Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: G

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


G[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
GA
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GAA Zračna luka Guamal Guamal, Kolumbija
GAB KGAB Zračna luka Gabbs Gabbs, Nevada, SAD
GAC Zračna luka Gracias Gracias, Honduras
GAD KGAD Zračna luka NortheAST Alabama Gadsden, Alabama, SAD
GAE DTTG Zračna luka Gabès - Matmata Gabès, Tunis
GAF DTTF Zračna luka Gafsa - Ksar Gafsa, Tunis
GAG KGAG Zračna luka Gage Gage, Oklahoma, SAD
GAH YGAY Zračna luka Gayndah Gayndah, Queensland, Australija
GAI KGAI Zračna luka Montgomery County Gaithersburg, Maryland, SAD
GAJ RJSC Zračna luka Yamagata (Junmachi Zračna luka) Yamagata, Honshū, Japan
GAL PAGA Zračna luka Edward G. Pitka Sr. Galena, Aljaska, SAD
GAM PAGM Zračna luka Gambell Gambell, Aljaska, SAD
GAN VRMG Zračna luka Gan Island Gan Island, Seenu Atoll, Maldivi
GAO MUGT Zračna luka Mariana Grajales (Los Canos Zračna luka) Guantánamo (pokrajina), Kuba
GAP Zračna luka Gusap Gusap, Papua Nova Gvineja
GAQ GAGO Zračna luka Gao Gao, Mali
GAR Zračna luka Garaina Garaina, Papua Nova Gvineja
GAS HKGA Zračna luka Garissa Garissa, Kenya
GAT LFNA Zračna luka Tallard Gap, Francuska
GAU VEGT Zračna luka Lokpriya Gopinath Bordoloi Guwahati, Indija
GAV Zračna luka Gag Island Gag Island, Maluku, Indonezija
GAW VYGG Gangaw Gangaw, Mjanma (Burma)
GAX Zračna luka Gamba Gamba, Gabon
GAY VEGY Zračna luka Gaya Gaya, Indija
GAZ Zračna luka Guasopa Guasopa, Papua Nova Gvineja
GB
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GBA Zračna luka Big Bay Big Bay, Sanma, Vanuatu
GBB Zračna luka Gara Djebilet Gara Djebilet, Alžir
GBC Zračna luka Gasuke Gasuke, Papua Nova Gvineja
GBD KGBD Zračna luka Great Bend Great Bend, Kansas, SAD
GBE FBSK Zračna luka Sir Seretse Khama Gaborone, Bocvana
GBF Zračna luka Negarbo Negarbo, Papua Nova Gvineja
GBG KGBG Zračna luka Galesburg Galesburg, Illinois, SAD
GBH PAGB Zračna luka Galbraith Lake Galbraith Lake, Aljaska, SAD
GBJ TFFM Zračna luka Marie Galante (Les Bases) Marie Galante, Grand Bourg, Gvadalupa
GBK GFGK Zračna luka Gbangbatok Gbangbatok, Sijera Leone
GBL YGBI Zračna luka Goulburn Island Goulburn Island, Sjeverni teritorij, Australija
GBM Zračna luka Garba Harre (Zračna luka Garbaharey) Garba Harre, Somalija
GBP YGAM Zračna luka Gamboola Gamboola, Queensland, Australija
GBR KGBR Zračna luka Walter J. Koladza Great Barrington, Massachusetts, SAD
GBU OING Zračna luka Gorgan Gorgan, Iran
GBU HSKG Zračna luka Khashm El Girba Khashm El Girba, Sudan
GBV YGIB Zračna luka Gibb River Gibb River, Zapadna Australija, Australija
GBZ NZGB Letilište Claris (Zračna luka Great Barrier Island) Great Barrier Island, Novi Zeland
GC
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GCA Zračna luka Zračna luka Guacamaya Guacamaya, Kolumbija
GCC KGCC Zračna luka Gillette-Campbell County Gillette, Wyoming, SAD
GCI EGJB Zračna luka Guernsey Guernsey, Channel Islands, Ujedinjeno Kraljevstvo
GCJ FAGC Zračna luka Grand Central Johannesburg, Južni Afrika
GCK KGCK Zračna luka Garden City Garden City, Kansas, SAD
GCM MWCR Zračna luka Owen Roberts Georgetown, Cayman Islands
GCN KGCN Zračna luka Grand Canyon National Park Tusayan, Arizona, SAD
GCY KGCY Zračna luka Greeneville-Greene County Greeneville, Tennessee, SAD
GD
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GDA Zračna luka Zračna luka Gounda Gounda, Srednjoafrička Republika
GDC KGYH Zračna luka Donaldson Center (FAA: GYH) Greenville, Južni Carolina, SAD
GDD YGDN Zračna luka Gordon Downs Gordon Downs, Zapadna Australija, Australija
GDE HAGO Zračna luka Gode (Zračna luka Iddidole) Gode, Etiopija
GDG UHBI Zračna luka Magdagachi Magdagachi, Rusija
GDH Hidro-baza Zračna luka Golden Horn Lodge (FAA: 3Z8) Golden Horn Lodge, Aljaska, SAD
GDI Zračna luka Gordil Gordil, Srednjoafrička Republika
GDJ FZWC Zračna luka Gandajika Gandajika, Demokratska Republika Kongo
GDL MMGL Zračna luka Don Miguel Hidalgo y Costilla Guadalajara, Meksiko
GDM KGDM Zračna luka Gardner Gardner, Massachusetts, SAD
GDN EPGD Zračna luka Gdańsk Lech Wałęsa (Zračna luka Rebiechowo) Gdańsk, Poljska
GDO SVGD Zračna luka Guasdualito (Zračna luka Vare Maria) Guasdualito, Venezuela
GDP SNGD Zračna luka Guadalupe Guadalupe, Piauí, Brazil
GDQ HAGN Zračna luka Gondar Gondar, Etiopija
GDT MBGT Zračna luka J.A.G.S. McCartney (Grand Turk Int'l) Grand Turk Island, Otoci Turks i Caicos
GDV KGDV Zračna luka Dawson Community Glendive, Montana, SAD
GDW KGDW Memorialna Zračna luka Gladwin Zettel Gladwin, Michigan, SAD
GDX UHMM Zračna luka Sokol Magadan, Rusija
GDZ URKG Zračna luka Gelendzhik Gelendzhik, Krasnodarskiy, Rusija
GE
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GEA NWWM Zračna luka Nouméa Magenta Nouméa, Nova Kaledonija
GEB WAMJ Zračna luka Gebe Gebe, Maluku, Indonezija
GEC Zračna luka Lefkoniko Lefkoniko, Cipar
GED KGED Zračna luka Sussex County Georgetown, Delaware, SAD
GEE YGTO Zračna luka George Town George Town, Tasmania, Australija
GEF AGEV Pista Geva Liangia, Vella Lavella Island, Salomonovi Otoci
GEG KGEG Zračna luka Spokane Spokane, Washington, SAD
GEO KGEO Zračna luka Brown County Georgetown, Ohio, SAD
GEI Zračna luka Green Islands Green Islands, Papua Nova Gvineja
GEL SBNM Zračna luka Sepé Tiaraju Santo Ângelo, Rio Grande do Sul, Brazil
GEN ENGM Zračna luka Gardermoen Oslo, Norveška
GEO SYCJ Zračna luka Cheddi Jagan (Timehri Int'l) Georgetown, Gvajana
GER MUNG Zračna luka Rafael Perez Nueva Gerona, Cuba
GES RPMR Zračna luka General Santos (Zračna luka Tambler) General Santos City, Filipini
GET YGEL Zračna luka Geraldton Geraldton, Zapadna Australija, Australija
GEV ESNG Zračna luka Gällivare Gällivare, Švedska
GEW Zračna luka Zračna luka Gewoia Gewoia, Papua Nova Gvineja
GEX YGLG Zračna luka Geelong Grovedale, Victoria, Australija
GEY KGEY Zračna luka Južni Big Horn County Greybull, Wyoming, SAD
GF
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GFA KGFA Vojna zrakoplovna baza Malmstrom (Heliodrom) Great Falls, Montana, SAD
GFD KGFD Letilište Pope Greenfield, Indijana, SAD
GFF YGTH Zračna luka Griffith Griffith, New Južni Wales, Australija
GFK KGFK Zračna luka Grand Forks Grand Forks, North Dakota, SAD
GFL KGFL Zračna luka Floyd Bennett Memorial Glens Falls, New York, SAD
GFN YGFN Zračna luka Grafton Grafton, Novi Južni Wales, Australija
GFO SYBT Zračna luka Bartica Bartica, Gvajana
GFR LFRF Zračna luka Granville Granville, Francuska
GFY FYGF Zračna luka Grootfontein Grootfontein, Namibija
GG
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GGC Zračna luka Lumbala N'guimbo Lumbala N'guimbo, Angola
GGD YGDS Zračna luka Gregory Downs Gregory Downs, Queensland, Australija
GGE KGGE Zračna luka Georgetown County Georgetown, Južni Carolina, SAD
GGG KGGG Zračna luka Istočni Teksas Longview, Teksas, SAD
GGN DIGA Zračna luka Gagnoa Gagnoa, Obala Bjelokosti
GGO DIGL Zračna luka Guiglo Guiglo, Obala Bjelokosti
GGR Zračna luka Zračna luka Garoe Garoe, Somalija
GGS SAWR Zračna luka Gobernador Gregores Gobernador Gregores, Santa Cruz, Argentina
GGT MYEF Zračna luka Exuma Moss Town, Great Exuma Island, Bahami
GGW KGGW Zračna luka Glasgow (Letilište Wokal) Glasgow, Montana, SAD
GH
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GHA DAUG Zračna luka Noumérat – Moufdi Zakaria Ghardaia, Alžir
GHB MYEM Zračna luka Governor's Harbour Governor's Harbour, Eleuthera, Bahami
GHC MYBG Zračna luka Great Harbour Cay Bullock Harbour, Berry Islands, Bahami
GHD Zračna luka Ghimbi Ghimbi, Etiopija
GHE Zračna luka Garachiné Garachiné, Panama
GHF ETEU Zračna luka Giebelstadt Giebelstadt, Njemačka
GHK Zračna luka Gush Katif Gush Katif, Izrael
GHM KGHM Zračna luka Centerville Centerville, Tennessee, SAD
GHN ZUGH Zračna luka Guanghan Guanghan, Sichuan, Kina
GHT HLGT Zračna luka Ghat Ghat, Libija
GHU SAAG Zračna luka Gualeguaychú Gualeguaychú, Entre Ríos, Argentina
GI
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GIB LXGB Zračna luka Gibraltar (Zračna luka North Front) Gibraltar
GIC YBOI Zračna luka Boigu Island Boigu Island, Queensland, Australija
GID HBBE Zračna luka Gitega Gitega, Burundi
GIF KGIF Zračna luka Winter Haven's Gilbert Winter Haven, Florida, SAD
GIG SBGL Zračna luka Rio de Janeiro-Galeão Rio de Janeiro, Brazil
GII GUSI Zračna luka Siguiri Siguiri, Gvineja
GIL OPGT Zračna luka Gilgit Gilgit, Pakistan
GIM Zračna luka Miele Mimbale Miele Mimbale, Gabon
GIR SKGI Zračna luka Santiago Vila Girardot, Kolumbija
GIS NZGS Zračna luka Gisborne Gisborne, Novi Zeland
GIT Zračna luka Geita Geita, Tanzanija
GIY FAGI Zračna luka Giyani Giyani, Južni Africa
GIZ OEGN Zračna luka Prince Abdullah Bin Abdulaziz (Zračna luka Gizan) Jazan, Saudijska Arabija
GJ
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GJA MHNJ Zračna luka Guanaja Guanaja, Bay Islands, Honduras
GJL DAAV Zračna luka Jijel Ferhat Abbas Jijel, Alžir
GJM SBGM Zračna luka Guajara-Mirim Guajara-Mirim, Rondônia, Brazil
GJR BIGJ Zračna luka Gjögur Gjögur, Island
GJT KGJT Zračna luka Grand Junction (Walker Field) Grand Junction, Colorado, SAD
GK
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GKA AYGA Zračna luka Goroka Goroka, Papua Nova Gvineja
GKE ETNG NATO zrakoplovna baza Geilenkirchen Geilenkirchen, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
GKH VNGK Zračna luka Gorkha Gorkha, Nepal
GKL YGKL Zračna luka Great Keppel Island Great Keppel Island, Queensland, Australija
GKN PAGK Zračna luka Gulkana Gulkana, Aljaska, SAD
GKO Zračna luka Kongoboumba Kongoboumba, Gabon
GKT KGKT Zračna luka Gatlinburg-Pigeon Forge Sevierville, Tennessee, SAD
GL
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GLA EGPF Zračna luka Glasgow Glasgow, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
GLC Zračna luka Geladi Geladi, Etiopija
GLD KGLD Zračna luka Goodland (Renner Field) Goodland, Kansas, SAD
GLE KGLE Zračna luka Gainesville Gainesville, Teksas, SAD
GLF MRGF Zračna luka Golfito Golfito, Kostarika
GLG YGLE Zračna luka Glengyle Glengyle, Queensland, Australija
GLH KGLH Zračna luka Mid-Delta Greenville, Mississippi, SAD
GLI YGLI Zračna luka Glen Innes Glen Innes, New Južni Wales, Australija
GLK HCMR Zračna luka Galcaio Galcaio, Somalia
GLL ENKL Zračna luka Gol, Klanten Gol, Norveška
GLM YGLO Zračna luka Glenormiston Glenormiston, Queensland, Australija
GLN Zračna luka Goulimime Goulimime, Maroko
GLO EGBJ Zračna luka Gloucester Gloucester / Cheltenham, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
GLP Zračna luka Gulgubip Gulgubip, Papua Nova Gvineja
GLR KGLR Zračna luka Gaylord Gaylord, Michigan, SAD
GLS KGLS Zračna luka Scholes Galveston, Teksas, SAD
GLT YGLA Zračna luka Gladstone Gladstone, Queensland, Australija
GLV PAGL Zračna luka Golovin Golovin, Aljaska, SAD
GLW KGLW Zračna luka Glasgow Glasgow, Kentucky, SAD
GLX WAMA Zračna luka Gamarmalamo (Galela Zračna luka) Galela, Maluku, Indonezija
GLY Zračna luka Goldsworthy Goldsworthy, Zapadna Australija, Australija
GLZ EHGR Gilze-Rijen Air Base Breda, Nizozemska
GM
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GMA FZFK Zračna luka Gemana Gemana, Demokratska Republika Kongo
GMB HAGM Zračna luka Gambela Gambela, Etiopija
GMC Zračna luka Guerima Guerima, Kolumbija
GME UMGG Zračna luka Gomel Gomel, Bjelorusija
GMI Zračna luka Gasmata Island Gasmata Island, Papua Nova Gvineja
GML UKKM Zračna luka Gostomel (Zračna luka Antonov ) Kiev, Ukrajina
GMJ KGMJ Zračna luka Grove Grove, Oklahoma, SAD
GMM FCOG Zračna luka Gamboma Gamboma, Republika Kongo
GMN NZGM Zračna luka Greymouth Greymouth, Novi Zeland
GMP RKSS Zračna luka Gimpo (Zračna luka Kimpo) Seoul, Južna Koreja
GMR NTGJ Zračna luka Totegegie (Zračna luka Gambier Island) Mangareva, Gambier Islands, Francuska Polinezija
GMS SNGM Zračna luka Guimarães Guimarães, Maranhão, Brazil
GMT PAGZ Zrakoplovna baza Granite Mountain (FAA: GSZ) Granite Mountain, Aljaska, SAD
GMU KGMU Zračna luka Greenville Downtown Greenville, Južni Carolina, SAD
GMV Zračna luka Monument Valley (FAA: UT25) Monument Valley, Utah, SAD
GMZ GCGM Zračna luka La Gomera Alajeró / San Sebastián, Kanari, Španjolska
GN
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GNA UMMG Zračna luka Obukhovo Grodno, Bjelorusija
GNB LFLS Zračna luka Grenoble-Isère Grenoble, Francuska
GND TGPY Zračna luka Maurice Bishop St. George's, Grenada
GNE EBZW Zračna luka St. Denijs-Westrem (Zračna luka Ghent) Gent, Belgija
GNG KGNG Zračna luka Gooding Gooding, Idaho, SAD
GNI RCGI Zračna luka Lyudao (Zračna luka Green Island) Lyudao (Green Island), Tajvan
GNM SNGI Zračna luka Guanambi Guanambi, Bahia, Brazil
GNN HAGH Zračna luka Ghinnir Ghinnir, Etiopija
GNR SAHR Zračna luka Dr. Arturo Umberto Illia General Roca, Río Negro, Argentina
GNS WIMB Zračna luka Binaka Gunungsitoli, Nias Island, Indonezija
GNT KGNT Zračna luka Grants-Milan Grants, New Meksiko, SAD
GNU Zračna luka Goodnews Goodnews, Aljaska, SAD
GNV KGNV Zračna luka Gainesville Gainesville, Florida, SAD
GNY LTCS Zračna luka Şanlıurfa GAP Şanlıurfa, Turska
GNZ FBGZ Zračna luka Ghanzi Ghanzi, Bocvana
GO
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GOA LIMJ Zračna luka Cristoforo Colombo Genova, Italija
GOB HAGB Zračna luka Robe Goba, Etiopija
GOC Zračna luka Gora Gora, Papua Nova Gvineja
GOE Zračna luka Gonalia Gonalia, Papua Nova Gvineja
GOF Vojna zrakoplovna baza Goodfellow San Angelo, Teksas, SAD
GOG FYGB Zračna luka Gobabis Gobabis, Namibija
GOH BGGH Zračna luka Nuuk (Zračna luka Godthåb/Nuuk) Nuuk, Grenland
GOI VAGO Zračna luka Dabolim Goa, Indija
GOJ UWGG Zračna luka Nizhny Novgorod Strigino Nizhniy Novgorod, Rusija
GOK KGOK Zračna luka Guthrie-Edmond Guthrie, Oklahoma, SAD
GOL Zračna luka Gold Beach (FAA: 4S1) Gold Beach, Oregon, SAD
GOM FZNA Zračna luka Goma Goma, Demokratska Republika Kongo
GON KGON Zračna luka Groton-New London Groton, Connecticut, SAD
GOO YGDI Zračna luka Goondiwindi Goondiwindi, Queensland, Australija
GOP VEGK Zračna luka Gorakhpur Gorakhpur, Indija
GOQ ZLGM Zračna luka Golmud Golmud, Qinghai, Kina
GOR HAGR Zračna luka Gore Gore, Etiopija
GOS Zračna luka Gosford Gosford, Novi Južni Wales, Australija
GOT ESGG Zračna luka Gothenburg-Landvetter Gothenburg, Švedska
GOU FKKR Zračna luka Garoua Garoua, Kamerun
GOV YPGV Zračna luka Nhulunbuy Gove, Sjeverni teritorij, Australija
GOY VCCG Zračna luka Amparai Gal Oya, Šri Lanka
GOZ LBGO Zračna luka Gorna Oryahovitsa Gorna Oryahovitsa, Bugarska
GP
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GPA LGRX Zračna luka Araxos Araxos / Patras, Grčka
GPB SBGU Zračna luka Tancredo Thomaz de Faria Guarapuava, Paraná, Brazil
GPI SKGP Zračna luka Guapi Guapi, Kolumbija
GPL MRGP Zračna luka Guápiles Guápiles, Kostarika
GPN YGPT Zračna luka Garden Point Pirlangimpi, Sjeverni teritorij, Australija
GPO SAZG Zračna luka General Pico General Pico, La Pampa, Argentina
GPS SEGS Zračna luka Seymour Baltra Island, Galápagos Islands, Ekvador
GPT KGPT Zračna luka Gulfport-Biloxi Gulfport, Mississippi, SAD
GPZ KGPZ Zračna luka Grand Rapids/Itasca County (Letilište Gordon Newstrom) Grand Rapids, Minnesota, SAD
GQ
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GQQ KGQQ Zračna luka Galion Galion, Ohio, SAD
GR
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GRA Zračna luka Gamarra Gamarra, Kolumbija
GRB KGRB Zračna luka Austin Straubel Green Bay, Wisconsin, SAD
GRC Zračna luka Grand Cess Grand Cess, Liberija
GRD KGRD Zračna luka Greenwood County Greenwood, Južna Carolina, SAD
GRE KGRE Zračna luka Greenville Greenville, Illinois, SAD
GRF KGRF Letilište Gray Army (Fort Lewis) Tacoma, Washington, SAD
GRG OAGZ Zračna luka Gardez Gardez, Afghanistan
GRH Zračna luka Garuahi Garuahi, Papua Nova Gvineja
GRI KGRI Zračna luka Central Nebraska Grand Island, Nebraska, SAD
GRJ FAGG Zračna luka George George, Južni Africa
GRK KGRK Zračna luka Killeen-Fort Hood (Letilište Robert Gray Army) Fort Hood / Killeen, Teksas, SAD
GRL Zračna luka Garasa Garasa, Papua Nova Gvineja
GRM KCKC Zračna luka Grand Marais/Cook County (FAA: CKC) Grand Marais, Minnesota, SAD
GRN KGRN Zračna luka Gordon Gordon, Nebraska, SAD
GRO LEGE Zračna luka Girona-Costa Brava Girona, Španjolska
GRP SWGI Zračna luka Gurupi Gurupi, Goiás, Brazil
GRQ EHGG Zračna luka Groningen Groningen / Eelde, Nizozemska
GRR KGRR Zračna luka Gerald R. Ford Grand Rapids, Michigan, SAD
GRS LIRS Zračna luka Grosseto (Zračna luka Baccarini) Grosseto, Italija
GRT Zračna luka Gujrat Gujrat, Pakistan
GRU SBGR Zračna luka São Paulo-Guarulhos São Paulo, Brazil
GRV URMG Zračna luka Groznyy Groznyy, Rusija
GRW LPGR Zračna luka Graciosa Island Graciosa Island, Azores, Portugal
GRX LEGR Zračna luka Federico García Lorca Granada, Španjolska
GRY BIGR Zračna luka Grímsey Grímsey, Island
GRZ LOWG Zračna luka Graz (Zračna luka Thalerhof) Graz, Austrija
GS
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GSA WBKN Zračna luka Long Pasia Long Pasia, Sabah, Malezija
GSB KGSB Vojna zrakoplovna baza Seymour Johnson Goldsboro, North Carolina, SAD
GSC YGSC Zračna luka Gascoyne Junction Gascoyne Junction, Zapadna Australija, Australija
GSE ESGP Zračna luka Gothenburg City (Zračna luka Göteborg City) Gothenburg (Göteborg), Švedska
GSH KGSH Zračna luka Goshen Goshen, Indijana, SAD
GSI Zračna luka Guadalcanal Guadalcanal, Salomonovi Otoci
GSM OIKQ Zračna luka Dajrestan Kešm, Iran
GSN YMGN Zračna luka Mount Gunson Mount Gunson, Južni Australija, Australija
GSO KGSO Zračna luka Piedmont Triad Greensboro, North Carolina, SAD
GSP KGSP Zračna luka Greenville-Spartanburg Greenville / Spartanburg, SAD
GSQ HEOW Zračna luka Sharq Al-Owainat Sharq Al-Owainat, Egipat
GSR HCMG Zračna luka Gardo Gardo, Somalija
GSS Zračna luka Sabi Sabi Sabi Sabi, Južni Africa
GST PAGS Zračna luka Gustavus Gustavus, Aljaska, SAD
GSU HSGF Zračna luka Azaza Gedaref, Sudan
GSY EGXB RAF Binbrook Grimsby, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
GT
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GTA Zračna luka Gatokae Gatokae, Salomonovi Otoci
GTB Zračna luka Genting Genting, Malezija
GTC Zračna luka Green Turtle Green Turtle, Bahami
GTE YGTE Zračna luka Groote Eylandt Groote Eylandt, Sjeverni teritorij, Australija
GTF KGTF Zračna luka Great Falls Great Falls, Montana, SAD
GTG KGTG Zračna luka Grantsburg Grantsburg, Wisconsin, SAD
GTI EDCG Zračna luka Rügen Güttin, Mecklenburg-Vorpommern, Njemačka
GTK Zračna luka Sungei Tekai Sungei Tekai, Malezija
GTN NZGT Zračna luka Glentanner Mount Cook, Novi Zeland
GTO WAMG Zračna luka Jalaluddin Gorontalo, Indonezija
GTR KGTR Zračna luka Golden Triangle Columbus/West Point/Starkville, Mississippi, SAD
GTS YGDW Zračna luka Granite Downs Granite Downs, Južni Australija, Australija
GTT YGTN Zračna luka Georgetown Georgetown, Queensland, Australija
GTW LKHO Zračna luka Holešov Holešov, Zlin, Češka
GTY Zračna luka Gettysburg (FAA: W05) Gettysburg, Pennsylvania, SAD
GU
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GUA MGGT Zračna luka La Aurora Guatemala City, Gvatemala
GUB MMGR Zračna luka Guerrero Negro Guerrero Negro, Baja Kalifornija Sur, Meksiko
GUC KGUC Zračna luka Gunnison-Crested Butte Gunnison, Colorado, SAD
GUD GAGM Zračna luka Goundam Goundam, Mali
GUE Zračna luka Guriaso Guriaso, Papua Nova Gvineja
GUF KJKA Zračna luka Jack Edwards (FAA: JKA) Gulf Shores, Alabama, SAD
GUG Zračna luka Guari Guari, Papua Nova Gvineja
GUH YGDH Zračna luka Gunnedah Gunnedah, New Južni Wales, Australija
GUI SVGI Zračna luka Guiria Guiria, Venezuela
GUJ SBGW Zračna luka Guaratingueta Guaratingueta, São Paulo, Brazil
GUL YGLB Zračna luka Goulburn Goulburn, Novi Južni Wales, Australija
GUM PGUM Zračna luka Antonio B. Won Pat (Guam ) Hagåtña, Guam
GUO Zračna luka Gualaco Gualaco, Honduras
GUP KGUP Zračna luka Gallup Gallup, New Meksiko, SAD
GUQ SVGU Zračna luka Guanare Guanare, Venezuela
GUR AYGN Zračna luka Gurney Alotau, Papua Nova Gvineja
GUS KGUS Zrakoplovna baza Grissom Peru, Indijana, SAD
GUT ETUO RAF Gütersloh Gütersloh, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
GUU BIGF Zračna luka Grundarfjörður Grundarfjörður, Island
GUV Zračna luka Mougulu Mougulu, Papua Nova Gvineja
GUW UATG Zračna luka Atyrau Atyrau, Kazakhstan
GUX VAGN Zračna luka Guna Guna, Indija
GUY KGUY Zračna luka Guymon Guymon, Oklahoma, SAD
GUZ SNGA Zračna luka Guarapari Guarapari, Espírito Santo, Brazil
GV
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GVA LSGG Zračna luka Cointrin Ženeva, Švicarska
GVE KGVE Zračna luka Gordonsville Gordonsville, Virginia, SAD
GVI Zračna luka Green River Green River, Papua Nova Gvineja
GVL KGVL Memorialna Zračna luka Lee Gilmer Gainesville, Georgia, SAD
GVP YGNV Zračna luka Greenvale Greenvale, Queensland, Australija
GVR SBGV Zračna luka Governador Valadares Governador Valadares, Minas Gerais, Brazil
GVT KGVT Zračna luka Majors Greenville, Teksas, SAD
GVX ESSK Zračna luka Gävle-Sandviken Gävle-Sandviken, Švedska
GW
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GWA VYGW Zračna luka Gwa Gwa, Mjanma
GWD OPGD Zračna luka Gwadar Gwadar, Pakistan
GWE FVTL Zrakoplovna bazaThornhill Gweru, Zimbabve
GWL VIGR Zračna luka Gwalior Gwalior, Indija
GWN Zračna luka Gnarowein Gnarowein, Papua Nova Gvineja
GWO KGWO Zračna luka Greenwood-Leflore Greenwood, Mississippi, SAD
GWR KGWR Letilište Gwinner-Roger Melroe Gwinner, North Dakota, SAD
GWS KGWS Zračna luka Glenwood Springs Glenwood Springs, Colorado, SAD
GWT EDXW Zračna luka Sylt (Zračna luka Westerland) Westerland, Njemačka
GWV Letilište Glendale Fokker (FAA: WV66) Glendale, Zapadna Virginia, SAD
GWW EDBG RAF Gatow Berlin, Njemačka
GWY EICM Zračna luka Galway Galway, Connacht, Irska
GX
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GXF OYSY Zračna luka Seiyun Seiyun, Jemen
GXG FNNG Zračna luka Negage Negage, Angola
GXQ SCCY Zračna luka Teniente Vidal Coyhaique, Čile
GXX FKKJ Zračna luka Yagoua Yagoua, Kamerun
GXY KGXY Zračna luka Greeley-Weld County Greeley, Colorado, SAD
GY
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GYA SLGY Zračna luka Guayaramerín Guayaramerín, Bolivija
GYD UBBB Zračna luka Heydar Aliyev (Bina Int'l) Baku, Azerbajdžan
GYE SEGU Zračna luka José Joaquín de Olmedo Santiago de Guayaquil, Ekvador
GYI HRYG Zračna luka Gisenyi Gisenyi, Rwanda
GYL YARG Zračna luka Argyle Zapadna Australija Argyle,, Australija
GYM MMGM Zračna luka General José María Yáñez Guaymas, Sonora, Meksiko
GYN SBGO Zračna luka Santa Genoveva Goiânia, Goiás, Brazil
GYP YGYM Zračna luka Gympie Gympie, Queensland, Australija
GYR KGYR Zračna luka Phoenix Goodyear Goodyear, Arizona, SAD
GYS ZUGU Zračna luka Guangyuan Guangyuan, Sichuan, Kina
GYY KGYY Zračna luka Gary/Chicago Gary, Indijana (pored Chicaga), SAD
GZ
Sadržaj: GA GB GC GD GE GF GG GH GI GJ GK GL GM GN GO GP GQ GR GS GT GU GV GW GX GY GZ Na vrh stranice
GZA LVGZ Zračna luka Yaser Arafat Gaza, Palestina
GZI OAGN Zračna luka Gazni Gazni, Afganistan
GZM LMMG Heliodrom Xewkija (Heliodrom Gozo) Xewkija, Gozo, Malta
GZO AGGN Zračna luka Nusatupe Gizo / Nusatupe, Zapadna Provincija, Salomonovi Otoci
GZT LTAJ Zračna luka Oğuzeli Gaziantep, Turska

Izvori[uredi VE | uredi]