Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: I

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


I[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
IA
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IAA UOII Zračna luka Igarka Igarka, Rusija
IAB KIAB Vojna zrakoplovna baza McConnell Wichita, Kansas, SAD
IAD KIAD Zračna luka Washington Dulles Washington, D.C. / Virginia, SAD
IAG KIAG Zračna luka Niagara Falls Niagara Falls, New York, SAD
IAH KIAH Zračna luka George Bush Houston, Teksas, SAD
IAL Zračna luka Ialibu Ialibu, Papua Nova Gvineja
IAM DAUZ Zračna luka In Amenas In Amenas, Alžir
IAN PAIK Memorijalna zračna luka Bob Baker Kiana, Aljaska, SAD
IAQ OI20 Zračna luka Baregan Baregan, Iran
IAR UUDL Zračna luka Yaroslavl Yaroslavl, Rusija
IAS LRIA Zračna luka Iaşi Iaşi, Rumunjska
IAU Zračna luka Iaura Iaura, Papua Nova Gvineja
IB
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IBA DNIB Zračna luka Ibadan Ibadan, Nigerija
IBE SKIB Zračna luka Perales Ibagué, Kolumbija
IBI Zračna luka Iboki Iboki, Papua Nova Gvineja
IBL Zračna luka Indigo Bay Lodge Bazaruto Island, Mozambik
IBO Zračna luka Ibo Ibo, Mozambik
IBP SPBR Zračna luka Iberia Iberia, Peru
IBZ LEIB Zračna luka Ibiza Ibiza, Španjolska
IC
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
ICA SVIC Zračna luka Icabaru Icabaru, Venecuela
ICI NFCI Zračna luka Cicia Cicia, Fidži
ICK SMNI Zračna luka Nieuw-Nickerie (Maj. Fernandes ) Nieuw-Nickerie, Surinam
ICL KICL Letilište Schenck Clarinda, Iowa, SAD
ICN RKSI Zračna luka Incheon Incheon (pored Seoul), Južna Koreja
ICO RPSG Zračna luka Sicogon Carles, Iloilo, Filipini
ICR MUNC Zračna luka Nicaro Nicaro, Kuba
ICT KICT Zračna luka Wichita Mid-Continent Wichita, Kansas, SAD
ICY Zračna luka Icy Bay (FAA: 19AK) Icy Bay, Aljaska, SAD
ID
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IDA KIDA Zračna luka Idaho Falls Idaho Falls, Idaho, SAD
IDB ESUE Zračna luka Idre Idre, Švedska
IDF FZCB Zračna luka Idiofa Idiofa, Demokratska Republika Kongo
IDG KIDG Zračna luka Ida Grove Ida Grove, Iowa, SAD
IDI KIDI Zračna luka Indijana County (Jimmy Stewart Letilište) Indijana, Pennsylvania, SAD
IDK YIDK Zračna luka Indulkana Indulkana, Južni Australija, Australija
IDN Zračna luka Indagen Indagen, Papua Nova Gvineja
IDO SWIY Zračna luka Santa Isabel do Morro Santa Isabel do Morro, Tocantins, Brazil
IDP KIDP Independence Independence, Kansas, SAD
IDR VAID Zračna luka Devi Ahilyabai Holkar Indore, Madhya Pradesh, Indija
IDY LFEY Zračna luka Île d'Yeu Île d'Yeu, Francuska
IE
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IEG EPZG Zračna luka Zielona Góra (Babimost Zrakoplovna baza) Zračna luka Zielona Góra, Poljska
IEJ RORE Zračna luka Iejima Iejima, Japan
IEN KIEN Zračna luka Pine Ridge Pine Ridge, Južni Dakota, SAD
IES EDAU Zračna luka Göhlis Riesa, Njemačka
IEV UKKK Zračna luka Kiev Kiev, Ukrajina
IF
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IFA KIFA Zračna luka Iowa Falls Iowa Falls, Iowa, SAD
IFF YIFY Zračna luka Iffley Iffley, Queensland, Australija
IFJ BIIS Zračna luka Ísafjörður Ísafjörður, Island
IFL YIFL Zračna luka Innisfail Innisfail, Queensland, Australija
IFN OIFM Zračna luka Isfahan Isfahan, Iran
IFO UKLI Zračna luka Ivano-Frankivsk Ivano-Frankivsk, Ukrajina
IFP KIFP Zračna luka Laughlin/Bullhead Bullhead City, Arizona, SAD
IG
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IGA MYIG Zračna luka Matthew Town (Inagua ) Zračna luka Matthew Town, Great Inagua Island, Bahami
IGB SAVJ Zračna luka C. FAA H.R. Borden (Ingeniero Jacobacci ) Zračna luka Ingeniero Jacobacci, Río Negro, Argentina
IGE FOOI Zračna luka Iguela Iguela, Gabon
IGG PAIG Zračna luka Igiugig Igiugig, Aljaska, SAD
IGH YIGM Zračna luka Ingham Ingham, Queensland, Australija
IGL LTBL Zračna luka Çiğli (Çiğli Zrakoplovna baza) Zračna luka Çiğli / İzmir, Turska
IGM KIGM Zračna luka Kingman Kingman, Arizona, SAD
IGN RPMI Zračna luka Maria Cristina (Iligan ) Baloi, Lanao del Norte, Filipini
IGO SKIG Zračna luka Chigorodó Chigorodó, Kolumbija
IGR SARI Zračna luka Cataratas del Iguazú Puerto Iguazú, Misiones, Argentina
IGS ETSI Zračna luka Ingolstadt Manching Ingolstadt, Njemačka
IGU SBFI Zračna luka Foz do Iguaçu Foz do Iguaçu, Paraná, Brazil
IH
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IHA Zračna luka Niihama Niihama, Shikoku, Japan
IHN OYQN Zračna luka Qishn Qishn, Jemen
IHO FMSI Zračna luka Ihosy Ihosy, Madagascar
IHR OIZI Zračna luka Iranšaher Iranšaher, Iran
IHU Zračna luka Ihu Ihu, Papua Nova Gvineja
II
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IIA EIMN Zračna luka Inishmaan Inishmaan, Connacht, Irska
IIL OICI Zračna luka Ilam Ilam, Iran
IIN Zračna luka Nishinoomote Nishinoomote, Osumi Islands, Japan
IIS Zračna luka Nissan Island Nissan Island, Papua Nova Gvineja
IJ
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IJK USII Zračna luka Izhevsk Izhevsk, Udmurt Republic, Rusija
IJU SSIJ Zračna luka Ijuí (J. Batista Bos Filho ) Zračna luka Ijuí, Rio Grande do Sul, Brazil
IJX KIJX Zračna luka Jacksonville Jacksonville, Illinois, SAD
IK
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IKA OIIE Zračna luka Imam Homeini‎ Tehran, Iran
IKB KUKF Zračna luka Wilkes County (FAA: UKF) Zračna luka North Wilkesboro, North Carolina, SAD
IKE BGIA Zračna luka Ikerasak Heliodrom Ikerasak, Grenland
IKI RJDB Zračna luka Iki Iki, Iki Island, Japan
IKK KIKK Zračna luka Greater Kankakee Kankakee, Illinois, SAD
IKL FZGV Zračna luka Ikela Ikela, Demokratska Republika Kongo
IKO PAKO Zračna luka Nikolski Air Station Nikolski, Aljaska, SAD
IKP YIKM Zračna luka Inkerman Inkerman, Queensland, Australija
IKS UEST Zračna luka Tiksi Tiksi, Rusija
IKT UUII Zračna luka Irkutsk Irkutsk, Rusija
IKV KIKV Zračna luka Ankeny Ankeny, Iowa, SAD
IL
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
ILA WABL Zračna luka Illaga Illaga, Indonezija
ILB Zračna luka Ilha Solteira Ilha Solteira, São Paulo, Brazil
ILE KILE Letilište Skylark Killeen, Teksas, SAD
ILF CZBD Zračna luka Ilford Ilford, Manitoba, Kanada
ILG KILG Zračna luka New Castle Wilmington, Delaware, SAD
ILH ETIK Letilište Illisheim Army Illisheim, Bavaria, Njemačka
ILI PAIL Zračna luka Iliamna Iliamna, Aljaska, SAD
ILK FMMQ Zračna luka Atsinanana (Ilaka ) Ilaka, Madagaskar
ILL KILL Willmar (Letilište John L. Rice) (closed 2006) Willmar, Minnesota, SAD
ILM KILM Zračna luka Wilmington Wilmington, North Carolina, SAD
ILN KILN Zračna luka Airborne Wilmington, Ohio, SAD
ILO RPVI Zračna luka Iloilo Cabatuan / Santa Barbara, Iloilo, Filipini
ILP NWWE Zračna luka Moué (Île des Pins ) Île des Pins, Nova Kaledonija
ILQ SPLO Zračna luka Ilo Ilo, Moquegua Region, Peru
ILR DNIL Zračna luka Ilorin Ilorin, Nigerija
ILU HKKL Zračna luka Kilaguni Kilaguni, Kenija
ILX Zračna luka Ileg Ileg, Papua Nova Gvineja
ILY EGPI Zračna luka Port Ellen (Glenegedale ) Islay, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
ILZ LZZI Zračna luka Žilina Žilina, Slovačka
IM
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IMA Zračna luka Iamalele Iamalele, Papua Nova Gvineja
IMB SYIB Zračna luka Imbaimadai Imbaimadai, Gvajana
IMD Zračna luka Imonda Imonda, Papua Nova Gvineja
IMF VEIM Zračna luka Tulihal Imphal, Indija
IMG Zračna luka Inhaminga Inhaminga, Mozambik
IMI Zračna luka Ine (FAA: N20) Ine, Arno Atoll, Maršalovi Otoci
IMK VNST Zračna luka Simikot Simikot, Nepal
IML KIML Zračna luka Imperial Imperial, Nebraska, SAD
IMM KIMM Zračna luka Immokalee Immokalee, Florida, SAD
IMN Zračna luka Imane Imane, Papua Nova Gvineja
IMO FEFZ Zračna luka Zemio Zemio, Srednjoafrička Republika
IMP SBIZ Zračna luka Imperatriz Imperatriz, Maranhão, Brazil
IMT KIMT Zračna luka Ford Iron Mountain / Kingsford, Michigan, SAD
IMZ Zračna luka Nimroz Nimroz, Afganistan
IN
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
INA UUYI Zračna luka Inta Inta, Rusija
INB Zračna luka Independence Independence, Belize
INC ZLIC Zračna luka Yinchuan (Hedong ) Yinchuan, Ningxia, Kina
IND KIND Zračna luka Indijanapolis Indijanapolis, Indijana, SAD
INE Zračna luka Chinde Chinde, Mozambik
INF DATG Zračna luka In Guezzam In Guezzam, Alžir
ING SAWA Lago Argentino (closed 2006) El Calafate, Santa Cruz, Argentina
INH FQIN Zračna luka Inhambane Inhambane, Mozambik
INI LYNI Zračna luka Konstantin Veliki - Niš Niš, Srbija
INJ YINJ Zračna luka Injune Injune, Queensland, Australija
INK KINK Zračna luka Winkler County Wink, Teksas, SAD
INL KINL Zračna luka Falls Falls, Minnesota, SAD
INM YINN Zračna luka Innamincka Innamincka, Južna Australija, Australija
INN LOWI Zračna luka Innsbruck (Kranebitten ) Innsbruck, Austrija
INO FZBA Zračna luka Inongo Inongo, Demokratska Republika Kongo
INQ EIIR Zračna luka Inisheer Inisheer, Connacht, Irska
INR Kincheloe Vojna zrakoplovna baza (closed 1977) Sault Ste. Marie, Michigan, SAD
INS KINS Vojna zrakoplovna baza Creech Indijan Springs, Nevada, SAD
INT KINT Zračna luka Smith Reynolds Winston-Salem, North Carolina, SAD
INU ANYN Zračna luka Nauru Yaren, Nauru
INV EGPE Zračna luka Inverness Inverness, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
INW KINW Zračna luka Winslow-Lindbergh Winslow, Arizona, SAD
INX WASI Zračna luka Inanwatan Inanwatan, Indonezija
INY Zračna luka Inyati Inyati, Južna Afrika
INZ DAUI Zračna luka In Salah In Salah, Alžir
IO
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IOA LGIO Zračna luka Ioannina Ioannina, Grčka
IOK Zračna luka Iokea Iokea, Papua Nova Gvineja
IOM EGNS Zračna luka Isle of Man Ronaldsway, Otok Man, Ujedinjeno Kraljevstvo
ION FCOI Zračna luka Impfondo Impfondo, Republika Kongo
IOP Zračna luka Ioma Ioma, Papua Nova Gvineja
IOR EIIM Zračna luka Inishmore (Kilronan ) Kilronan, Inishmore, Irska
IOS SBIL Zračna luka Ilhéus Jorge Amado Ilhéus, Bahia, Brazil
IOU NWWO Zračna luka Edmond Cané Île Ouen, Nova Kaledonija
IOW KIOW Zračna luka Iowa City Iowa City, Iowa, SAD
IP
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IPA NVVI Zračna luka Ipota Ipota, Erromango, Vanuatu
IPC SCIP Zračna luka Mataveri Easter Island, Čile
IPE RPMV Zračna luka Ipil Ipil, Zamboanga Sibugay, Filipini
IPG SWII Zračna luka Ipiranga Ipiranga / Santo Antônio do Içá, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
IPH WMKI Zračna luka Sultan Azlan Shah Ipoh, Perak, Malezija
IPI SKIP Zračna luka San Luis Ipiales, Kolumbija
IPL KIPL Zračna luka Imperial County Imperial, Kalifornija, SAD
IPN SBIP Zračna luka Usiminas Ipatinga / Santana do Paraiso, Minas Gerais, Brazil
IPT KIPT Zračna luka Williamsport Williamsport, Pennsylvania, SAD
IPU SNIU Zračna luka Ipiaú Ipiaú, Bahia, Brazil
IPW EGSE Ipswich (closed 1996) Ipswich, Engleska
IQ
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IQM ZWCM Zračna luka Qiemo Qiemo, Xinjiang Uyghur, Kina
IQN ZLQY Zračna luka Qingyang Qingyang, Gansu, Kina
IQQ SCDA Zračna luka Diego Aracena Iquique, Čile
IQT SPQT Zračna luka Crnl. FAP Francisco Secada Vignetta Iquitos, Loreto, Peru
IR
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IRA AGGK Zračna luka Ngorangora (Kirakira ) Kirakira, Makira Island, Salomonovi Otoci
IRB Zračna luka Iraan (FAA: 2F0) Iraan, Teksas, SAD
IRC PACR Zračna luka Circle City (New) (FAA: CRC) Circle, Aljaska, SAD
IRD VGIS Zračna luka Ishhurdi Ishhurdi, Bangladeš
IRE SNIC Zračna luka Irecê Irecê, Bahia, Brazil
IRG YLHR Zračna luka Lockhart River Lockhart River, Queensland, Australija
IRI HTIR Zračna luka Iringa (Nduli ) Iringa, Tanzanija
IRJ SANL Zračna luka Capitán Vicente Almandos Almonacid La Rioja, Argentina
IRK KIRK Zračna luka Kirksville Kirksville, Missouri, SAD
IRN Zračna luka Iriona Iriona, Honduras
IRO FEFI Zračna luka Birao Birao, Srednjoafrička Republika
IRP FZJH Zračna luka Matari Isiro, Demokratska Republika Kongo
IRS KIRS Zračna luka Kirsch Sturgis, Michigan, SAD
IS
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
ISA YBMA Zračna luka Mount Isa Mount Isa, Queensland, Australija
ISB OPRN Zračna luka Benazir Bhutto (Islamabad ) Islamabad / Rawalpindi, Pakistan
ISC EGHE Zračna luka St Mary's St Mary's, Isles of Scilly, Ujedinjeno Kraljevstvo
ISD Zračna luka Iscuande Iscuande, Kolumbija
ISE LTFC Zračna luka Suleyman Demirel Isparta, Turska
ISG ROIG Zračna luka Ishigaki Ishigaki, Okinawa Prefecture, Japan
ISH Zračna luka Ischia Ischia, Italija
ISI YISF Zračna luka Isisford Isisford, Queensland, Australija
ISJ MMIM Zračna luka Isla Mujeres Isla Mujeres, Quintana Roo, Meksiko
ISK VANR Zračna luka Gandhinagar Nasik, Indija
ISM KISM Zračna luka Kissimmee Gateway Orlando, Florida, SAD
ISN KISN Letilište Sloulin Williston, North Dakota, SAD
ISO KISO Zračna luka Kinston Jetport Kinston, North Carolina, SAD
ISP KISP Zračna luka Long Island MacArthur Islip, New York, SAD
ISQ KISQ Zračna luka Schoolcraft County Manistique, Michigan, SAD
ISS KIWI Zračna luka Wiscasset (FAA: IWI) Wiscasset, Maine, SAD
IST LTBA Zračna luka Atatürk (Yesilköy ) Istanbul, Turska
ISU ORSU Zračna luka Sulaimaniyah Sulaimaniyah, Kurdistan, Irak
ISW KISW Zračna luka Južni Wood County (Letilište Alexander) Wisconsin Rapids, Wisconsin, SAD
IT
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
ITA SBIC Zračna luka Itacoiatiara Itacoiatiara, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
ITB SBIH Zračna luka Itaituba Itaituba, Pará, Brazil
ITE SNZW Zračna luka Ituberá Ituberá, Bahia, Brazil
ITH KITH Zračna luka Ithaca Tompkins Ithaca, New York, SAD
ITI SNYH Zračna luka Itambacuri Itambacuri, Minas Gerais, Brazil
ITJ Zračna luka Itajaí Itajaí, Santa Catarina, Brazil
ITK Zračna luka Itokama Itokama, Papua Nova Gvineja
ITM RJOO Zračna luka Osaka (Itami ) Itami (pored Osaka), Japan
ITN SNHA Zračna luka Itabuna Itabuna, Bahia, Brazil
ITO PHTO Zračna luka Hilo Hilo, Hawaii, SAD
ITP SDUN Zračna luka Itaperuna Itaperuna, Rio de Janeiro, Brazil
ITQ SSIQ Zračna luka Itaqui Itaqui, Rio Grande do Sul, Brazil
ITR SBIT Zračna luka Itumbiara Itumbiara, Goiás, Brazil
IU
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IUD OTBH Zrakoplovna baza Al Udeid Doha, Katar
IUE NIUE Zračna luka Hanan Alofi, Niue
IUL Zračna luka Ilu Ilu, Indonezija
IUM Zračna luka Summit Lake Summit Lake, Britanska Kolumbija, Kanada
IUS Zračna luka Inus Inus, Papua Nova Gvineja
IV
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IVA FMNJ Zračna luka Ambanja Ambanja, Madagaskar
IVC NZNV Zračna luka Invercargill Invercargill, Novi Zeland
IVG LYBR Zračna luka Berane (Dolac , Ivangrad) Berane, Crna Gora
IVL EFIV Zračna luka Ivalo Ivalo, Finska
IVO Zračna luka Chivolo Chivolo, Kolumbija
IVR YIVL Zračna luka Inverell Inverell, New Južni Wales, Australija
IVW YINW Zračna luka Inverway Inverway, Sjeverni teritorij, Australija
IW
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IWA UUBI Zračna luka Yuzhny Ivanovo, Rusija
IWD KIWD Zračna luka Gogebic-Iron County Ironwood, Michigan, SAD
IWJ RJOW Zračna luka Iwami (Hagi-Iwami ) Masuda, Shimane, Japan, Japan
IWO RJAW Zrakoplovna baza Iwo Jima Iwo Jima, Bonin Islands, Japan
IWS KIWS Zračna luka West Houston Houston, Teksas, SAD
IX
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IXA VEAT Zračna luka Agartala (Singerbhil ) Agartala, Indija
IXB VEBD Zračna luka Bagdogra Bagdogra, Indija
IXC VICG Zračna luka Chandigarh Chandigarh, Indija
IXD VIAL Zračna luka Allahabad / Vojna zrakoplovna baza Bamrauli Allahabad, Indija
IXE VOML Zračna luka Mangalore Mangalore, Indija
IXG VABM Zračna luka Belgaum Belgaum, Indija
IXH VEKR Zračna luka Kailashahar Kailashahar, Indija
IXI VELR Zračna luka Lilabari (North Lakhimpur ) Assam, Indija
IXJ VIJU Zračna luka Jammu (Satwari ) Jammu, Indija
IXK VAKS Zračna luka Junagadh (Keshod ) Keshod, Indija
IXL VILH Zračna luka Leh Kushok Bakula Rimpochee Leh, Indija
IXM VOMD Zračna luka Madurai Madurai, Indija
IXN VEKW Zračna luka Khowai Khowai, Indija
IXP VIPK Zračna luka Pathankot Pathankot, Indija
IXQ VEKM Zračna luka Kamalpur Kamalpur, Indija
IXR VERC Zračna luka Birsa Munda (Ranchi ) Ranchi, Indija
IXS VEKU Zračna luka Silchar (Kumbhirgram ) Silchar, Indija
IXT VEPG Zračna luka Pasighat (Passighat ) Pasighat (Passighat), Indija
IXU VAAU Zračna luka Aurangabad (Chikkalthana ) Aurangabad, Maharashtra, Indija
IXV VEAN Zračna luka Along Along, Arunachal Pradesh, Indija
IXW VEJS Zračna luka Sonari Jamshedpur, Indija
IXY VAKE Zračna luka Kandla (Gandhidham ) Gandhidham / Kandla, Indija
IXZ VOPB Zračna luka Vir Savarkar (Port Blair ) Port Blair, Indija
IY
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IYK KIYK Zračna luka Inyokern Inyokern, Kalifornija, SAD
IZ
Sadržaj: IA IB IC ID IE IF IG IH II IJ IK IL IM IN IO IP IQ IR IS IT IU IV IW IX IY IZ Na vrh stranice
IZO RJOC Zračna luka Izumo Izumo, Shimane, Japan
IZT MMIT Zračna luka Ixtepec Ixtepec, Oaxaca, Meksiko

Izvori[uredi VE | uredi]