Wikipedija:Susreti Wikipedista/Izvještaj 12.: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Nova stranica: = Viđenje iz mog kantuna = Početak zbivanja je bija kad nas je pozvalo da dođemo gori na snig, da ćemo osnovat udrugu. I obećali su tortu svima koji se prijave. I ja se prijavio...
 
Suradnik13 (razgovor | doprinosi)
m Suradnik:Armchoir/susret ZG premješteno na Wikipedija:Susreti Wikipedista/Izvještaj 12.: ovako
(Nema razlike inačica)

Inačica od 18. siječnja 2009. u 12:10

Viđenje iz mog kantuna

Početak zbivanja je bija kad nas je pozvalo da dođemo gori na snig, da ćemo osnovat udrugu. I obećali su tortu svima koji se prijave. I ja se prijavio. Još san tija dovest i ekipu da zapivamo, naime, obećano nan je i vino. Doli je u nas bilo lipo, sunce, ali to je trajalo samo do Sv. Roka. S druge strane magla, snig, ladno, brr,...

Susret

Šta smo mi bidni sve morali proć radi udruge

Našli smo se u onon klubu Akvarius, na Jarunu. To su mi objasnili da je zagrebačko more i da tu treniraju veslanje. Dobro da ne treniraju skokove u vodu, jer kako je bilo zaleđeno, baš bi volija vidit kako to oni izvode. Mislin i na veslanje i na skokove. Tamo iza 15.00 smo se počeli skupljati, dolazili smo u grupama od po jedan. Kad smo se skupili slikali smo se za objavit to na wiki. Judi moji, to mi je bila takva divota, da san sigurno još uru posli tog događaja bija ukočen od divote. A ima san jaketu, kapu, rukavice, hulahopke, bija san se dobro fudra, ali zaludu. Posli je doša neki iz novina pa smo se jopet slikavali, ali srićon unutra. I došla je neka divojka iz novin pa je onda naše mudro rukovodstvo razgovaralo i s njima. I sad će o nama izać članak u novine, s velikon slikon, bit ćemo popularni.

Udruga

Govor našeg pricidnika

Eto, napokon je i u nas osnovana udruga. Zove se,...ma zaboravija san a nije ni važno. Uglavnon, skupilo nas se oko triest, pisali smo nešto po nekin papirićin, potpisali se, dali lovu Juri, a on nama opet neki papir (napravija Jure biznis od ovog), a onda je mudro rukovodstvo održalo pozdravni govor. Ne znan šta je govorija, bija san na drugon kraju stola, tamo se nije čulo. Onda smo birali to isto mudro rukovodstvo za mudro rukovodstvo. I to na najdemokratskiji način. Imali smo kandidata za svako misto, i njega smo lipo izabrali. Onda smo prešli na prvi dil konkretnih zbivanja.

Konkretno

E, početak je obečavajući. Donili su lipog kruva, slavonskog kulena, sira, ma šta ću nabrajat, ovi dil mi se svidija i svojski san se uprega da buden aktivan. Ubrzo je na žalost, pijat osta prazan, ali to je rišila naša vridna tajnica koja je pomogla svojin suradnicima i donila nan je novi puni pijat. Jo, šta smo pametno izabrali rukovodstvo koje zna potrebe malog čovika.

Pouka

E sad, kakvo bi bilo to rukovodstvo da ispuni sve šta obeća. Jer, ono šta se rekne prije izbora nije isto s onim šta se mislilo. Tako su mene lipo nakon ovog početka ispratili, puno su me pozdravili i ja san otiša. Jo koji san ja naivac. Oni su lipo, ka fol organizirali ti govor, biranje, slikavanja i sve ostalo, s namjeron da vrime prođe i da moramo ići kući. A torta i vino ostalo njima. I još su mi rekli da je bila dobra. Ovo san se nada od od bodula (i ja san napola bodul, znan kakvi smo), ali od ovih sjevernjaka nikad.

Pouka 2

Kupija san jutros Slobodnu Dalmaciju a u njoj ništa o susretu. Otiša san u trafiku i tamo kupija Jutarnji i Večernji, ali ni u njima ništa. Jo koji san ja naivac, i oni su me prešli.

Ne smin reć

Iman jednu stvar šta san zaboravija reć. Izabralo je i mene u to rukovodstvo. Pa sad ispada da san san sebe privarija. Svašta