Dodatak:Popis vrsta:Pel

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pelaea , Pelagia , Pelagiana , Pelagibaca , Pelagiidae , Pelagobia , Pelagocephalus , Pelagococcus , Pelagocystis , Pelagodictyon , Pelagodileptus , Pelagodiscus , Pelagodoxa , Pelagodroma , Pelagogonium , Pelagohalteria , Pelagohydra , Pelagolacrymaria , Pelagomacellicephala , Pelagomonadaceae , Pelagomonadales , Pelagomonas , Pelagomyia , Pelagonema , Pelagonemertes , Pelagonemertidae , Pelagopenaeus , Pelagophyceae , Pelagophycus , Pelagopleura , Pelagopleura Lohmann in Lohmann & Buckmann, 1926 , Pelagostrobilidium , Pelagostrombidiidae , Pelagostrombidium , Pelagothrix , Pelagothrix , Pelagothuria , Pelagothuridae , Pelagotrichidium , Pelagovasicola , Pelagovorticella , Pelaguina , Pelamera , Pelamia , Pelamis , Pelamis , Pelamoviroid , Pelangia , Pelanomodon , Pelargoderus , Pelargonium , Pelargopsis , Pelargorhynchus , Pelasgis , Pelasgus , Pelashyria , Pelastoneurus , Pelatachina , Pelatantheria , Pelatea , Pelates , Pelatetister , Pelczaria , Pelea , Pelea , Pelecanidae , Pelecanimimus Perez-Moreno, Sanz, Buscalloni, Moratalla, Ortega & Rasskin-Gutman, 1994 † , Pelecanoides , Pelecanoididae , Pelecanus , Pelecia , Pelecinidae , Pelecinotus , Pelecinus , Pelecinus , Pelecocera , Pelecopsidis , Pelecopsis , Pelecorhynchidae , Pelecorhynchus , Pelecotheca , Pelecus , Pelecynotum , Pelecystola , Pelegrina , Peleianus , Pelekium , Pelekium , Pelenomus , Pelenosomus , Peleophycus , Peleopoda , Pelerinus , Peleropsella , Peleropus , Peleteria , Pelexia , Pelia , Peliades , Peliala , Pelicaria , Pelicerus , Pelicinus , Pelicope , Pelicothallos Dilcher † , Pelidnopedilon , Pelidnopepla , Pelidnophora , Pelidnoptera , Pelidnota , Pelignellus , Pelina , Pelinoides , Pelinopsis , Peliobia , Peliocis , Peliococcopsis , Peliococcus , Peliosanthes , Pelistega , Pelitlina , Pelitropis , Pella , Pellaea , Pellaea , Pellamyzon , Pellatispira , Pellatispira , Pellatispirella , Pellatispirella , Pellegriniodendron , Pellegrinisaurus Salgado, 1996 † , Pellenes , Pellewia , Pellia , Pelliaceae , Pelliales , Pellicia , Pelliciera , Pellicieraceae , Pelliciplanta , Pelliculaspis , Pellidiscus , Pellionella , Pellizzaricoccus , Pelloblatta , Pellolessertia , Pelloloma , Pellona , Pellonula , Pellopedon , Pellorneum , Pellucens , Pellucialula , Pellucida , Pellucidhaptor , Pellucidomyia , Pellucidonicus , Pellucistoma , Pelmagathis , Pelmanaspis , Pelmatellus , Pelmatencyrtus , Pelmatocerandra , Pelmatochromis , Pelmatopora , Pelmatops , Pelmatosilpha , Pelmatosphaera , Pelmatosphaeridae , Pelmatostomum , Pelmatotylus , Pelmatozoa , Pelobacter , Pelobates , Pelobatidae , Pelocharella , Pelochares , Pelochelys , Pelochrista , Pelochyta , Pelocnistis , Pelocoetes , Peloconus , Pelocoris , Pelocypris , Pelodera , Pelodesis , Pelodesmus , Pelodictyon , Pelodinium , Pelodiscus , Pelodiscus Clem. , Pelodrilus , Pelodytes , Pelodytidae , Peloeus , Pelogenia , Pelolorhinus , Pelomedusa , Pelomedusidae , Pelomonas , Pelomus , Pelomyia , Pelomyiella , Pelomys , Pelomyxa , Pelomyxa , Pelomyxa , Pelomyxidae , Pelonaia , Pelonomus , Pelonomus , Peloparion , Pelophila , Pelophila , Pelophryne , Pelophylax , Pelopidas , Peloponnesia , Pelopsis , Peloptoribula , Peloptulus , Peloracantha W.L. Peters & J.G. Peters, 1980 , Pelorembia , Peloriana , Peloribates , Peloridiidae , Peloridium , Peloridora , Peloronectria , Peloronectriella , Peloropeodes , Peloropus , Pelororhinus , Pelororrhinus , Peloroses , Pelorotelus , Pelorurus , Peloscolex , Pelosia , Pelosia , Pelosina , Pelosoma , Pelospora , Pelotomaculum , Pelotretis , Pelsartia , Pelseneeria , Peltabellia , Peltacanthina , Peltandra , Peltaphis , Peltaria , Peltarion , Peltariopsis , Peltaspermaceae † , Peltaspermales † , Peltaspermum Harris † , Peltasta , Peltaster , Peltaster , Peltasterella , Peltasterinostroma , Peltasteropsis , Peltastica , Peltastisis , Peltenuiala , Pelteobagrus , Pelticalyx , Peltidiidae , Peltidium , Peltidium , Peltiera , Peltigera , Peltigeraceae , Peltigerales , Peltigeromyces , Peltina , Peltistroma , Peltistromella , Peltobradya , Peltocare , Peltocaris , Peltocephalus , Peltocheirus , Peltodasia , Peltodictya , Peltodoris , Peltodytes , Peltogaster , Peltogasterella , Peltogastridae , Peltogonopus , Peltogyne , Peltohyas , Peltolepis , Peltomonas , Peltonotellus , Peltonotus , Peltoperla , Peltoperleidus , Peltoperlidae , Peltoperlidae Claassen, 1931 , Peltoperlinae Claassen, 1931 , Peltoperlopsis , Peltopes , Peltophorum , Peltophorus , Peltophryne , Peltophyllum , Peltophysa , Peltopleuridae , Peltopleuriformes , Peltopleurus , Peltopodoiulus , Peltops , Peltopsilopa , Peltopsyche , Peltopteryx , Peltorhamphus , Peltosaris , Peltosoma , Peltostaura , Peltosticta , Peltostromellina , Peltostromopsis , Peltotrachelus , Peltotrupes , Peltthestris , Peltula , Peltulaceae , Peltura , Pelturina , Pelturinae , Peltzerella , Pelucha , Peludo , Pelurga , Pelurgoperla , Pelusca , Pelusios , Pelvetia , Pelvetiopsis , Pelvicachromis , Pelycidiidae , Pelycidion , Pelycomaia , Pelycops , Pelycosauria ,

Pela[uredi VE | uredi]

Pelaea ,

Pelagia[uredi VE | uredi]

Animalia → Cnidaria → Scyphozoa → Semaeostomeae → Pelagiidae

Pelagiana , Pelagibaca , Pelagiidae , Pelagobia , Pelagocephalus , Pelagococcus , Pelagocystis , Pelagodictyon , Pelagodileptus ,

Pelagodiscus Dall, 1908[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Lingulata → Lingulida → Discinoidea → Discinidae Pelagodoxa , Pelagodroma , Pelagogonium , Pelagohalteria , Pelagohydra , Pelagolacrymaria , Pelagomacellicephala , Pelagomonadaceae , Pelagomonadales , Pelagomonas , Pelagomyia , Pelagonema , Pelagonemertes , Pelagonemertidae , Pelagopenaeus , Pelagophyceae , Pelagophycus , Pelagopleura , Pelagopleura Lohmann in Lohmann & Buckmann, 1926 , Pelagostrobilidium , Pelagostrombidiidae , Pelagostrombidium , Pelagothrix , Pelagothrix , Pelagothuria , Pelagothuridae , Pelagotrichidium , Pelagovasicola , Pelagovorticella , Pelaguina , Pelamera , Pelamia , Pelamis , Pelamis , Pelamoviroid , Pelangia , Pelanomodon , Pelargoderus , Pelargonium , Pelargopsis , Pelargorhynchus , Pelasgis ,

Pelasgus Kottelat & Freyhof, 2007[uredi VE | uredi]

  1. Pelasgus epiroticus (Steindachner, 1895)
  2. Pelasgus laconicus (Kottelat & Barbieri, 2004)
  3. Pelasgus marathonicus (Vinciguerra, 1921)
  4. Pelasgus minutus (Karaman, 1924)
  5. Pelasgus prespensis (Karaman, 1924)
  6. Pelasgus stymphalicus (Valenciennes, 1844)
  7. Pelasgus thesproticus (Stephanidis, 1939)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Pelashyria , Pelastoneurus , Pelatachina , Pelatantheria , Pelatea , Pelates , Pelatetister ,

Pelc[uredi VE | uredi]

  1. Pelczaria

Pele[uredi VE | uredi]

Pelea , Pelea , Pelecanidae , Pelecanimimus Perez-Moreno, Sanz, Buscalloni, Moratalla, Ortega & Rasskin-Gutman, 1994 † , Pelecanoides , Pelecanoididae , Pelecanus , Pelecia , Pelecinidae , Pelecinotus , Pelecinus , Pelecinus , Pelecocera ,

Pelecopsidis Bishop & Crosby, 1935[uredi VE | uredi]

  1. Pelecopsidis frontalis (Banks, 1904)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Pelecopsis Simon, 1864[uredi VE | uredi]

  1. Pelecopsis agaetensis Wunderlich, 1987
  2. Pelecopsis albifrons Holm, 1979
  3. Pelecopsis alpica Thaler, 1991
  4. Pelecopsis alticola (Berland, 1936)
  5. Pelecopsis alticola elgonensis (Holm, 1962)
  6. Pelecopsis alticola kenyensis (Holm, 1962)
  7. Pelecopsis alticola kivuensis (Miller, 1970)
  8. Pelecopsis amabilis (Simon, 1884)
  9. Pelecopsis aureipes Denis, 1962
  10. Pelecopsis biceps (Holm, 1962)
  11. Pelecopsis bicornuta Hillyard, 1980
  12. Pelecopsis bishopi Kaston, 1945
  13. Pelecopsis bucephala (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  14. Pelecopsis capitata (Simon, 1884)
  15. Pelecopsis cedricola Bosmans & Abrous, 1992
  16. Pelecopsis coccinea (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  17. Pelecopsis crassipes Tanasevitch, 1987
  18. Pelecopsis denisi Brignoli, 1983
  19. Pelecopsis digitulus Bosmans & Abrous, 1992
  20. Pelecopsis dorniana Heimer, 1987
  21. Pelecopsis elongata (Wider, 1834) tipična
  22. Pelecopsis eminula (Simon, 1884)
  23. Pelecopsis flava Holm, 1962
  24. Pelecopsis fornicata Miller, 1970
  25. Pelecopsis fulva Holm, 1962
  26. Pelecopsis hamata Bosmans, 1988
  27. Pelecopsis hipporegia (Denis, 1968)
  28. Pelecopsis humiliceps Holm, 1979
  29. Pelecopsis indus Tanasevitch, 2011
  30. Pelecopsis inedita (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  31. Pelecopsis infusca Holm, 1962
  32. Pelecopsis intricata Jocqué, 1984
  33. Pelecopsis janus Jocqué, 1984
  34. Pelecopsis kabyliana Bosmans & Abrous, 1992
  35. Pelecopsis kalaensis Bosmans & Abrous, 1992
  36. Pelecopsis laptevi Tanasevitch & Fet, 1986
  37. Pelecopsis leonina (Simon, 1884)
  38. Pelecopsis levantensis Tanasevitch, 2016
  39. Pelecopsis litoralis Wunderlich, 1987
  40. Pelecopsis loksai Szinetár & Samu, 2003
  41. Pelecopsis lunaris Bosmans & Abrous, 1992
  42. Pelecopsis major (Denis, 1945)
  43. Pelecopsis malawiensis Jocqué, 1977
  44. Pelecopsis margaretae Georgescu, 1975
  45. Pelecopsis medusoides Jocqué, 1984
  46. Pelecopsis mengei (Simon, 1884)
  47. Pelecopsis minor Wunderlich, 1995
  48. Pelecopsis modica Hillyard, 1980
  49. Pelecopsis moesta (Banks, 1892)
  50. Pelecopsis monsantensis Bosmans & Crespo, 2010
  51. Pelecopsis moschensis (Caporiacco, 1947)
  52. Pelecopsis mutica Denis, 1957
  53. Pelecopsis nigriceps Holm, 1962
  54. Pelecopsis nigroloba Fei, Gao & Zhu, 1995
  55. Pelecopsis odontophora (Kulczyński, 1895)
  56. Pelecopsis oranensis (Simon, 1884)
  57. Pelecopsis oujda Bosmans & Abrous, 1992
  58. Pelecopsis palmgreni Marusik & Esyunin, 1998
  59. Pelecopsis papillii Scharff, 1990
  60. Pelecopsis parallela (Wider, 1834)
  61. Pelecopsis paralleloides Tanasevitch & Fet, 1986
  62. Pelecopsis partita Denis, 1953
  63. Pelecopsis parvicollis Wunderlich, 1995
  64. Pelecopsis parvioculis Miller, 1970
  65. Pelecopsis pasteuri (Berland, 1936)
  66. Pelecopsis pavida (O. Pickard-Cambridge, 1872)
  67. Pelecopsis physeter (Fage, 1936)
  68. Pelecopsis pooti Bosmans & Jocqué, 1993
  69. Pelecopsis proclinata Bosmans, 1988
  70. Pelecopsis punctilineata Holm, 1964
  71. Pelecopsis punctiseriata (Bösenberg & Strand, 1906)
  72. Pelecopsis radicicola (L. Koch, 1872)
  73. Pelecopsis reclinata (Holm, 1962)
  74. Pelecopsis riffensis Bosmans & Abrous, 1992
  75. Pelecopsis robusta Weiss, 1990
  76. Pelecopsis ruwenzoriensis (Holm, 1962)
  77. Pelecopsis sanje Scharff, 1990
  78. Pelecopsis sculpta (Emerton, 1917)
  79. Pelecopsis sculpta digna Chamberlin & Ivie, 1939
  80. Pelecopsis senecicola Holm, 1962
  81. Pelecopsis subflava Russell-Smith & Jocqué, 1986
  82. Pelecopsis suilla (Simon, 1884)
  83. Pelecopsis susannae (Simon, 1914)
  84. Pelecopsis tenuipalpis Holm, 1979
  85. Pelecopsis tybaertielloides Jocqué, 1984
  86. Pelecopsis unimaculata (Banks, 1892)
  87. Pelecopsis varians (Holm, 1962)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Pelecorhynchidae , Pelecorhynchus , Pelecotheca ,

Pelecus Agassiz, 1835[uredi VE | uredi]

  1. Pelecus cultratus (Linnaeus, 1758)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Pelecynotum , Pelecystola , Pelegrina , Peleianus , Pelekium , Pelekium , Pelenomus , Pelenosomus , Peleophycus , Peleopoda , Pelerinus , Peleropsella , Peleropus , Peleteria , Pelexia ,

Peli[uredi VE | uredi]

Pelia , Peliades ,

Peliaina Pascher, 1929[uredi VE | uredi]

  1. Peliaina cyanea Pascher, 1929 [1]

Plantae → Glaucophyta → Glaucophyceae → Glaucocystales → Glaucocystaceae Peliala , Pelicaria , Pelicerus , Pelicinus , Pelicope , Pelicothallos Dilcher † , Pelidnopedilon , Pelidnopepla , Pelidnophora , Pelidnoptera , Pelidnota , Pelignellus , Pelina , Pelinoides , Pelinopsis , Peliobia , Peliocis , Peliococcopsis , Peliococcus , Peliosanthes , Pelistega , Pelitlina , Pelitropis ,

Pell[uredi VE | uredi]

Pella , Pellaea , Pellaea , Pellamyzon , Pellatispira , Pellatispira , Pellatispirella , Pellatispirella , Pellegriniodendron , Pellegrinisaurus Salgado, 1996 † , Pellenes , Pellewia , Pellia , Pelliaceae , Pelliales , Pellicia , Pelliciera , Pellicieraceae , Pelliciplanta , Pelliculaspis , Pellidiscus , Pellionella , Pellizzaricoccus , Pelloblatta , Pellolessertia , Pelloloma , Pellona , Pellonula , Pellopedon , Pellorneum , Pellucens , Pellucialula , Pellucida , Pellucidhaptor , Pellucidomyia , Pellucidonicus , Pellucistoma ,

  1. Pella
  2. Pellaea

Pellamyzon Montgomery, 1957[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae → Plagioporinae

  1. Pellegriniodendron
  2. Pellenes
  3. Pellia
  4. Pelliciera
  5. Pellidiscus
  6. Pellionella
  7. Pellolessertia
  8. Pellona
  9. Pellonula
  10. Pellorneum
  11. Pellucida
  12. Pellucidhaptor
  13. Pellucistoma

Pelm[uredi VE | uredi]

Pelmagathis , Pelmanaspis , Pelmatellus , Pelmatencyrtus , Pelmatocerandra , Pelmatochromis , Pelmatopora , Pelmatops , Pelmatosilpha

Pelmatosphaera Caullery & Mesnil, 1904[uredi VE | uredi]

Agnotozoa → Orthonectida → Pelmatosphaeridae

Porodica Pelmatosphaeridae Stunkard, 1937[uredi VE | uredi]

Agnotozoa → Orthonectida Pelmatostomum , Pelmatotylus ,

Podkoljeno Pelmatozoa[uredi VE | uredi]

Animalia → Eumetazoa → Bilateria → Deuterostomia → Echinodermata

Pelo[uredi VE | uredi]

Pelobacter , Pelobates , Pelobatidae , Pelocharella , Pelochares , Pelochelys , Pelochrista , Pelochyta , Pelocnistis , Pelocoetes , Peloconus , Pelocoris , Pelocypris , Pelodera , Pelodesis , Pelodesmus , Pelodictyon , Pelodinium , Pelodiscus , Pelodiscus Clem. , Pelodrilus ,

Podporodica Pelodryadinae Günther, 1858 (209 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Hylidae Pelodytes , Pelodytidae , Peloeus , Pelogenia , Pelolorhinus ,

Pelomedusa[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Reptilia > Testudines > Pelomedusidae >

Pelomedusidae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Reptilia > Testudines Pelomonas , Pelomus , Pelomyia , Pelomyiella , Pelomys , Pelomyxa , Pelomyxa , Pelomyxa , Pelomyxidae , Pelonaia , Pelonomus , Pelonomus , Peloparion , Pelophila , Pelophila ,

Pelophryne Barbour, 1938 (11 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Bufonidae

Pelophylax[uredi VE | uredi]

Pelopidas , Peloponnesia , Pelopsis , Peloptoribula , Peloptulus , Peloracantha W.L. Peters & J.G. Peters, 1980 , Pelorembia , Peloriana , Peloribates ,

Porodica Peloridiidae Breddin, 1897[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Coleorrhyncha

Peloridiomorpha[uredi VE | uredi]

Peloridium , Peloridora , Peloronectria , Peloronectriella , Peloropeodes , Peloropus , Pelororhinus , Pelororrhinus , Peloroses , Pelorotelus , Pelorurus , Peloscolex , Pelosia , Pelosia , Pelosina , Pelosoma , Pelospora , Pelotomaculum , Pelotretis ,

Pels[uredi VE | uredi]

Pelsartia , Pelseneeria ,

Pelt[uredi VE | uredi]

Peltabellia , Peltacanthina , Peltandra , Peltaphis , Peltaria , Peltarion , Peltariopsis , Peltaspermaceae † , Peltaspermales † , Peltaspermum Harris † , Peltasta , Peltaster , Peltaster , Peltasterella , Peltasterinostroma , Peltasteropsis , Peltastica , Peltastisis , Peltenuiala , Pelteobagrus , Pelticalyx , Peltidiidae , Peltidium , Peltidium , Peltiera , Peltigera , Peltigeraceae , Peltigerales , Peltigeromyces , Peltina , Peltistroma , Peltistromella , Peltobradya , Peltocare , Peltocaris , Peltocephalus , Peltocheirus , Peltodasia , Peltodictya , Peltodoris , Peltodytes , Peltogaster , Peltogasterella , Peltogastridae , Peltogonopus , Peltogyne , Peltohyas , Peltolepis , Peltomonas , Peltonotellus , Peltonotus , Peltoperla , Peltoperleidus , Peltoperlidae , Peltoperlidae Claassen, 1931 , Peltoperlinae Claassen, 1931 , Peltoperlopsis , Peltopes , Peltophorum , Peltophorus , Peltophryne , Peltophyllum , Peltophysa , Peltopleuridae , Peltopleuriformes , Peltopleurus , Peltopodoiulus , Peltops , Peltopsilopa , Peltopsyche , Peltopteryx , Peltorhamphus , Peltosaris , Peltosoma , Peltostaura , Peltosticta , Peltostromellina , Peltostromopsis , Peltotrachelus , Peltotrupes , Peltthestris , Peltula , Peltulaceae , Peltura , Pelturina , Pelturinae , Peltzerella ,

  1. Peltandra
  2. Peltanobia
  3. Peltaria
  4. Peltarion
  5. Peltariopsis
  6. Peltasta

Peltaster Müller-Troschel, 1842[uredi VE | uredi]

Animalia > Echinodermata > Asteroidea > Valvatida > Goniasteridae >

  1. Peltasterella
  2. Peltasterinostroma
  3. Peltasteropsis

Peltastisis Nutting, 1910[uredi VE | uredi]

Animalia > Cnidaria > Anthozoa > Alcyonacea > Isididae

  1. Peltenuiala
  2. Pelteobagrus
  3. Pelticalyx
  4. Peltidium
  5. Peltidium
  6. Peltiera
  7. Peltigera
  8. Peltigeromyces
  9. Peltistroma
  10. Peltistromella
  11. Peltobradya
  12. Peltocephalus
  13. Peltodoris
  14. Peltodytes
  15. Peltogaster
  16. Peltogasterella
  17. Peltogonopus
  18. Peltogyne
  19. Peltohyas
  20. Peltolepis
  21. Peltophorum
  22. Peltophorus

Peltophryne Fitzinger, 1843 (12 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Bufonidae

  1. Peltophyllum
  2. Peltopodoiulus
  3. Peltops
  4. Peltopsyche
  5. Peltorhamphus
  6. Peltosoma
  7. Peltostromellina
  8. Peltostromopsis
  9. Peltotrachelus
  10. Peltthestris
  11. Peltula

Pelu[uredi VE | uredi]

Pelucha , Peludo , Pelurga , Pelurgoperla , Pelusca , Pelusios ,

  1. Pelucha
  2. Peludo
  3. Pelusca

Pelusios[uredi VE | uredi]

  • Pelusios adansonii
  • Pelusios bechuanicus
  • Pelusios broadleyi
  • Pelusios carinatus
  • Pelusios castaneus
  • Pelusios castanoides
  • Pelusios chapini
  • Pelusios cupulatta
  • Pelusios gabonensis
  • Pelusios marani
  • Pelusios nanus
  • Pelusios niger
  • Pelusios rhodesianus
  • Pelusios seychellensis
  • Pelusios sinuatus
  • Pelusios subniger
  • Pelusios upembae
  • Pelusios williamsi

Animalia > Chordata > Reptilia > Testudines > Pelomedusidae

Pelv[uredi VE | uredi]

Pelvetia , Pelvetiopsis , Pelvicachromis ,

  1. Pelvicachromis

Pely[uredi VE | uredi]

Pelycidiidae Ponder & Hall, 1983[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Gastropoda → Littorinimorpha → Littorinoidea

Pelycidion P. Fischer, 1873[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Gastropoda → Littorinimorpha → Littorinoidea → Pelycidiidae Pelycomaia , Pelycops , Pelycosauria ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pe