Razgovor sa suradnikom:Net: razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
-'''rovanol''', isto nešto malo o njemu, vidim po forumima da dosta se govori o njemu, a nigdi da se nađe nešto o njemu!<br>
-I ono standardno, o čemu sam ti već bio govorio, da MALO VIŠE napišeš o '''fulminati'''ma, '''perkloratima''' i '''azidi'''ma. O azidima bih te zamolio da odvojiš posebno:-Natrijev azid, borov azid i olov(ni) azid! Jer kad netko traži o njima, onda bi bilo bolje da mu se otvori taj izravni okvir, a od tog malog članka da piše ispod nešto kao:"Malo više o tome pod članku: (azidi)!<br> Pozdrav i PUNO PUNO TI HVALA, NEZNAM KAKO DA TI SE UDUŽIM ZA OVO, ako me poslušaš i ako napišeš ovo što sam ti napisao. Nemoj misliti da je puno, iskreno, mislim da je to za 2 ure vrimena sve gotovo, iskreno, mislim da će biti uredu!
 
== Puno hvalaaa!!!! ==
Ej! Evo ići ću kupiti ovih dana NPK ono gnojivo koje sadrži najviše fosfora! A što da ti kažem, još ću malo proučit ovo pa ću se bacit na posao, hvala ti puno, iman bome dosta toga za radit!!! Svaka ti čast, dugo tražim ovome odgovor, ali nikako, HVALA!!!
275

uređivanja

Navigacijski izbornik