Hammiltoni

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search

Obitelj Hammilton ugledna je američka obitelj koja je 2018. bila najbogatija na svijetu. Osnivač Oil Directa je Nick Hammilton, milijarder.

Nick Hammilton[uredi VE | uredi]

Nick Hammilton rođen je 1980. u Moskvi, u Rusiji. Diplomirani je ruski poduzetnik. Odrastao je u plemićkoj obitelji Hammilton koja je iz New Yerseya imigrirala u Rusku. Nick je živio vrlo divlji život. 1990. upoznao je kćer talijanskog mafijaša, osnivača Cosa Nostre. Upoznao je Edgardu Esmaraldu Emiliju Matarolla, poznatiju kao Emmily Hammilton. 1998.., u Dubaiu, postao je otac trojki, Williama, Gabrielle i Emmy Hammilton. 2010. postaje otac petorki.

James Hammilton[uredi VE | uredi]

James Hammilton rođen je 1976. u Moskvi, u Rusiji. Diplomiravši na prestižnom ruskom fakultetu, ušao je u svijet biznisa. Tijekom mladosti bio je narkoman i ovisnik o kokainu. 1990. upoznao je Sarah Jeffeson. S njom je 1992. nenadano dobio sina Rocky-ja. Jamesova veza s Sarah bila je izrazito komplicirana, puna preljuba. 2000. godine s španjolskom plesačicom dobiva kćer. Nakon rođenja njegovog drugog djeteta veza sa Sarah je bila u opasnosti, ali su sve sumnje o prekidu utišali nakon rođenja njihovog drugog sina 2001. 2010. siloovao je ukrajinsku malojljetnu striptizetu koju je platio za ples u krilu. Sarah ga je ostavila te se počeo baviti pornografskom režijom.Silovao je maloljetnicu koja je bila psihički nestabilna. 2018. su mu sudili zbog seksualnog uznemiravanja umirovljenika.


William Hammilton[uredi VE | uredi]

William Hammilton rođen je 1991.u Dubaiu. Odrastao je u bogatsvu sa svojom obitelji. 2000. je ušao u svijet droge koju mu je u vene ubrizgavao James Hammilton. Bio je dobar u sportu, ali je odustao od sportske karijere slijedivši svog oca i strica pa je poput njih završio kao poduzetnik. 2001. sa svojim stricem je kupio Microsoft. 2005. se vjenčao s američkom glumicom. 2015. postao je otac blizanaca, a 2017. dobio je i sina.