Dodatak:Popis vrsta:Psyc

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Psycharium , Psyche , Psycheotrephes , Psychidae , Psychidarbela , Psychidea , Psychidocossus , Psychidopsis , Psychilis , Psychine , Psychobiella , Psychocampa , Psychocentra , Psychocidaridae , Psychocidaris , Psychoda , Psychodidae , Psychodocha , Psychodocha , Psychogena , Psychoglypha , Psychoides , Psychomantis , Psychomastax , Psychomorpha , Psychomyia , Psychomyiella , Psychomyiellodes , Psychomyiidae , Psychonotis , Psychophagoides , Psychophagus , Psychophasma , Psychophora , Psychopsidae , Psychopsis , Psychopsis , Psychopyge , Psychoronia , Psychospyris , Psychostrophia , Psychotria , Psychrelpidia , Psychrobacter , Psychrobatia , Psychrochlamys , Psychroflexus , Psychroflexus , Psychrogeton , Psychrolutes , Psychrolutidae , Psychromnestra , Psychromonadaceae , Psychromonas , Psychronaetes , Psychrophrynella , Psychroplanes , Psychropotes , Psychropotidae , Psychroptilus † , Psychroserpens , Psychrosoma , Psychroteuthidae , Psychroteuthis ,

Psycha[uredi VE | uredi]

Psycharium ,

Psyche[uredi VE | uredi]

Psyche , Psycheotrephes ,

Psychi[uredi VE | uredi]

Psychidae , Psychidarbela , Psychidea , Psychidocossus , Psychidopsis , Psychilis , Psychine ,

Psychilis[uredi VE | uredi]

  1. Psychilis atropurpurea
  2. Psychilis bifida
  3. Psychilis buchii
  4. Psychilis cogniauxii
  5. Psychilis correllii
  6. Psychilis dodii
  7. Psychilis domingensis
  8. Psychilis kraenzlinii
  9. Psychilis krugii
  10. Psychilis macconnelliae
  11. Psychilis monensis
  12. Psychilis olivacea
  13. Psychilis raganii
  14. Psychilis rubeniana
  15. Psychilis truncata
  16. Psychilis tudiana
  17. Psychilis vernicosa

OrchidaceaeAsparagalesLiliopsidaMagnoliophytaPlantae

Psychine Desf.[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Capparales > Brassicaceae

Psycho[uredi VE | uredi]

Psychobiella , Psychocampa , Psychocentra , Psychocidaridae , Psychocidaris , Psychoda , Psychodidae , Psychodocha , Psychodocha , Psychogena , Psychoglypha , Psychoides , Psychomantis , Psychomastax , Psychomorpha , Psychomyia , Psychomyiella , Psychomyiellodes , Psychomyiidae , Psychonotis , Psychophagoides , Psychophagus , Psychophasma , Psychophora , Psychopsidae , Psychopsis , Psychopsis , Psychopyge , Psychoronia , Psychospyris , Psychostrophia , Psychotria ,

  1. Psychobiella
  2. Psychoglypha
  3. Psychomantis
  4. Psychomastax
  5. Psychomyia

Psychomyiella G Ulmer, 1908[uredi VE | uredi]

  • Psychomyiella acuta (Navas, 1934)
  • Psychomyiella acutipennis Ulmer, 1908
  • Psychomyiella babai Kobayashi, 1987
  • Psychomyiella billnis Kobayashi, 1987
  • Psychomyiella coreana Tsuda, 1942
  • Psychomyiella cruciata Kumanski, 1992
  • Psychomyiella feuerborni Ulmer, 1951
  • Psychomyiella fulmeki Ulmer, 1930
  • Psychomyiella hamus Hwang, 1957
  • Psychomyiella myohyangsanica Kumanski, 1992
  • Psychomyiella thienemanni Ulmer, 1951
  • Psychomyiella ulmeri Banks, 1939

Animalia > Arthropoda > Insecta > Trichoptera > Hydropsychoidea > Psychomyiidae

Psychomyiellodes Mosely, 1931[uredi VE | uredi]

  • Psychomyiellodes dentatus Kimmins, 1957
  • Psychomyiellodes excavatus Kimmins, 1963
  • Psychomyiellodes novus Marlier, 1965
  • Psychomyiellodes obscurus Kimmins, 1957
  • Psychomyiellodes spinifer Jacquemart & Statzner, 1981
  • Psychomyiellodes tropicus (Ulmer, 1905)
  • Psychomyiellodes ulmeri Jacquemart, 1961
  • Psychomyiellodes ungulatus Mosely, 1931

Animalia > Arthropoda > Insecta > Trichoptera > Hydropsychoidea > Ecnomidae

  1. Psychopsis
  2. Psychopsis
  3. Psychoronia
  4. Psychotria

Psychr[uredi VE | uredi]

Psychrelpidia , Psychrobacter , Psychrobatia , Psychrochlamys , Psychroflexus , Psychroflexus , Psychrogeton , Psychrolutes , Psychrolutidae , Psychromnestra , Psychromonadaceae , Psychromonas , Psychronaetes , Psychrophrynella , Psychroplanes , Psychropotes , Psychropotidae , Psychroptilus † , Psychroserpens , Psychrosoma , Psychroteuthidae , Psychroteuthis ,

  1. Psychrobacter
  2. Psychrobatia

Psychrochlamys Jonkers, 2003[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Bivalvia > Ostreoida > Pectinidae >

Psychroflexus Bowman et al., 1999[uredi VE | uredi]

Bacteria > Bacteroidetes > Flavobacteria > Flavobacteriales > Flavobacteriaceae

Psychroflexus[uredi VE | uredi]

Bacteria > Proteobacteria > Gammaproteobacteria > Pseudomonadales > Moraxellaceae

Psychrogeton[uredi VE | uredi]

  • Psychrogeton aellenii (Rech.f.) Grierson
  • Psychrogeton amorphoglossus (Boiss.) Novopokr.
  • Psychrogeton candidissimus (Rech.f. & Edelb.) Grierson
  • Psychrogeton capusi Novopokr. ex Krasch.
  • Psychrogeton chionophilus (Boiss.) Krasch.
  • Psychrogeton drabiformis Grierson
  • Psychrogeton lumbricoides (Gilli) Grierson
  • Psychrogeton nigromontanus (Boiss. & Buhse) Grierson
  • Psychrogeton persicus (Boiss.) Grierson
  • Psychrogeton pseuderigeron (Bunge) Novopokr. ex Nevski
  • Psychrogeton rotundifolius Grierson
  • Psychrogeton shahrestanicus Rech.f.
  • Psychrogeton shahrestanicus Rech.f.
  • Psychrogeton sphaeroxylus (Gilli) Grierson
  • Psychrogeton turkestanicus O.Hoffm. ex Paulsen

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Psychrolutes Günther, 1861[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Scorpaeniformes → Psychrolutidae

Porodica Psychrolutidae[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Scorpaeniformes

Psychromonas Mountfort et al., 1998[uredi VE | uredi]

Bacteria > Proteobacteria > Gammaproteobacteria > Alteromonadales > Psychromonadaceae

Psychrophrynella Hedges et al., 2008 (20 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Craugastoridae → Holoadeninae

Psychroserpens Bowman et al., 1997[uredi VE | uredi]

Bacteria > Bacteroidetes > Flavobacteria > Flavobacteriales > Flavobacteriaceae >

Psychrosoma Mauries, 1966[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Chordeumatida > Vandeleumatidae

Psychroteuthis Thiele, 1920[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Cephalopoda > Teuthida > Psychroteuthidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Psy