Razgovor sa suradnikom:Frka/Arhiv3: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
→‎Antitodor: dodatno objašnjenje
Novi odlomak: kategorija
Redak 135: Redak 135:
:Nije istina, ja sam autor teksta!--[[Posebno:Doprinosi/89.164.250.15|89.164.250.15]] 15:51, 30. ožujak 2009. (CEST)
:Nije istina, ja sam autor teksta!--[[Posebno:Doprinosi/89.164.250.15|89.164.250.15]] 15:51, 30. ožujak 2009. (CEST)
::Vrlo je jednostavno, moli se originalnog autora teksta ili nositelja autorskih prava na tekst da pismeno mailom potvrdi autorstvo sa svim provjerljivim podacima (koji neće ići u javnost, već isključivo u arhiv administratora), kako bi se mogao kontaktirati autor teksta i potvrditi vjerodostojnost. Ako to nije moguće, postoje dvije mogućnosti, tekst se briše, zbog kršenja autorskih prava ili se "službena stranica" rabi kao izvor za pisanje članka (pisanje, ne prepisivanje), uz navođenje izvora. --[[Suradnik:Roberta F.|<font color="Aqua">'''Roberta'''</font>]] [[Razgovor sa suradnikom:Roberta F.|'''<font color="Turquoise">F.</font>''']] 16:00, 30. ožujak 2009. (CEST)
::Vrlo je jednostavno, moli se originalnog autora teksta ili nositelja autorskih prava na tekst da pismeno mailom potvrdi autorstvo sa svim provjerljivim podacima (koji neće ići u javnost, već isključivo u arhiv administratora), kako bi se mogao kontaktirati autor teksta i potvrditi vjerodostojnost. Ako to nije moguće, postoje dvije mogućnosti, tekst se briše, zbog kršenja autorskih prava ili se "službena stranica" rabi kao izvor za pisanje članka (pisanje, ne prepisivanje), uz navođenje izvora. --[[Suradnik:Roberta F.|<font color="Aqua">'''Roberta'''</font>]] [[Razgovor sa suradnikom:Roberta F.|'''<font color="Turquoise">F.</font>''']] 16:00, 30. ožujak 2009. (CEST)

== kategorija ==

Poštovani,

kako ste vi meni neki dan izrazili dobrodošlicu, odlučio sam se vama obratiti za pomoć.

Počeo sam s uređivanjem "Backgammon" stranice i koliko sam vidio, taj članak je dio kategorija "Igre na ploči" i "Igra s kockama". No, na dnu članka nikako ne mogu namjestiti da članak pripada u obje kategorije - ispada kao da stranica "Igra s kockama" ne postoji. Znate li možda u čemu je problem?


Unaprijed hvala,

[[Suradnik:Mtuhtan|Mtuhtan]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Mtuhtan|razgovor]])</small> 17:48, 5. travanj 2009. (CEST)

Inačica od 5. travnja 2009. u 16:48

Arhiva 1 2

predložak

pozdrav! izgleda da ovaj predložak dodaje krive interwiki pov., npr. ovdje ili ovdje. probao sam pogledat di je problem, al za mene su to sve hijeroglifi --zhile 15:58, 5. siječanj 2009. (CET)

Patke

Prekrasne su... :)--Luna 01:03, 14. siječanj 2009. (CET)

Hola Davore, Zahvaljujem ti javljanje na Jarecro. Moje ime je Jadranka i zivim u Buenos Airesu. Pokusavam suradjivati u Wikipedii, malo mi je tesko jer je pocetak a ima mnogih upustva na kojima se moram po malo prilagodjivati. Htvatski mi je materinski jezik a i moje drzavljanstvo. Ulozit cu onoliko truda koliko je potrebno. Pokusavam doprinjeti najvise informacije o Hrvata i svoju bastinu na spanjolskom jeziku, jer sam primjetila da mnogo clanaka nemaju objektivni sustav nego jako subjektivni. Zelim postaviti slijedece pitanje: Uvela sam jednu sliku "ZIMA".jpg koju sam ja autorica a nisam jos skuzila tocno kako je uvesti u jedan tekst na spanolskom jeziku,....mozes mi pomoci s jednostavnijim rijecima? Ispricavam se s mojim padezima jer nisam skolovana nazalost u RH. Lijepi Pozdrav Jadranka

Re: Zdenka

Ae, stavila sam preusmjeravanje da se ne crveni. Do kraja tjedan bih trebala dobiti i JD sliku. Pozdrav --MayaSimFan 19:34, 20. siječanj 2009. (CET)

Hvala

Nema tih riječi koje bi mogle opisati ovo krasno iznenađenje, od srca ti se zahvaljujem i šaljem komad torte...
--Luna 11:16, 25. siječanj 2009.

(CET)

Mada pouzdano znam da ti je od svih kolača najdraži
burek s mesom :))
burek s mesom :))

 ;))))))--Luna 12:18, 25. siječanj 2009. (CET)

Dozvole...

Jesi li ti to na nekakvom simpoziju estradnih umjetnika, pa žicaš dozvole?! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 25. dana mjeseca siječnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 13:36 sati. (CET)

Nagrada

Fala na nagradi, sorry, tek sad sam primjetio. --Lasta 15:19, 26. siječanj 2009. (CET)

Atomi -slika

Zdravo! Ja jesam Mišo Zozolly, basist sastava Atomi, imam bogatu arhivu originalnih tonskih zapisa - snimaka iz 62. i 63. zatim 2001., 2002. i 2006., spomenute ploče i CD-e kao i članke i knjige. Imam dobru sliku sastava iz 1963. godine, šaljem je na stranicu, ako će uspjeti.- Pozdrav, Mišo -Mihajlo Zozolly

Kulen

Evo mene s omiljenom temom. Ajde bogati, baci oko na ono šta je Dome napisa na razgovoru o Kulenu i pomozi ako možeš. Pozdrav --Lasta 11:43, 29. siječanj 2009. (CET)

Nema zime.

Mislim da potpis za stjuarda ne smije biti crven ,kako je kod nekih. Što ti misliš, takve bi mogli brisat. --Zeljko (razgovor) 20:38, 1. veljača 2009. (CET)

Reci Luki, tu je. --Zeljko (razgovor) 20:47, 1. veljača 2009. (CET)

Uzajamnost

Frka, s Gunsima ide sve lakše, učim uz najbolje, hvala ti :-)) --Roberta F. 01:52, 4. veljača 2009. (CET)

Godišnjica

Frka, čestitam ti na još jednoj uspješnoj godini rada na Wikipediji. --Luna 00:09, 5. veljača 2009. (CET)

I ja, i ja ti čestitam ! :-* :-* ŽIVIJO! :-)) --Roberta F. 00:28, 5. veljača 2009. (CET)
sretna dvogodišnjica! --zhile 00:54, 5. veljača 2009. (CET)
  • Pridružujem se čestitkama! maccro

Sretno! Conquistador (talk) 12:15, 5. veljača 2009. (CET)

IRC, ako ti se da, čekam. --Lasta 10:41, 6. veljača 2009. (CET)

Tobogan na Wikipediji

Poštovanje

Zanima me iz kojeg razloga bend kao takav ne postoji ukoliko nema izdanje za jednu od priznatih izdavačkih kuća? Činjenica je da su one izgubile svoju funkcijom pojavom interneta i svakim danom je potreba za njima sve manja i manja. Stoga se i mnogi bendovi (kao i Tobogan) odlučuju za izdavanje albuma u vlastitoj produkciji mimo ugovora s izvadačkom kućom. Tobogan je snimio album koji je u završnoj fazi i uskoro će ugledati svjetlo dana. Da li se bend sastavljen od renomiranih glazbenika i mnoštva koncerata iza sebe može smatrati demo bendom? Možda i da, ako gledamo da su svi bendovi bez potpisa u nekoj kući demo. No ima li to smisla??? Ukoliko je album primjerice dostupan za free download na internetu i nije namjenjen za klasičnu prodaju (skupljanje prašine na polici nekog CD shopa), znači li to da će bend i u 10oj godini postojanja biti demo? Zar ideja internet enciklopedije nije u korak s vremenom i pruža širokom pučanstvu sve na jednom mjestu. Mijenja papirnato izdanje kao i Tobogan klasični CD za ostale medije kojima se može promovirati glazba.

Voljela bih pojašnjenje zašto je Tobogan na wiki-u neprimjeren sadržaj. Upravo stavljam biografije članova benda i mislim da zaslužuju svoje mjesto na Wikipediji!

Unaprijed hvala na pojašnjenju.

Srdačan pozdrav

Profuknjachica (razgovor) 19:55, 16. veljača 2009. (CET)profuknjachica

zbunjujete me..

Poštovanje. Da, ja sam ista osoba i ulogirala sam se ponovo jer ste me bannali zbog prošlog nicka (i to mi još uvijek nije jasno, no nema veze) Spremam još podosta članaka jer želim da zaživi informiranje javnosti o kvalitetnim glazbenicima. Ukoliko su to vrhunski umjetnici (što i jesu) koji imaju iza sebe brdo odličnih projekata nije mi jasno što nije u skladu sa kriterijima?? Ovo nije promocija, več čista biografija. Zar samo mrtvi umjetnici i mainstream estrade (koji NIKAD neće imati dostignuća kao glazbenici o kojima ja pišem) zaslužuje članak na wikiju? Zaista živimo u selu.. Ovo je jako tužno saznanje... molim Vas konkretnije objašnjenje.. Ako Vi i admini ne znate za glazbenike o kojima pišem, to je samo dokaz da nemaju podršku s nijedne strane (osim u uskom krugu kvalitetnih umjetnika) i baš zato pokušavam to promijeniti. Jako sam tužna i zbunjena Vašim odlukama. Srdačan pozdrav


Poison iva (razgovor) 16:27, 23. veljača 2009. (CET)Poison iva


Navedene članke sam pročitala prije no što sam išta napisala. Sve informacije su provjerene i biografije su potekle od samih glazbenika. Nepristrane su, razumljivo napisane u trećem licu itd.. Pazila sam na svaku pojedinost i sate provodila čitajući pravila. Jedini zaključak koji mi ostaje je da trebaju umrijeti pa ćemo onda smjeti o njima pisati. Ako nije tako (a iskreno se nadam da nije) onda Vas ponovo molim konkretan razlog. Dakle, zašto moj članak ne zadovoljava uvjete? Razgovori poput ovog nemaju nikakvog smisla. Članak ne zadovoljava i točka. To nije rješenje. Što točno ne valja? Hvala, pozdrav

Poison iva (razgovor) 19:45, 25. veljača 2009. (CET)Poison iva

pandorina kutija

Bok, ako imaš vremena i volje, produžio sam rok za članak Pandorina kutija, album od Dine. Pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 13:51, 25. veljača 2009. (CET)

E škatulja je predobra ;o), ja sam mislio samo kratku osnovu, kad ono kompletan članak ;o) --Dalibor Bosits © 20:00, 25. veljača 2009. (CET)

re:singlovi

ma ništa, to kad mi se neda spavat si nađem neki posao :)) pozdrav --zhile 13:59, 27. veljača 2009. (CET)

Zahvala

Lijepi pozdrav, Frka!

E, puno hvala na riječima pohvale, trudit ću se i dalje što dobroga napisati. Ovo sa wikipoveznicama; polako i to svladavam, što reći nego početničke greške, čovjek se uči dok je živ. --Tragoz (razgovor) 02:32, 28. veljača 2009. (CET)

Popovača (naselje)

Postoji članak općina Popovača, ali ne postoji članak mjesto Popovača.78.1.159.123 10:43, 4. ožujak 2009. (CET)

Aaaaaaaaaa !!!

Probi mi uši, pobogu brate!!! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 4. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 11:07 sati. (CET)

Stilovi aranžiranja cvijeća

Ola Frka! Hvala sto si me ispravio i uputio da znam u cemu griješim, trudit cu se da se to vise ne ponavlja... tnx legendo i pozz iz sivog Zagreba! --Kyra (razgovor) 11:49, 7. ožujak 2009. (CET)

Sastav, grupa, bend?

Čitam nešto o Dire Straitsima pa mi je u oko upao naslov "Dire Straits (bend)". Negdje u naslovima stoji "grupa", negdje "skupina", a negdje "sastav". Mislim da bi to trebalo unificirati, a pošto si ti ovdje eminentni roker , možda imaš ideju? --Mario Žamić (razgovor) 18:22, 7. ožujak 2009. (CET)

Predložak?

Di si Frka, rokeru stari! Volio bih s tobom izmjeniti jedno razmišljenje na glas ... u člancima o različitim glazbenim albumima na našoj wiki, ima sva sila različitih načina pisanja popisa skladbi, sa autorima, bez autora, s trajanjima, bez trajanja ... možda je ovaj prijedlog malo ukasnio, ali misliš li i ti da ne bi bilo loše imati neki standardizirani način pisanja takvih popisa, i najbolje da ga se napravi u obliku predloška (naravno, imamo experte za to!), pa se on samo umetne u članak i puni potrebnim podacima? Ha? -- Jure Grm, 24. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 15:03 sati. (CET)

Zahvaljujem na savjetu, evo, ispravih! Pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Alton Dalton (razgovordoprinosi) vrijeme

Antitodor

Zahvaljujem na primjedbama. Ja sam autor teksta o grupi Antitodor na njihovoj myspace stranici, stoga sam mislila da mogu vlastiti tekst plasirati i na wikipediju. Ukoliko je to problem, preformulirat ću tekst. hvala jos jednom, lijep pozdrav!--BlueRose (razgovor) 15:17, 30. ožujak 2009. (CEST)

Nije istina, ja sam autor teksta!--89.164.250.15 15:51, 30. ožujak 2009. (CEST)
Vrlo je jednostavno, moli se originalnog autora teksta ili nositelja autorskih prava na tekst da pismeno mailom potvrdi autorstvo sa svim provjerljivim podacima (koji neće ići u javnost, već isključivo u arhiv administratora), kako bi se mogao kontaktirati autor teksta i potvrditi vjerodostojnost. Ako to nije moguće, postoje dvije mogućnosti, tekst se briše, zbog kršenja autorskih prava ili se "službena stranica" rabi kao izvor za pisanje članka (pisanje, ne prepisivanje), uz navođenje izvora. --Roberta F. 16:00, 30. ožujak 2009. (CEST)

kategorija

Poštovani,

kako ste vi meni neki dan izrazili dobrodošlicu, odlučio sam se vama obratiti za pomoć.

Počeo sam s uređivanjem "Backgammon" stranice i koliko sam vidio, taj članak je dio kategorija "Igre na ploči" i "Igra s kockama". No, na dnu članka nikako ne mogu namjestiti da članak pripada u obje kategorije - ispada kao da stranica "Igra s kockama" ne postoji. Znate li možda u čemu je problem?


Unaprijed hvala,

Mtuhtan (razgovor) 17:48, 5. travanj 2009. (CEST)