Datoteka:Croatia Sesvete.svg: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
MaGa је postavio novu inačicu Datoteka:Croatia Sesvete.svg
Kubura (razgovor | doprinosi)
smanjena
Redak 7: Redak 7:
|Objašnjenje=Novi grb NK Croatia Sesvete kojeg je momčad nosila od drugog dijela sezone 2008./2009. Slika je vlastiti rad autora.
|Objašnjenje=Novi grb NK Croatia Sesvete kojeg je momčad nosila od drugog dijela sezone 2008./2009. Slika je vlastiti rad autora.
}}
}}

{{ {{#ifeq:|{{void}}|void|subst!}}|SBris[[Kategorija:Potrebno dodati subst:]]}}
{{slika za brisanje|datum=21. rujna 2017.}}
== Dopuštenje ==
== Dopuštenje ==
{{Logo}}
{{Logo}}

Inačica od 30. rujna 2017. u 20:19

Opis

Opis

Grb NK Croatia Sesvete, vektorska (.svg) verzija iste prošle slike.

Izvor

vlastiti rad

Datum

24. lipnja 2008.

Autor

Josip Tolić

Objašnjenje

Novi grb NK Croatia Sesvete kojeg je momčad nosila od drugog dijela sezone 2008./2009. Slika je vlastiti rad autora.


Dopuštenje

Zaštićeno

Ovo je logotip organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika logotipa u niskoj rezoluciji

  • za ilustraciju dotične organizacije, objekta ili događaja

- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Korištenje logotipa ovdje ne povlači podršku Wikipedije bilo Zaklade Wikimedija toj organizaciji, niti znači/zahtijeva podršku te organizacije Wikipediji ili Zakladi Wikimedija.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene uporabe za svaku uporabu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

GFDL
Ja, autor ovoga djela, dajem dozvolu za umnožavanje, raspačavanje i/ili mijenjanje ovog dokumenta pod uvjetima GNU-ove licencije za slobodnu dokumentaciju, inačica 1.2 ili kasnija ako ju je objavio Free Software Foundation; bez nepromjenjivih dijelova i bez tekstova na naslovnoj i posljednjoj stranici.

GFDL with disclaimers GNU Free Documentation License with disclaimers //hr.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License


Ako je ova datoteka pogodna za ponovno licenciranje, može se upotrebljavati i pod licencijom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0.
Ponovno licenciranje ove datoteke još nije razmotreno. Možete pomoći.

Nepoznat status ažuriranja licencije

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja18:07, 30. rujna 2017.Minijatura za inačicu od 18:07, 30. rujna 2017.240 × 300 (13 KB)MaGa (razgovor | doprinosi)smanjena rezolucija

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci