Razgovor sa suradnikom:Bela: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Redak 7: Redak 7:
:'''Bolestan čovjek ima samo jednu želju, a zdrav sto i jednu'''.
:'''Bolestan čovjek ima samo jednu želju, a zdrav sto i jednu'''.
Pozdrav i stoj mi dobro. --[[Suradnik:Armchoir|<font color="Red">ARM</font><font color="#GFFF00">choir</font>]] 11:46, 31. ožujak 2008. (CEST)
Pozdrav i stoj mi dobro. --[[Suradnik:Armchoir|<font color="Red">ARM</font><font color="#GFFF00">choir</font>]] 11:46, 31. ožujak 2008. (CEST)

Hvala na ponudi, ali zbilja ne treba, što se tiče donacije, to se direktor škole ogrebao u mojoj firmi za jedan program da im damo mukte, da bi mogli na njemu izvoditi nastavu, pa moram jedan dan otići do škole da im održim predavanje, instaliram sistem i pokažem im kako to radi. Kako firma ulaže dosta u reklamu, ovo je za njih normalan potez jer je već donirala isto i pomorskom fakultetu u DBKu, a sada evo i srednjoj školi u Splitu. Očigledno pokušavamo djecu učiniti ovisnicima o našem programu odmalena. Pozdrav --[[Suradnik:Armchoir|<font color="Red">ARM</font><font color="#GFFF00">choir</font>]] 08:29, 1. travanj 2008. (CEST)


== lučka manipulacija ==
== lučka manipulacija ==

Inačica od 1. travnja 2008. u 08:29

Arhiv 1


Zdravo kolega

radim pomalo, imam obaveza na poslu i još nekih drugih, tako da sam malo zapustio wiki, ali pomalo guram (sada radim vodocijevni kotao. Drago mi je da ti je bolje, drži se. Na žalost, od trojice mojih kolega s kojima sam razgovarao i pokušao ih nagovoriti na suradnju nije bilo koristi, ali ja ne odustajem lako. Za par dana imam sastanak s ravnateljem pomorske škole u Splitu u vezi jedne donacije, koju bi im dali, pa ću pokušati zainteresirati kojeg od profesora za suradnju, viditi ćemo. Članke slobodno ispravljaj, poboljšavaj, unapređuj, i ja ih ispravim kada nešto novo saznam ili primjetim da sam pogriješio. A, toga ne fali. Drži se i želim ti samo zdravlja, jer znaš kako se reče:

Bolestan čovjek ima samo jednu želju, a zdrav sto i jednu.

Pozdrav i stoj mi dobro. --ARMchoir 11:46, 31. ožujak 2008. (CEST)

Hvala na ponudi, ali zbilja ne treba, što se tiče donacije, to se direktor škole ogrebao u mojoj firmi za jedan program da im damo mukte, da bi mogli na njemu izvoditi nastavu, pa moram jedan dan otići do škole da im održim predavanje, instaliram sistem i pokažem im kako to radi. Kako firma ulaže dosta u reklamu, ovo je za njih normalan potez jer je već donirala isto i pomorskom fakultetu u DBKu, a sada evo i srednjoj školi u Splitu. Očigledno pokušavamo djecu učiniti ovisnicima o našem programu odmalena. Pozdrav --ARMchoir 08:29, 1. travanj 2008. (CEST)

lučka manipulacija

Bok Bela, vratio sam članak Lučka manipulacija, no još bi mu trebalo malo dorade, recimo treba ga smjestiti u odgovarajuću kategoriju, i još možda malo nadopuniti wikipoveznicama, ako možeš ti ili kolega Ivanvid.ai. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 18:34, 31. ožujak 2008. (CEST)