Nikad nije kasno (Srbija)

Izvor: Wikipedija
Nikad nije kasno
Formattalent show
natjecateljska emisija
SmislioSaša Žika Jakšić
Voditelj(i)Dragana Katić
ŽiriVesna Zmijanac
Saša Milošević Mare
Saša Žika Jakšić
DržavaSrbija
Jeziksrpski
Broj sezona9
Prikazivanje
Trajanje emisije180 minuta
Prikazivanje
TV kućaPrva srpska televizija
Prva emisija25. listopada 2015.

Nikad nije kasno je natjecateljski pjevački talent show koji se od 2015. godine emitira svake nedjelje u 21 sat emitira u programu Prve srpske televizije.

O emisiji[uredi | uredi kôd]

Osnova formata je izbor najljepšega glasa natjecatelja koji moraju biti stariji od 45 godina. Među njima su profesionalni lokalni pjevači kao i apsolutni amateri. Natjecatelji se predstavljaju izvedbama popularnih hitova zabavne i narodne glazbe. Osim što pjevaju, natjecatelji pričaju i o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenoga sna pod sloganom "nikad nije kasno". Natjecatelji tako imaju priliku da se pod svjetlima reflektora na velikoj sceni predstave milijunskoj publici pred TV ekranima. Sve natjecatelje prati veliki revijalni orkestar.[1]

Natjecatelje ocjenjuje suci, od kojih su tri člana stalna, a jedan je član specijalni gost. Stalnu trojku čine producent Grand Produkcije i kreator koncepta showa Žika Jakšić, poznati skladatelj i tekstopisac Saša Milošević Mare i Dragana Katić kao voditeljica. Tijekom emisije, suci komentiraju nastup svakog pjevača i na kraju emisije biraju one koji nastavljaju daljnje natjecanje.

Pobjednika sezone u velikom finalu glasovanjem bira publika.

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. Prva: Nikad nije kasno. prva.rs (srpski). Prva srpska televizija. Pristupljeno 9. listopada 2018.

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]