Radovan Devlić: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
 
m sređivanje
Redak 1: Redak 1:
'''Radovan Devlić''' rođen je [[1950]]. godine u [[Zagreb]]u.
Radovan Devlić rođen je 1950. godine u Zagrebu. Stripom se profesionalno bavi od 1976. godine a prije toga je honorarno radio za "Zagreb-film". Uglavnom crta povijesne, znanstveno fantastične i satirične stripove. Njih je objavljivao u revijama i drugim listovima širom zemlje, a izlagao je i na grupnim i samostalnim izložbama u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Puli, Koprivnici, Beogradu, Angoulemeu, Lucci i Bologni. Bio je član grupe "Novi kvadrat" a 1980. biva primljen u ULUPUH.

[[Strip]]om se profesionalno bavi od [[1976]]. godine. Uglavnom crta povijesne, znanstveno fantastične i satirične stripove. Stripove je objavljivao u raznim revijama i novinama, a svoja djela izlagao je na grupnim i samostalnim izložbama u Zagrebu, [[Rijeka|Rijeci]], [[Dubrovnik]]u, [[Pula|Puli]], [[Koprivnica|Koprivnici]], [[Beograd]]u, Angoulemeu, Lucci i [[Bologna|Bologni]].

[[kategorija:Hrvatski crtači stripa]]

Inačica od 28. prosinca 2005. u 14:00

Radovan Devlić rođen je 1950. godine u Zagrebu.

Stripom se profesionalno bavi od 1976. godine. Uglavnom crta povijesne, znanstveno fantastične i satirične stripove. Stripove je objavljivao u raznim revijama i novinama, a svoja djela izlagao je na grupnim i samostalnim izložbama u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Puli, Koprivnici, Beogradu, Angoulemeu, Lucci i Bologni.