculicauda (Smith, 1934)
  5. Parachela oxygastroides (Bleeker, 1852)
  6. Parachela siamensis (Günther, 1868)
  7. Parachela williaminae Fowler, 1934

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Parachela Schuster, Nelson, Grigarick & Christenberry, 1980[uredi | uredi kôd]

Animalia > Tardigrada > Eutardigrada

  1. Parachelidonium
  2. Parachelifer

Parachemmis Chickering, 1937[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Corinnidae

  1. Parachernes
  2. Parachilodonella

Rod Parachiloglanis Wu, He & Chu, 1981[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Siluriformes → Sisoridae

  1. Parachimarrhis

Parachiona[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Trichoptera > Limnephiloidea > Limnephilidae

  1. Parachionomyces
  2. Parachipteria
  3. Parachiridotea
  4. Parachitinoidella
  5. Parachlamydia

Parachloeia[uredi | uredi kôd]

Animalia > Annelida > Polychaeta > Amphinomida > Amphinomidae

  1. Parachnoidea
  2. Parachnopeziza

Parachondrostoma Robalo, Almada, Levy & Doadrio, 2006[uredi | uredi kôd]

  1. Parachondrostoma arrigonis (Steindachner, 1866)
  2. Parachondrostoma miegii (Steindachner, 1866)
  3. Parachondrostoma toxostoma (Vallot, 1837)
  4. Parachondrostoma turiensis (Elvira, 1987)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Parachordeuma
  2. Parachordodes
  3. Parachorema

Parachromagasteriella[uredi | uredi kôd]

Animalia > Nematoda > Adenophorea > Araeolaimida > Axonolaimidae

  1. Parachromis
  2. Parachrorhynchus
  3. Parachrysopiella

Parachtes Alicata, 1964[uredi | uredi kôd]

  1. Parachtes andreinii Alicata, 1966
  2. Parachtes cantabrorum (Simon, 1914)
  3. Parachtes deminutus (Denis, 1957)
  4. Parachtes ignavus (Simon, 1882)
  5. Parachtes inaequipes (Simon, 1882)
  6. Parachtes latialis Alicata, 1966
  7. Parachtes limbarae (Kraus, 1955)
  8. Parachtes loboi Jiménez-Valverde, Barriga & Moreno, 2006
  9. Parachtes romandiolae (Caporiacco, 1949)
  10. Parachtes siculus (Caporiacco, 1949)
  11. Parachtes teruelis (Kraus, 1955)
  12. Parachtes vernae (Caporiacco, 1936)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Dysderidae

Parachydaeopsis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Paraci[uredi | uredi kôd]

  1. Paracicerina
  2. Paracichlidotherus
  3. Paracilacris

Paracilicaea Stebbing, 1910[uredi | uredi kôd]

Crustacea → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

  1. Paracilnia
  2. Paracineta
  3. Paracirrhites

Paracl[uredi | uredi kôd]

  1. Paracladycnis
  2. Paraclathrostoma

Paracleistostoma[uredi | uredi kôd]

  • Paracleistostoma crassipilum
  • Paracleistostoma depressum
  • Paracleistostoma eriophorum
  • Paracleistostoma fossulum
  • Paracleistostoma japonicum
  • Paracleistostoma laciniatum
  • Paracleistostoma longimanum
  • Paracleistostoma quadratum
  • Paracleistostoma tomentosum
  • Paracleistostoma wardi

Camptandriidae

  1. Paracleocnemis
  2. Paracleodoxus
  3. Paracleonice
  4. Paraclidorhinus
  5. Paraclimenaeus
  6. Paraclinus
  7. Paraclione
  8. Paraclodia
  9. Paraclytemnestra
  10. Paraclytus

Paracn[uredi | uredi kôd]

  1. Paracnemis
  2. Paracnemolia

Paraco[uredi | uredi kôd]

  1. Paracobanocythere
  2. Paracobitis

Paracoccidioides[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Eurotiomycetes > Onygenales > Ajellomycetaceae

  1. Paracocculina
  2. Paracoccus
  3. Paracoedomea
  4. Paracoelophyllum

Paracoelops Dorst, 1947[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Rhinolophidae → Hipposiderinae

  1. Paracolobizus
  2. Paracolonnella
  3. Paracolpidium
  4. Paracolpoda
  5. Paracolurella
  6. Paracomantenna
  7. Paracomeron
  8. Paracomesoma
  9. Paracometes

Paracomitas[uredi | uredi kôd]

  • Paracomitas augusta
  • Paracomitas gypsata
  • Paracomitas haumuria

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neogastropoda > Turridae

  1. Paracompsa
  2. Paracompsosoma
  3. Paraconcavus
  4. Paraconchoecia
  5. Paracondeellum
  6. Paracondyloides
  7. Paracondylostoma
  8. Paraconger

Paraconiothyrium Verkley[uredi | uredi kôd]

MontagnulaceaePleosporalesPleosporomycetidaeDothideomycetesPezizomycotinaAscomycota

  1. Paraconis
  2. Paraconophyton
  3. Paracontias
  4. Paracophella
  5. Paracophus
  6. Paracoptops
  7. Paracora
  8. Paracordulia

Paracordyloporus[uredi | uredi kôd]

  • Paracordyloporus alternatus
  • Paracordyloporus belinganus
  • Paracordyloporus camerunensis
  • Paracordyloporus capreolus
  • Paracordyloporus demangei
  • Paracordyloporus diplogon
  • Paracordyloporus durus
  • Paracordyloporus furcillatus
  • Paracordyloporus gladiator
  • Paracordyloporus gracilipes
  • Paracordyloporus grassei
  • Paracordyloporus makokanus
  • Paracordyloporus melanganus
  • Paracordyloporus moeranus
  • Paracordyloporus mollis
  • Paracordyloporus occupatus
  • Paracordyloporus porati
  • Paracordyloporus pulcher
  • Paracordyloporus speciosus
  • Paracordyloporus trissolabis

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Chelodesmidae

  1. Paracornallis

Paracornicularia Crosby & Bishop, 1931[uredi | uredi kôd]

  1. Paracornicularia bicapillata Crosby & Bishop, 1931

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Paracornulum Hallmann, 1920[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Acarnidae

  1. Paracorrhenes
  2. Paracorthylus
  3. Paracortina
  4. Paracorupella

Paracorus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

  1. Paracorynanthe
  2. Paracorynemerus
  3. Paracosmetura
  4. Paracosmophyllum
  5. Paracostantinella
  6. Paracostus

Paracottus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes > Cottocomephoridae

Paracr[uredi | uredi kôd]

Paracraga[uredi | uredi kôd]

  • Paracraga amianta
  • Paracraga argentea
  • Paracraga canalicula
  • Paracraga cyclophera
  • Paracraga halophora
  • Paracraga innocens
  • Paracraga necoda
  • Paracraga pulverina

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Zygaenoidea > Dalceridae

Paracrama[uredi | uredi kôd]

  • Paracrama angustimargo
  • Paracrama aurea
  • Paracrama dulcissima
  • Paracrama flammans
  • Paracrama latimargo
  • Paracrama rectomarginata

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Noctuoidea > Nolidae

Paracranae[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae >

Paracrangon[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Crangonoidea > Crangonidae

Paracrangonyctidae[uredi | uredi kôd]

  • Rod: Paracrangonyx (2)

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Amphipoda

Paracrangonyx[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Amphipoda > Paracrangonyctidae

Paracranidium[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Phasmida > Phasmatidae

Paracraurococcus[uredi | uredi kôd]

Bacteria > Proteobacteria > Alphaproteobacteria > Rhodospirillales > Acetobacteraceae

Paracrenhydrosoma Gee, 1999[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Crustacea → Maxillopoda → Copepoda → Neocopepoda → Podoplea → Harpacticoida → Cletodidae

Paracrepidostomum Lü & Wu, 1996[uredi | uredi kôd]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Allocreadiidae

Paracreptotrema Choudhury et al., 2006[uredi | uredi kôd]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Allocreadiidae

Paracreptotrematina[uredi | uredi kôd]

Animalia > Platyhelminthes > Trematoda > Plagiorchiida > Allocreadiidae >

Paracrias[uredi | uredi kôd]

  • Paracrias acidotus
  • Paracrias alticola
  • Paracrias angusticarina
  • Paracrias anthonomi
  • Paracrias arcuatus
  • Paracrias arizonensis
  • Paracrias astalineurus
  • Paracrias aucticlavatus
  • Paracrias beus
  • Paracrias caelaminis
  • Paracrias canadensis
  • Paracrias cavei
  • Paracrias cornutus
  • Paracrias coruscus
  • Paracrias cyaneochlorus
  • Paracrias dolichobasis
  • Paracrias estrigatus
  • Paracrias foveatus
  • Paracrias fulvicrus
  • Paracrias gigas
  • Paracrias gigaspis
  • Paracrias gigops
  • Paracrias gnomus
  • Paracrias godoyae
  • Paracrias gracilentus
  • Paracrias graciliclavatus
  • Paracrias grandis
  • Paracrias guatemalensis
  • Paracrias gymnopterus
  • Paracrias huberi
  • Paracrias lanceolatus
  • Paracrias laticalcar
  • Paracrias laticeps
  • Paracrias microreticulatus
  • Paracrias mirus
  • Paracrias nasifer
  • Paracrias obliquus
  • Paracrias obtusiclavatus
  • Paracrias oikilaselva
  • Paracrias onconeurus
  • Paracrias ordinatus
  • Paracrias osacola
  • Paracrias oxyclavatus
  • Paracrias pachyceps
  • Paracrias panamensis
  • Paracrias pedinus
  • Paracrias petilicornis
  • Paracrias pluteus
  • Paracrias psilopterus
  • Paracrias pubicornis
  • Paracrias quesadai
  • Paracrias reticulatus
  • Paracrias schauffi
  • Paracrias stenocornis
  • Paracrias striatus
  • Paracrias strieris
  • Paracrias strigosus
  • Paracrias strii
  • Paracrias sulcifer
  • Paracrias taniclavatus
  • Paracrias trigonatus
  • Paracrias triquetrus
  • Paracrias uoides
  • Paracrias woldai
  • Paracrias zurquicola

Animalia > Arthropoda > Insecta > Hymenoptera > Chalcidoidea > Eulophidae

Paracribricellina[uredi | uredi kôd]

Animalia > Bryozoa > Gymnolaemata > Cheilostomatida > Catenicellidae

Paracrinia[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Amphibia > Anura > Myobatrachidae

  1. Paracriodion
  2. Paracristenes
  3. Paracristocentrus

Paracrocidura[uredi | uredi kôd]

  1. Paracrocidura graueri
  2. Paracrocidura maxima
  3. Paracrocidura schoutedeni

SoricidaeSoricomorphaMammaliaChordataAnimalia

  1. Paracromastigum
  2. Paracrorhynchus

Paracrossochilus Popta, 1904[uredi | uredi kôd]

  1. Paracrossochilus acerus Inger & Chin, 1962
  2. Paracrossochilus vittatus (Boulenger, 1894)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Paracrossotus
  2. Paracroton

Paracrptopgonimus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Platyhelminthes > Trematoda > Opisthorchiida > Cryptogonimidae

  1. Paracryptophiale
  2. Paracryptops

Paract[uredi | uredi kôd]

  1. Paractaea
  2. Paractaenum
  3. Paractaeopsis

Paractedoctema[uredi | uredi kôd]

Cyclidiidae

  1. Paractenopsyllus
  2. Paractinolaimus
  3. Paractinoposthia
  4. Paractius

Paracu[uredi | uredi kôd]

  1. Paraculeolus
  2. Paracunaxoides
  3. Paracuneatochara
  4. Paracupes

Paracy[uredi | uredi kôd]

Paracyatholaimoides[uredi | uredi kôd]

Animalia > Nematoda > Adenophorea > Desmodorida > Cyatholaimidae

  1. Paracyatholaimus
  2. Paracyclois
  3. Paracyclomaurus
  4. Paracyclops
  5. Paracycloptera
  6. Paracyclotaenia

Paracycnotrachelus[uredi | uredi kôd]

  • Paracycnotrachelus breviusculus
  • Paracycnotrachelus chinensis
  • Paracycnotrachelus cinnabarinus
  • Paracycnotrachelus collaris
  • Paracycnotrachelus consimilis
  • Paracycnotrachelus curvaticeps
  • Paracycnotrachelus cygneus
  • Paracycnotrachelus dilucidus
  • Paracycnotrachelus excellens
  • Paracycnotrachelus foveostriatus
  • Paracycnotrachelus fuscatus
  • Paracycnotrachelus insularis
  • Paracycnotrachelus ledyardi
  • Paracycnotrachelus longiceps
  • Paracycnotrachelus longicollis
  • Paracycnotrachelus moluccarum
  • Paracycnotrachelus montanus
  • Paracycnotrachelus nietneri
  • Paracycnotrachelus nigrigenibus
  • Paracycnotrachelus palliatus
  • Paracycnotrachelus pallidipes
  • Paracycnotrachelus panayensis
  • Paracycnotrachelus potanini
  • Paracycnotrachelus rufobasalis
  • Paracycnotrachelus siamensis
  • Paracycnotrachelus similis
  • Paracycnotrachelus subcygneus
  • Paracycnotrachelus wallacei

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Attelabidae

  1. Paracylicolaimus

Paracymboides Tanasevitch, 2011[uredi | uredi kôd]

  1. Paracymboides aduncus Tanasevitch, 2011
  2. Paracymboides tibialis Tanasevitch, 2011 tipična

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Paracymothoa
  2. Paracynictis
  3. Paracypha
  4. Paracyphoderris
  5. Paracyphoniscus
  6. Paracyprichromis
  7. Paracyprideis
  8. Paracypridina
  9. Paracypris
  10. Paracyrba

Paracyriothasastes[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Paracyrtophyllus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Tettigonioidea > Tettigoniidae

Paracytheridea[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Ostracoda > Podocopida > Cytheroidea > Paracytherideidae

Paracytherois[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Ostracoda > Podocopida > Cytheroidea > Paradoxostomatidae

Paracytheroma[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Ostracoda > Podocopida > Cytheroidea > Cytheromatidae

Paracythopeus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Paracytospora[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Par