More ljubavi (telenovela)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
More ljubavi
Mar de Amor
Format telenovela
Glazba Fanny Lu - Regualame un beso
Glumci Zuria Vega
Mario Cimaro
Ninel Conde
Mariana Seoane
Država podrijetla Flag of Mexico.svg Meksiko
Jezik Španjolski
Broj epizoda 165
Produkcija
Izvršni producent(i) Natalie Lartilleux
Trajanje epizode 45 minuta
Prikazivanje
TV kuća Televisa
U Hrvatskoj HRT
Emitiranje 16. studenog 2009.2. srpnja 2010.

More ljubavi (šp. Mar de Amor) je meksička telenovela u produkciji Natalie Lartilleux. Glavne uloge imali su Zuria Vega, Mario Cimarro i Ninel Conde.

Sinopsis[uredi VE | uredi]

Za Estrellu Marinu, život je poput mora, puno opasnosti i zlobe. Daleko od oca, ova skromna ribarica mnogo je propatila, jer joj je majka Casilda, izgubila razum, nakon što jedne noći biva silovana. Odtada, Casilda luta selima, i nitko ne zna hoće li se ikada vratiti. Napuštanje roditelja, Estrelli su uspjeli nadoknaditi njeni brižni kumovi, Aurora i Antonio, koji su je i odgojili. Kada je naučila pisati i čitati knjige, Estrella upoznaje Víctora Manuela Galíndeza.

Taj poznati pisac godinama putuje po svijetu, pišući o svemu što vidi i upoznaje. Ali jednoga dana, upoznaje prelijepu Coral, i zaljubljuje se u nju. Njihova ljubav završava kada Víctor Manuel dozna da se Coral utopila u tragičnoj nesreći, utapajući se u moru. Potresen njenom smrću, Víctor Manuel vraća se u Playu Escondidu, u selu u kojem je odrastao. Ondje upoznaje Estrellu. On započinju lijepo prijateljstvo, ali tada započinju problemi. Oriana, kći bogatog Leona Parra Ibañeza, zaljubljuje se u Víctora Manuela. Mlađa Leonova kći, Elena, ostaje trudna. Otac njenog djeteta je Salvador, Aurorin i Antonijev sin, te brat Esperanze, koju je Leon silovao, i koja je također ostala trudna. Ispostavilo se da je Salvador namjerno htio da Elena zatrudni, kako bi se osvetio njenom ocu, Leonu. A otkriva se i da Coral nije mrtva, ali je izgubila pamćenje.

Estrella se preseli u Ciudad de Mexico gdje svojoj majci pokušava pronaći psihijatra koji bi je zauvijek izliječio. Ondje upoznaje Hérnana Irazábala, psihijatra koji se zaljubi u nju. Víctor Manuel se odlući potražiti Estrellu. No, ona se vraća u Playu Escondidu. Coral se i dalje ničega ne sjeća, čak ni da je upoznala Víctora Manuela. On, osjećajući se odgovornim za njeno stanje, odlućuje joj pomoći.

Samo prava ljubav Estrelle i Víctora Manuela moći će prebroditi Coraline spletke, Leonovu osvetu i Hérnanovu ljubomoru, kako bi zauvijek ostali zajedno.

Uloge[uredi VE | uredi]