Razgovor sa suradnikom:Frka/Arhiv1: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Redak 329: Redak 329:
[[Slika:Wikipe-tan Birthday.svg|145px|left]]
[[Slika:Wikipe-tan Birthday.svg|145px|left]]
[[Slika:Face-grin.svg|thumb|120px|Sve super za rođendan! :)--[[Suradnik:Vatrena ptica|Vatrena ptica]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Vatrena ptica|razgovor]])</small> 18:36, 13. travanj 2008. (CEST)]]
[[Slika:Face-grin.svg|thumb|120px|Sve super za rođendan! :)--[[Suradnik:Vatrena ptica|Vatrena ptica]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Vatrena ptica|razgovor]])</small> 18:36, 13. travanj 2008. (CEST)]]
<br clear="all">
{| style="width:150px; background: #FBFFE6; border:solid 1px #4682B4"
|<span style='color: gray'>[http://www.youtube.com/watch?v=8DjDqblPUgM Sretan rođendan] Frka!
|}i [http://www.youtube.com/watch?v=F5fsqYctXgM ovako] je to nekad bilo, i nije loše bilo; slušat ćemo na tom splavu jednog dana, nadam se </span><span style='color:#4682B4'>''';o)'''</span> --'''[[Suradnik:Dalibor Bosits|<font color="Maroon" face="Bookman Old Style" size="2">D<font color=#ffcc66>alibo<font color=#FFD70 face="Bookman Old Style" size="2">r <font color="Maroon" face="Bookman Old Style" size="2">B<font color=#ffcc66>osits<font color="silver">]] [[Razgovor sa suradnikom:Dalibor Bosits|<font color="black" size="3"><sup> &copy;</font></sup>]]''' 01:44, 14. travanj 2008. (CEST)

Inačica od 14. travnja 2008. u 00:44

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Frka, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.

Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Uređivanje možete vježbati na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići. Probleme s uređivanjem ili s postupanjem drugih suradnika dajte na pažnju administratorima.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete ili ili tako da napišete četiri tilde, što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Svoju suradničku stranicu imena »Suradnik:Frka« možete uređivati po želji, u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili namjeravate stvoriti.

Molimo Vas da prilikom uređivanja ne stavljate radove zaštićene autorskim pravima bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili ga jednostavno dodajte ovdje, a to obvezno napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.

If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of the Croatian Wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Donatus 21:46, 5. veljača 2007. (CET)

Steve Vai

Pozdrav! U članku Steve Vai dodao si niz krivih poveznica. Naime, ne dodaju se unutar teksta poveznice na wikipedije na drugim jezicima. Potrebno je pisati dotične članke na hrvatskom, pa onda na njih povezivati. To sam sve ispravio. Isto tako, nisi smio s dna stranice ukloniti oznaku kategorije niti oznaku {{interwiki}}. Ova oznaka {{interwiki}} označuje da u članku nedostaju međuwiki poveznice prema wikipedijima na drugim jezicima, koje se ne stavljaju unutar članka, nego na dnu. Molio bih te da jako dobro proučiš Uvodni tečaj, a osobito Wikipoveznice i Međuwikipoveznice, kako nam ne bi opet davao nepotrebnog posla. Hvala!--Donatus 07:29, 7. veljača 2007. (CET)

Na prvi pogled izgleda dobro. Pogledat ću preko vikenda, kad uhvatim vremena. Treba još dodati međuwiki poveznice.--Donatus 23:11, 9. veljača 2007. (CET)

Poveznice

Pogledala sam tvoje doprinose i veselim se svakom suradniku koji piše i o tim temama, jedino ima još uvijek malo previše poveznica u člancima, pokušaj vidjeti što je realno da će biti započeto kao članak, a ono što ti se čini da nećeš ti ili netko drugi započeti, rađe ostavi bez poveznice. Ukoliko imaš neka pitanja, rado ćemo ti pomoći, s druge strane da li si vidio već članak o IRC-u, suradnici koji se spoje na irc najbrže uče, jer im (kada smo i mi ostali spojeni) možemo odmah pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 14:45, 13. veljača 2007. (CET)

Nisu nikakvi problemi, zato smo tu da pomognemo svakome tko želi nešto nadopuniti, a svakako prouči upute o IRC-u, pa pokušaj. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 18:59, 14. veljača 2007. (CET)

Slika

Koliko vidim uspio si postaviti sliku kako treba. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:29, 17. veljača 2007. (CET)

Slika:Jezik.GIF, što ćemo sa ovom slikom? Da je brišem ili ćeš je iskoristiti. Pozdrav -- Andrej Šalov 15:09, 18. veljača 2007. (CET)

Zaboga! A ni dozvole ni objašnjenja :-)) Hitro! :) LukaKrstulović 23:17, 27. veljača 2007. (CET)

Bez frke ;) Nisam mislio ništa loše; samo što se to obično radi za vrijeme postavljanja slike :-) Pozdrav! LukaKrstulović 23:29, 27. veljača 2007. (CET)

Ma nema beda , samo još jedna sitnica: potpisuj se (znaš ono, četri tilde i te fore :-). Pozdrav, LukaKrstulović 23:33, 27. veljača 2007. (CET)

Par savjeta u vezi poveznica

Bok,

Par savjeta:

  • Neispravno: [[22.]] [[ožujak|ožujka]] (22. ožujka) - klikni na 22
  • Ispravno: [[22. ožujka]] (22. ožujka)


  • Neispravno: Zappa je umro u 53. godini svog života - klikni na 53
  • Ispravno: Zappa je umro u 53. godini svog života

Pozdrav :) --Ante Perkovic 07:06, 3. ožujak 2007. (CET)

Slike s krivom dozvolom

Neke od tvojih slika, one čiji ti nisi autor, a starijeg su datuma, imaju krivu dozvolu. Molim te da to ispraviš do subote, 10. ožujka, prema smjernicama iz Wikipedija:Slike. U protivnom će slike biti izbrisane.--Donatus 08:53, 7. ožujak 2007. (CET)

predlošci

Bok,

Lijepo što imaš volje izraditi predložak, ali ovo zapravo i nije predložak. Zaprevo, to jest predložak u svakodnevnom značenju te riječi, ali predložak na wikipeidji ima malo drugačije značenje - to je vrsta stranice koja omogućuje da se definira izgled određenih dijelova drugih stranica i da ih se sve mijenja istovremeno.

Predlošci mogu imati i parametre, koji onda omogućuju da se taj dio stranice (najčešće neka tablica sa standardiziranim podacima o temi) ispiše sa podacima vezanim baš uz taj članak.

Nisam baš dobar u objašnjavanju :-/

Za primjer, vidi bilo koji predložak iz Kategorija:Infokviri.

--Tycho Brahe 12:44, 7. ožujak 2007. (CET)

Predložak:Album

Bok,

S obzirom da radiš stranice o albumima, vidi da iskoristiš Predložak:Album. Primjeri primjene su ovdje. --Tycho Brahe 12:45, 7. ožujak 2007. (CET)

Ma nema šta sorry, bez brige, dobro radiš i brzo učiš. Pozdrav :). --Tycho Brahe 07:00, 8. ožujak 2007. (CET)

Autor kod slika

Na tvojim slikama nedostaje autor u opisu. Kod slika preuzetih s drugih wikipedija treba napisati onoga koji je tu sliku postavio na dotičnu wikipediju. Sve slike koje nisu propisno označene bit će obrisane nakon 10. ožujka.--Donatus 19:01, 7. ožujak 2007. (CET)

juuuhu si ikada čuo sa commonse iliti zajednički poslužitelj ?!? Mislim da je tamo mjesto za istovaranje slika :-) Pozdrav Duh Svemira 20:48, 7. ožujak 2007. (CET)

Hm, to su slike s en wiki, pa ih ne bi trebao on prebacivati na commonse. Kad ih s en wiki prebace na commonse, ovdje će biti obrisane. Sada jedino sređuje pitanje ispravnog opisa slika. Osim toga, riječ je o pravednoj upotrebi, što na commonsima na prihvaćaju.--Donatus 21:02, 7. ožujak 2007. (CET)

:-) -- Duh Svemira 21:12, 7. ožujak 2007. (CET)

Stavljanje predloška

Prvo, svaka ti čast što si zamijenio tablice za albume predloškom. E sad, samo jedna sitnica, nije potrebno kopirati ovaj dio:

<noinclude>
[[Kategorija:Infokviri|{{PAGENAME}}]]
[[Kategorija: Glazbeni predlošci|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>

zato što se te kategorije koriste samo za kategorizaciju predložaka, a kod članaka nemaju nikakvu funkciju. Samo tako nastavi. Pozdrav --MayaSimFan 15:22, 9. ožujak 2007. (CET)

Priprema

Frka, vidim pripremaš se, jedva čekam tekst. Pozdrav :-)) --Roberta F. 23:51, 13. studeni 2007. (CET)

Ma što čekam, evo ga, strašan si :-)) --Roberta F. 23:52, 13. studeni 2007. (CET)
Ae, Rz Brzotrz :-)) --Roberta F. 00:03, 14. studeni 2007. (CET)

108. brigada Zbora narodne garde Republike Hrvatske

Frka, nešto sam pokušala napraviti sa zapovjednom strukturom brigade (kako je predložio kolega administrator), kako bi bila odmah vidljiva, ali čini mi se da bi možda tablica bila primjerenija. Dakle, da je sve odmah vidljivo i pregledno, ali ne ovako razvučeno. Što misliš? A opet ništa nije problem, ako negdje i pogriješimo lako vratimo na prethodnu inačicu. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:21, 23. studeni 2007. (CET)

He, he, imaš pravo, ali isto tako ti pokušaj (možda znaš za ovu stranicu, ako ne, evo je m:Help:Table), ako tebi ne bude išlo, možda pomogne još koji suradnik, ima onih koji su spretni s tablicama, ali svakako je bolje da se imena zapovjednika vide odmah, zaslužili su to :-)) --Roberta F. 21:23, 28. studeni 2007. (CET)

Skupni predlošci

Bok,

Ovo na Joe Satriani se radi ovako:

  1. { {Joe Satriani} } umjesto kobasice :)))
  2. Kreiraš predložak

Pozdrav! --Ante Perkovic 09:30, 11. prosinac 2007. (CET)

Postoji još stranica gdje je napravljena ista greška, a lako ih se može prepoznati jer su svrstane pod Kategorija:Skupni predlošci glazbenih sastava, gdje bi trebali biti samo predlošci. Ako možeš, sredi ovo, ako ne, pitaj nekog da ti pomogne. pozdrav. --Ante Perkovic 09:31, 11. prosinac 2007. (CET)

pridjevi na -ski, -ški, -čki, -ćki

pridjevi koji završavaju na jedan od navedenih nastavaka pišu se malim slovima. zato molim da ispravite takve greške u dosad izrađenim člancima. hvala West Brom 4ever 17:35, 12. prosinac 2007. (CET)

np West Brom 4ever 17:45, 12. prosinac 2007. (CET)

enciklopedija.net/

Cijela http://enciklopedija.net/ je kopija wikipedije. I nije jedina, daleko od toga. --Ante Perkovic 23:19, 12. prosinac 2007. (CET)

Zahvala

Frka, he, he, tko traži taj i nađe, hvala ti za čestitku i cvijet. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:58, 13. prosinac 2007. (CET)

sad

ce biti i zelena uff bit ce diskusije sve me strah, ovo su strasne teme pisati o jelima i hrani

E frka oprosti, zaboravio sam ti javit odmah, nisam ju obrisa, samo je premještena na Popis saksofonista, jer kad staviš ispred riječ popis wiki to odmah bilježi i kao sam popis, tako to umjesto lista, spisak i slično, pa sam ostatak onda obrisa. Nadam se da je uredu, lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 12:42, 14. prosinac 2007. (CET)

Slika

Ako izbrišem neku nekorištenu sliku koja ti treba, samo javi, uvijek ju možemo vratiti.

Što se slike albuma tiče, ona može ostati, ali uz jednu promjenu. Autor slike nije onaj tko je sliku postavio na neku drugu wikipediju (u ovom slučaju en) nego onaj tko je vlasnik autorskog prava nad tom slikom. Kod ove slike to može biti npr. izdavač albuma (Polydor). U zagradi se uvijek može dodati tko je sliku postavio na stranicu s koje je preuzeta.

Ako na još nekoj slici nisi naveo vlasnika autorskog prava molim te da ga samo dodaš. Hvala

Pozdrav --MayaSimFan 22:04, 14. prosinac 2007. (CET)

Zahvala

pohvala

Pa vidim da je netko održao riječ...

opaska

Pa naravno da prija kad si to i zaslužio! ;-) Članci o čuvenim gitarističkim virtuozima i njihovim albumima su ti fantastični i mogu sada "reći" potpuni.--Luna X 12:09, 24. prosinac 2007. (CET)

zahvala

Frka,hvala na razumijevanju i podržci,ali kao što si i sam primjetio uporno odlazim na "sačuvaj stranicu" umjesto "prikaži kako će izgledati" ali obećavam da ću biti pažljivija zbog naših administratora,lijep pozdrav, mir i svako dobro!!!--Luna X 08:59, 25. prosinac 2007. (CET)

Sretna Nova !

Hvala frka, Sretna Nova i tebi, sve najbolje želim! --Dalibor Bosits © 00:13, 1. siječanj 2008. (CET)

ČESTITKA

Sve najljepše u 2008.i ostvarenje svih želja!!!-- — Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Luna X|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Luna X|Suradnik|Suradnica}}:Luna X|Luna X]] (razgovordoprinosi)

udruga splavara

Lijep pozdrav Frka! I pored glazbe pročitala sam nešto i o udruzi splavara pa mi nije jasno kada je točno osnovana. Na početku članka je navedena 2004g.osnivanja a na kraju istog je navedena 2003g. Ako sam nešto krivo shvatila ne zamjeri! --Lunna X 19:43, 2. siječanj 2008. (CET)

Pa za dobre članke se uvijek nađe vremena!!! Mirnu noć!--Lunna X 00:02, 3. siječanj 2008. (CET)

Sve je ok, al možda da naziv bude Albumi Franka Zapp(a)e?--Dalibor Bosits © 22:14, 9. siječanj 2008. (CET)

pa napravi novu a na staru stavi {{bris}}. pozdrav. --Dalibor Bosits © 22:43, 9. siječanj 2008. (CET)

Objašnjenja u opisu slike

Zamolila bih te da kod postavljanja slika omota albuma kod objašnjenja dodaš ovakav tekst i to zbog onoga što piše na dnu predloška {{omot albuma}} - Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu,... Hvala --MayaSimFan 18:25, 11. siječanj 2008. (CET)

Bilo bi dobro --MayaSimFan 18:34, 11. siječanj 2008. (CET)
Uf, još nešto zaboravih. Treba navesti u kojem članku će se slika koristiti. Ako se kasnije bude koristila u još nekom, za njega treba navesti posebno objašnjenje. --MayaSimFan 18:42, 11. siječanj 2008. (CET)
Onda sliku ne smiješ koristiti u članku Frank Zappa, a autor nije suradnik koji je sliku postavio na en wiki nego vlasnik autorskih prava (u ovom slučaju izdavač - Verve/MGM) --MayaSimFan 18:58, 11. siječanj 2008. (CET)
A-a. Za svaku upotrebu posebno objašnjenje. Za upotrebu u članku Frank Zappa, da sad baš objašnjenja ne postanu kilometarska možeš napisati vidi objašnjenje za upotrebu u članku Freak Out! i još istaknuti da se može koristiti u članku Frank Zappa zato što se taj članak također osvrće baš na taj album. --MayaSimFan 19:20, 11. siječanj 2008. (CET)
Evo, otišlo je malo duboko, ali nema veze. Naravno da ne daviš, lakše je sve prvo utvrditi, ionako sam ja zagnjavila prva --MayaSimFan 19:48, 11. siječanj 2008. (CET)

Premjestio sam članke iz kategorije frank zappe s ispravkom slova, nadam se da je uredu :), pozdrav. --Dalibor Bosits © 00:09, 12. siječanj 2008. (CET)

Samo mali ispravak: engleska i strana imena i prezimena dekliniramo kao i naša, dakle na pitanje Koga? Čega? odgovaramo s Franka Zappe, a ne Frank Zappe. Bilo bi dobro da to ispraviš u svojim člancima. Tako da je gornji ispravak točan.--Tonian 00:45, 12. siječanj 2008. (CET)

Ma nema na čemu,pa trebao si ju već odavno dobiti s obzirom na dijela i naravno Brođani se uvijek drže skupa pogotovo ako slušaju i istu glazbu!!!--Lunna X 17:22, 14. siječanj 2008. (CET)

Pozdrav Frka, za nagradu sam tražila najprikladnije mjesto na stranici i gdje god da sam ju postavila nije mi se svidjelo, ali ti ju postavi gdje misliš da je najbolje...--Luna 13:45, 19. siječanj 2008. (CET)

Zahvala

Frka, hvala ti za čestitku, moram priznati da si mi ovaj dan s tim obilježio i učinio ga zaista posebnim ...zamolila bih te ako imaš vremena da pročitaš neke moje članke (koji ti se čine zanimljivim) i napišeš svoj komentar budući da jako cijenim tvoj rad i sposobnosti...na neki način si mi Wiki-uzor!

Uff, pogledaj sad, neke sam izbacila a sad se patim jer ne mogu razdvojiti dvije tablice u članku Povijest Azije koje nebi trebale biti spojene a nekako su se spojile, pogledaj članak i vidjet ćeš da nisu pisane jedna uz drugu a kad sam snimila SPOJILE SU SE...i baš ti hvala na lijepim riječima wiki-uzore! --Luna 23:11, 25. siječanj 2008. (CET)

Frka budi dobar... --Zeljko 23:13, 25. siječanj 2008. (CET)

Frka, prva vremenska tablica treba biti iznad podnaslova Porast nacionalizma, sve sam probala i ne ide!!!--Luna 00:02, 26. siječanj 2008. (CET)


Baš ti hvala, još ne mogu shvatiti kako su se spojile a nisu bile ni blizu...postavio su ju ispravno! Lijep pozdrav!--Luna 00:25, 26. siječanj 2008. (CET)

Zar toliko muke zbog krivo postavljene vitičaste zagrade??? Ne mogu vjerovati!!! Pa čovjek se uči dok je živ! --Luna 00:39, 26. siječanj 2008. (CET)


Pauza

A jedna pauzica uz  ???--Luna 19:16, 29. siječanj 2008. (CET)

moš ti i do splita ;) West Brom 4ever 18:24, 30. siječanj 2008. (CET)

Nagrade!!!

Pa lijep pozdrav frka! Nadam se da si sad shvatio da nisam jedina koja je primjetila tvoju učinkovitost, pedantnost i marljivost...Brođani se ponose tobom !!! --Luna 14:53, 4. veljača 2008. (CET)


Pa jedva!!!--Luna 15:27, 4. veljača 2008. (CET)

Torta

Pa tortu sam ti nekako i poslala (a mogu je i ispeći)
ali ne znam kako da ti pošaljem rakijicu a još manje kako da ju napravim! A može li  ???--Luna 19:38, 5. veljača 2008. (CET)

Zastava 108. brigade

Poštovanje,

Molio bih vas za više informacija o zastavi 108. brigade slike kojih ste postavili na wikipediju. Naime, pokušavam dokumentirati što više zastava iz Domovinskog rata, te mi je svaka informacija dobrodošla. Moj rad možete vidjeti na http://zeljko-heimer-fame.from.hr (gdje doduše nažalost još ništa nema o Domovinskom ratu, ali s vremenom...). Ljubazno molim da mi se javite na zheimer@gmail.com— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:194.126.213.10|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:194.126.213.10|Suradnik|Suradnica}}:194.126.213.10|194.126.213.10]] (razgovordoprinosi)

Ihtiosauri

Pozdrav frka! Daj molim te pročitaj ovo Ihtiosauri! --Luna 17:37, 13. veljača 2008. (CET)


Ne mogu vjerovati da neki pojedinci zaista nemaju pametnijeg posla...--Luna 17:42, 13. veljača 2008. (CET)
I da, sladak ti je potpis!!! A članak The Beatles ti je do sada najbolji...--Luna 17:47, 13. veljača 2008. (CET).

Obavijest za slike

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

frka, nije svIJEtski, -tsko itd. nego svJE.. vidia san na Marvin Gaye da imaš takvu grešku, možda i drugdi pa ispravi ako je tako :) West Brom 4ever 00:39, 1. ožujak 2008. (CET)

Kvaliteta prijevoda

Prijevodi su ti loši. Nisu u pitanju samo pogreškice, to se da lako sredit, nego što ne znaš prevest, promijeniš značenje totalno. Npr.

Engleski izvornik:

  • Brown was a presence in American political affairs during the 1960s and 1970s, noted especially for his activism on behalf of fellow African Americans and the poor.

Ispravniji (ne skroz dosljedan) prijevod:

  • Brown je bio i sudionikom događaja u američkoj politici, najviše u razdoblju između 1960.-ih i 1970.-ih, najviše aktivizmom u ime svojih afroameričkih sunarodnjaka i siromašnih slojeva.

Tvoj prijevod:

  • Brown se stalno držao u blizini američke politike [ovo bi značilo da se družio s političarima], pogotovo u vremenu 1960-ih i 1970-ih posebno zbog aktivizma bijelaca [!] prema afričkim doseljenicima [mogu li bivši robovi i njihovi potomci biti "doseljenici"?], zbog čega je bio vrlo nezadovoljan.

Sve u svemu, daj pazi malo kako prevodiš - pogledaj bar u neki online rječnik. Za količinu sam i sve i svaka čast na hrpi obavljenog posla, ali meni je puno lakše ponovo prevodit nego revidirat tuđe prijevode. Nadam se da ovo nećeš shvatit kao uvredu, nego kao dobronamjernu primjedbu. Rosier 15:35, 2. ožujak 2008. (CET)

;o)

Iskreno mi je žao zbog tvog odlaska, nadam se da ćeš bar još jednom doći na irc prije nego zaista odeš ;o) --Dalibor Bosits © 23:03, 2. ožujak 2008. (CET)

Osim toga, nadam se da ćeš se i vratit naravno ;o) --Dalibor Bosits © 13:54, 7. ožujak 2008. (CET)


2000 izmjena
73,9%

Još malo i jubilarac, neki dan sam započeo Bill Haley, a još ima dosta za nadopunit, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 17:49, 15. ožujak 2008. (CET)


"Lilac Wine" je fantastičan ovdje...--Luna 19:33, 17. ožujak 2008. (CET)

Yngwie Malmsteen, pogotovo u uvodu, gramatički je očajan. malo se pozabavi ^^ West Brom 4ever 19:48, 27. ožujak 2008. (CET)

Sorry, dodala sam ustvari samo jedno "k" u britansoj a veliko slovo je bilo onako usput ;))--Luna 21:37, 27. ožujak 2008. (CET)
Članci su ti interesantni i kad imam vremena pročitam neke, tako sam i uočila taj sitan propust, a pogledaj ovo i dali su potrebne te zagradice, nisam htjela ništa mjenjati... i dobro nam došao nazad! :)) --Luna 21:57, 27. ožujak 2008. (CET)
Ma to je bilo slučajno, pa odmah sam to i ispravila, zar nisi primjetio [1] ?? ;))--Luna 22:34, 27. ožujak 2008. (CET)
" ??? --Luna 00:16, 28. ožujak 2008. (CET)

Hvala...

za nagrade! --Phantom (razgovor) 00:02, 9. travanj 2008. (CEST)


Frka, hvala ti za nagradu! --Luna 23:19, 11. travanj 2008. (CEST)

SRETAN ROĐENDAN !!!

Jedna velika Datoteka:Kissing.jpg za uz dobro i laganu stvar... od srca ti želi tvoja Brođanka --Luna 00:19, 13. travanj 2008. (CEST)
Frka, I'm glad it's your birthday, Happy birthday to you!  :-)) --Roberta F. 02:54, 13. travanj 2008. (CEST)

puno frka i dobrog uzgona želi ti--D tom 08:05, 13. travanj 2008. (CEST)
Sve super za rođendan! :)--Vatrena ptica (razgovor) 18:36, 13. travanj 2008. (CEST)


Sretan rođendan Frka!

i ovako je to nekad bilo, i nije loše bilo; slušat ćemo na tom splavu jednog dana, nadam se ;o) --Dalibor Bosits © 01:44, 14. travanj 2008. (CEST)